Целюліт - косметична проблема чи хвороба

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Adriana, 22 Лютий 2008.

  1. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    а якщо мед вже засахарився,тобто затверд бо не свіжий?теж гріти поки не розтопиться?? бо в мене вдома пасіка , в дідуся,і він каже що після нагріття мед втрачає свої корисні властивості...((( і як з тим бути ... чи буде користь від таких процедур..???:girl_smile:
     
  2. Oliusia

    Oliusia Well-Known Member

    Ви ж трошки його підігрійте, до градусів 40. Ну і не внутрішньо приймаєте,то всіх властивостей корисних вам і не треба))).
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    ну може воно й так)))))треба спробувати той масаж)))
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Oliusia

    Oliusia Well-Known Member

    він класний і дієвий, пробуйте:girl_dance:
     
  5. kykysia

    kykysia Well-Known Member

  6. kristas

    kristas Well-Known Member

    А я натрапила на відео у "все буде добре". Вправиле легкі, займають мало часу. Роблю уже 5 днів. Чи то самонавіювання, чи що...але мені здається шо трішечки видно ефект :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. skai

    skai Well-Known Member

    Якщо Ви вже пробували масаж, то й самі побачили, що якість меду не особливо має значення. основне, щоб він "дав розтертися". Зацукрений, звичайно, трохи тяжче втираєтеся, але все ж втирається:).
    Я, на жаль, цього масажу вже не роблю. Думала, що то видумки або перебільшення, що при розширенні вен такий масаж протипоказаний. На собі переконалася, що чиста правда.
    Я тут купила ламінарію вптеці. Але щось не зручно нею обгортання робити. Якщо в салоні хтось накладає ту ламінарію, то без проблем. А сама собі?.. Треба якесь відео пошукати, або може просто той сік використовувати. Десь я таке бачила, що можна бинт вмочити в той сік ламінарії (утворюється після заливання її гарячою водою) і обгорнути ноги. Може хтось знає як правильно робити обгортання ламінарією. Поділіться інфою :uanew:
     
  8. Oliusia

    Oliusia Well-Known Member

    Пошукайте в неті- Комплексное обертивание все буде добре.(це з цієї передачі) .я проходила, мені сподобалось.
     
  9. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    ну як ваші результати ))?
     
  10. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    Таке питання, щодо медового масажу: його треба робити систематично (через день)? Чи можна через день, а інколи кожного дня, а потім невеликий перерив в кілька днів? І ще, я не знаю чи правильно я його виконую. Коли я трошки, скажим так, похляпаю по шкірі, то на руках залишається шось таке біле, я вмиваю руки, витираю і далі похляпую по ногах ще якийсь час. Але кожного разу коли налипає оте щось біле то мию руки То так правильно,чи ні? О, і може хто підкаже, то так весь час боляче під час масажу буде:girl_sad:?
     
  11. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    і я з тим стикнулася. Після перших же спроб медового масажу з явилася чітко виражена капілярна сітка , яка просто уже не зникає.Синці то зникли, а сітка- так і залишилася.
     
  12. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Якщо робите на одній ділянці, то руки мити не треба, а коли закінчили, наприклад, одну ногу і переходите на іншу, то руки треба вимити, витерти, нанести чистими руками порцію меду і вперед. І робіть поки не стане такий "збитий" біло-сірого кольору. Біль з часом буде менший, але все одно приємного мало.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    пригадую, як я колись записалась в салон на курс медового масажу. Чекала чогось приємного, а виявилось...
    Але мене чомусь з кожною наступною процедурою боліло все більше і більше. Можливо, тому, що вся вже в синяках була.
     
  14. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Я робила в нашого форумного масажиста Ані ( @Njuta ), то перший раз було терпимо, а от другий і третій набагато сильніше боліло, а дальше вже якось легше. Щоправда, я чергувала, один день медовий, другий - баночний. Один "кращий" іншого, але результат, того вартий:girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    а ще скажіть,я правильно розумію: ото збите таке сірого кольору все має зібратись тим поплескуванням рукою з шкіри? бо я шось туплю...:girl_crazy:
     
  16. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    та ні, воно вже не так липне як чистий мед, тому дещо лишається на шкірі, дещо на руках. Змиваєте водою, та й все.
     
  17. MirkaLee

    MirkaLee New Member

    дівчатка, якщо хочете лікувати целюліт, починати потрібно з укріплення судин, і тоді починати лімфодренажні процедури. Не мучте себе медовим масажем, він робиться вкінці курсу для підтягнення шкіри:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    а як ті судини укріплювати?
     
  19. MirkaLee

    MirkaLee New Member


    1) екстракт дерева Гінкго у таблетках
    2)Ресвератрол - масло з кісточок винограду. Найкраще змішувати з ефірними маслами мандарина, апельсина, лимона, герані, розмарина. На 20 гр масла з кісточок винограду 5-7 крапель із перечислених ефірних масел. Втирати масажними рухами у шкіру, також можна додавати у воду при прийомі ванни.
    3) екстракт кінського каштану

    Рекомендую ресвератрол і не рекомендую таблетки. Плюс до того правильну дієту (фрукти, овочі, хліб з висівками, риба, яйця, фреші, 2 л води в день) і масажі, масажі, масажі:))
     
    Останнє редагування модератором: 25 Квітень 2015
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    а з екстрактом кінського каштану що робити?)) і отой масаж маслами скільки часу робити,і як часто?? і після втирання його в шкіру змивати нічо не треба?)