Курс "РУАХ". Школа ХЖіЄ

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Baffy, 19 Квітень 2015.

  1. Baffy

    Baffy Active Member

    Пропоную в цій темі писати оголошувати про чергові курси "РУАХ" (що раніше - "Альфа") і сесії Школи Християнського життя і Євангелізації ( у Львові організовуються спільнотою "Благословення" (храм св. Володимира і Ольги)).

    Чи хтось був на "РУАХ", Школі? Які враження?

    "РУАХ" - катехитичний курс для дорослих, гарно заповняє прогалини в знаннях :girl_smile:. Кожна зустріч: лекція - молитва прослави (це спільнота харизматичної обнови, тому не для всіх звично) - ділення в малих групках (про те, про що була лекція).Чесно кажучи, ледве його витримала, бо на лекціях розповідали загалом те, що я і так знала. Найкращим, відповідно, для мене було молитва (яка, не зовні, але по суті, дуже нагадувала мою молитву після св. Причастя, тому не була для мене чимось принципово новим) і групка (спілкування ж :girl_smile:). Після закінчення курсу був т.зв. "Вікенд Святого Духа" - реколекції, спрямовані на те, щоб поглибити свої стосунки з Богом, зокрема, з Третьою Особою Божою - зі Святим Духом. Реально ці реколекції важливіші за весь курс, бо під час того часто людина змінює в собі щось (напр. не вважала щось там серйозне гріхом, задавнені образи). Але на реколекції не можна поїхати без пройденого курсу, а курс вважається непройденим без "Вікенду".

    Школа. Школа має багато ступенів (від 0 до 5, але ще є відповідно 0а, 0б...). Отже пройшла я 0а. :girl_smile: Це курс-реколекції на вихідні раз в квартал в УКУ (а влітку на 2 тижні з виїздом). По суті, це на початкових рівнях щось типу "РУАХ"у (разом з Вікендом) - тільки в інших часових рамках. Чим далі, тим складніше, звісно.

    І ще: якщо РУАХ/Школа справлять ну дууже особливе враження з особливими наслідками, то такі речі треба (нмд) перевіряти в священика - на Вікенді є, і на Школі.

    За дітками на Школі доглядають (поки батьки на лекціях), на "РУАХ"у теж. Зазвичай, беруть маленьких, що без мами будуть плакати. А для старших дітей замість Школи є "Оазис".

    Наступний курс "РУАХ" буде проходити в ц. Покрови Пресвятої Богородиці на вул. Личаківській (перехрестя з Пасічною) з 21 квітня, щовівторка з 19.15 до 21.30. Буде 12 зустрічей.

    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 19 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Baffy

    Baffy Active Member

    24 - 26 квітня в УКУ буде проводитися весняна сесія Школи ХЖіЄ (рівні 0а, 1). Початок о 16.00. Реєстрація обов'язкова за тел. 0988017212. В травні рівні 0а, 0б, 0в
    [​IMG] [​IMG]
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Baffy

    Baffy Active Member

    Школа від цієї п'ятниці до неділі! (нагадую, повідомлення вище) Для початківців. В особливих випадках можна навіть приходити в суботу, хто завтра не може. Дуже рекомендую!