Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

    Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)
     
  2. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    А мене вчора ввечері болів шлунок і нудило, було дуже зле. Я все таки заснула, не ївши. Тепер думаю від чого це? Повечеряла десь о 19, потім пила лише чай, багаааато.
     
  3. Mammy

    Mammy Well-Known Member

    В мене 3 день вага не рухається(( то нормально? Чи щось я не так роблю?
     
  4. silvia

    silvia Well-Known Member

    я коли зважувалась свого часу щодня ( не на початку, а вже пізніше) то помічала, що вага починала зрушуватись в сторону мінуса чомусь аж в середу і в суботу...
    можливо варіант вечері не "ваш" - теж причина.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Привіт всім! У мене почався п"ятий день системи - вчора я стратила після шостої, навіть не буду признаватись як )). Але дуже хотілось їсти бо була якась рання вечеря о 4, а в шостій я забираю малих з садка. Прийшла близько сьомої, поки туди сюди була восьма. От і зірвалась трошки. Висновок - мені вечеряти треба перед виходом з дому, але все рівно виходить ранувато... Не знаю як і вийти мені з ситуації. Тому сьогодні плюс, але у мене є один безпомилковий критерій того, що я худаю, це у мене загострення алергії. Якщо жирок розщепився, то руки чухаються вночі, що страх. У мене так було і минулого разу, як 5 років тому системилась.

    Тут вище писали дівчата про те, що ніби і притримувались, але виходить плюс. По моїм спостереженням вага спадає ніби хвилями. Я собі це уявляю так. Спочатку жирова клітина випускає жир у міжклітинний простір. Крім жиру туди потрапляє певна кількість токсинів. Щоб токсини вивести з організму міжклітинний простір треба "розбавити", певний час рідина накопичується, по мірі очищення міжклітинного простору набряки спадають. І потім після розщеплення 100 грам жиру виходить 107 грам води. У мене було так, що був пару днів плюс, потім вага стояла, а потім за один день кіло двісті скидала, і в той день я просто не виходила з туалету.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Може просто від голоду? А може від чаю? У мене деколи після чаю на голодний шлунок тошнить, і так і у моєї мами. У неї тиск взагалі може скочити від чаю, а від кави - ні. Може варто замінити трохи чай на чисту воду?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Спробую сьогодні без чаю, побачимо)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    У мене теж так було десь після -1,5 кг, вага стояла майже тиждень, а потім, пригадую на паску, різко за день 1 кг зійшов, і тепер поволі йде мінус. До мети мені ще ого-го, але стараюсь. На початках справді було важко зменшити кількість їжі, і стримуватись після шостої, але коли майже перестала їсти солодке, навіть в чаї, то їсти від обіду й до ранку взагалі нехочеться.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. vasilka

    vasilka Active Member

    Привіт дівчата. Всім бажаю хорошу самопочуття і не опускати руки!! Читаю Ваші коменти. Дуже цікаві Ваші думки і системний досвід. Хочу похвалитися. Сьогодні нарешті на вазі було 77. Аж не віриться...... пару раз ставала на вагу. Це вже получається -3 кг. Дуже відчутно по обємах, хоча по вагі це ще зовсім мало. і обличчя дуже спало. Вже натянула на себе джинси, які рік лежали не ношені. Наступний барєр 75 кг..... Останні дні обідаю тушеною курятиною і овочевий салатик, на вечерю ряжанка і грейфрут. Їм стільки скільки хочу, і я заіважила, що швидко насичуюся. Ніби порція і невелика, а доїсти неможу. Це дуже добре, бо раніше була як бездонна бочка. Дякую за компанію...ідемо далі...
     
    • Подобається Подобається x 4
  10. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    а в мене закінчились вчора КД, тож нині з чистою совістю кручу хула-хуп.
    на обід буде "сирник": сир, білки яєць, ванілін, може, ще якісь спеції.
    на вечерю ще не знаю, але щось системне :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    а от я вчора, обмежилася 2 кусочками сиру і чашкою чаю - це моя вечеря. Супер, ваги порадували також, сьогодні -300 гр
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    В мене вчора було 59,700, а сьогодні 59,300.
    Ну але вчора я мала ввечері трохи навантаження, тому мабуть через це. В об*ємах на пузі додався 1 см, але відчуваю важкість внизу живота.
    КД ще не почались, чекаю вже другий день, з хвилини на хвилину, а нема. Всі признаки є, тіло викручує, а нема.
    А я ще й сьогодні городу трошки скопати маю, бо дали мені вчора трошки (кульочище) полунички, мушу посадити, шкода якщо пропаде, такий добрий сорт.
    Навантаження городом буде, тож думаю, що мінус вранці таки має бути точно, бо я чемно на системі і гречкою з кефіром вже не вечеряю :victory:
     
    Останнє редагування: 23 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 5
  13. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Привіт, дівчата! У мене починається шостий день системи, сижу п"ю солодку-солодку каву і збираюсь смажити картоплю - от за що я люблю систему )). Головне, коли хочеться чогось ввечері, повторювати як мантру "я з"їм це завтра, я з"їм це завтра" )) Вчора дуже важко було - дала ввечері дітям морозиво, як же мені його хотілось .... а тепер не хочеться. На вагах сьогодні мінус 0.2. Відвоювала рівно стільки, скільки набрала. Якщо цікаво стартова вага 64.5 кг. За перший день скинула 0.7 ( Ну такий результат, видно, бо перед тим їла щось водозатримуюче),
    другий -0.4,
    третій - 0.4,
    четвертий + 0.2,
    п"ятий - 0.2
    Всього за п"ять днів - 1.5. Цікаво скільки ще снину до кінця тижня ))
    Всім успіху і терпіння!
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    можливо вчора саме в цей час у вас різко впав рівень глюкози. Особливо, якщо раніше , до системи,по вечорах ви любили ласувати вуглеводною їжею. Організм звик до одного, натомість отримує голий час, таніни в якому подразнюють слизову шлунку. Якщо ви ще маєте проблеми з ШКТ, то чай чи кава у великій кількості може викликати посилене вироблення шлункового соку, підвищення кислотності і нудоту. В такому випадку ( якщо є відчуття голоду аж до нудоти) краще з їсти шматочок чогось системного ,навіть після 18 чи 19, а не задурювати організм лише голим чаєм. Може вага спадатиме повільніше, зате обійдетеся без гастриту ( п.с. ну і якщо вам на системному харчуванні реально є по вечорам погано, то краще пошукати інший варіант або трошки корегувати під себе. Система Міріманової,як і будь яка інша система, не є універсальною і 100% для всіх не підійде)
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    У мене таке часто трапляється якщо щось не те з*їм. Я в понеділок з*їла багато солодкого не в положене время, і потім погризла свининку на вечерю. Ну можна ж. Люди кохані, яка я була хвора наступний день. То просто був аврал. Чоловік мені дуже дивувався.
    Проте, я тепер знаю, що від свинини, вудженого або жирного мені реально погано. Так як мене скручує шлунок то щось з чимось. Тепер живу тільки на курячій грудинці і на овочах. Солодке тільки безглютинове.

    Можливо у вас просто організм перебудувався, бо ми змінюємось і наш організм разом з нами, тому те, що працювало колись сьогодні не працює. Хто б міг подумати, що я, яка виросла на свинині і хлібі, сьогодні буду вмирати від цих продуктів. :girl_impossible::girl_impossible::girl_impossible:
    --- дописи об"єднано, 24 Квітень 2015 ---
    Про системи аля Міріманова чи Дюкан, погоджуюсь. Зауважила, що ПП всім рівноцінно підходить, бо там є можливість відхилення від кривої при загальних незмінних принципах.

    Із свого дослідження/експериментування можу сказати, що найправильніше харчування це ПП і аюрведа. Саме тому, що вони індивідуальні, а не one size fits all.
     
    Останнє редагування: 24 Квітень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  16. Mammy

    Mammy Well-Known Member

    Привітик худюсічкам))) біжу хвалитись: за 9 днів маю- 2,2 кг. Серйозно, як би хтось розказав- не повірила б що таке можливо) але три дня вага не рухалась, потім пішла в плюс і аж на наступний день великий мінус, от почала робити вправи, які розписані в книжці Міріманової (маю сколіоз, тому серйозні заняття не витримую), так мені тепер добре) хоч болять м'язи, але відпустила біль в попереку)
    Одним словом, після вчорашнього розчарування (+300) сьогодні маю радість
    Хорошого дня і приємних результатів
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Привіт всім! Починаються вихідні а з ними випробування - завтра у нас гості! Треба вже подумати що я буду хрумати для видимості. Сьогодні на вагах мінус 300 юхууу. Усім бажаю терпіння на вихідних!
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    такс...
    хвалитись я вже хвалилась. тепер про неприємний досвід. Соромно так, що ховаю
     
    • Подобається Подобається x 6
  19. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Буває... я от сьогодні в обід натопталась несистемного, і аж об"їлась... А завтра в нас гості, добре що вони якраз ті, що "ходять по утрам"! ))
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Та не панікуйте! Та вага то така штука, що завтра-післязавтра встанете, на вагу, а там-1,5кг.
    Ну, не може бути так, щоб зразу аж так багато відклалось за 2 дні, тим більше, що скидалось потрошки і набагато довше.
    Головне, надалі взяти себе в руки і воно зійде. Я знаю ;)

    А в мене немає чим хвалитись, тому і мовчу. Вага скаче +- як дурна))), бо і я не без гріха.
     
    • Подобається Подобається x 2
  21. Mammy

    Mammy Well-Known Member

    А коли вартує починати важитись рідше, ніж щодня? А то ті плюси мене трохи нервують ага, сьогодні +400, таке може бути від невеликого шматочка м'яса і одного печенька після 6? чи то просто якийсь загальний процес відбувається?
     
Статус теми:
Закрита.