Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

  1. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    Я використовую і так і так. Для догляду - то як по інструкції, на вологе волосся, на корені після миття. Взагалі я зараз дійшла до такої схеми для свого дуже сухого, кучерявого і пухнастого волосся: після миття наношу олійку арганову від Dr. Sante, перед висушуванням і ще трішки після, зранку вкладаю кремом від Revlon, на наступний день зазвичай теж, а тоді або спрей від домашнього доктора, він значно полегшує розчісування і зволожує, тому локони виглядають набагато акуратніше, або пінку (зрідка). До цього я дійшла після років експериментів, і зараз така укладка є мені зручною. Ще гарний спрей є в Dr. Sante з алое, але він на локони не дуже впливає, зате гарно забирає пухнастість біля коренів, якщо треба хвостик зав'язати :)
     
  2. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    Я вже гуглила цей Revlon для локонів! Тепер хочу таке!) На мейк ап 295 грн., але там банка 350 мл то дійсно мае вистачати на дуууже довго! Як подивитися зараз ціни на всякі сйоси/гліс кури то не так вже й дорого воно виходить! А він не обтяжуе волосся? Бо я колись мала теж дорогий крем для локонів Argan de Luxe, то він мав казковий аромат, але локони за годину вже були як немиті сосулі, жахи просто. А об'ем теж 240 мл то я його сестрі віддала, в неі волосся сухе, але і ій був "замасний". А як з цим Ревлоном? На корні я ніколи нічого не наношу, бо вони і так швидко жирніють, а спрей з алое від Dr.Sante для легкого розчісування бачила, але так і не наважилася взяти по тійчже причині)
     
  3. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Дівчата, а хто фарбувався фарбою Лореаль преферанс 10.21 "Стокгольм", як вона бере русяве пепельне своє волосся, і пофарбоване в бежевий блонд (в магазині мені її порадили щоб зрівняти колір) . А в "Олія" я розчарувалась, почала пересушувати волосся, і дуже швидко змиваєтьсч. Інший варіант - це пофарбуватись Екселанс 8.13, він мені дає рівномірний тон, але теплий і трохи з рижиною, а я щось захотіла хододніший відтінок, без зелені і сірого відтінку:girl_spruce_up:
     
    Останнє редагування: 18 Квітень 2015
  4. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    Burchenyatko, щодо того чи не буде жирніти волосся, не можу сказати, бо воно в мене не жирніє практично ніколи (десь після 10 днів, але я так довго голову не мити не можу), на мейк-апі (я там же купляла) є повно відгуків, можете там почитати. Щодо розходу, в мене за 3 місяці десь 50 мл пішло, але волосся в мене до лопаток і я не щодня використовую. А про спрей можете не переживати, він не жирнить, точно знаю, бо чоловік ним інколи користується, то навпаки відсвіжує :)
     
  5. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    Гарно дякую за поради! Мабуть, спрей таки спробую! :) А якщо придбаю Ревлон то обов'язково відпишуся :)
     
  6. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    Не знаю кому як, але зараз з цим курсом купувати щось з професійних засобів мені ну якось взагалі не альо...ну на окремі якісь ще б можна було "розкошелитися", якшо бути впевненою що 100% підійде, але явно так як раніше, коли була на роботі і могла дозволити собі "не підійде - то й не проблема", тим більше не з нашими декретними...От у мене і виникло питання. Я ж, напевно, не одна така? То може комусь з нас вдалося знайти аналоги дорогих проф. продуктів на інші (шампуні/бальзами/маски/олійки/засоби укладки і т.п.) за більш прийнятними цінами але пристойноі якості? Давайте поділимося відкриттями!
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Olenya

    Olenya Active Member

    Дівчата, порадьте! Профілірували мені волосся так, що тепер кінці як солома, розпушуні, та щей як пересушені, наче фарбою спалені. Не вкладаються ніяк. Що мені робити? Чим їх намастити, щоб зняти розпушеність і сухість?
     
  8. Wanderlust

    Wanderlust Well-Known Member

    Трошки рідкі кристали допомагають (менше стирчить в боки), ще непоганий UNitec відновлювач структури волосся
     
    • Корисно Корисно x 1
  9. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    Мені подобається для кінчиків сироватка Dr. Sante Aloe Vera, дійсно поркащує стан кінчиків.
    --- дописи об"єднано, 19 Квітень 2015 ---
    Натрапила на мейк-апі на марку Insight, виробник Італія, ціна досить помірна, не знаю наскільки професійна, але мені подобається :)
     

    Вкладення:

    • s1.jpg
      s1.jpg
      Розмір файлу:
      65,9 КБ
      Переглядів:
      44
    • Подобається Подобається x 1
  10. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Маю такі питання:
    1. Чи може допомогти фарбування, коли жирніє швидко волосся? Вже писала, що коли малому було півроку, раптом волосся стало жирніти швидко. Тільки вимила-висушила, а воно таке, якби вже день не мила. Шампуні змінювала. Нічо. Трохи краще стало, але все одно. Шкіра голови наче не жирна.
    2. Якщо тьмяне волосся, то треба щось попити - вітамінки абощо..? Чи що порадите?
    3. Чи звертався хтось до трихолога, скажімо перевірити стан шкіри голови і т.ін. Щось толкове чи викачування грошей? Чи допомогло?

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    думаю, ні..Тут скоріш питання зміни гормонального фону.
    зараз така пора, що вітамінки не завадять будь кому - весняний авітаміноз та й все.. Спробуйте якісь натуральні масочки + вітамінні продукти вживати або вітаміни фармацевтичні.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ні. бо навіть якщо фарби підсушують волосину, то одночасно- сушать шкіру голови. Що продукує ще більш активне вироблення шкірнго сала. В результті отримаєте постійно жирні корені волосся і сухі кінчики.
    форумлянка Альона якось в іншій темі писала
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    А які перевірені хороші вітаміни для покращення сиану шкіри/волосся можете порадити? Тільки щоб годуючим можна було :)
     
  14. Ziben

    Ziben :)

    Користуюсь зараз олійкою від MATRIX. Кілька крапель після кожного миття голови (волосся стає слухняним і не таким пухнастим, як завжди+ легко розчісується). Інколи роблю на ніч маску для кінчиків(заплітаю косичку і наношу олійку, але вже більше ніж зранку після миття голови). Об"єм 125 мл, ціна питання- до 200грн.
    ukrepljajushh.jpg

    Ще напишу про деякі засоби вітчизняного виробника, які випробувала впродовж останніх місяців.
    В мене жирне волосся при коренях і сухе на кінчиках, фарбоване.
    1382868134.jpg
    така маска Dr. Sante Рідкий шовк Маска Відновлення та живлення Для сухого та пошкодженого волосся (300мл десь 30грн). Зовсім не підійшла, не дотягує навіть до кондиціонера, волосся після використання сухе і досить жорстке
    Шампунь від Ельфи Домашній Доктор Шампунь М`ята + Хміль для жирного та комбінованого волосся (300 мл 20-25грн) також такий самий спрей для волосся. І Яка шампунь з чебречем для щоденного використання. Дуже сподобалися, добре очищають шкіру голови і не сушать її.
    1364529766.jpg
     

    Вкладення:

    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    і мені вона не сподобался. Взагалі волосся ніяке.І шампунь з тої ж серії не підійшов- і вимиває погано, і волосся важке.
     
  16. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Я приймаю в весняний період Біона, от якраз вчора купила і починаю, бо помітила, що потрохи починає більше волосин після миття у ванній залишатись. Але в інструкції написано, що вагітним тільки після консультації лікаря їх можна. Про годуючих не сказано нічого, але я б напевно не ризикувала. Може краще взяти щось спеціально для годуючих, є ж такі, думаю. Може й не обов'язково для волосся, шкіри і нігтів, а якийсь комплекс вітамінів і мінералів для годуючих мам.

    Вчора дивилась по стб передачку Заживе про випадіння волосся. Ясно, що то натуральне шоу, але дещо можна було почерпнути. Дівчата, я б радила добре подумати про доцільність гірчичних масок і реп'яхової чи будь-якої іншої олії нанесеної на шкіру голови. Направду, мені і в свій час трихолог говорила, що користь цих методів для нашого волосся, а саме для цибулинок є дуже сумнівна. Олія створює плівку і не дає шкірі голови дихати, а гірчиця може пересушити шкіру голови і дає лише короткотерміновий ефект припливу крові на час своєї дії і все.
    Що радять робити. Легкий регулярний масаж шкіри голови, олійки на волосся по довжині, маска дріжджева, полоскання травами, наприклад, мені радила лікарка кропивою. Але все це для покращення зовнішнього вигляду. Для вирішення проблем з жирністю чи випадінням - більш дієві вітамінні комплекси і пошук і лікування внутрішньої проблеми (збої в роботі кишково-шлункового тракту, гормональний фон, анемія). Вигляд волосся насамперед сигналізує про певні неполадки в організмі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Мені дуже підійшли і сподобалися вітамінки від Амвею, Біотин + (шкіра, нігті, волосся). Почитайте про них в інтернеті. І знаю точно, що можна годуючим використовувати
    --- дописи об"єднано, 23 Квітень 2015 ---
    Мені взагалі підійшли засоби для волосся торгової маарки Dr.Sante. Порадував вітчизняний виробник)))):girl_crazy:
     
  18. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Так подорожчав мій улюблений бальзам кондиціонер, шо тепер не куплю.:girl_cray:
    Вирішила змінювати. Порадьте щось бюджетне таке щоб після миття накласти на 2-3 хв, змити і після того волосся добре розчісувалось і було слухняне.:girl_flirt:
     
  19. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Порадьте мені якийсь сухий шампунь для миття голови без води. Чи може щось типу тальку?
     
  20. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    А я купила спрей-есенцію для кучерявого волосся Kallos Curl Shine Essence, на баночці так заманливо обіцяно блиск, м'якість, виділення гарних локонів, і т.д. і т.п....маю сказати даремно викинуті 60 грн. :-( Волосся після нього як після не дуже хорошоі пінки жорстке як щітка! Нічого не виділяе, блиску не дае...едине що хоч волосся не зажирнюе. Це так мене засмутило як ніколи, бо зараз з цими цінами багато не понакуповуеш :-(