Перли мамочок і не тільки про ГВ (2)

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Made in USSR, 17 Жовтень 2014.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Воно то так)) інстинкт сильний у батьків (як мами так і дитини), але особисто я знаю дійсно такого чоловіка (кум наш), що дійсно ніц не чує як спить а якщо ще з роботи стомлений (ненормований роб.день).. Та в таких випадках все вирішується просто :) кладеться дитина з іншої сторони від тата (якщо ліжко приставлене до стіни), або між татом і дитиною кладеться щось (подушка для годування, ковдра скручена і тд) :) в перші місяць-три ;)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. La esposa

    La esposa Moderator

    п.с. маю ще антиперл
    моя сестра, 37 років, незаміжня, до дітей далека (та сама, яка вгощала мого малого в 8 місяців майонезом). Розмовляємо, мама, сестра, я. мама каже, що колись до 1,3 годували, так було "прийнято". І тут моя Галя встає, і видає цілу промову, типу "Мам, ти шо, здуріла, треба годувати чимподовше, то імунітет, психіка здорова і т.д., он у нас на районі мамочка забирає дитину з садочку, дитині 4 чи 5, і першим ділом сідає на лавочці і цицю дає, і та дитина найздоровіша!"
    я прифігіла!
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  3. qwas

    qwas Member

    значить Вам повезло з чоловіком.Не у всіх такі
     
  4. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    та чого перли, я теж малого трохи рукою по чолі бамкнула привикаючи до спільного сну
    і сплю я якраз як ви описали, але організм звик, підсвідомість звикла, зранку хіба чоловік розказує, як перекладала малого то між нами то в ліжечко ,яке впритул, що говорила чи малому, чи чоловіку, нічого не памятаю)))
    обоє привчилися спати акуратніше
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Amilada

    Amilada Well-Known Member

    На фб якась мамуся розшукує поілочку для дитинки пяти місяців, бо то вже скоро шість і в таку жару не гоже дитяті лиш на гв бути, мус допоювати водичкою.
     
  6. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Ну насправді, добре, що шукає, бо з вводом прикорму обов'язково треба дитині воду давати, щоб не було закрепів.
     
  7. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    а хіба то "перл" - після 6, буде вводитись їжа, можна і пиття пробувати, тим більше в спеку, тим більше то на перспективу.
     
  8. Isa

    Isa Well-Known Member

    Що серйозно?ми на педприкормі?дитина п'є може 50-100 г в !тиждень,і то буває забуваю йому давати ту воду...закрепів ми не маємо...то я дитя мордую виходить?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ви на педприкормі, спокійно:) Але теж цікаво, чому відразу закрепи при прикормі, молоко і так вода на 80% з лишнім.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    хіба що на перспективу. Насправді надмірна кількість води може навпаки гірше зробити, а в перші місяці після введення прикорму достатньо лиш на вимогу (частіше в спеку давати), а водичку дитина може і з маминого горняти/пляшечки сьорбнути. Тому терміново шукати пляшечку для дитину немає сенсу. Стільки 6=місячна дитина не випиватиме
     
  11. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Ну, мій в рік теж практично не п'є, але думаю, що вже так засуджувати людину, що шукає ту поїлку не варто. Ну вона ще не знає, буде пити чи ні, може їй видається незручним давати дитині з горнятка, може вона собі то уявляє як зручність на прогулянках, просто не бачу в чому аж такий "перл".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Amilada

    Amilada Well-Known Member

    Дівчата, ви правда уявляєте дитину яка в шість місяців питиме з поілочки? Тож втулять пляшечку з водичкою, бо ж не підійшло дитині А гв тут вобще не при чьому, угу.
    --- дописи об"єднано, 20 Травень 2015 ---
    А що гв то не пиття- це вже так має бути?
     
  13. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    А хто так каже? Ви писали про ДОпоювання.
     
  14. marianast

    marianast Well-Known Member

    З 6 місяців разом з прикормом рекомендують давати водичку навіть в нас на форумі. Ясно що не цілу "поілочку", але людина без досвіду уявляє що так зручніше. Відносити її до категорії перлів - страшний перебор.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Ну я вже писала, що в малого після півроку почалис закрепи, з поілочок не пив ніяких, "не брав"), з горнятое теж, давала трошки з ложечки, але закашлювався страх... Все налагодилося коли після року навчився пити з трубочки
     
  16. Raven

    Raven Мама малятка

    Ми закрепи мали мало не з 2 - ох міс. З прикормом ще прикольніше почалося. Мала сама практично не какала. Покращилася ситуація з допоюванням. Тому то для мене не перл.
    Вагу набирали більш-менш. Видно в мому молоці води мало.
     
  17. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    І в нас почались закрепи десь в 11 міс, то допоювання покращили ситуацію. Раніше пив мало, лише коли я пропонувала. Зараз пропоную більше.
     
  18. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Ну це дуже індивідуально, якщо дитя має цицю по вимозі, то вода майже не потрібна до року часу, по крайній мірі моя мала почала пити десь після 1.2 р., до того може пила чайну ложку, але то треба дивитися по дитині і ситуації. Закрепів не було, все було добре.
     
  19. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Певно особливість організму дитини. Моя по великому раз в 2-3 дні ходить, і то завжди так було. Було і 6 днів. Я не бачу, щоб її турбувало. П’є нормально (крім грудей), в нас стоїть постійно в горнятку вода на столі, то обоє гяняють за нею постійно.
    Загалом я не розумію, що такого злого в поїлках, хоч моя не вміє ними користуватися, тільки старша носиться на вулицю, молодшій наливаю в кришечку попити. Зрештою, якщо дитина не схоче пити, то її певно заливати не будуть (сподіваюся). Ну буде в мами симпатична штучка в візку))
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Raven

    Raven Мама малятка

    То були бібулі і часто з допомогою трубочки. Зараз стабільно раз в день. Спочатку ложкою давала, потім пристосувала силіконову насадку до пляшки. Поїлку не збиралась купувати. Зараз маю спортивний бідончик і горнятко для дому.