Як побороти рак?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Mariannochka, 2 Липень 2013.

  1. Nataliyagor

    Nataliyagor Member

    Щиро Вам співчуваю. Як я Вас розумію. Мене переповнюють такі ж почуття. Сьогодні 23 дні як немає батька, а тривога і відчуття провини не покидає ні на хвилину ні вдень, ні вночі. Де той момент, коли був зроблений неправильний крок, коли ми стали на неправильний шлях у подоланні хвороби? Що зробила не так? Зараз би, мабуть, ще і ще раз усе перепровіряла. Розумію усю безглуздість цих думок. Але, розум розуміє, а душа не сприймає і болить, дуже болить. Хочеться допомогти іншим людям, але єдино правильного шляху у цій боротьбі за життя так і не знаєш.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Nataliyagor

    Nataliyagor Member

    Ви не помилилися? На Батальній, чи на Броньовій?
    --- дописи об"єднано, 4 Лютий 2015 ---
    raspberry, як справи у Вашого дядька? Де роблять хімію?
     
  3. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Таки вирішили цього разу капати тут. Проходить все нормально. Подивимось як після хімії буде, стан погіршується день після закінчення крапельниць. Але загалом, досить добре він то все переносить.
     
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Коли проходили обстеження - попередили лікарів, щоб нічого не казали. Батько знає, що є поліпи, що є загроза непрохідності, але не в курсі, що це є рак 4 стадії, з метастазами.
    Він така людина, що не буде боротись, він не борець. Тому, щоб не занепав духом, йому не сказали усієї правди.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. OlesyaS

    OlesyaS New Member

    Звісно що за кордоном, може в нас і є не погані онкологи, але я вважаю що ефективніше лікують іноземні лікаріф. Ось тут напиклад www.med-classic.com пропонують різні послуги. Ти переплачуешь, але знаешь за що і знаешь що буде від цього ефект!
     
  6. Afrika

    Afrika Well-Known Member

    Вчора дізналася, що моя однокласниця хвора на рак яїчника.Може хтось порадить хорошого лікаря до якого можна звернутися.Бо живе вона у маленькому містечку, там медицини, можна сказати, нема.Хочу дуже хоч чимось допомогти, бо їй лише 27 років , має дитину 6 років і мріє про другу.Буду вдячна за інформацію.
     
  7. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Порадити лікаря не можу, але порадила б перед тим як йти до лікаря, добре вивчити його репутацію, і питати у всіх знайомих, завжди знайдеться хтось, хто когось знає. Хороший лікар - уже половина успіху.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Nataliyagor

    Nataliyagor Member

    А де поставили діагноз? Де проходили обстеження? В якій лікарні? Можливо, діагноз помилковий
     
    Останнє редагування: 9 Лютий 2015
  9. Hope in Ua

    Hope in Ua New Member

    Дівчата,може хтось шось знає про Інститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України в Києві?Бачила в новинах (http://podrobnosti.ua/1002991-vchen-z-ukrani-rozrobili-vaktsinu-proti-raku.html) про їхню вакцину проти раку і хочу дізнатися більше так як у мого вітчима 4 стадія раку стравоходу і операцію не можливо зробити.Ми з мамою шукаємо всі варіанти:від променевої терапії до народних цілителів і т.д.Якшо в когось є якась інформація напишіть будь ласка!Щиро вдячна!
     
  10. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Щиро співчуваю Вашій біді. В мого дядька теж 4 стадія, але рак легень, неоперабельний. Хіміотерапії результату не дали, він вже дуже поганий. Я взнавала за Григорія Потебню, нажаль обнадіяти не можу. Спілкувалась з київськими онкологами і з ним самим. В нашій ситуації він безсилий. Скидаю Вам його номер телефону в пп. Можливо Вам допоможе.
     
  11. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    У нас в родині біда... В братовОї мого чоловіка, молодої життєрадісної жінки, мами 3-х чудових діточок, дуже порядної і віруючої людини- рак прямої кишки, 3 стадія... Пухлин забрали, але є метастази в лімфовузлах, тому буде хіміотерапія. Вже про все домовлено на Броньовій, їй вживили підшкірний порт- спеціальний пристрій для введення ліків. А потім- найважче... Як вона ту хімію перенесе? Чи вистачить коштів на лікування? Її чоловік шукає варіанти лікування в Києві або за кордоном. Дівчата, у кого родичі чи знайомі лікувались: порадьте, де краще, до кого звертатись? Хочеться, щоб вона те все перенесла максимально легко (хоча мало віриться, бо хімія- то не цукерки ((((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Baffy

    Baffy Active Member

    Відповідала у приват, але може й тут буде корисно комусь почитати. Лікування в Ізраїлі зараз вважають най-най-най... Але мої родичі, які пробували там лікувати рак, :sad: не радять - дуже багато грошей, а, на їх думку, не гірше лікують в Європі - в Польщі, Чехії та ін. Найбільше все залежить від конкретного випадку (які органи уражено, яка стадія, +- місяць може мати значення).
     
  13. Fillllllla

    Fillllllla Member

    У нас в родині біда... В братовОї мого чоловіка, молодої життєрадісної жінки, мами 3-х чудових діточок, дуже порядної і віруючої людини- рак прямої кишки, 3 стадія...

    У моєї мами був рак прямої кишки прийняла лише 4 хімії на Броньовій решта відмовилась, прожила після того років 10, та й померла не від раку! Я теж пройшла операцію і хімію і теж 4 лише. Бог не дає нам випробувань яких не можемо здолати! ПЕТ КТ показало - здорова! Основне - віра і молитва! Швидкого удужання вашій братовій!
     
    Останнє редагування: 9 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 4
  14. Elionora

    Elionora Member

    Я теж особисто знайома з старшою жіночкою, яка нам розповіла,що в неї був рак прямої кишки з метастазами, її успішно прооперували, пройшла хімію і живе вже 13 років після хвороби. Вона нам тоді дала велику надію і віру в краще,чого і вам бажаю.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Nataliyagor

    Nataliyagor Member

    raspberry, як справи у вашого дядька? Ви давно не писали
    --- дописи об"єднано, 8 Липень 2015 ---
    AilataN, як Ваша мама?
     
  16. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Помер мій дядько в чистий четвер перед Великоднем...
     
  17. Nataliyagor

    Nataliyagor Member

    Дуже шкода. Хай з Богом спочиває. Прийміть мої співчуття. В неділю буде пів року, як не стало мого тата. А смуток і біль не проходять
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. AilataN

    AilataN жива

    Все тихо. Має бути слідуюча діагностика.
    Поки ми в режимі " забули".
     
  19. Nataliyagor

    Nataliyagor Member

    Молитимусь, щоб це "забули" було назавжди
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. avokado

    avokado Well-Known Member

    На Броньовій є хороший лікар-хірург по гінекології - Ощебський, нехай сходить до нього на консультацію.
     
    • Подобається Подобається x 1