Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    В мене завтра зустріч випускників. І то не просто 20-30 чоловік, а сотні... То зустріч Асоціації випускників факультету (а факультету -- 60 років) -- типу всіх хто у будь-які роки його закінчував. Правда, молодьожі буде не багато -- всі круті і зайняті, їм не до таких зустрічей. Переважно старіші приїжджають -- бо ж в них не так багато розваг, як у молодняка. Але мені пофіг -- буде там хтось моїх років випуску чи ні -- я йду! (Як то добре мати із чоловіком одну освіту -- то разом йдемо, буде він моєю компанією) Правда, ні манікюру, ні педікюру і дівчатка вчора затемпературили... Але сподіваюсь у них до завтра температура впаде, хлопці не заразяться, а манікюр -- то 5 мінут дєла.

    А на сьогодні мала купу планів. Перше -- то пройти медогляд на довідку для прав, але доці похворіли, то сиджу дома
     
    • Смішно Смішно x 8
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    , гінеголога нема. І якщо є довідки, чи як там вони, від психа і нарколога, то довідка- це справа 25 хв. на Б.Лепкого платна 85грн. Чоловік по роботі поновлює її кожні 2 чи 1.5 року.Так що я там вже все перечитала "на рецепції".
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Доброго,чудесного,сонячого ..гм..ранку:girl_bye:
    Сьорбаю смачну,ароматну кавку і любуюся справжньою весняною погодою. Як же довго ми її чекали:girl_in_love:
    То найліпша для мене врочистість нинішнього дня!
    Проза - як я хочу спати:morning1:! Вже кілька днів ранішній підйом є каторгою...
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. Kandya

    Kandya Well-Known Member

     
    • Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 1
  5. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    і я теж і до того ще й з "квадратною" головою від простуди. На дворі весна, а я з хворим горлом і нежиттю :girl_emo: А ще сьогодні на роботі стільки справ назбиралося і все як завжди "на вчора". Пошвидше б то все розгребти, добратися додому, закутатися в плед і подивитися якогось мегапозитивного фільму для підняття настрою :girl_smile:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Мені пппець.... Подзвонила до голови Асоціації спитатись на яку годину банкєт, ну бо на офіційнуц частину я -- бла-бла-бла -- не встигаю... А він мене втішив, що я, як член Ради правління маю в президії сидіти. Люди, я встидаюсь! Хто не був у нашому актовому залі -- гляньте на його масштаби! І я десь там за столом на сцені. 6_aktova-zala.JPG

    Нє, ну тут вже без професійного манікюру ніяк....
     
    • Подобається x 5
    • Погоджуюся x 2
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • Баян x 1
  7. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member


    Ну і по темі - закінчується моя відпустка. Насолоджуюся останніми днями, адже хорошої погоди за весь той час було раптом 3 дні. З понеділка вже і на роботу. І хоч нічого особливого не робила, та на роботу ще не хочеться.
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Незважаючи на те, що є люди, які псують настрій, мотають нерви і забирають енергію, - тиждень пройшов нормально. Мої "рожеві" ачкулари виконують роль фільтра. І навіть, якщо я колись розчаруюсь в черговий раз, я матиму більше збереженого позитиву.
    Дівчатка, я відчуваю себе добре. І відчуваю, що то ще не кінець тому "добре". З часом буде лише краще і краще. То не тільки я, а й ЖОзефіна ПАвлівна відчуває.
    А раз у мене все так гарно, отже, скоро прийде мир на нашу землю. Трішки терпіння...
    А на завтра напланувала собі... Треба на базар, потім метнутися в Жовкву. Дідусь в лікарні. Чекає, що приїду. Потім хавла зварганити і замутити яку здибанку дівчачу.
    Ваша ДВ:kisss:
     
    Останнє редагування: 24 Квітень 2015
    • Подобається x 12
    • мімімі x 4
    • Оптимістично x 3
    • Зе бест! x 2
    • Інформативно x 1
  9. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    В нас сьогодні дууубак! А я в 8 ранку на подвір'ї вже бульбашки видувала :) чого не зробиш заради дитини. Зате зараз маленький терорист спить, а я п'ю гарячий чайок і відігріваюсь. Думаю, що готувати на обід і не можу нічого придумати.


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 1
  10. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    таки-да (як стара єврейка:girl_crazy:), день був супер: малеча вигуляна по повній програмі (годин 7 на вулиці), спить без задніх ніг
    і таки-да :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:, п*ю пиво (сподіваюся, всі однодумці теж насолоджуються:drinks:)
    і бонус - під кришечкою ще пляшка пива:rock:
    чоловік десь на ДН - не заважає релаксу, а я нап*ялила його теплу кофтину і читаю ДП
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Насолоджуються, насолоджуються :drinks: Пішла я вас читати :girl_dance:, а то добалакаюсь тут. І тамкай...:kisss:
     
    • Смішно Смішно x 1
  12. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Так я спериживалась своєю завтрашньою дефілядою, що капець. По-перше, я ніяк не встигаю в перукарню на зачіску. Ну ніяк... Може є яка добра душа, яка б приїхала до мене на 9 ранку мене намалювати і зачесати??? Чоловік у мене канєшна ідеальний, він буде півдня сам сидіти із 4 дітьми, але після 10.30, бо до 10.30 -- у нього футбол І от я, знаючи, що в перукарню непопадаю, купила собі всякї всячини до голови. Якусь пудру від Тафт для супероб"єму. Ще такого ніколи не бачила, не чула і не пробувала. Але на коробочці Гайді Клум намальована, то мушу із солідарності собі таку ж зачіску замутити. Ще сподіваюсь, що завтра мені не дведеться багато говорити, бо ... шипилявлю. Я, звичайно, це не дуже відчуваю. Але всі питаються, чого? Чого-чого? Бо в брекетах дугу поміняли і дикція змінилась, що капець. Але то ненадовго. Ще трошки -- і буде у мене голівудська посмішка. Я тим шипилявленням не особливо комплексую. Вапшє не комплексую за умови, що люди знають чому дикція змінилась. А завтра ж не буду кожному, як коняка, щелепу випучувати -- жиби побачили, що в мене брекети і проблеми із дикцією тимчасові. Тому й триндіть на сцені буду помінімуму -- вже на банкєті відірвусь.

    Але то всьо таке. Маю врочистість! Мій старший синок сьогодні перший раз в житті пішов на футбольну секцію

    А знаєте, чого я так розписалась? Мені б зараз манікюри робити, мешти пастувати і шмотки прасувати, бо завтра в 10.30 вже з хати маю вийти. Але я поняла, що нічо не встигу і вирішила не панікувати -- а розслабитись. Пивко і ДП -- і нехай весь світ іде на... А завтра себе підрехтую)))
     
    • Зе бест! Зе бест! x 8
    • Подобається Подобається x 6
  13. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Не знаю, що таке баян, але хтось мені його поставив. Ото душу на тих ДП вивертаєш, а тобі таке. Та пох. Не пох інше -- невже ніхто не може
    --- дописи об"єднано, 24 Квітень 2015 ---
    Бо вже всяке на карму понаписували, а дєльної пропозиції жодної
     
    • Смішно Смішно x 1
  14. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Баян - музичний інструмент, типу "гармошкі" :girl_blum: Я теж колись тим парилась , а потім попустило. Можливо, то крила за спиною, які несподівано виросли? А, можливо, тре віника, щоб з баяном повна гармонія була?..
    Дівчата, плюньте на баяни. Бережіть світло , відрощуйте крила і шукайте врочистості в прозі.
    ТО чотко сказала Люба Степанівна і так має бути .
    Ваша ДВ :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  15. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Нє, ну я всьо поняла. СКОРО весілля. Я напрошуюь полюбе. Бери мене за старостіну! (хоча, священник казав. що одружені і рожаючі льогка і дружками можуть бути)
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Ппц! Вам дівки ано шось підкинь, фантазія розвивається бурна. Ніхто ж не подумав, а може нова робота чи зміна місця проживання. Кому - шо, а йожику - панамка :girl_haha: Заміж, заміж... Я готова, ЖОзефіна вазмущяєцця...Каже, ж не хоче. Я з нев спорити не буду.

    І знаючи про мої грандіозні плани на завтрє, можна мене і спати загнати... .
    То наостанок по прозі, нині хтіла заїхати в магаз і купити дешеві колготки. Ага, не з нашим щєстєм, мамо. Тамкай була перерва, а мене чекав банк з баблом . Так що, хто хоче зробити мені великого презента , може спрезентувати мені колготки. А з фляшков - то на цілий лістаран вийде забава.
    Йой, натрусила вам. Але, маю надію, що ви поржали.
    Ваша ДВ:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ну, в мене добра душа:girl_blush2:. Я можу і зачесати і намалювати. Але як вийде, то я не знаю. То завжди несподіванка:girl_haha:Як потім з криками підеш мити голову і знімати макіяж, я не винувата, просто я добра душа:girl_blum: А то, шо спеціалізація не та, то дурниця.
    День пролетів в клопотах прозових непомітно. Та і тиждень робочий теж. Зараз посиділа собі на сходах на вулиці, так дуже в кайф покурила і згадала, що я цілий тиждень за ворота не виходила. :girl_impossible: Якийсь таких двіжняк навколо, що не встигаю часом спам"ятатися між понеділком і п"ятницею. Є одна дуже страшна новина. І я в неї поки-що не хочу вірити. Візуалізую собі позитивне вирішення.
    Їсти наварено, я дуже сподіваюся, до понеділка. Прибиранням не планую займатися, бо буде в понеділок п. Галя. Там де бардак, просто закрию очі і перейду повз.
    Зараз позбираю свій бісер і біжу спатки.
    Всім солодкихснів.:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Смішно Смішно x 2
  18. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Нарешті я подужала перечитати всі дописи, що пропустила. А що в мене? В мене все пучком, хвост пістолєтом, вселяю в себе оптимізм і позитив, бо щось того негативу забагато на мою голову. П'ю пиво і планую завтрашній день, а там купа справ. Ну нічо, включу режим прискорення і все встигну. Тримайтесь купки і бережіть близьких, життя одне і воно виявляється дуже швидкоплинне і непередбачуване. Все буде добре. Я в це вірю:)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    А я нині добра, нє , не так, подобрівша! Малому троха легше- антибіотик рулить, Чоловік на роботі(його ж не відішлеш, як малого, з пляшечкою компоту) ну і ДП- то клас, ДВ- зебст оф зе бест оф зе бест. Так настрій підняла, що йду з малим поганяю у "сіра мишка, сіра мишка, так любила книжку..." при тому тре голосно репетувати, пищати і вищати, а ну і гонити по хаті, як звар*йовані! То улюблена його гра! ДВ, дякую що моє дитя буде мати нині афігенний ранок !(давно м з ним того не робила- настрій не той був).
    І вообще, дівки, як я без вас жила?
    Файнезного настрою вам на сьогодні!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Оу-оу-оу-єєєєє!:girl_dance: Пралька вже товче. Я хлепчу каву, вмикаю режим прискорення і буду льотати, акі вєдьма. Тре собі які капці такі маленькі купити, щоб зручно було на мітлу заскакувати. Шпилька не канає... Єслі шо, то я ше маякну. Наразі купа роботи і шалених гонок.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 2
Статус теми:
Закрита.