проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. Raven

    Raven Мама малятка

    Моя теж. Я раз не прсипляла, а влаштувала мамі показовий номер невиспана дитина. Якраз зуби лізли і засинали ми геть зле . Вроді перейшло.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. advocat

    advocat Well-Known Member

    Це правда, у нас неспання було до місяців 9 , бо мали дуже проблеми з животиком, а потім минулось і забулось. Тепер лиш думаю де то сили брались днями і ночами носити доню на руках, нічо не їсти, годинами годувати... Але лише одна її усмішка варта всього світу, і більше. Наберіться терпіння... ще трошки, трошечки і це промине:))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Раз ми вже тут про то говорили, то спитаюсь :) Чи усі вкладають діток спати перед прогулянкою? Чи дітки просто лежать у возику і спостерігають? Я маю на увазі діток 2-3 місяці.
     
  4. Raven

    Raven Мама малятка

    Моя в 2 міс. засинала в возику. Чіпляла забавку і так приколисувалися. Але то щастя було недовго.
     
  5. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @Fiancee відколи одягання стало спокійним, то вже не присипляла спеціально перед виходом, а лиш як виходило, що на циці засне перед вулицею. А як не спить, то виношу і вона вже надворі засинає
     
  6. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    В нас одягання спокійне, але просто лежати в возику не погоджується, хіба що 10-15 хв. Я боялась виходити без сну, щоб потім не нести малюка на руках, а попереду ще й возик. Видно треба спробувати, бо з мене всі дивуються, що я дитину присипляю перед прогулянкою :)
     
  7. Epine

    Epine Well-Known Member

    Лише зараз почала, коли малому було 8,5 міс виходити на прогулянку після того як малий прокинеться. А раніше з несплячим малим гуляти було нереально - 5 хвилин лежав, потім починав плакати і я втікала до хати з малим в одній руці, а іншою штовхаючи візочок...)
    це при тому, що малий спав вдень лише на вулиці.
    Тому зазвичай я витягала на вулицю візочок з малим, заколисувала малого на руках, перекладала в візочок і спокійно гуляла, або сиділа з ним на подвір'ї.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Dobbi

    Dobbi Well-Known Member

    В нас така ситуація: малий вдень спить 5-6 разів по 20-30 хв, ввечері 1-1,5 год.на прогулянці, і вночі десь з 24.00-1.00 до 8 ранку (з годуваннями звісно). Це нормально для його віку? Турбує денний сон, довше спить тільки на руках і то дуже рідко
     
  9. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    та у вас навіть багато спить, я б сказала)))
     
  10. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    То як у нас, тільки перші місяці у нас виключно по 40хв. сну, довше нівкакую. Відповідно виходило тих снів 5-6, бо півторигодини активна, потім 30-40 хв сну і так по колу. Тепер вже буває один сон вдень довший, але то часто змінюється, то обідній сон довший, то вечірній, а ото позавчора ранковий сон був довший. Всі решта далі по 40хв. Відповідно зараз у нас 3, або 4 сни, залежить коли зранку встає і чи є той довший сон. активна тепер 2-2,5год , трді мус поспати. Я вже до таких коротких снів звикла. Бачу по ній, що просинається весела, значить їй того вистачає
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Dobbi

    Dobbi Well-Known Member

    а мій Матвій прокидається з криком, зразу хапаю на руки заспокоювати, ну і після обіду вже видно що нервовий,спати хоче,а не може, тільки на руках і то не завжди вдасться приспати
     
  12. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    та бо ви ще маленькі, в такому віці ми теж просинались не надто веселі, то всьо мине, побачите. Зараз хоче дитина вас, ми перші 3 , а то й 4 місяці вдень спали на мені, я собі читала, потім вишивати почала, наловчилась. Тепер вже можу приспати на ліжку.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    то мабуть такий тип нервової системи, чи не тип - а стан на даний час. Мій досі (11 міс.) спить практично лише на руках, дууже рідко вдається відкласти, у візку на вулиці - значно менше спить переважно.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  14. Tetty

    Tetty Member

    Ой, а в мене згадую собі вночі на початках була золота дитина. Перші тижні десь три вночі їв приблизно, що три години, вже потім почалося, то щогодини, то плачі через животик, то ще щось. Зате вдень мені весело було. Малий їв перші тижні десь щогодини і то по годині висів на циці. То не можливо було ні їсти приготувати щось вдень, ні поїсти толком, а про прогулянки перші, то взагалі окрема тема для розмови. То всі діти різні і за деякий час мама просто звикає і вчиться звісно)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    оце точно!
     
  16. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ага, ніколи собі не уявляла, що стільки хатніх справ можна робити одною правою, бо на лівій дитина.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Потіште мене хтось :girl_smile: - коли діти починають денний сон спати без "підсосу"?
    Бо нам вже 1,5 роки і денний сон в "хороші" дні виглядає так: Влад засинає з цицею, перекладаю в ліжко, спить там 40-60 хв, тоді прокидається "мама, мама, сіся"- беру на руки, смокче, засинає, знов кладу в ліжко. Тоді спить ще 1-1,5 години, ну а останні хвилин 30 мусить знов з цицькою в роті досипати. Тобто загальна тривалість денного сну наче непогана 2,5год( іноді навіть до 3 годин), але отак без прокидання спить не довше 1,5 год. То вже так і буде до кінця ГВ?
    В "погані" дні не дається перекластися - так і спить на руках. :girl_sad:
    Він у мене взагалі завжди спав погано, зараз вночі спить з 23 до 8, часто прокидається і рідко витримує 2-3 год безперервного сну...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    моя ще не почала. ждьомс:girl_crazy:
    буває, звісно, інколи така радість, але швидше як виняток.
    в нас спить десь до години, тоді кличе "мама ням", мама лягає поруч-зацицює-мама відповзає по своїх справах або засинає разом з дитиною))) без мене ще з годину-півтори доспить, а як я поруч, то і 2-2.5 можемо разом хропіти:girl_crazy:
    вночі зажевріла надія безперервного спання до ранку. вже було 3 рази протягом тижня. то, я вам скажу, кайф:girl_cool:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    мій старший був до 3,5 років на гв і весь час був "підсос". Тобто, засинав біля грудей, тоді можна було забрати цицю, але через 40хв прокидався і спав вже з цицею в роті до кінця денного сну (1,5-2,5год).
    Але всі діти різні :) як буде у вас - побачите з часом :)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    То вам вирішувати: забираєте підсос - забираєте друг половину сну. В нас денний сон в 2 роки закінчився, а до того давала підсос, як треба було щось робити, або не давала, як треба було куди йти.

    Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1