Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

  1. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Порадьте недорогі інтернет магазин з дит.одягом. нам потрібні штанці, кофтини для дому. Завжди брали в Кузі ,але щось штани дуже розтягуються ,і ціни зросли суттєво.
     
  2. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Я купую малому для дому Комсомольський трикотаж

    Там де мінімальне замовлення 500 грн кооперуюся зі знайомими. Виходить набагато дешевше як в магазинах. Ще там гарні гольфи і непогані футболки і спортивні штани бувають, такі що і "в люди" можна вийти.
    Але те що геть дешеве, то і якість відповідна - швидко розтягується і кошлатиться
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Не одяг і не взуття, але аксесуар:
    з приходом сонячної весни витягла свої темні окуляри і задалась таким же питанням для дитини. Дівчата, ви одягаєте своїм дітям сонцезахисні окуляри? В якому віці? Де купуєте?
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Купували коли малому було 3 роки, їхали на море. Брали В Кінг Кросі, там є і острівки з окулярами і оптика. Та й по оптиках різних можна подивитися. А так по місту то не носимо, та й вони поламалися...:mda:, а так як на море не їдемо, то не купуємо більше
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. miledi cherry

    miledi cherry New Member

    Ми маємо від картерс ще з минулого літа, купила як був розпродаж, то задоволена, досить міцні, бо мали перед тим якісь,баба була купила, то поламались в два щьота)
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Guapa

    Guapa Active Member

    Можливо,хтось бачив в районі Любінської-Виговського-Привокзальної колготки Акцент? Які тепер ціни на них?
     
  7. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    А з яким запасом потрібно брати босоніжки дитині?Якщо в нас зараз стопа 15 см, то десь на сантиметр чи 1,5 більші, так щоб до кінця літа вистачило?
     
  8. silvia

    silvia Well-Known Member

    у більших не буде зручно ходити, ту тне вгадати..нога може як стрімко вирости, такі не дуже...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Burberry

    Burberry Well-Known Member

     
  10. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Купувала дочці окуляри від Polaroid. В них є дитяча серія і ціна не космічна. Є в Антошці чи по Львову в їх фірмових магазинах. Лиш не купуйте тих дешевих базарних окулярів. Захисту від них не отримаєте, а зашкодити ніжним дитячим очкам ними елементарно. Вже тоді краще взагалі без окулярів ходити, а одягати кепку чи панамку, щоб тінь на очі давала.
    Вперше купила дочці окуляри в 3 роки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    А в мене тепер такий шопоголізм :girl_crazy: Чот я за себе взагалі забула, треба би і свій гардероб оновити, але шось ну нема мельодії...
    [​IMG] [​IMG]

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. silvia

    silvia Well-Known Member

    @Burberry у кожного виробника може бути своя розмірна сітка і одне взуття буде добре 23 розміру, а іншого виробника 23 розміру, при тому, що довжина стельки буде ідентичною. У неті маса прикладів, як правильно поміряти ніжку. Наприклад [​IMG][​IMG]
    міряти потрібно обидві ніжки, бо іноді заміри однієї і іншої можуть різнитись.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Похваліть якусь марку ортопедичного взуття. Мали Аурельку і АролПлюс. Щодо польського, то загалом задоволена. Носили десь півроку, але задник так добре зм"як вже після місяців 2ох. А АролиПлюс носимо вже більше як півроку, то задник як новий, правда там інша проблема: вони в деяких місцях відклеюються (шкіра від підошви) і то на усіх моделях. Щось в них там з клеєм не то, писала їм відгук про це. Зараз бачила розпродаж Ecoby, загорілась. Але це в інтернеті, так що не пощупаєш. Прочитала відгуки, багато поганих. Може хтось мав? відгукніться. І взагалі, що вам радили ортопеди щодо взуття? Бо я щось не до кінця розумію, наскільки твердий має бути задник? в українських такий дуже дуже твердий, але чи це добре? На якомусь форумі прочитала, що одній мамі ортопед взагалі не рекомендував носити українські і російські, бо занадто тверда підошва, а це типу ще погіршує ситуацію (в тому відгуку про плоско-вальгусну деформацію, у нас саме така проблема), лише польські. Тоді взагалі страшно стає: вибираєш довго, платиш немало, а тут ще й шкодиш виявляється. Яке ортопедичне взуття ваші дітки носять?
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Nikolia

    Nikolia Active Member

    Дівчата, підкажіть, будь ласка, де можна подивитися і поміряти гарні сукні на випускний для донечки в садочок. Де ви брали для своїх принцес? Бо в інтернеті воно гарне але переважно не якісне. Буду дуже вдячна за поради.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    А що за ортопед? Часом не з Чорнобильської? Бо мені таке теж казали, 1:1
    Я взагалі не купую ортопедичне, в нас плоско-вальгусна стопа спадкова і я, якщо чесно, не вірю, що це можна виправити. Принаймні, таким чином, як мит собі уявляємо. Все має бути в комплексі: взуття і вдень і вночі відповідне, устілки, масажі і т.д., а не лише десь-колись. Моя дитина взагалі не любитель взуття, що мені їх прив'язати до ніг? Я купую просто якісне взуття, із задником і супінатором.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    А яке саме, якщо не секрет?

    В нас теж плоско-вальгусна.. Не знаю.. Ортопед казав (Костишин) показатись на контроль через літо, ми вже 2-ий раз були, але я на лівій ніжці не бачу покращень. У нас прямо хилиться досередини стопа конкретно. У ваших діток теж так? Бо мені здається, що він через те ходить якось кострубато, правда нам 1 і 8.
    З одного боку боюсь момент пропустити, і нічого не робити (ми робили курс масажів, пили кальцій, вдома у взутті ходимо). З іншого- відгуки такі різні. Хто каже що нічого не робив- переріс, хто- погіршилось, хтось з ортопедів за взуття, хтось проти, хтось взагалі не визнає ПВС до певного віку. Але ота косолапість в нього є, тобто Х-подібні ноги, і особливо зліва стопу хилить всередину.
    Ми літньо-домашнє взуття беремо в Ортотопі, задоволені. А от весняне взяли.. Не дуже. По перше за 2 носки вже облізли носки, шнурівки розвязуються постійно, а головне, чи малому не зручно, чи що, але він в них спотикається, коли є устілка. Без устілки- ок, але тоді нашо такі гроші?
    Дівчата, чиї дітки мають ПВС, чи ви щось робите? І яке взуття купуєте (марки),чи то спец чи просто? Нам казав ортопед, що має бути фіксація кісточки, щоб взуття тримало суглоб, тобто було не низької посадки, був каблук Томаса і супінатор.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Charmel

    Charmel Well-Known Member

    В мого малого теж вальгусна стопа. Нічого не робимо з цього приводу. Варіант норми, чекаємо що саме виправиться. Сугубо моя особиста думка, що якщо є дійсно проблема то ортопедичним взуттям її не виправиш, а лишень будеш мучити дитину.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Сподобався мені на Нексті зимовий комбінезон і я задумалась, можливо купити його на наступний рік. Але не знаю чибуде малюку зручно в суцільному чи краще в роздільному? І не розумію чи буде він достатньо теплим? Чи зими в нас вже не ті:girl_smile:Що порадите? Може хтось такий мав? 676448.jpg
     
  19. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    ми не стандартні - ніжки йдуть на вік, а ручки короткі. тому суцільні комбези для нас кара. і то такий парашут, коли дитина не грубенька, а ходить
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    На яких ви зупинились?
    нам ортотоп зробив зависокі супінатори, і на літо їх сандалі занадто закриті, я шукала щось інше. Серед ортопедії або майже берці, або теж дуже закриті, на південному було кілька моделей таші-орто, мімі ортопедік не було розміру, я взяла малому панда ортопедік, турецькі. Наша хірург їх дивилась, сказала що зі всього доступного це один з оптимальних варіантів по міцності і висоті задніка, по супінатору, фіксації ніжки і якості. Ну правда ціна немаленька, але все дешевше ніж супрефіти в антошці)
    Зараз на південному багато Лапсі ортопед, у них непогана фіксація ніжки і каблук томаса, і твердий заднік. Ми їх чобітки взяли на осінь демісезонні.

    А ще, зтикнулась з тим що немає, не шиють наші ортопедичні фірми спортивного взуття, а кросовочки на літо-весну дитині треба, бо не буде не беговелі чи мьяча копати в туфлях. пішли дивитись кроси - ортопедичні є. але мені все здавалось замьяка пьятка. І тут випадково трапилась нам одна моделька крос B&G де пьятка поміцніше ніж в ортопедичних кросовочках була, ну реально в бік її зімьяти/зігнути я навіть руками не можу. ми туда замовили ортопедичні устілки шкіряні, і маєм супер кросівки. Єдине - твердувата підошва, ну але в любому випадку обрали оптимальний варіант.

    після масажів і ходіння в орто-сандаліках вдома ситуація стала кращою, помітила я і лікар. Навіть як він біжить, то видно різницю.
     
    • Подобається Подобається x 2