Ідеальний тон для обличчя ;)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем pravovuk, 22 Січень 2010.

  1. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    О, моя улюблена тема про тон обличчя :girl_dance:
    Тон обличчя в мене далекий від ідеалу, тому я в постійних пошуках. А ще зважаючи, що на щоках у мене суха шкіра, а Т-зона дуже швидко жирніє, то це все ускладнюється :girl_impossible:
    Придбала недавно СС-крем від Мері Кей, дуже була задоволена, на кожен день в самий раз. Але почало тепліти і Т-зона у мене страшенно блистить :girl_devil: Прикупила собі матуючу базу в Брокарді, два дня пробую, ефекту ноль :girl_sad: Ще надіюсь, що винен в усьому нічний крем, можливо він зажирний на цю пору року :scratch_one-s_head:Але ж всеодно база на силіконі і кожного дня її наносити не хочу. Що ж робити влітку? СС крем (оскільки він з СПФ) + пудра = як на мене, заважко на літо. А сама пудра буде мені сушити щоки і не захищати від сонця :sad:
     
  2. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Дівчата, а що можете сказати про тональний крем L'OREAL Alliance Perfect ? [​IMG] (особливо цікавить колір R2 "ванільний рожевий"). В неті різні відгуки про нього. Не сушить? Ефекту маски не дає? І ще, як він на комбінованій шкірі тримається?
     
  3. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @Supernatural колсь ним мазюкалась, досить довго, досить нічо, матовим лице робить, не сушить. а от відтінок вже не пригадую
     
  4. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Маю зараз саме такий (і колір "ванільний рожевий")досить не поганий, мені подобається. Ефекту маски не створює і доречі дійсно підлаштовується під колір і текстуру шкіри. Я коли перший раз нанесла то і колір здавався не зовсім мій, і замітно було що на обличчі тоналка... але десь через пів години тон вирівнявся і стало виглядати дуже гарно і природньо... Тому одразу після нанесення не варто робити висновки.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Дуже гарно матує шкіру пудра з корейської косметики,зайдіть у відповідну тему. А щодо захисту від сонця-підберіть собі гарний денний крем з УФ фільтрами та й усе.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    маю , але колір 1 ( айворі)- я в усіх тоналках лише його беру на свою світлу шкіру. Якщо у вас "рівна" сама по собі шкіра, то він лягає гарно. Якщо шкіра досить пориста ( що часто буває у власниць жирної чи комбінованої шкіри) , є глибші мімічні зморшки чи певні ямкові сліди постакне- то він це тільки підкреслює ( хоча до кольору шкіри дійсно пристосовується). Тобто це гарний тональник для гарної самої по собі шкіри :). Особисто для мене на пористу шкіру якраз ефект маски
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Теж мала такий тональний крем, правда, не вгадала з відтінком. Але для сухої шкіри він не підходить, підкреслює кожну шелушинку.
    Але пудра буде пересушувати мої сухі щоки :girl_sad:
    Чи може пудрувати по СС крему? Але ж тоді треба брати компактну пудру, щоб мати можливість припудровувати протягом дня :scratch_one-s_head:Ой, але що ж тоді буде зі шкірою вкінці дня, коли на ній буде така маса декоративки :dntknw:
    Може ще спробувати під СС крем наносити матуючий крем? :blush:
     
    Останнє редагування: 18 Квітень 2015
  8. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Візьміть собі не компактну пудру, а легку розспчасту, напівпрозору, чи навіть прозору. накладайте не спонжиком, а пензликом з натуральним ворсом, або навіь пензликом-віялом поверх СС, чи ВВ крему, тоді пудра тільки прибере блиск і не буде виглядати як ще один шар.
     
    Останнє редагування: 18 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  9. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Як думаєте, якщо я зранку її накладу, то ефекту матовості вистачить на весь день? :girl_blush2:Бо на роботі з пензликами у мене не вийде :connie_pull-pigtail
     
  10. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Та то залежить від шкіри, температури повітря, та й засобів врешті-решт.:)
    Як будуте увесь час носити з собою компактну пудру, то за пару днів її поб"єте і зробите з неї розсипчасту:). Тому про вже аж таку зручність носити її з собою я б посперечалась.))
    В моїй розсипчастій є такий маленький пензлик завдовжки як кісточка для тінів, місця багато не займе. Ну, явно на головному етапі))) ним не конче зручно користуватись, але підправити на протязі дня проблемні зони, то дуже легко і просто.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    А як він перекриває недоліки шкіри? Справді матує трохи?
     
  12. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Він добре матує навіть мою пігментацію, але в оріфлеймі є одна така біда, що не завжди пишуть для якої саме шкіри підходить той, чи інший засіб.
    Оця власне мінеральна тоналка більше підійде жирній шкірі. Суху буде трохи підсушувати.
    Мені на мою суху добре іде звичайна Джорданівська тоналка, не з стійких і мінеральних. Її навіть коли змиваєш, залишається відчуття зволоженості. Ну, і тримається добре, гарно матує, шкіра сяє, відсутній ефект маски.
     
    Останнє редагування: 19 Квітень 2015
  13. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    прочитала відгуки і зрозуміла, що власне таки не підійде для жирної шкіри, так як має сатиновий фініш і при розширених порах і жирному типу шкіри ще більш буде все підкреслювати.
    буду брати пробник, спробую.
     
  14. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    А я в пошуках тонуючого хорошого крему на літо, що не забиває пори, може хто порадить. Може то флюїдами користується?
     
  15. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Зараз користуюсь таким тональним в парі з спонжем з Оріфлейму - покриття легке і на літо не планую змінювати. Недоліки замасковую ще одним шаром тонального, але вже подушечками пальців.
    [​IMG] [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    у мене якраз вийшло навпаки- Джордані голд не забиває і не підкреслює ні пори, ні носогубку ( при схильній до жирності шкірі з розширеними порами). Гарно затоновує . Якщо є десь якісь висипи , то спочатку їх мащу коректором-тональником ( використовую наразі теж від Оріфлейм , але маю з серії"One"), а тоді вже покриваю тоналкою все обличчя.Порівняно з тональником Лореаль узагалі краса :).
    Ну але все-таки краще пробувати індивідуально.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    А який колір коректора підбираєте? В тон шкіри чи темніший? Бо в мене біля ніздрів видно судинки, інколи тональний не замальовує добре.
     
  18. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Консилер в мене Light nude, а тональник- Light Ivory
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Gala

    Gala Well-Known Member

    Теж такий маю-задоволена. Маю комбіновану шкіру з розширеними порами, то гарно маскує і шкіра не блищить.
     
  20. marianast

    marianast Well-Known Member

    @Seshat спонж Оріфлейм, а крем? Lumene?