Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

  1. ILONAZ

    ILONAZ New Member

    Порадьте будь ласка салон, де можна добре пофарбувати волосся за адекватну ціну?
    Ніколи не фарбувалася, вирішила спробувати, але не знаю які є надійні перукарі, що якісно виконають свою роботу....
     
  2. Popi

    Popi Well-Known Member

    Мені треба майстра на довге волосся. Щоб підрівняти ,зробити рівну довжину і не зрізав лишнього. І той в якого можна пройти курс лікування. Можете когось порекомендувати?
     
  3. dyzain

    dyzain Well-Known Member

    Хто був недавно в Уляни Григи, яка ціна на стрижку середньої довжини. Хочу змінити перукаря, цікавлюсь нею. Чи можна ще до когось іти з її салону? Буду вдячна за інфу.
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Я якраз записувалась до неї на стрижку на наступний тиждень , то адміністратор казала, що ціна стрижки 170 грн. В салоні Gloss я ходила тільки до Уляни, а чоловік два рази до інших дівчат. Він був задоволений( але скільки там йому для того щастя треба? Він не такий вимогливий як я).
     
    Останнє редагування: 24 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ну мені здається,що курс лікування потрібно проходити у лікаря(трихолога)або в якогось спеціаліста,а не в перукаря.Це різні речі як на мене.Я от зараз теж проходжу курс процедур для волосся,бо вже дуже почало лізти.
     
  6. nataliy

    nataliy Member

    Всім привіт.хочу запитатати,чи робив хтось біохімію водосся.поділіться враженнями,салоном де робили і майстром.Дякую
     
  7. Sunnyray

    Sunnyray New Member

    Привіт, а чи можете щось сказати про перукарів із салону краси "Кралечка", що на Миколайчука? Або порадьте хорошо спеціаліста поблизу, бо з маленькою дитиною далеко не поїдеш.
     
  8. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Я, коли там жила, то стриглась в Оксани такої світленької, вона здається по непарних працює, дуже всім задоволена, має легку руку, після неї волосся швидко росло.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Sunnyray

    Sunnyray New Member

    луже дякую за відповідь, бо я вже всю тему перечитала і нічого про наш район не знайшла, хіба про салон "Стиль" за базаром навпроти лікарні)
    я хочу подовжене каре з мого довгого до талії волосся, та трішки сумніваюсь, щось робити однозначно треба бо волосся тнке, а після пологів дуже порідшало...
     
  10. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Підкажіть хтось хорошого візажиста в районі В.Великого, Виговського, і ще перукаря хорошого щоб гарну зачіску зробив чи просто укладку з накруткою в тому ж районі.
     
  11. Antivirus

    Antivirus Well-Known Member

    можливо не зовсім цей район, але недалеко - вул Творча, біля 99 школи є салон "Алексіс". Там працює стильний спеціаліст Толік. Знайома недавно стригла подовжене каре в нього. Виглядає дуже гарно і стильно. Задоволена однозначно, бо казала, що піде до нього не раз.
     
  12. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Дівчатка, хочу кардинально поміняти образ. Планую теж подовжене каре або щось типу того. Плюс колір новий. Або брондування. Хтось має якихось стилістів щоб порадити. В Ожигіна була, але вдруге мене його робота не надихнула. Сподобався підхід в Комільфо на Гнатюка, дівчина порадила, розказала, як/що вона бачить. Але ціна 1000 грн... Не знаю.. Це за нову зачіску, фарбування, тонування і укладку. Хтось там був за такі гроші? Може хтось знає якихось толкових, бо мені те, що стрижуть-вистригають не дуже подобалось до того.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  13. Fillllllla

    Fillllllla Member

    Порадьте хто у Львові стриже короткі жіночі модельні стрижки!
     
  14. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    А що саме не сподобалось? От начиталась тут хвалебних відгуків про нього, та щось йти не ризикнула туди. То його салон "Чешуя"? Назва для перукарні трохи моторошна, імхо:girl_crazy:
     
  15. MakarOnka

    MakarOnka хлопчача мама :)

    Менi здаэться, що назва салону читаэться як ЧешуЯ - тобто розчiсую-зачiсую я, по моэму i вивiска така з великою Я, то нiби пасут до перукарнi
     
  16. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    Назва зовсім не моторошна тому що не "Чешуя", а "ЧешуЯ?
     
    • Смішно Смішно x 1
  17. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Та це зрозуміло:girl_smile:, але вже не раз чула що люди по різному реагували на цю назву)) Асоціюється мені з чищенням риби з луски :girl_spruce_up:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Я в пошуках майстра по бровам за адекватну ціну.
    Розчаровує мене моя Наталя кожен раз все більше:girl_sad:
    Перший раз був найкращий,брови були суперові і робили моє бліде обличчя більш виразним.
    Далі експерементувала з відтінками фарби...мало трималась,а останній раз грудочки на шкірі...ну я взагалі дома помітила,що одна брова вискубана більше:girl_cray: Осад такий,ніби один раз постаралась і хватить,розумію,що повно людей по запису,але....халтура:girl_mad:
     
  19. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Імхо, він не розвивається. Просто застряг на амплуа майстра-профі, і все. Останній раз зробив все так само, нічого нового не додав. Підстригати не хотів, бо казав, що попередня стрижка криво-косо, то він не буде то виправляти. Ну і загалом якось так.. з кимось розмовляв постійно.. Пафосу занадто. Але якщо перший раз піти, якісь поради послухати про стан волосся, про догляд- то файно. До речі, файне волосся обстригати не любить, лишає довжину.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  20. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    А мені подобається та дівчина, що в групі про макіяжі. Вона ще інколи проводить безкоштовні. Робить гарно. Ну принаймні з тих, що були. Як звуть не пам'ятаю.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk