Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Отакого я б точно не рекомендувала) Поговоріть з малюком, най посидить ще:). Я свою просила не засиджуватись, то вона мене послухала:) - води відійшли на 37,5 тижні.
    А взагалі, якщо вам так безпечніше, то краще візьміть телефон когось чи познайомтесь з кимось на підстрахівку. А то всього і не передбачиш, буває і таке що і "домовлений" лікар відмовляє чи не приїздить бо мав важкі пологи чи ще там щось.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    Лікар на підстраховку є)але хочу дочекатися свого з відпустки...
     
  3. qwas

    qwas Member

    Дівчата, маю до вас таке егоїстично-дике) питання.Хто б з вас залишив місячну дитину на ГВ з бабусею на 3 дні? щоб відпочити на морі) Розумію що з народженням малятка думка може змінитися але от в даний момент цікавить що про це думаєте
     
  4. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Ви серйозно??? Надіюсь, що вам то перейде... Місячному малятку не тільки грудне молоко потрібне, а й мама , як повітря потрібна мама
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. qwas

    qwas Member

    та я знаю) просто чоловік сьогодні зранку сказав що ми виграли путівку на море на 3дні) ну ми посміялись посміялись а пройшов час і він почав жартувати що поїдемо.Я 100 відсотків впевнена що ні, але він за весь день неможе вспокоїтися)))і я вже на99 процентів тепер впевнена
     
  6. Fast

    Fast Well-Known Member

    3 дні? А смисл? Ну сильно хочется беріть дитину. Особисто я, відправила б чоловіка з другом. Чоловік буде щасливий, вам ніхто мозок не довбитеме.
    Місячна дитина, на бабцю - брєд повний. Я не зрозуміла,
    Тобто ви ще не народили?
     
  7. qwas

    qwas Member

    так ще не народила.Та я навіть не розглядала варіант з бабцями цьоцями) думала з собою може візьму але як згадала коліки меншої то зразу все відпало тим більше харчування іншої країни.На три дні бо то білтше типу екскурсій чи що я толком не знаю).Я також вирішила відпустити чоловіка самого але він про такий сюльприз ще незнає))
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    Я би певне з собою брала. Але якщо то лише море. А якщо екскурсії - то де ту дитину за собою тягати, та й Ви будете втомлена.
    Нехай їде з колєгою. Або взагалі не їде.
     
  9. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Та то треба було у тему 'Вагітні забаганки' писати. ;)
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. qwas

    qwas Member

    я теж так подумала, що то забаганка)) але коли подорож то і не вагітна вже буду.Чоловік категорично відмовлчється сам їхати (я вже і старшу малу йому пропоную взяти , а він ні в яку.Тому потішилася і хватить).ще буде час і можливість колись поїхати.Всім дякую за вашу думку
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Невже все ж таки спрацював? :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Чекаємо новин від Марти:) Востаннє заходила в п*ятницю ввечері... Думаю, що машина вже якраз була готова:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. marianast

    marianast Well-Known Member

    Щось довго. Хто в курсі? признавайтесь)
     
  14. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Вчора ввечір Марта писала, що йде на вечірню прогулянку , з животиком :). Так що наразі спокійно
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    Мене на цьому тижні меньше болять тазові кістки і стала більш рухливою, взяла для спання більшу подушку бо однієї ночі прокинулася від того що мені щось аж в носа підходить так погано було. Але маю новий бзік - боюся що не встигну зробити все що запланувала до пологів, памятаю як того року з подруги сміялася що вона така накручена.Але напевне з цього тижня почну скуплятися в пологовий мені так буде спокійніше, хоча думаю що місяць точно є в мене попреду, а може й півтора, щось я дуже сумніваюсь що я раніше народжу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Привіт, дівчатка! приємно, що пам"ятаєте і цікавитесь моїми справами, але у мене тихо як в танку.... Іноді закрадається думка, що я буду перша вічновагітна жінка :girl_impossible: Вибачайта, що так довго мовчала, якось не було що написати... Доця сидить тихо, не піддається на жодні вмовляння, а прибирання і різні народні методи стимуляції на мене не діють :girl_sad: Що ж я тільки не робила, і коврики прала, і в хату вилизувала, і 3-х годинні денні і так само нічні прогулянки, а чоловік взагалі мене вже боїться, досить того що гормони шалять, то ще й користь з того вилучати максимально хочу.... Усі предвісники як рукою зняло, іноді навіть не відчуваю що я вагітна, та ще й на 41 т. Ех, не вірте тому, що дівчатка довго не засиджуються :girl_in_dreams: Такими темпами буду травневих дівчат просити, щоб дали містечко в черзі на перші числа...
     
    • Подобається Подобається x 9
  17. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    Мартусь, ще трошки посидить...та й вийде. Просто їй напевно в твому животику дуже комфортно))) ну ми далі тримаємо кулачки...
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    А ми вчора "познайомились" з нашим метеликом :girl_dance:, були на першому УЗД.
    Мальота так інтенсивно махала нам ручкою, ніби передавала привіт :girl_in_love:Я розчулилась до сліз...
    Лікар запевнила, що все у нас добре)) І сказала, що мабуть там малесенька дівчинка :girl_tender:, але поки стверджувати не може. Я мала "чуйку", що там метелик-дівчинка, з самого початку була впевнена і чоловік вчора перед обстеженням так само сказав, що відчуває саме дівчинку. На наступний раз, надіюсь, вже точно скажуть хто у животику живе. А поки будемо рости здоровими))
    Маємо фото і відео, переглядаю цілий ранок, таке все миле і таке рідне :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
     
    Останнє редагування: 28 Квітень 2015
    • мімімі мімімі x 10
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  19. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    Точно скажуть! Нам на 19 тижні вже чітко стать сказали) В мене чомусь також передчуття є, що саме дівчинка буде), знаючи Вас)
    Гормони так шалять, що я то плакати хочу, то сміятись, то кричу на всіх. І то в 31 тиждень. А що далі буде? Боюся прогнозувати.
    Нажаль не всі мої це розуміють. Важко.....
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Tetty

    Tetty Member

    :girl_smile::girl_smile:
    Точно як в мене, тільки тиждень 40-й)))) я вже заспокоїлась і також перестала вірити, що дівчатка швидше просяться на сонечко))) значить ще щось доробити встигну, на що після пологів часу не буде:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.