Целюліт - косметична проблема чи хвороба

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Adriana, 22 Лютий 2008.

  1. MirkaLee

    MirkaLee New Member

    екстракт кінського каштану ніколи не вживається в харчуванні, лише для зовнішнього застосування, бо він дуже дуже гіркий. Масаж маслами відразу потрібно комбінувати із антицелюлітними активаторами і скрабами - тобто з сеансами антицелюлітних масажів. Якщо ви приймаєте ванну, то відповідно змивати не треба. Найефективніше - це давати ресвератрол під вакуумну банку. Після масажу, очевидно вас помиють. Але активатор працює 24 години на добу на вашій шкірі. Ще є мазь "Ліотон", теж суперський засіб :) так що, успіху вам :))
     
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    а якщо від природи судини ламкі ( тобто по аналізам усе завжди в нормі), але є природня схильність до легкої появи гематом ( тобто з дитинства легкий синяк утворюєься дуже просто, навіть якщо сильніше натиснути пальцем на руку чи ногу), то антицелюлітні процедури узагалі можуть бути протипоказані? Реально конкретні синяки утворюються навіть при слабкому масажі.І шо дєлать:)? Змиритися? ( зі сторони медичних відхилень по крові- ніяких)
     
  3. MirkaLee

    MirkaLee New Member


    Якщо з"являються гематоми від легкого натиску - це все проблема ламкості судин. Аналізи, до речі, не показують такого. Спочатку спробуйте робити в день 2 процедури:
    1 - зранку скрабуйте ноги антицелюлітним засобом
    2 - ввечері наносьте мазь "Ліотон"
    + вище я перелічувала ще засоби і відповідну дієту. Вам рекомендовано спочатку пройти курс таких процедур, а тоді вже можна і масаж :)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    дівчата, хто пробував медово-гірчичне обгортання? Бо в мене весь мед на руці залишився))) до проблемних місць не приставала суміш.
    давала все як в рецепті: мед (на водяній парі розігріла), гірчиця, оливкова олія.
     
  5. Njuta

    Njuta Member

    Я тут. Я є. )))
    --- дописи об"єднано, 4 Травень 2015 ---
    Гріти мед тільки на водяній бані до 40 грд
     
  6. kristas

    kristas Well-Known Member

    Дівчата, а хтось з вас користувався отаким. Є ціла серія різних засобів. В неті позитивні відгуки. Я не втрималась і собі купила :) uploadfromtaptalk1432043203133.jpg
     
  7. terezka

    terezka котяка-вишивака

    ви вірите в ефект моделювання живота, талії і т.д.?
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    саме ось цим ( термо) я пробувала. Нє, ізначально знала, що то всьо фігня. Ну але ж цікавість перемогла ( ну і хороша акційна ціна в той період :). Коли наносити після душу ( як рекомендується для покращення ефекту)- шкіра починає пекти немилосердно. Виробники пишуть, що це- супер, бо кров краще розганяється, жири спалюються. НЕ знаю, як на рахунок жирів, але шкіра червоніє, тобто термоефект є. Що в результаті отримала я? Обіцяних "мінусів"- нуль. Зате маю дві червоні плями на внутрішній стороні стегон , які не сходять вже 2 місяці (плямки такі, як після незначного опіку) Одним словом, шкоа є, користі немає :)

    п.с. ще пробувала свого часу гель-коректор від "Чорного жемчугу" ( не термо- на основі каштану і морських водоростей. Теж обіцяють -5 см за 3 тижні. Результат: шкоди ніякої , зниження об ємів- теж :). Просто собі такий гель-кремчик "аби щось робити". Одним словом,ті всі мас-маркет гелі- то дурниці.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    А я сі вподобала одну натуральну штуку, пишуть відгуки, що результат Ухх..Ваххх, ціна питання 145 грн за 200 мл
    Состав:
    Масло какао, камфора, бадяга ( пресноводная губка ), масло апельсина, мед, масло розмарина, кофеин..


    Цікаво чи поможе. Продавець 100% не дає гарантії. Експерементувати можна
     
  10. kristas

    kristas Well-Known Member

    Та звичайно, що отак просто нічого не буває і на чудо не сподіваюсь. Але от харчування, вправи, скраб ...ну а це як допоміжний вплив. Я так розумію обгортання на основі гірчиці, кориці, імбиру і ін теж спрямовані на розігрів. Але іноді так не хочеться ото пацькатись тими сумішами.
     
    • Баян Баян x 1
  11. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Приїхало, починаю сьоні експеримент, відпишусь коли банка опустіє)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Дівчата, а чи пробував хтось крем від целюліту Віші? Багатообіцяюче пишуть, та як насправді ефект? Думаю креми разом з масажом ефект би мали дати, а ще добре допомагає плавання, аквааеробіка.
     
  13. terezka

    terezka котяка-вишивака

    можна брати будь-який крем, насправді. хоч дитячий. головне все в сумі
     
  14. KUSJ

    KUSJ мрійлива

    порадили антицелюлітний гель
    Be Loved Active Control
    і в інтернеті відгуки непогані, але в пошуку видає тільки рускі сайти. Не знаю що за виробник і де купити. Може тут з дівчат хтось таким користувався? крем.jpg знайшла ще одне фото зі звороту , таки виробник росія, але тут і склад видно, може хтось розуміється і прокоментує.
     
    Останнє редагування: 23 Травень 2016
  15. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Огоооо, як давно тат нікого не було ))) Вже целюліту всі позбулися ))) А я напишу, точніше запитаю, може хотось відповість. В мене питання про шорти антицелюлітні. Читала в інтернеті, що допомагают. Шкіру підтягують, апельсинова шкірка зникає... В них дуже потіють проблемні зони ( ефект сауни) і зменшуються об,єми ( так пишуть). Може хтось користувався? Напишіть.
     
  16. terezka

    terezka котяка-вишивака

    потіють, втрачають ріднину і за рахунок цього втрачають об"єми. але проблему то не вирішує.
     
  17. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    А якщо поєднувати це з вправами присідання, наприклад, то це допоможе швидше досягнути результату від вправ (в плані підтягнути сідниці) ?
     
  18. Gorda

    Gorda Well-Known Member

    Значить так, дівчата!!!! Моя війна із целлюлітом триває відносно не довго, а ж цілих два тижні. Робіть як я і проблема почне стихати помаленьку. Свою боротьбу я продовжую, бо ще не досягла бажаного результату, але він є. Отже, так:
    1. Харчування:
    - не вживаю цукор, солодкого дууууже мало
    - більше овочів і фруктів
    - зменшила порції взагалі
    2. Вправи- будь-які, лиш би рухатись
    3. Найголовніше ( не тратьте гроші на ті антицеллюлітні креми) краще купіть собі пачку кави, заваріть каву випийте її, а потім тим фусом натирайте проблемні зони хвилин 5. Чим довше, тим краще. А потім ще по 5 хв. ті проблені зони змивайте холодною, але хОлооодною водою :) почнеться прилив крові, і зарахунок цього той целлюліт почне розріджуватись ( чи як ще можна написати). Шкіра після того така класна! шовкова, пружна. Ножки гарніше виглядають. Я читала що тим скрабом не бажано кожного дня, але я неслухняна, роблю як хочу :connie_pull-pigtail

    4. І ще Очищення організму - в цьому допоможе рис і морква. Їжте їх багато і часто.

    Дівчата, повірте мені воно діє. Не тратьте ті гроші, краще дитині забавку купити.... :d25:
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. KUSJ

    KUSJ мрійлива

    згідна, наразі що і роблю то це контрастний душ, чередую гарячу і холодну воду . кайф ще той, спочатку було холодно, а тепер звикла :girl_dance:.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Gorda

    Gorda Well-Known Member

    От і мені подобається, що ніби холодна вода, але потім шкіра просто пашить від жару. Класне відчуття.
     
    • Подобається Подобається x 1