Бойкот російських товарів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем whisper, 16 Березень 2014.

  1. Iryna

    Iryna Well-Known Member

    Я сьогодні була шокована... дитину пригостили в садку шоколадним вафельним батончиком "Джек" від Конті і тут я глянула на виробника, бо пам`ятаю як хтось писав про печиво від Конті, що його виробляють в Донецькій обл., а тут ще крутіше - Росія, м. Курськ!
     
  2. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    [​IMG]
    І чіпси Lays з'явилися польські. А ще бачу, що чай "Ліптон" в Сільпо і в магазинчику поряд з домом- теж польський (а не російський, як було завжди). Продавець підтвердила, що постачальники тепер закуповують товари не російського виробництва, бо люди прискіпливо вибирають. Бойкот діє!!!
     
    • Подобається Подобається x 10
  3. Ma Cherie

    Ma Cherie Нонконформістка

    До речі, вже неодноразово хотіла написати тут про те, що в "Арсені" продається пральний порошок "Rex", виготовлений у Польші, хоча біля цінників - рос. маркування. Щоправда, трапляється і виготовлений в Росії, треба звертати увагу на букву біля дати виробництва. Зате біля російських кремів для рук - хоча б один прапорець почепили! :girl_mad:
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    26 квітня о 12:00 у Львові відкривається найпросторіший у Львові магазин одягу українських виробників !!!

    "26 квітня о 12:00 у Львові Бредлі Купер, Анджеліна Джолі, Джордж Клуні, Вікторія Бекхем не будуть мати змоги відвідати захід, на який можете завітати ви! Ми запрошуємо у Like by Look, найпросторіший у Львові магазин одягу українських виробників.
    День відкриття буде особливим: ритм події задаватиме ведучий Петро Луцишин, звучатиме музика і буде проводитись розважальна програма. Відвідувачів пригощатимуть кавою, бо ж які то справи робляться у Львові без кави? Також кожен, хто завітає до Like by Look у день відкриття, матиме змогу отримати картку на знижку.
    Однозначною перевагою Like by Look є розташування на центральній але порівняно не метушливій вулиці міста біля найбільшого культурного осередку Львова. Магазин матиме три відділи: чоловічий одяг, жіночий одяг, взуття та аксесуари — увесь цей простір влаштовано для максимального комфорту покупців. Асортимент магазину підбирали ретельно, стараючись не зациклюватись тільки на конкретному стилі. Тобто вибір буде широким: жіночі плаття, чоловічий кежуал одяг, жіноче шкіряне взуття, рюкзаки та класичні аксесуари.
    На всі питання щодо представлених у магазині речей відповідатимуть консультанти. Це будуть не просто люди з вулиці, а добре ознайомлені зі всіма дрібницями і особливостями одягу кожного бренду члени команди Like by Look.
    Цінову політику визначає непорушне правило: ціна речей у магазині не може бути вищою, ніж та, за якою вона продається у самого бренду. Таким чином ми підтримуємо українське і робимо його доступним для українців. Ми хочемо показати людям, особливо молоді, що одяг українських брендів набагато кращий, ніж той, який вони намагаються вполювати на популярних американських та китайських сайтах."


    Жодним чином не причетна до цього магазину, просто вважаю, що ця інформація буде корисною багатьом.
    Дуже хотілося б теж потрапити цю подію. :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 3
  5. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

     
  6. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    Розчарував Оріфлейм. Замовлені з каталога помада та блиск для губ виявилися російського виробництва...:girl_sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Tropikanka

    Tropikanka Active Member

    Я так розумію, в них там все російського виробництва. Я заходила недавно в їхній магазин, хотіла вибрати парфуми... та де там, все рашське.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Barbie

    Barbie Well-Known Member

    В мене туш, то пише, що в Польщі зроблена.
     
  9. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    Я в капєцному шоці- вчора бачила по тб рекламу рашської Глорії джинс. Ну твою ж мать, шо за куревство???
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  10. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Телек дивлюсь рідко, але краєм ока теж бачила. Вже всі забули про бойкот, чи як?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    Наталь, той бойкот тіль ки для простих людей, то точно. В магазинах-на базарах повно їхньої чістої лінії, жокею- народ купує, як має бути, палетами підвозять нові партії, бачила таке. Я не знаю, як то неподобство назвати(((
     
  12. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    В мене то вже у звичку увійшло. Якшо супермаркети не можуть собі відмовити в росі. продукції, то споживач може так точно. ТОму від нас все і залежить.
    От, наприклад, Ватсонс біля мого дому, скільки там було всього російського. Я коли хотіла порошок для прання купити, чи шампунь то був жах, все було російське. Аж перестала туди ходити.
    І от, заходжу позавчора, порошки або українські або польські, шампуні - Франція.
    І ше скажу так, шо ті французькі шампуні по якості набагато-набагато кращі ніж та ж марка з Росії. Давно перестала купувати Дав, такий він вже був дешевий і не якісний, вода якась текла і волосся було не те. Зараз вже 2гий раз взяла той же Дав-французький, я ним натішитися не можу!
     
    • Подобається Подобається x 9
  13. Raven

    Raven Мама малятка

    та ще є, чесно російського не купувала донедавна, а памперси прийшлось взяти, бо грошей на польські не було, а дада в нас алергію викликає
    не дочекаюсь літа, коли на прогулянки не доведеться їх брати
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Ага, я аж прозріла, коли десь в новинах було, що в рашці бойкотують українські... Тайд, Аріель і ще якийсь там містер мускул. А в наших магазинах їх ніхто навіть не бачив, самі тільки російського виробництва! :dash1:
    До речі, я раніше не писала, що пробувала прати угорським Аріелем? Рідкісна гидота, можна було з таким же успіхом у теплій воді прополоскати.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  15. Raven

    Raven Мама малятка

    Привозили мені угорські порошки. Ледве потім машинку відчистила, пакость ше та. Може не на ту жорсткість води розраховані.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Засоби для прання привозить Рудий з німців. Задоволена, не то слово. Остатньо привіз порошку 50-кілограмовий мішок. Не скажу, що пахне супер-пупер. Але пере добряче. Так само ополіскувачі для прання. Скажу вам, що Ленор москальського виробництва - то г...но. Не купилася, навіть тоді, коли в Арсені була знижка на нього.
    На карму
     
    Останнє редагування: 24 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  17. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member


    Заходила в цей магазин.
    Розчарована його розмірами (дві малесенькі кімнатки) й асортиментом (дуже мало речей, але обіцяли, що має бути більше різного одягу)
    Дитячого одягу немає.
    Очікувала, що буде набагато кращим магазин - хоча, буду сподіватись, що так і буде...............
     
  18. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Не знаю як ставитися до товарів з "тимчасово окупованої території" - днями купили житнє борошно в Метро, а вчора видивилася що воно виготовлене в Луганську о_О
    І мама мені спрезентувала крем Біокон (Донецький), виготовлений пару місяців тому :girl_in_dreams:, ще й переконувала мене "воно не москальське, а українське".
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Я це теж бойкотую. Тимчасово, сподіваюсь) І Кримські товари теж.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    А в мене біля дому в магазинчику взагалі як обман з тими товарами з ЄС: лежать на вітрині різні там Снікерси, Марси, М*М-демси, біля цінника значок Євросоюзу, а як попросила продавця прочитати місце виготовлення, то ж нє - все таки з Росії, а значок власниця просто так приклеїла...... навіть слів на то нема - кому війна, бойкот, а кому бізнес за будь-яку ціну.....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1