Дитяча поліклініка. як боротись з свавіллям?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем OxankaF, 30 Вересень 2014.

  1. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    До речі- нам вона теж не нра. Якось так все там туго і непривітно шо ну.
    Та- я балувана поліклінікою на Руській і в шоці з їхнього ставлення.
     
  2. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Сказала мені медсестра, що вони в таких випадках пишуть "були закриті двері в під'їзді", або щось таке. Типу, ніхто не відкрив.
    Брехня повна.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. goldgirl

    goldgirl Well-Known Member

    в мене так було, коли донечці був 1 рік, не прийшла на виклик, чоловік зателефонував до завідуючої, то прибігла за 5 хв )))
    і потім дуже обережно ставилася, правда я їй не довіряю, йду лише за формальними скеруваннями-довідками. Звертаюся приватно до інших лікарів. Ходила до завідуючої, щоб поміняти, вона мене переконувала ще потерпіти і дати другий шанс, наразі мовчу, а там буде видно.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. olenoks

    olenoks Well-Known Member

    А у нас (Сихів) поліклініка нормальна, а лікарка дуб-дерево вже відмову хотіла писати, але знайшла альтернативу(іншого спеціаліста). Вся дільниця з неї сміється і каже що вона нічого не знає, сидить там вже років 6 і досі нічого не навчилася. ЇЇ відповідь коли проходиш до неї хворим "та щось там у вас є, ну я не знаю" і виписує все тільки з реклами, "ну від горла, від носа, ще те візьміть,температуру тим збийте"Я до неї ходила тільки за довідками, а дитя своє до неї точно не понесу. О, ще в два місяці малому дзвонить до мене медсестра і каже :"вам завтра 2 місяці ви до нас прийдете?", я кажу:"ні, я хвора", медсестра:"добре,ми вас чекаємо на прививки". Я прийшла з дитям через тиждень ще захрипша, закатарена,з носа тече а вони мені з порога ПРИВИВКИ. Мене це вивело з себе...Ніхто навіть не спитав а дитина здорова, а чому ви лікаря не викликали якщо хворі,а ви дитину годуєте,а знаєте до якої температури можна годувати....а лікарка ще видала :"ну до прививок ніяких протипоказань немає, у вас вдома ж хворих немає!!!!" це при тому що я стою біля неє і носом шморгаю :girl_cray: Дитині ніяких аналізів перед прививками не виписувала,хоча я і не хотіла їх робити. А ще сказала що якщо всім роблять то і вашому можна, ще нікому не зашкодило мол, я взагалі була в шоці, це остання лікарка якій я довірю свою дитину.
     
  5. Зорянка

    Зорянка Well-Known Member

    перепрошую, але поясніть оту фразу, будь ласка....
     
  6. olenoks

    olenoks Well-Known Member

    Наскільки я знаю, якщо температура дуже висока, то необхідно за нею постійно слідкувати і збивати хоча б до 38 щоб нормально годувати дитинку. Це мене звичайно не лікарка моя просвітила, а консультант з годування.
     
  7. нталька

    нталька Well-Known Member

     
    • Смішно Смішно x 1
  8. olenoks

    olenoks Well-Known Member

    Я не знаю,просто захворіла і понятне діло, боялася щоб дитятку не шкодити, почала виясняти як то все має бути, от таке мені сказали,а чому мені тоді не прийшло в голову спитати )
     
  9. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Дівчата, я просто не маю вже ні слів, ні нервів, щоб пройти той клятий медогляд у нашій дитячій поліклініці на Левандівці. Це найгірші поліклініка,яка може бути, процвітає бездіяльність, хамство, хабарництво. А тепер конкретніше. До першого вересня нам треба пройти медогляд до садка. Почали ми його проходити наприкінці червня - пройшли ЛОРа, невропатолога, стоматолога. Вже на цьому етапі я стикнулася з ідіотичністю цієї поліклініки, а саме з тими клятими талонами. До кожного спеціаліста я мусіла брати талон (деколи і за тиждень) в самому кабінеті і навіть був випадок, коли під кабінетом не було нікого, але лікар відмовляється прийняти мою дитину, тому що в нас немає талона. То нічого, що вона зараз нічого не робить, а наступного дня нам доводиться відчекати довжелезну чергу, бо на талонах часу нема - їх виписують коли хочуть і скільки хочуть (явно, що б не перегружати лікарів). Потім ми потрапили до хірурга і виявили у сина проблему, яку треба було усувати хірургічно. Ясно, що на цьому етапі медогляд ми призупинили, бо оперувались в Охмадиті. Врешті нині повернулися в поліклініку, щоб пройти ще двох спеціалістів. І тут наткнулася на відкрите хамство і бездіяльність. Окуліст йде у відпустку через 5 днів, кажу, дайте мені талон на якийсь з цих днів, це вона відмовляється робити, бо їх нема. І пропонує мені талон на 28 вересня!!! Я людині нормально пояснюю, чому це не підходить, але натикаюсь на підвищені тони і повний пофігізм. Тобто без талона вона мене не прийме, а талон видавати зараз відмовляється, а тільки наприкінці вересня, коли він уже мені не буде потрібен. Таким чином мене тупо посилають на чотири сторони, проходити медогляд, де собі хочете і платити гроші в приватній клініці. Ще спостерігається "чудова" ситуація із талонами на здачу крові - тут теж лаборантка всіх у носі має і видають талони на кров на 4 вересня!!! І знову таки, якщо прийдеш без талона і людей нема, то цей "професіонал своєї справи" тебе не прийме, хоч би ти там що говорила. А ще мені завтра треба йти до нашої "мегарозумної" (маю підстави так говорити, бо ще жодного разу не отримала від неї не те, що адекватного лікування, але навіть правильного діагнозу!) педіатриси, бо вона замість імунолога має мені щеплення переписати і маю чуйку, що тут теж без проблем не обійдеться. Одним словом, я вже немаю сили - нині по ситуації із окулістом дзвонила на урядову гарячу лінію, виклала всю ситуацію. Де ще можна звернутися, щоб закінчити цей дурдом? Так не має бути, я не можу і не хочу миритися із такою ситуацією!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Писати скарги головним в поліклініці. Не реагують головні - писати скарги в прокуратуру.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    До завідуючою нема сенсу йти, вона хіба зробить вигляд, що буде розбиратися, а насправді ж сама то все покриває - і хабарництво, і бездіяльність. Сама ні копійки не даю, щоб вирішити якісь справи у поліклініці, бо вважаю таке неправильним, але достовірно знаю по знайомих, що медогляд коштує 200 грн, печатка завідуючої 20 грн, кров здати - ще стількись. Але писати в прокуратуру не можу, тому що це не я давала хабар.
     
  12. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    в книгу скарг поліклініки напишіть
    а в принципі, можете пройти медогляд і в тому ж охматдиті чи на орлика чи в чорнобильській поліклініці.
     
  13. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Пишете рекомендований лист із описаною ситуацією та вимогою відповісти до такого то числа про результати вчинених дій стосовно працівників. Якщо не відповіла - пишеться в прокуратуру про халатництво. Відмазатися загубленим листом не зможуть, бо лист рекомендований і буде підпис про прийняття його.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    та то я завтра точно на Орлика пошурую до окуліста, вони не можуть відмовитися прийняти? бо до тієї "файфури" з нашої поліклініки я вже точно сина не поведу, хоч би там що.
    просто суть навіть не в тому, медогляд то якось прийду, але я вже не можу закривати очі на той ідіотизм! мені ще ж під час відвідування садочку малим ще не раз прийдеться із цим стикатися.
     
  15. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Gloria Tempus, педіатра теж можна змінити, написавши заяву.
    я нещодавно писала скаргу на ннашого дільничого, бо поставили мені не вірний діазноз, то на моє здивування, в той самий день мені перетелефонували і запросили на "разборки"))до головного
     
  16. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    найсумніше те, що нема в цій поліклініці на кого змінювати педіатра, бо жодна з моїх знайомих не може порадити гідного педіатра. зрозумівши, ким є наша педіатр, я просто до неї з хворобами сина не звертаюся, їжджу на Орлика, в Охмадит. зараз тільки мені знову прийдеться з нею стикнутися, так як має поставити медогляд.
     
  17. varschavcka

    varschavcka Well-Known Member

    На Орлика окуліст здається приймає по запису, так було минулого літа. Перезвоніть в реєстратуру і перепитайте, щоб даром не їхати.
     
    Останнє редагування: 12 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  18. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

     
  19. Raven

    Raven Мама малятка

    веселка на сихові
     
  20. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    У Веселці приймає офтальмолог п.Мельник, та сама, що в пол. на пл.Митній. Йшла у відпустку в перших числах серпня, думаю, що її немає.