Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    і чудова школа, до речі:girl_yes:
    Завдячую Ігору (теорія) та Сергію (практика) своїм 4 рокам майже щоденного водіння без штрафів і дтп. Чудові викладачі!
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Liliya Shukh

    Liliya Shukh Member

    Здавала екзамен в ДАІ порівняно не давно (в кінці січня). Тести здала сама, зробили дві помилки, а от за водіння платила. З нашої групи тільки два хлопці пробували здати водіння самі і все одно його провалили, один практично одразу, а другого так заганяли по Львову що все одно не здав(((
     
  3. Зорянка

    Зорянка Well-Known Member

    Дякую, якраз з понеділка курси починаються, але є одне але, вони ввечері, а я не маю з ким залишати дітей.
    Можливо хтось знає де є курси вдень, або вранці? Чи таких не буває?
     
  4. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    в нашому районі точно нема, я сама шукала(((
    ніби на Личаківській колись були, біля Винниківського базару, але я не в курсі як вони точно називаються...
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Kucheriava

    Kucheriava Well-Known Member

    Була точно денна група, подруга в цій групі займалась, Личаківська 27А .
    Доречі, це державний заклад. Я також закінчила в них курси але в Сихівській філіі, на Чукаріна.
     
    Останнє редагування: 16 Квітень 2015
  6. Зорянка

    Зорянка Well-Known Member

    Я вже їм дзвонила, в них вже займається ранкова група, коли буде наступна невідомо. Сказали що в них таких груп може бути 3 на рік.
    А більше ніхто немає курсів рано або вдень.
     
  7. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    нема, бо переважно такі групи мало заповнені. Всі ж працюють в такий час, так мені пояснювали
     
  8. Andrusya

    Andrusya New Member

    Приєднуюсь і я до записаних у цю школу :) В вівторок іду на перше ознайомче заняття
     
  9. Verediyka

    Verediyka New Member

    І скільки все разом обійшлось? Які зараз такси?))
     
  10. Jasmin

    Jasmin :)

    Вчора була на першому занятті на курсах. Записалась в "Наш Автоград" на Пасічній. Вибрала їх тому що живу поруч, а оскільки заняття з 18:00 до 20:00 то зручно саме там, а ще вони мають автодром. Вартість - 2000грн за курси +пальне. За пальне в бухгалтерії сказали, що було 90грн, а скільки зараз коштує уточнювати з інструктором. Порадили мені знайомі, щоб проситись до інструктора Лозинського Богдана Зеноновича. Підійшла до того, що веде теорію, а він каже, інструкторів розписує директор сам по навантаженості їх. До середи мають призначити. Ну-ну)) Подивимось, що там розпишуть))
    Маю до середи зробити довідку, бо реєструють про початок курсів лише з наданням довідки. Планую сьогодні розпочати з психіатра, а вже завтра завершити. Подивимось чи це реально зробити за два дні.
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Liliya Shukh

    Liliya Shukh Member

    за тести я не платила, бо склала сама, та за них була ціна 400грн
    а за водіння 600грн
    офіційно в касу платила десь до 100грн, точно уже не пам"ятаю
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. La esposa

    La esposa Moderator

    IMG_20150423_134720.jpg
    Хочу поділитися з вами такою знимкою. Ті всі автошколи об'єднує такий собі пан, власник, чи директор, не знаю як назвати. Випадково натрапила на оголошення в сусідньому селі. Виходить тепер, що мене записали в якусь з цих автошкіл, але я там тільки числюсь. Займатись і їздити буду за власним графіком, бо той дядечко наш сусід :) файно, бо я вже гризлася, як буду доїжджати, бо остання маршрутка в нас на 8...
     
  13. VERO

    VERO Well-Known Member

    Я теж здала сама, чим просто шокувала екзаменаторів. Вони сказали, що не будуть приймати в мене водіння, бо і так не здам. А потім інструктор з водіння мені пояснював, що їх не цікавить, що я знаю і чи я щось знаю. Потрібно за кожного курсанта екзаменатору оплатити данину.
     
  14. Jasmin

    Jasmin :)

    Дуже дякую marjana lv за допис бо з його допомогою я робила свою медичну довідку.
    Станом на 21.04.2015 трішки змінилась вартість, але сама процедура ідеально описана в дописі.
    Тепер психіатр - 40грн, була в 10:30 сказали сертифікат забрати в 14:30 або наступного дня.
    Нарколог - 50грн в касу. Йдете здати кров з пальця і одразу до лікаря. Там одне запитання - алкоголь вживаєте, палите? Ні? Ідіть оплатіть за мед.допомогу водіям -20грн. З чеком зранку за сертифікатом. Там же і комісія є. 100грн в касу і алярмом 4 лікаря на вас глянули і через 10хв довідка у вас на руках. 2 дні часу і 210грн = мед.довідка з комісії із дозволом на право водіння.
    Скажу одне - фікція вищої категорії. Я шокована від нашої системи і розумію, що пройти цю комісію може будь хто. І це страшно.
     
  15. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Саме тому я не хочу проходити медогляд на Лепкого, а піду на Чорновола. Я, правда, не знаю, що там буде на Чорновола, але, принаймні, та клініка вже працює багато років, а що на Лепкого? Медики, як запхали себе у підвальне приміщення? Які вони фахівці? А може і непогані? Бо ж там тільки до 12 години працюють? Не знаю....
    Я теж там зараз вчусь, може ми з вами в одній групі? Там інструктора можна самому вибирати. Ваше бажання -- закон. А якщо ви не маєте побажань -- тоді вам призначають
     
  16. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    На Чорновола ще гірша - фікція вищої категорії. Там ти пхаєш в кишеню кожному- результат той самий. Або навмисне затягують час і бла-бла: при йдете завтра, бо аналізи....Чоловік колись там регулярно робив, то тепер на Лепкого вже кілька раз. Заплатив по чеку і нема того принизливого "відтопирення кишень, бо в нас зарплата мала". Знаю точно, що слух і зір + тиск перевіряють завжди.
     
  17. Jasmin

    Jasmin :)

    До 13:00год Незнаю які там фахівці, але достовірного медогляду не проводять. Окуліст - 2хв. Кажу - я близько бачу, а далеко не дуже. Одне око -0,5, друге -1. Маю окуляри, одягаю коли потрібно далеко дивитись. Їздити планую в окулярах бо знаки добре бачу, а от з ямами гірше бо їх треба побачити заздалегідь тому планую їздити в окулярах. Питає мене - скільки діоптрій окуляри. Я не пригадую. Добре, 1хв і довідці помітка - водіння в окулярах. Я немаю нічого проти бо й так так буде, але 1. Може я лінзи захочу носити? 2. Це мабуть не такий вже в мене великий мінус щоб отак вирок виносити. Але менше з тим, це вже просто "поговорити" бо я всерівно буду їздити в окулярах. Найбільше вбивають оті мовчазні писання в листок. Скажи щось, добре чи погане.
    Другий лікар - хірург. Помахали руками, ногами. Руки зжали/розжали. Операції були чи ні? Тиск поміряли і до наступного. Запитала який тиск у мене для цікавості. Почула - для водіння достатній. От і все.
    Третій лікар - нервопатолог. Поводила очима за молоточком, постукала по колінах. Наступний.
    Четвертий робив кардіогаму. Декілька хвилин. Все. Питаю -все нормально в мене ? Відповідь - а має бути не нормально? Хм...та мені якби цікаво почути щось, а тут трохи такий собі конвеєр.
    Доречі, мій тато регулярно проходить ті медичні комісії і останнього разу на Лепкого йому не хотіли дати довідку бо підвищений тиск. Це в нього не постійне явище, але буває. Поїхав на Чорновола, в там дали довідку навіть не мірявши тиск. Нажаль порядку немає ніде.
    З плюсів - оплатив в касу і ніхто кишеню не відкриває.
    Психіатр вразив тим, що в очі заглядав на німо...а далі каже - звернення до психіатрів були? Коліна в мене затряслись бо від того погляду відчула себе трохи того..психом)) Кажу - ні, не були. Все. Навіть по тій базі не дивилась. Написала довідку і відправила платити. Оплатила. Стіл навпроти каси чекав мене. При мені почала писати сертифікат за яким прийти потрібно після 14:00 або завтра...але не в тому річ, а в тому, що навіть не переглянули ні по базі, ні ніяк одним словом. Від однієї відповіді, що не звертались можна робити висновок? Одним словом....
    Нарколог на Лепкого це просто пісня. Кров взяли і відправили отримувати сертифікат. А аналіз робити? Він моментальний? Може й так, але про результати ніхто не говорить. Основне оплатити в касу і в мед.допомогу.
    Після всього страшно виїжджати на дорогу бо розумію, що ці всі папери видаються без проблем. А якщо ще подумаю, що так видаються дозволи на зброю. А як згадаю, що за цим всім ще можна не йти, а дати гроші в автошколі і отримати готову довідку...все....
     
  18. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

     
  19. Jasmin

    Jasmin :)

    Доречі, забула про слух написати. Мене запитали чи добре я чую. Кажу - та наче добре)) Все. Сказала добре то значить добре)))
     
  20. Magnit

    Magnit Від себе не втечеш

    Лор на Чорновола навіть не бачив чи я маю вуха :) Навіть не подивився в мою сторону, я ж відірвала його від мегаважливого процесу розв'язування кросвордів :confused:
     
    • Подобається Подобається x 2