Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

  1. Baffy

    Baffy Active Member

    Ліндинет абортативний
    Список абортативних горм. контрацептивів (окремі з яких використовуються в лікуванні):


    http://fondpmj.ru/index.php/2/130-pravda-ob-abortivnoj-kontratseptsii
    http://www.babyblog.ru/user/glafirochka/3008350#
    Знайома в такій ситуації просто звела ймовірність зачаття до нуля

    У Вас затримка тому, що задовга фолікулярна фаза, чи що? Власне, тривалість фолікулярної фази залежить від багатьох факторів (і щоб внормувати - морська капуста - з власного досвіду:girl_smile: і спокій, висиплятися).

    Зараз посилено вивчаю :) блог одного акушера-гінеколога http://elenavolzhenina.com/: про те, що ановулянорних циклів не буває о_О, про те, що що довжина кожного циклу (якщо вона стабільна, так я розумію) для кожної жінки є нормальною і її не треба коригувати... Про шкоду для організму гормональних препаратів (а то я думаю, чого мій гінеколог проти того, хоч так легко вирішилися б всі мої "жіночі" проблеми), помимо абортативної дії багатьох з них (контрацептивів).
     
    Останнє редагування: 11 Квітень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    тут причиною власне є гінекологія. позбавитеся своїх запальних захворювань- пройде і біль в спині.Тобто це власне запальні процеси в яйниках чи ендометрію іррадіюють біллю в область поясниці.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  3. Lamiya

    Lamiya Active Member

    Можливо хтось робив гістероскопію недавно. Напишіть будь-ласка в ПП скільки це коштує зараз.
     
  4. bombon

    bombon Member

    Дякую. Пройшла обстеження, як виявилось пісок в нирках та запалення сечового міхура...(надмірно солі + бактерії), решта все пролікувала...дуже вже замучилась..до того не хворіла ...от такі справи
     
  5. катенок

    катенок Well-Known Member

    В мене те ж саме, з тим і живу,
    В мене те ж саме.:girl_in_dreams:постійно канефрончики, уролесанчики, трави і т.п. І закономірність - загострення - завжди по закінченню місячних, пару днів мучусь і проходить....От так.
     
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. bombon

    bombon Member

    Кажуть файно пити настоянки з берези, а саме наламати гілочок у весняний період та запарити водою і через декілька хвилин пити...можна добавити меду. Але не пробувала ще.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Це я така, 21-24 дні. Впевнена, що завагітніла сином на 3 день КД.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    "Заробила" в пологовому чиряки на грудях. Мала два. Обійшлся без хірургічного втручання, прорвало "в домашніх умовах", мастила кремом-антибіотиком і загоювальним. Все затягнулось, але тепер на тому місці є невелика червоно-синюшна пляма, розміром з 50 коп. Якою була три місяці назад, такою і лишилась. Може хтось знає чи вона ще розійдеться-розсмокчеться і зникне, чи може, принаймні, стане меншою ? Чи вже так і буде постійно?
     
  9. goldgirl

    goldgirl Well-Known Member

    мала я років 10 тому таке саме, то з циститом в лікарню загриміла, то з нирками швидка забрала, і ще було 2 епізоди, допоки не натрапила на толкового уролога, котрий відразу того ж дня скерував до гінеколога , що закріплений за відділенням у лікарні просто на огляд.
    я ще заперечувала, що до цього не піду, бо маю свого, мені того не треба, а він переконав мене, що сечостатева система тому так і називається, що вони тісно пов'язані, так що і одна й та ж інфекція їх атакує, і що скажу - пролікувала я той запальний процес, який таки був, хоча мене нічогісінького не боліло, ні вищої температури не було. Тому я на власному досвіді переконалася, що іноді запальні процеси придатків протікають майже безсимптомно.
     
  10. bombon

    bombon Member

    100%. Я пролікувала уероплазму бо більше нічого не знайшли після викидня на 5-тому тижні, сказали все можу вагітніти, хоч лікарів не дуже полюбляю, але пішла до платних клінік і як виявилось немає чого спішити і знайшли проблеми в сечостатевій системі.
     
  11. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    через близькість розташування сечового каналу і входу у піхву , при бактеріальній інфекції сечового дійсно часто йде процес через піхву вгору. Або навпаки- є латентна інфекція, яка викликає запалення матки чи придатків, а прояв ( виявити її можна)- коли вже починається запальний процес у сечовому чи нирках. Зрештою, у кого постійні хронічні цистити, той хоч раз, але стикався і із запальним процесом і статевих органів.
    --- дописи об"єднано, 21 Квітень 2015 ---
    синяки, як і те, що ви описали у сусідній темі ( кровоточивість у носі)- це все внаслідок підвищеної ламкості судинок. Це часто буває у вагітних і в післяпологовий період. Як тільки повністю відновиться організм, так вони і розсмокчуться. Але часу може пройти довгенько- то індивідуально.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. musja

    musja Member

    робила у липні минулого року лапороскопію і гістероскопію одночасно у Івано-Франківську. Там ціни дешевші, як у Львові, набагато краще відношення і умови
     
  13. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Прийшла до вас за порадою, бо сьогодні вихідний і не хочу турбувати лікаря дзвінком (нема нічого алярмового). Сьогодні 13-й день після вишкрібання. Виділення вже прийшли в норму (прозоро-кремові, без прожилків крові), болю немає, але зліва (ближче до середини живота) періодично щось підниває. Не так як на КД чи овуляцію, а так ніби розбите коліно заживає і свербить. Може так заживати ендометрій? Маю питання - коли краще піти на огляд? Дочекатися КД і йти одразу після них? Чи може йти зараз, але якщо так, то при нормальному циклі в мене десь на днях мала б бути овуляція - вона не змінить картину? П.С. На третій день після вишкрібання робили УЗД - все чисто + я пила Но-шпу і Міролют, щоб залишки вийшли без проблем. Може хтось мав такий негативний досвід - як ви робили? Питаю, бо лікар, що вела мене в лікарні, взагалі нічого не казала про огляд, тільки про аналізи на інфекції.
     
  14. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    І я до вас. Два тижні тому були місячні, а сьогодні щось стало потрошку хлюпати, яскраво червоне і живіт трохи тягне. То місячні? Овуляторна мазня? Йти завтра до лікаря?
     
  15. bombon

    bombon Member

    Однозначно йди до лікаря. Я мала втрату на 5тому тижні правда без втручань все вийшло природньо, а от після того почались всі складнощі. Перший і другий місяць лікувалась антибіотиками від уероплазми бо більше нічого не знайшли а потім почались болі в спині ...як виявили окрім гормональної перебудови ще є проблеми з сечовою системою та нирками. Це все тісно повязано. З лівої сторони утворилась фолікулярна киста через гормони і сказали чекати два місяці, якщо без змін то знову лікування.....часто відчуваю там біль особливо в часі місячних чи в період овуляції.
     
  16. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Дуже дякую за поради, та я думаю, що ситуації в нас трохи різні - в вас без втручань і важко сказати, чи справді все вийшло (чи то висновок по УЗД?). Мене чистили, лікар сказала, що нічого не лишилося. То я і роздумую, чи не зашвидко починати якісь лікування - тільки тиждень тому закінчила приймати антибіотик. А ви ті всі прикрощі виявили в перші тижні після втрати?
     
  17. bombon

    bombon Member

    В мене після втрати ще тиждень кровило і я змушена була колоти кровоспинні уколи. Так на узд показало що все чисто і після наступного аналізу ХГ показало спадання, тобто що поволі організм стає в курсі шо вагітність втрачена. УЗД обовязково ви маєте перейти на присутність залишків. Присутність залишків може давати температуру, на це зверніть увагу. Біль спини я відчула на третій місяць після викидня.
     
  18. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    інколи таке буває без видимих причин. Але овуляторна мазня не мала би хлюпати, а власне лиш мазатися. Ну і вона часто буває коричневата або рожевувата. Яскраво-червона- рідше. Взагалі краще перестрахуватися і сходити на огляд . В мене один раз таке було ( правда мазня була рожева). То під час огляду поставили діагноз кольпіт під "?" ( бо запальних процесів матки і яйників не було, тому лікар припустила, що то може бути запальний процес слизової піхви чи шийки), а вже коли пришли результати всіх аналізів і вони були "чисті", то сказала, що інколи таке буває без причини.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    От власне. А то таки кілька разів легенько потекло, однієї щоденної прокладки не вистачило б.
    І вже все, ніц нема до вечора, чисто.
    Треба вирватися таки на огляд, давненько не була.
     
  20. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    До лікаря тре, але то може ше й бути імплантація.:)
    Я коли завагітніла Андрійком, тоже думала шо в мене КД посеред циклу почалися. Навіть з прокладкою день проходила, через 2 тижні зрозуміла шо то було до вагітності.:)
     
    • Подобається Подобається x 1