Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    то хто їх знає.... весь час шукаю свою людину, і не можу знайти(( хоч бери та до Львова їдь, до Геміні на прийом))) я теж так собі думаю- чого має задиратися? Такий самий лак, як і на всьому нігті :girl_mad:
     
  2. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Якщо нігті ростуть повільно, то можна приїжати на манікюр раз в 2-3 тижні:girl_yes2:
     
  3. shparynka

    shparynka Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Dykunka

    Dykunka Member

    Підіть в нормальний салон і хай це все склеють клеють клеєм для тіпсів, який використовують при нарощуванні.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    То мали би тобі типу як наростити. Мені тримається так, шо я вже й забула шо то було.:)
    Але в мене біда якась з тими нігтями, трісув інший, при чому на вказівному пальці правої руки. Ні роботи зробити, ні шо. Моя сусідка манікюрниця буде аж в середу, не знаю як дожити, воно вже відвалюється майже ціле, ще й кровить:girl_cray:.а в салоні пено за таку послугу здеруть шо за маму рідну.:girl_cray:
     
    Останнє редагування: 20 Квітень 2015
  6. flame

    flame невгамовний експериментатор

    за латку заплатила 10 грн.
    заклеїли гелем для нарощення нігтів.
     
  7. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    якщо нігті дуже соляться, то краще гарно зашліфувати і заполірувати( потім ще раз зробити шліфовку, але мягким бафом, щоб можна було нанести гель), хоча й однієї хорошої шліфовки хватає( поліровка не обов'язково), але я робила в три етапи, бо нігті були слабкі і послоїні, трималось більше ніж місяць, і можна робити, головне, щоб нігті були ідеально гладкими на кінчиках, а то може справді сколюватися. Хоча, вони б не мали так категорично відмовляти Вас, чим вони це пояснюють, що не буде триматися? і звичайний гель-лак може не триматися, якщо "не запечатані" кінчики нігтика, якщо неправильне нанесення.
     
    • Корисно Корисно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    та нічим. Просто - не буде.
    --- дописи об"єднано, 20 Квітень 2015 ---
    взагалі не слояться.
    --- дописи об"єднано, 20 Квітень 2015 ---
    от я дивлюсь, що погано мені запечатала, бо через 2 дні почав злазити, як звичайний лак. Накладала 3 тоненькі шари. Бляха, як тут нема до кого йти(((
     
  9. Ljus6ka

    Ljus6ka Well-Known Member

    Я теж дуже не задоволена своїм ОРІ у мене Cinnamon Sweet, думала , що за таку ціну мала б бути хороша стійкість, але зовсім ні, підтверджую на другий день вже є сколи. Єдине , що у ньому добре, то це час висихання , але це дуже мало, щоб обрати його знову )

    Маю теж такий набір від Конад і теж два лаки чорний і білий, супер річ , люблю чимось прикрасити безіменний палець


    Там є різні пластини від різних фірм тому пробуйте , бо я люблю навпаки короткі нігтики, а останнього разу брала диски Qgirl, то на них якраз мал для довгих нігтиків , я шанувальниця сов, маю два диски з ними, то один від Конад , прикольний делікатний , а від Qgirl просто величезний
     
    Останнє редагування: 21 Квітень 2015
  10. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я не розуміюся в тих ділах, але ніби не мало би відвалитися.
    Я вчора тоже підклеїла собі, ну, не я, мені підклеїли.:) то відразу як прийшла додому так нечайно тим нігтем гримнула, аж мені в очах почорніло, ну і ніц, тримається. На попередньому пальці вже відросло, хоча нігті маю довгі і все ними роблю (шкребу)))...
     
  11. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Коли я носила френч з білими "усмішками" , то десь через тиждень на білому почали утворюватися мікротріщинки, в які набивався порох, і та усмішка зблизька вже не виглядала цілком білосніжною, а була з такими сіренькими мікрополосочками. Вигляд мене дратував, хоча оточуючі казали, що того не помітно, якщо не розглядати ніготь "під мікроскопом".
    Моя манікюрниця сказала, що такий ефект буває, якщо свій ніготь гнучкий (тонкий, не твердий), тоді навіть гель лак не рятує від того, що він при механічних навантаженнях трошки гнеться туди-сюди, при цьому утворюються такі мікротріщинки.
    Не знаю, чи правду вона мені казала.
    Коли усмішки були червоного кольору, все було гуд (напевне, на червоному тих тріщинок просто не було помітно).
    Останній раз робила французький градієнтний манікюр з білою усмішкою, яка переходила в золотистий а потім в тілесний, то тих тріщин теж не було чи не було помітно.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  12. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Ай, наврочила я... маю скол того гелю, але добре хоч на кінці нігтя, а не там, де тріснуто.:girl_cray:
    Може то не можна з тою красою з тістом бавитися, а я від вчорашнього дня з того тіста не вилажу.
    Ай, лиш би не злетів на тій тріщині, бо помру.:girl_cray: Але я вже вилізла з тіста на деякий час, певно перекрию лаком, може краще буде триматися.
     
    Останнє редагування: 21 Квітень 2015
  13. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    і в мене такий. Все-таки я його вчора зробила. Дівчинка сиділа над моїми нігтями майже 3 год, я уважно слідкувала, начебто все по технології Зробила все дуже акуратно. Тепер буду слідкувати, як стане носитися.
    --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2015 ---
    от ще таке хочу спробувати.
     
  14. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    А де купляли, в інтернеті чи є десь у Львові?
     
  15. Rei

    Rei New Member

    А хто робить необрізний манікюр, поділіться досвідом? І як саме робите і які засоби треба мати? Чи можна самому вдома?
     
  16. ginseng

    ginseng Well-Known Member

    Я роблю сама вдома, маю засіб для кутикули або після ванни обробляю такою спеціальною пемзочкою, потім підсовую кутикулу паличкою, плюс олійка для кутикули коли згадаю. Обрізаю дуже рідко те, що явно лишнэ:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. ulcha

    ulcha New Member

    я користуюсь засобом від Евелін.нанесли на 2 хв.і дерев. палочкою все зайве забрали
    --- дописи об"єднано, 23 Квітень 2015 ---
    підскажіть, часто роблю гель-лак,але маю проблему- камінчики зовсім не хочуть триматися..відлітають за 3 дні.. майстриня вже різними способами робила:і на клей, і на мокрий гель і потім в лампі 2хв. тримала і потім ще раз наносила гель......може хтось з досвіду підкаже, в кого довго тримаються, дякую
     
  18. Ljus6ka

    Ljus6ka Well-Known Member

    купую в неті
    теж так роблю
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Описую свою ситуацію.
    Тріснув мені перед Паскою ніготь на вказівному пальці лівої руки. Пішла до манікюрниці- своєї сусдіки, склеїла, все успішно, тримається он вже третій тиждень, бачу що нарешті те тріснуте місце доросло так, що можна буде зрізати без травм, але гель чогось потріскав.(((
    Минулого тижня таке ж сталося на нігтику вказівного пальця правої руки. Пішла до сусідки, підклеїла, але на цей раз за пару днів я побачиа що гель з кінців нігтя здерся і лак під той гель зайшов і наліпився і то так паскудно виглядає. Ну, але ладно, думаю лиш би тріснуте місце трималось, а там вже як є, зафарбую темним лаком і вже.)) Ага, нині вранці як складала лахи яяяк воно мені відірвалось, словами не описати. Кров юшила шо капець, нігтик тріс майже на половину.:girl_cray: Я в паніці дзвоню до сусідки, а в неї все посекундно розписано. Беру лечу в салон, що під боком. Пам"ятаю тут дівчатка писали що 10 грн таке задоволення коштує. Прийшла, шось та майстер стогнала-стогнала, але все таки взялась приліпити. Зняла гель, наклала латку, підклеїла і за то взяли 25 грн. Дорго млін.:girl_devil:Чи то так коштує? При чому гарантії не дали ніякої шо воно втримається.:girl_cray:
    Одним словом я нині розчарована, ніготь підклеєний болить так шо ну. Я собі з жахом думаю що він знову може відвалитися. І як його бідного вберегти?

    Зато маю манікюрну вихвалялку. Купилам собі сушку маленьку від Jarden за 6 грн.Не знаю впринципі шото за сушка, але їхні лаки мені навіть дуже подобаються і виробник український. Одним словом затестую, розкажу.:)
    писи: "ноготка" я так і не знайшла, хоч їхня сушка і основа то просто вау і ціна мега приємна, проте нема десь в продажі, не знаходжу.:sad:
     
    Останнє редагування: 27 Квітень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Які манікюрні ножнички використовуєте? І де купували? Бо мої затупились повністю. Може є можливість підточити? Чи вже краще нові купувати?
    Якщо точити, то де саме?
     
Статус теми:
Закрита.