Раджу Вам Лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 9 Лютий 2009.

  1. SovaBa

    SovaBa noctua

    Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря;
    2. Де і коли народжували;
    3. :y: Ваші відгуки;
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!
     
    Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. Fensi

    Fensi Member

    1. Литвинчук Любомира Петрівна 2. Медінститут листопад 2014 3. оскільки було дуже багато проблем з вагітністю і погані прогнози з жіночої консультації вирішила консультуватися паралельно ще в Литвинчук. Лікар врівноважена та позитивна, на дзвінок в 3 год. ночі що відійшли води сказала не переживати та помаленьку збиратися. На пологах вела себе дуже професійно, щей умудрялася розказувати веселі історії між схватками)) 4. Акушерці 500 грн, санітарка що прибирала після пологів 50грн, неонатологу 300грн, платна палата на 3-ох осіб 300 грн, аптечка в родзал 200 грн санітарці, 20 грн. клізма при поступленні, по 10 грн за каші дитинці,оскільки молоко ще не прибуло, а їсти лялік хотів. 50 грн. масаж грудей та 100 грн. виписка. 5. Коли наважуся на другу малечу тільки в Литвинчук)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. narval

    narval New Member

    1. Гурський Олег Романович
    2. Рапопорта (Джамбула), листопад 2014 року.
    3. Задоволена на всі 100%. Прогресивний, молодий, приємний, професійний, з почуттям гумору, дбайливий, чуйний. Перевіряв щодня. І пісоя пологів приходила до нього на огляди ще 5 разів щотижня - він оглядав чи добре все зажмває і чи матка стала на місце. Завдяки гарному ствленню згадую пологи з ностальгією.
    4. лікарю- 3000 грн, акушерці-400, санітарці-50, неонатологу-400 грн.
    5. так і ще раз так!
     
    • Корисно Корисно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. olenoks

    olenoks Well-Known Member

    1. Прізвище Лисий а ім'я не встигла запамятати
    2. Джамбула, лютий 2015року
    3. Дякую Богу що попала до нього. Ми планували по швидкій, ніским не домовлялися.Переживала. Але лікар просто надзвичайний, дуже уважний, старався дуже, кожний день сам обробляв шви, навіть не натякав щоб щось заплатили.
    4. як я казала не планували платити але коли вже виписали на 3 чи 4 день чоловік просто символічно віддячився йому дав 500грн(після виписки), акушерці,санітарці,неонатологу - не платили взагалі нічого. Я приємно здивована ставлення було чудове, персонал прекрасний і ніхто нічого навіть не натякав.
    5. так, надіюся що попаду саме до нього )
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  5. optimus

    optimus New Member

    1.Колодій Оксана Іванівна 2.Джамбула,серпень 2007р. 3.Загалом лікаркою задоволена,уважна на пологах,казала що і як робити.Пологи були складні,багато розривів і швів,дитина в палаті інтенсивної терапії.Дуже не задоволена роддомом,після родів лежала в коридорі два дня,дитину мені не давали,в результаті сильний лактостаз на грудях,виписали з температураю 38,5 на третій день,бо роддом був переповнений.В результаті довгий курс антибіотиків і жахливий перший місяць після родів(в мене на додачу до лактостазу ще і шви порозходилися)Але не дивлячись на це,я лікарці дуже вдячна за здорову дитину і думаю,що мені на той час просто не повезло...Після мене ще дві подруги родили в Колодій і все пройщло без ускладнень. 4.Ціну лікарка не називала,ми дали 150у.е.В руки не заглядала і нічого не вимагала. 5.ні
     
  6. readytogo

    readytogo Well-Known Member

    1. Коваль Ольга Іванівна
    2. Мечнікова, березень, 2014
    3. Лікар чіткий, строгий, водночас-мене панікуючу впершенароджуючу заспокоіла та налаштувала на позитивний лад. Народила швидко,легко,без розривів. За 4 год після приізду в пологовий.
    4. Лікар від грошей відмовилась, оскільки далека знайома моіх батьків, неонатологу та педіатру по 500 грн.
    5. Вдруге народжувати тільки до неі. Всім рекомендую.
     
  7. isachka

    isachka Well-Known Member

    1 Надіжко Вальдемар Володимирович
    2 Мечнікова , лютий 2015р
    3 до останнього моменту відмовляв від проколювання вод, але все ж погодився із нашим з чоловіком рішенням, першу годину переймів дозволив нам з чоловіком "насолодитися" процесом самим, але заходив що 10-15 хв, кожен наступний крок розказував, що відбувається і чітко давав мені вказівки на конкретні дії, концентрував мою увагу, повторював по кілька разів, у критичний момент не дав поширитися паніці серед бригади, не підрізав, хоч момент був, донечка народилася 4 кг у мене тріщина старого шва, після пологів заходив щодня. Ще до пологів були суперечливі УЗД , все пояснив і заспокоїв, зайвий раз у мені "не копирсався". Має почуття гумору і добре поставлений голос, жодного разу не підвищив тону, але коли він хоче не почути його не можна.
    4 поступала через патологію тож добровільні внески:приймальне відділення 20 грн, УЗД 50грн, фіз кабінет (запис серцебиття) 20 грн, маніпуляційна(аналіз крові) 50грн(типу на відділення)
    бригада на пологи 1000 (лікар казав близько 800грн), лікарю віддячувався чоловік на радощах і емоціях тож не знаю, лікар нічого не казав,
    після пологів: УЗД 50, дитяча просила 300грн, палатній за власної ініціативи 100 грн (компенсація за нездану кров) вона ж наголошувала, що виписка безкоштовна, за довідки нікому не платити
    5 якщо погоджуся на третє маля обов"язково до нього
     
    Останнє редагування: 10 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 3
  8. kristina

    kristina Well-Known Member

    1.Лехновська Тамара Анатоліївна
    2. Мед березень 2015
    3. Спокійна, уважна, коректна , чітко розказала як дихати під час потуг. Під час перейм я передихувала вправами які перед тим читала в книжці і тренувалась. За природні пологи. Проста в спілкуванні, спокійно дає відповідь на усі питання.Словом людина , а не конвеєр з заробляння валюти від породіль
    4. На власний розсуд
    5. Однозначно так
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Інформативно Інформативно x 5
  9. Sebamed

    Sebamed Member

    1. Литвинчук Любомира Петрівна
    2. Медуніверситет,лютий 2015
    3. Чітка, контролювала весь процес, як до лікаря зауважень немаю, стимулювала лише в крайній необхідності ( маю відношення до медицини,тому розумію,що це було необхідним), епізіотомія. Кожен день заходила в палату та все перевіряла. Все добре.
    4.
    5. Так
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Faun

    Faun Chaos reigns!

    1. Усик Валентин Степанович.
    2. МКПБ №1 на Мечнікова, 20 березня 2015.
    3. Якщо шукаєте лікаря, з яким можна "поговорити за життя", пожалітись і т.п., Усик точно вам не підійде. Через велику кількість пацієнтів завжди спішить; говорить чітко, коротко, але кожного дня відвідує, цікавиться своїми "підопічними".
    На пологах так само строгий, дуже спокійний, дає короткі і ясні вказівки, при цьому добре контролює процес, поряд з ним не страшно народжувати зовсім, у мене все пройшло досить легко, з одним маленьким внутрішнім розривом, хоча дитинка не така вже і маленька - 3800 і 53 см; та і далась вона мені не так просто - поступила в ПБ через патологію на 40-му тижні з багатовіддям, і останні 2 доби перед пологами у мене були нерегулярні перейми, весь той час не могла спати від болю, в четвр просила Валентина Степановича "щось зробити, бо більше не можу", але не було розкриття шийки, він сказав чекати, а вже о 4 ранку п*ятниці мене перевели в родзал. Поки зібрала речі і спустилась з черговим лікарем (окремо хотілось би його відзначити - Рибчинський - дякую йому за уважне ставлення) в родзал, пройшло десь хвилин 15-20, а Усик вже був на місці. Ну і плюс амніотомія і підтримка родової діяльності - крапельниця, але без того я б не народила, бо такі особливості багатовіддя - дитина не опускається.
    4. Лікар ціну не називав, тож заплатили скільки могли, постарались не образити. Акушерці - 700 грн, педіатру, присутній на пологах - 100, неонатологу - 300, палатному лікарю - 100 ("чоловік має здати кров, поки ви в роддомі, або 100 грн" :)), при виписці - ще 50 грн - так і не зрозуміла, за що.
    5. Однозначно так.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. iriwa

    iriwa Особлива мама

    1. Долотказін Олег Енверович
    2. Пологовий на Мечнікова, квітень 2015
    3. З вигляду трохи суворий, але насправді чуйний і відповідальний, у діях чіткий і конкретний. Спостерігав мене до пологів, турбувався, дуже відповідально віднісся до всіх моїх болячок і особливостей. На пологи приїхав реально хвилин за 15, незважаючи що то була ніч, був свіжий як огірочок. Майже весь час був при переймах, слідкував за перебігом подій. Підтримував і підбадьорював мене, мала амніотомію і щось там ще було, що вже не згадаю бо копирсався в мені трохи часу після народження сина. Зашив акуратно. Після пологів приходив часто.
    4 Лікар ціну не називав, скільки завважали за потрібне стільки і дали.
    5. Те що я задоволена лікарем то нічого не сказати. Якщо ще раз ризикну завагітніти то на пологи тільки до нього!
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 1
  12. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member


    1. Геккель Євгеній
    2. м. Рівне, пологовий на Мірющенка (вул. Медична, 7). Привезла мене туди швидка (Я на той час перебувала в Рівному в родини).
    3. Дуже толковий лікар, тільки за природні пологи, без втручань без потреби. Ні про крапельниці чи якісь там таблетки мова не йшла. Хоча води в мене відійшли в 1ій ночі, а перейми почались в 10тій ранку, він навіть не заїкався про окситоцин, чекав коли почнуться схватки. Потім під час перейм пощупав живіт, сказав: "схваточки хороші, зараз почнуть наростати, родиш швидко". Дійсно через 2 години схватки дуже наросли і швидко почала відкриватись шийка. Лікар спокійний, уважний, акуратний. Мене він постійно заспокоював що все пройде добре, чітко давав вказівки, все розказував що до чого, говорив зі мною на мої улюблені теми. Після пологів заходив постійно, прихильник ГВ, все казав мені давай побільше прикладай, молоко швидше прибуде. Моя мама все хвилювалась що дитина кричить, бо голодна, а він їй твердо сказав: " Попереджаю, ніяких пляшок і сумішей". Наказав медсестрам показати як прикладати, але вона прийшла, толком нічого не показала, бо сама не знала, то я з тим справлялась сама.
    4. Дали скільки вважали за потрібне - суму не називав.
    5. Якби він був у Львові то точно би у нього.
     
    • Подобається Подобається x 5
  13. Ghypik

    Ghypik New Member

    Гресик Анна Дмитрівна.Добра і уважна,завжди вислухає,порадить,після пологів кожного дня приходила на огляд.Оплата сказала на свій розсуд.За дівчикою тільки до неі))
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    1. Нечай Оксана Сергіївна
    2. Медінститут 2014рік
    3. Спокійна, стримана, рішуча, уважна. Не наполягала зі стимуляцією - нє, то нє. В родах чіткі вказівки. Зашила акуратно. Узд після пологів робила сама, безкоштовно.
    4. Лікарю 3000, акушерці 500, неонатологу 400, санітарці 100. Платна палата на трьох 300 грн. за весь час перебування. На виписку 2 коробки цукерок, акушерці і дитячій медсестрі.
    5. Я вже родити не збираюся. А от якби родила моя донька, то мабуть таки б в неї.
     
  15. agalinka

    agalinka Active Member

    1. Лехновська Тамара Анатоліївна
    2. Медінститут квітень 2015
    3. Дуже хороший спеціаліст, спокійна, врівноважена, постійно тримає тебе під наглядом, скаже, що, як і коли робити.
    4. На власний розсуд
    5. Якщо народжувати, то однозначно у цього лікаря.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Рись

    Рись New Member

    1. Хома Дарія Миколаївна
    2. Рапопорта, травень 2015
    3. Я задоволена. Не домовлялася з лікарем, приїхала в пологовий коли відішли води. Старша жінка (років так 60-70), з досвідом, була ніч, однак приходила до мене що 30 хв. (я рада, що зі мною був присутній чоловік). Намагалася поговорити, відволікти, допомогти. Відповідала, якщо виникали якісь питання, як в мене так і в чоловіка. Не строга, але і не "носиться з тобою". Це перші пологи, тому немаю з чим зрівняти, але я думала, що це буде гірше))) Після пологів все сама шила, приходила у палату щодня, а ввечері телефонувала, як себе почуваю, дала настанови додому. Акушерка так само активно брала участь у родах...
    4. Подякувала. Лікарю та акушерці по 500 (думаю акушерці забагато, однак...), санітарці - 50. Неонатологу нічого - бо виписували нас на Орлика з жовтяницею, так що якось не "вийшло". і все.
    5. Якщо буде чергувати в день/ніч моїх пологів - то з задоволенням народжуватиму в неї. Раджу...
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  17. Nadiya

    Nadiya Well-Known Member

    1. Надіжко Вальдемар Володимирович.
    2. Мечнікова, 05.05.2015р.
    3. Насамперед, Вальдемар Володимирович це дуже добра, мудра та ввічлива ЛЮДИНА. Професіонал своєї справи, видно, що любить свою роботу, та робить все дуже виважено. Заспокоїть, коли треба, кожен крок доступно пояснює, тільки за природні пологи. Мала трошки розрив, але відчувала лише його той час, що була в пологовому. Лікар часто відвідував мене в палаті, свідкував, запитував, підбадьорював. Варто зазначити також його відмінне почуття гумору:dance3:)) Чесно кажучи, якби не він я би напевно втекла з того роддому потім, бо халатність чергового персоналу в післяродовій палаті просто зашкалює. Словом, вдячна лікарю за доню, за те, що все пройшло добре. Дуже раджу!!!
    4. На власний розсуд.
    5. Тільки у нього, і з радістю)

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 5
  18. lyubashka

    lyubashka Well-Known Member

    старших донечок
    1. Винник Ольга Володимирівна
    2. Мечнікова, жовтень 2009 і травень 2012
    3. професіонал з радянським підходом, перші пологи все добре, 2 пологи були стимульовані лише тому що пані доктор була на чергуванні:girl_devil:(за кілька днів до терміну сказала приїхати і ... о диво у вас розширення 4 см ви вже народжуєте... розривів-швів зовнішніх і внутрішніх:girl_impossible:)
    4.
    5. ні

    синочок
    1. Анна Дмитрівна Мала-Гресик
    2. Мечнікова, липень 2014
    3. вдячна за можливість природніх пологів, без жодних розрізів і розривів(а у всіх моїх знайомих і у мене попередній досвід був інший). пологи приймала сама. дуже нею задоволена
    4.
    5. за 4:girl_haha:... якби... то лише до неї
     
  19. RedRidingHood

    RedRidingHood Member

    1. Надіжко Вальдемар Володимирович
    2. Мечнікова, 21.05.2015р.
    3. Дуже добра і врівноважена людина, чітко і ясно все пояснює та не дає поширюватись паніці.
    За природні пологи, за що дуже вдячна - спробували всі варіанти таки самій народити.
    Був майже плановий КР, все пройшло відмінно, виглядає шов акуратно та рівно і фактично через тиждень вже спокійно ходила-літала))
    Лікар провідував щодня і був дуже хорошою підтримкою, за що величезне ДЯКУЮ!!!!
    Вдячна за доцьку і за те що все пройшло без ускладнень
    4. На власний розсуд
    5. Так, із задоволенням! :)
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    1) Паєнок Віра Олегівна
    2) 2013р. Медінститут
    3) пролежала в неї в патології правктично з 32 тижня. Хороший спеціаліст. Пологи були складними, тому дякую Богу що народжувала саме в неї.
    4) цін не пам"ятаю, тай зараз вони все рівно не актуальні :girl_smile:
    5) мабуть, ні. Мені забракло чітких настанов що я маю робити під час пологів.
     
  21. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    1.Леськів Віра Дмитрівна
    2.Медінститут
    3.хороший спеціаліст,спокійна ,дуже допомогла своїми порадами і підтримкую
    4.суми не називала (ми дали лікарці 2000+акушерці і педіатру по 400 грн і санітарі 100 грн)
    5.я вже родити більше не збираюсь
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1