Ортопедичний матрац. Який обрати?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Milka, 5 Жовтень 2010.

  1. Dobbi

    Dobbi Well-Known Member

    Шукали недавно наматрасник на свій диван, були в Венето на Личаківський і в меблевому на Південному. Є великий вибір, наприклад флекс , латекс, меморіс, і все те саме+ кокос. Кокос самий твердий і йде суцільним матрацом, а всі інші можна скрутити при потребі. Обрали меморіс, коштував 2 500 грн, спати стало дууже зручно, навіть не порівняти з тим як було до) проте є і незручності, в нас диван має спинку і бильця, того той наматрасник нема як зафіксувати з одного боку, і як лягаєш, то під стіною утворюється прірва))) треба підсовувати часто, але воно того вартує
    І ще, на обрану нами модель наматрасника найкраща ціна була в "Території сну"
     
    Останнє редагування: 17 Лютий 2015
  2. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @aknytsU, якраз по ТВ бачу рекламу матраса/наматрасника Дормео рол ап еір- італійські.
     
  3. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    А ціна яка?
     
  4. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Не кажуть але є гаряча лінія- 0445949923 і сайт є, наберіть в гуглі.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Купуємо дітям двоярусне ліжко. Треба підібрати матраци. Хочемо, щоб ті матраци вже на довго були, натуральні, не високі, ну і не надто дорогі. Поділіться досвідом, на чому сплять Ваші дітки?
     
  6. Banny

    Banny Well-Known Member

    Дівчатка, підкажіть в кого є той матрац/наматрацник чи зручно на ньому і чи вирішить проблему, коли відчуваються пружини в старому матраці.Бо ми хотіли поміняти матрац, то як побачили ціни-були в шоці, нашого розміру коштує поза 20 тис.!
     
  7. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    мої батьки купили десь пів року тому собі такий матрац, то кажуть, що задоволені і не відчувають тих перепадів на дивані, пружин, загалом задоволені. Цих матраців є дуже багато різновидів: є тонкі, а є грубші (залежить чи збираєтесь знімати кожен день і скручувати чи він завжди має лежати на ліжку..), виробників є ціла купа, і зовсім не обов"язково найкращий варіант це розрекламований дормео)).
    ліжко вже купили, от маюсь зараз з вибором матрацу: хочеться щоб якісний і щоб ціна не кусалась, бо ціни зараз на матраци просто взлетіли вгору((.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Купили ми матрац, порадьте де дешевше можна підібрати наматрацник, бо у Венетто трохи дорого.
     
  9. Epine

    Epine Well-Known Member

    Ми купували в Андерсен, коли матрас купляли. В грудні непромокаючий коштував десь 490 грн. То було дешевше, ніж венетто. А зараз не знаю.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Elektron

    Elektron New Member

    Раджу матраци і топери еmm. По ціні дешевші за dormeo, по якості нічим не поступаються. Спочатку купили батькам, бо були проблеми з болями в спині. Вони дуже задоволені. Вже пройшло трохи більше 4 років пружинні блоки як нові, не продавилась поверхня. Потім подарували сестрі дитячий матрац для новонароджених, то теж дуже задоволена - мала спить спокійніше (іноді залишають у батьків, то на звичайному "радянському" доводиться вкладати). А зараз у них акція на серію Sleep&Fly Organic, то взяли і собі. Задоволена.
     
  11. partos

    partos New Member

    купив безпружинний Матрац від тм ХеппіЛьон. Матрац середньої жорсткості, дуже комфортний. Використовую його на ліжку. Матрац з ортопедичним ефектом, сплю, як немовля, дуже зручно. Цікавий продукт, екологічно чистий, використовується льон і джут в якості наповнювача. Присутній цей специфічний і дуже приємний запах льону. Заради інтересу вирішив почитати про льон і відкрив його для себе з нової сторони. Він гіпоалергенний за природою і антисептичний, без домішок якихось речовин. Загалом я задоволений, рекомендував би його всім, хто цінує своє здоров'я.
    кому треба, от посилання: www.happylen.com
     
    Останнє редагування: 21 Квітень 2015
  12. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    І якого ж він був розміру та вартості?
     
  13. partos

    partos New Member

    160*200, вартість 2624 грн.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ви маєте, певно, велике щастя. Бо сайт видає 3771грн.
     
  15. partos

    partos New Member

    Там э дешевший варіант, з трикотажним чохлом. Саме такий у нас.
     
  16. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Потребую поради. Планую купувати ліжко і звісно постає проблема матрасу. Потрібно найжосткіший. Прикинула оком на матраси з кокосом.
    Зупинилася на Матролюкс моделі Наполі або МІлан(він зараз по акції) і виробник Елісон де грубий шмат кокосу і ціна значно нижча
    Так, от. Може раптом хтось має ці моделі, як вам у користуванні? Або хто теж стикався із потребою у дуже жосткому матрасі, який обрали і як в користуванні?
     
    Останнє редагування: 10 Липень 2015
  17. BIEDRONKA

    BIEDRONKA Member

    Розкажу трішки про наматрасники...
    Перечитала купу всього, врешті вибрала u-tek непромокаючий з резинкою по периметру матраса. Стосовно стійкості до води не перевіряла, але мучусь з ним кожного дня-сповзає, точніше підповзає((( як вже не фіксувала, ніц не тримає. Єдине.тішить, приємний наче рушничок і безшумний, про якість говорити рано, бо коримстуємось десь пів року.
    А от на дитяче ліжечко такого вже не ризикнула брати, тому замовила у Ligymunka еко-пупс. Дуже задоволена-і м"якенький, тоненький...є бігунці-фіксатори, тут точно вже нікуди не втече. Нічого не шелестить, ще й Україна робить!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. yurec

    yurec New Member

    А я вам скажу так:
    1. для немовлят - однозначно безпружинний і висоти до 7 см вистачить з головою. Бажано повністю кокосовий, але якщо хочете дешевший, то кокос поролон.
    2. Для дітей вагою до 50 кг, на незалежних пружинах немає сенсу брати, вага настільки мала, що його функції не працюватимуть. зазвичай купують бонель + кокос (краще коли кокос з обох боків)
    3. для підлітків, якщо вже знаєте, що ваші діти там до повноліття. Незалежні пружини + кокос з обох сторін. Латекс там теж може бути, але не критично.
    4. для дорослих. Якщо бюджетний, то пружини бонель і кокос з одного боку. Якщо ціна якість - то незалежні пружини, кокос з обох боків і латекс або ППУ (ППУ-дешевше).

    ПС
    1. Який би матрац не обрали, не варто його купувати у розрахунку на 20 років. Купіть такий, який не шкода буде викинути за 5-7 років. Бо який би дорогий матрац не був, він все одно зношується і його властивості втрачаються.
    2. Матрац бажано купувати двостороннім і періодично перевертати. Чим частіше ви будете перевертати матрац, тим довше він буде вам служити.
     
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Подобається Подобається x 1
  19. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    от якраз недавно придбали для 8-мирічної малої такого плану матрас (ще встигли по акційній ціні замовити в матролюкс). Довго вагались який краще для дитини брати і надумали купити з таким наповненням:
     
  20. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    шукаєм матрац на ліжко 190 на 160, але звичайний нам не підходить бо ліжко має підйомний механізм, а на всіх сайтах чомусь тільки звичайні матраци, може хтось купував недавно такий то підскажіть де
    дякую