Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    А шо я? Пила вчора пиво з ДП до 2 ночі... Щойно встала, за півтори години з хати виходити, голова болить -- брудна... Нічо не зібрано, а я ж мушу сьогодні світ прикрашати. Дитини однієї в хаті не знайшла... Виявлється, чоловік на футбол взяв... Як то все встигнути? Йду якусь таблєтку хлепну (чи ще пивка?) Фу, нє...
     
    Останнє редагування: 25 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 5
  2. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    еее. то точно весілля буде. Я прийду. Я не пропущщу. Я там таааак потанцюю)))
    до врочистості - вихідний
    до прози - діти повставали раніше ніж в будЕнь
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  3. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Не буде!!!!! Розслабтесь, дівки. Вам но пити і танцювати. До роботи! Сонечко сяє, городи просяться. А мене чекає базар і поїздка в Жовкву. Всім чао!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    а тиждень в режимі робота-городи хіба не располагає до потанцювати-випити на вихідних?
    фатить.
    а там що дають?
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Там всьо чотко. Ми на другий день Великодня заїхали "тіко на каву" , а зависли і на стейки і на салатики з загранічними сирами... Якби не малий, ну бо реально урагавнив, то ще б довго "кавували":girl_haha:.
     
  6. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Ранкова кава...не виспалась я:morning1:бо комусь не спалось від 5 ранку:negative:так і не заснула....сплю на ходу...треба буде сховати сьогодні все зимове за другим разом, ніколи б не подумала, що буду його витягати, але хто знав, що ще в квітні сніг буде...весна цього року нездала. Десь в неті бачила прикол "Всі хто хотів схуднути до літа, жеріть спокійно. Літа не буде":laugh1:Може то ще не ховати теплий одяг?:lol:
     
    • Смішно Смішно x 12
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я вчора
    Потім встав Влад, вирішив побавитись вночі. Чоловік пішов спати, а ми ще бавились до пів п'ятої. Думала трохи посплю, а тут
    Думала, що спихну на чоловіка, а в нього суботник. Ех, ну нічо, прийде, відправлю гуляти їх. А сама буду робити ту купу справ, які вчора напланувала. А спати? Спати вночі буду, може, як ніхто не завадить:)
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  8. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Сьогодні такий класний день в мене має бути :girl_dance: Значить, ми з чоловіком залишилися вдома самі (таке в нас дуже рідко буває, бо є ще брат, батьки чоловіка, баба чоловіка) :girl_dance: Ми собі вирішили зробити шашличок :girl_flag_of_truce: Короче, бажаю всім такого класнючого дня!!:girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

     
    • Смішно Смішно x 10
    • Подобається Подобається x 4
  10. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    а я... не знаю, як і сказати)) Я їла сало. Вночі теж) Хтось може пояснити, що відбувається?:girl_phone1: Сьогодні їла сало з кавою. Без нічого. Від вчора півкілограма - сенс виразу "це наркотик" став повністю зрозумілий...
     
    • Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Бобік здох. Я старію...
    Зробила майже все, заплановане на нині. Ще дочекатись, коли допереться третє прання , потім помити себе і всьо :d23:.
    А поки то всьо переться і гріється, я сиджу в роздумах і мрію... А мрію я про раба, навіть двох. Нехай би вкалували, бо мене остатньо знову починає боліти спина. А чого болить? Бо я - лінивий пес.
    З'їздила в Жовкву, провідала дідулю. Він такий молодець, так тримається, такий жвавенький. Дуже мені втішився, ми собі троха побалакали. Потім ще братела підтянувся, то закинув мене машиною до Львова .
    Погодка сьогодні тішить, але мені в хаті зимно. Сиджу в светрі, шкарпетках і дмухає "дуйка". Тре втарабанити свої ачкулари на носа і придумати, що мені дуже тепло і я в Африці:girl_crazy: .
    Всім продуктивного завершення дня. Пишіть, дзвоніть, заходьте .
    Ваша ДВ :kisss:
     
    Останнє редагування: 25 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 12
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  12. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    З врочистості - файнезна погода і файний настрій !!! Нині відкрили карусельно-батутний сезон в парку культури:connie_pull-pigtail Діти гнали в парк так шо мама з татом ззаду підбігали, а біля літаючих парасольок поставали, як зачаровані :girl_wink: і коли каруселі плавно зупинилися діти хором - Хочу покататися :connie_pull-pigtail Я почала так поволеньки переконувати чоловіка, шо то вони ше замаленькі , але панянка поряд розбила мої аргументи - Моя донечка з татом щойно каталися, не будуть боятися .
    - Я знаю, що не будуть , але МАМА БОЇТЬСЯ :girl_crazy::girl_cool::girl_haha:

    Після цього я глибоко вдихнувши підсадила донечку, сама сіла поряд і ми таааак літаааааали Чоловік з мене реготав , шо я тихенько сиджу як мишка І чого то так є ? До одруження я взагалі не бояласі ... А тут летиш вверх , а поряд з тобою маленька дитина за яку відповідаєш.... Добре що хоч коханий розслабився і згадав дитинство , синочок літаючи кричав - Тату, ми тебе любимо :girl_in_love:
    З прози - спинааа болить Ще потім ходили на батут. Часто бачу, як на дітей кричать, то все серце стискається ... Хоч то не мої діти, але якось моторошно, коли кричать - " ЗАМОВКНИ " - бабця забирала онука з батуту, а він ревів, бо ще не хотів йти і плач дитини перекрикувався криком бабці....Вразила реакція хлопчини, який працює на батуті . Він підійшов до хлопчика, запитав, як називається і запропонував перестати плакати і тоді він може зайти і ще один раз з"їхати :connie_pull-pigtail , але бабця спокійно довдягала малого і пішла .... Потім такі діти ростуть з ранами в серці і не чуються щасливими ....:girl_cray:
    :ed4d70def841dc74b57 , а вам дівчатка, солодких снів :angel:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    тому
    я червона як помідор і знову нерівномірний загар, певно треба купити новий купальник і на городі загаряти рівномірно
    Я спати
    Мо завтра прийду до вас на каву,)як встану
    --- дописи об"єднано, 25 Квітень 2015 ---
    ну і до пива)
    випили щойно 6 пляшок з закускою:огірком ананасом та сиром
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    І я своїх хлопів накормила, та й себе, кохану , не забула. + вино з сиром :drinks:. Ще б в люлю хто заніс, а посуд, мо, завтра домию?
    Нині ніч врочистостей- тато спить с реб*йонком, а я сама на трьохспальному ліжку. КАЙФ!:good:. хоч би не обламався....
    Приємної і темної нічки всім.
    Сумашедша, шо паделать: посуд вимила і вискладала, ну не лю я посуд на ніч брудним залишати. Тепер лінюся зуби чистити, мо то на завтра залишити?:girl_spruce_up:
     
    Останнє редагування: 25 Квітень 2015
    • Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 5
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    не травмуйте мене. Я так того літа чекаю. Так худну:girl_haha:
    +1
    Не сидиться мені на місці. Постійно якісь пригоди на свою Жо знаходжу. Трохи поскладала свій зимовий одяг. Дійшла до висновку, що явно перебор, бо можна було складати по "каждый охотник желает знать...", тобто - по спектру. Хоча, якщо врахувати які в нас зараз ціни на одяг, то я "затарена" на п"ятирічку :girl_crazy:Головне тримати однакову вагу. 10 кіля в - або в + і гардероб треба новий:girl_impossible:
    Поїхали в село, забрали маму і бульбу-буряки-моркву. Така чудова сьогодні була погода, що ми, як приїхали в село і поки чоловік носив той провіант з пивниці, я собі плюхнулася в свіжопересушені перини і не хотіла вставати. Треба собі конфіскувати одну таку перинку, не перешиту і напхану добре. Так, щоб коли ти на неї зверху впав, то з боків той пух зробив такі величезні хвилі і ти лежиш і мрієш про пухнасті хмарки:girl_blush2:Стягували за ногу:girl_haha:
    Відвезли маму, провіант і воду на Сихів, а потім мене в Ашан. Майже строго по плану купила на тиждень продукти. Спокусив мене короп. Зробила навколо тої риби 3 кола. Перший раз з дзеркальним коропом наші погляди зустрілися і я подумала, що не збиралася я сьогодні нічого готувати. Так він мене манив до себе, що за 3 кругом я таки його купила:girl_haha:Він так на мене дивився, так мені казав, що буде тааакий смачний, з хрусткою золотистою скоринкою і солодкуватим смаком, що я не встояла. :girl_blush2: Він став мій:girl_yes:
    Привіз мене чоловік додому і погнав далі. Пішла я бігти свій крос і мабуть 1.5 тижня мега навантаження далося взнаки. Ледво проповзла 1.5 км. Вирішила, що 1 день відпочинку мені не зашкодить:girl_blush2:Зійшла з дистанції. Але спалила калорії за перестелюванням ліжка. Кльово мати ковдри 2х2.20, але заміна 3 підковдр тренує руки на всі 100.
    Коропа вбила:girl_blush2:, розкавальцювала ііііііі відправила в морозилку. Моя лінь взяла верх.
    Зараз бавлю Юрка і Перлинку. З кожним днем та мальота стає все цікавіша. На скільки то затягнеться - уявлення не маю. Певно поки Оксана з роботи не прийде. Завтра буду відсипатися.
    Всім солоденьких снів:lazy::girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Для тих, хто сі хвилював- зуби теж були почищенні. А врочистість нє состоялась, малий так волав, що він хоче до мами...Не витримала- пішла і забрала. І то добре, що тата не забрали, бо до ранку- хворющий. Носоглотка і горло аж глибоко болить...В нас реально лазарет. Троє людей в хаті, а постійно хтось хворий. Коли вже то скінчиться. Тільки малому трохи легше стало І наша пісня гарна нова- ми почнемо її знову.
    А хлопа лікувати тєжко, бо то він не буде, то фігня, і вообще вже не так і зле.
    З врочистості нині вареники, але тсссс- бо малий хлоп ще не знає. А то буде вимагати вже тут і зараз.
    І ще одна врочистість- мої черешні і цього року зацвіли! От ще вчора не дуже то й пуп*янки були. А нині- к р а с о т а . Піду свій чайок доп*ю на терасу- черешнями помилуюсь. Сама садила!
    Квіткової неділі вам, мої дорогі!
     
    • Подобається x 8
    • Зе бест! x 5
    • Оптимістично x 3
    • Погоджуюся x 1
    • мімімі x 1
  17. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Вчора настрочила тут роздирающе-кричущий допис.:girl_cray: Все на купу звалила: і те що боліло, і те що переболіло і ще не заболіло.))) Потім згадала собі слова нашого покійного пана Левандівки, типу перш ніж видати на форумі едакоє, варто спочатку піти попити кави. Нууу, я приблизно десь так і зробила, в результаті допис був нагло і безслідно знищений кнопкою "деліт"...:girl_bye2:

    Сьогодні тоже досить забіганий день, але вже з кращим настрУєнієм і навіть вірою в безхмарне небо і нелюдський фарт.:good:
    Встала я чогось ні світ ні зоря. Так-так, я все ще ту свою думу в голові кручу і знаєте бувають такі спонтанні ідеї, такі ніби то ризиковані рішення на перший погляд і навіть безглузді, а в результаті все іде як по маслу. А тут я вже з вісх можливих сторін підкрадаюсь до тої ідеї, а в реальність ну ніяк... :dash1:
    Потім гуляли з мацьопками, спочатку метались трохи по справах, правда нині шось тєжко мені було їх волочити, а під вечір зазирнули на дит. майданчик. І тут відразу купа нових знайомств і бла-бла-бла...:wacko: Насправді я не лю цього, але важко абстрагуватися, коли кругом мамусі однолітків, тому ми трохи собі потеренділи. І мені було ну майже ніби цікаво.:)
    Зараз чекаєм в гості мою маму, а потім спааааати. Я нині вже точно висплюсь, ібо ну його ту ідею, як шось воно ніяк не ліпиться, а від недосипу я скоро вибухну як та міна, або нагло засну посеред білого дня.:boredom: А поспати завтра довше я впринципі маю хоч якісь та й шанси. Святика в садочок не поведу, він правда вже перекашляв, але тре закріпити, ну і мамі відіспатися від геніальних ідей.:girl_crazy:
    Всім гарного сімейного вечерочка.;)
     
    Останнє редагування: 27 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. flame

    flame невгамовний експериментатор

    затягнулося до 2 ночі, а потім ще з цьоцею тиринділи аж почали сусідські півні співати. Нажаль, скоро в нашій родині буде ще одна страшна втрата. :cry: Заснула вже зранку, коли чоловік пішов варити каву. Спала до обіду.
    Сьогодні після того, як прокинулася, глянула на себе в дзеркало і перестрашилася - якась така виснажена цьотка на мене глянула:girl_impossible: Бігом вскочила на тренажер, зробила свою примусову програму і далі присвятила день собі. Зробила домашній спа-салон: маска на волосся від @Hermi, 2 маски на обличчя, зняла гель-лак. Глянула на свої нігті після 2 місяців носіння гелю, закрила очі і рубанула всі при самій ріпиці homyak_45px.gif покрила "корабликом". Годину просиділа в душі, зняла з себе всю шкіру і намастилася потім чудесною Прадою. Зараз ноги в тазіку і чекають на педікюр. За годинку буду вся, як нова копійка від маківки до п"ят. :girl_spruce_up: А взагалі, чо копійка? Буду, як новий доляр:girl_haha:
    Ше глянула на свої руки і зрозуміла, що треба мені до Олі @Whiff на прийом і то терміново:girl_blush2:.
    Дивлюся Голос країни. Вже 2 рази лазили по мені мурашки, а зараз добили конкретно : моє серце буде тільки твоїм ....
    Як вони знали, що це моя сама сама пісня. Вилізла з тазіка, закрила двері на кухню і волаю на повний голос разом з хлопцями.
    Всім солодких снів. :girl_bye: А я ще побуяню:dance3:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    ех, коханий раненько поїхав у відрядження:girl_sad:, а ми з К цілий день самі. але настрій гарний, бо нарешті весна, тепло, і я у літніх джинсах з "часів моєї молодості", тобто довагітних:girl_haha:
    отож ми гарно відбули Службу Божу, погуляли потім ще "на районє" і я себе порадувала морозивом:girl_claping:, бо їла його ще напевно минулого року. в обід файно виспалися вдвох з К і покатулялися гуляти знову. відкатали добряче, тоді ще потусувалися в дідІ і бабА. додому прибули коло 9ї. яка я нині нагуляна:girl_impossible:, ледь приповзла. дитина заробила першу травму-здерла собі шкіру на коліні)) але плакала вже як вдома колготи зняли:girl_crazy:
    вірю в краще, надіюся на добре. миру нам!:uanew:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Caramel ka

    Caramel ka Well-Known Member

    Суперський день! мали ми сьогодні сімейний похід в театр Заньковецької, потім прогулянка центром з солодкою ватою і рештою прибамбасів,далі дит.майданчик , і здавалось ніби нагулялись бо ноги гуділи, та де там, через пів години знов пішли на шпацер з мужом і малим, романтика! все так гарно цвіте і пахне, що просто гріх сидіти в хаті.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.