різниця у віці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 15 Березень 2008.

  1. olenjatko

    olenjatko Well-Known Member

    Відповідь: різниця у віці

    В нас з чоловіком 10 років різниці, він старший. Але це зовсім не відчувається. Навпаки, він часто веде себе не як дорослий дядько, а як недосвідчений 'пацан'. А ще виглядає так же само:) всі думають, що ми однолітки. В перший день знайомства він мені паспорт показував, бо я не вірила, шо він такий "старий";-)
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Gorda

    Gorda Well-Known Member

    Відповідь: різниця у віці

    Мій від мене старший на 4 роки, але сказати, що то має якесь значення у нашому випадку, то мабуть ні. Я взагалі вважаю, якщо є розуміння і підтримка, то різниця у віці неважлива, а коли її нема, то це вже біда.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. PLyuba

    PLyuba Member

    Відповідь: різниця у віці

    В нас з чоловіком різниця в 10 років. Але це зовсім не потімно
    Як на мене - не важливо яка різниця у віці - головне порозуміння, повага один до одного та підтримка :)
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    Відповідь: різниця у віці

    В нас 6 років різниця. Щоб якось це відчувалось, то буває інколи, він страший, розсудливіший, серйознішия, а я ще перемелена трохи.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Відповідь: різниця у віці

    В мене з чоловіком різниця 12років, обоє маєм почуття гумору:girl_haha:, мені дууууже комфортно і спокійно, навіть не хочу уявляти життя не з ним.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. mariiatsapg

    mariiatsapg m@shusm@nk@

    Відповідь: різниця у віці

    Мій коханий від мене молодший на 6,5 років. До того як почали здибатися ніколи б не подумала, що зможу створювати відносини з таким "малюком". Напевне через те, що до того мала залицяльників молодших на2-3 роки і ніяк не могла знайти з ними спільної мови, вони були наче інопланетяни. Проте варто було мому левенятку пару раз провести додому як я доглупала, шо то мабуть остання зупинка. А виявилось шо він вже 2 роки хворів тіко мною. В шлюбі ми вже 2,5 роки і в нас росте доця 1 рочок і я дуже рада шо я так довго заходилась в дівках. Моя бабця по весіллі мені згадала, що коли вони мене питали чого я не маю каваліра то я казала, що мій ще до школи ходить. Ха.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: різниця у віці

    довго , то як:)? ( тобто у нас бабці записують в "засиджених" внучок і в 25 років :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. mariiatsapg

    mariiatsapg m@shusm@nk@

    Відповідь: різниця у віці

    Так я йшла заміж у 28. То шо не кажіть трохи наліталася по тих танцях, дискотеках і весіллях по чужих селах.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Vesnylya

    Vesnylya New Member

    Відповідь: різниця у віці

    А нас різниця пів року,чоловік старший)))
     
  10. Tauriel

    Tauriel лісова ельфійка

    Відповідь: різниця у віці

    Аналогічно))))

    Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. galinkara

    galinkara Well-Known Member

    Відповідь: різниця у віці

    в мене з чоловіком різниця у віці 17 років. Вже живемо у шлюбі 6 років і маємо 2 діточок. Мені з ним дуже комфортно і різниці у віці я не відчуваю
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Відповідь: різниця у віці

    якщо, як кажуть: по любві, чхати на вік та все інше що там кажуть. Якщо ні, то то їх промблеми.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Lunara

    Lunara New Member

    Доброго дня! Хочу почути вашу думку/пораду . Мені 19 ,йому 33. Спілкуємось уже 3 мсяць але знаєм одне одного із дитинства.Раніше спілкувалися на рівні "Привіт- Папа" . Тепер спілкуємося кожен день ,він дзвонить ,пише ,цікавиться.Нам комфортно разом спілкуватися,я відчуває що в мені починає зароджуватися почуття до нього ,а відповідно до цього і страх.........Бачимось ми не часто тому,що він на роботі у Києві. І що робити з такими відносинами не можу вирішити.
    Як правильно вчинити. Ми бачимся лише ввечері ,щоб нас ніхто не побачив ,щоб не було лишніх пліток. Але він приїжджав додому на Пасху і ми не зустрілися…..він проводив час з друзями. Мені було дуже образливо. Я просиділа всі свята вдома з надією ,що ми хоч кудись разом вийдем. Все ж таки нам вдалося зустрітися після свят. Хвилинки пристрасні ,поцілунки і обійми…. Проте коли я почала розмову про наші відносини і що з ними буде дальше він відійшов від теми. Це мене засмутило і я не проти закінчити таке спілкування. На мою думку воно не має продовження коли він нічого не говорить і боїться десь показатися зі мною на людях чи просто з друзями. Не подумайте ,що у мене щось не так з зовнішністю . Я струнка і доглядаю за собою ,відвідую тренажерний зал ,маю багато захоплень. На свій вік виглядаю . Але що робити дальше ? Закінчувати це все поки не так боляче буде? Чому в нього такий страх почати все серйозно? І як гадаєте чи може щось змінитися…..
     
  14. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Якщо чоловік дійсно закоханий, то нічого на світі не може його зупинити, йому байдуже, що скажуть чи подумають інші люди. Я б зробила "холодний душ " - не відповідала на дзвінки, СМС, не передзвонювала. Якщо він без вас не зможе, то приїде побачити на вихідні , Київ, то не так далеко...ІМХО .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 4
  15. Lunara

    Lunara New Member

    --- дописи об"єднано, 21 Квітень 2015 ---
    Ви знаєте ,в мене присутні думки ,що просто так він би не дзвонив і не приділяв хоч такий і незначний час мені.Він пам"ятає мій розпорядок дня ,дзвонить коли в мене буде перерва чи вільна хвилинка. Це приємно до запаморочення.Ми завжди в курсі справ одне одного . Рідко буває таке ,щоб ми не здзвонилися і зазвичай дзвонить він ,а не я.Візьму до уваги вашу думку про "холодний душ". Так звана перевірка на почуття)
     
  16. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    сьогодні прочитала прекрасний пост:

    Никогда не додумывайте мужские поступки. Если мужчина хочет что-то делать, он делает. Если не хочет, не делает. Поэтому не склоняйте себя к навязчивым мыслям, что ему что-то мешает совершить поступок. Если бы он действительно хотел, он бы это сделал.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Для дівчини завжди приємною є увага чоловіка. Якщо він вами дорожить і боїться втратити , то не буде ховатися від людей. Якщо він неготовий відповісти , що буде далі з вашими стосунками, то він про це на даний момент не думає настільки серйозно, як ви.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    - сто вгору. Вже тут писано-переписано, якщо чоловік хоче, то буде дзвонити-писати-залицятися. Так що зніміть рожеві окулярчики і збийтеся.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  19. Nancy

    Nancy New Member

    У мене чоловiк на 9 рокiв старший, i менi це дуже подобається. Вiн чуйний, надiйний, смiшний i т.д. Вiн мене часто балує рiзними покупками! Ось так!:girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я думаю,що коли мужчина старший за жінку це тільки краще)Бо так як вони розвиваються пізніше ніж ми,то вік їм на руку))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2