Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

  1. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Про це на форумі якомусь прочитала, тому не знаю, хто це радив.
    Теж всередину завалюються, і таки так мала від цього трохи специфічно бігає (при ходьбі не так помітно, а от при біганні видно). І мені то так очі муляє, інші не помічають.
    Ще доношуємо АролПлюс, а там не знаю... Але трохи заспокоїлась (напевно). Були ще в одного лікаря. То теж казав, що кардинально нічого зараз не зробимо. На мої страхи, чи не стане гірше, переконував, що ні. Хіба якщо дитина сильно набере вагу, то може погіршитися. А так ніби найбільше вальгус проявляється від 1 до 2 років, як діти ходити інтенсивно починають. Далі ніби м"язи будуть укріплюватись і ситуація має покращуватися. теж казав, що не мус бути ортопедичне, можна просто якісне з супінатором і твердим задником. Плавання, велосипед, вправи для ніжок - усе добре, якщо регулярно. Щодо масажів, то нам лікарі якось так і не рекомендували, ну типу не зашкодять, але і не поможуть сильно. Але є багато відгуків про позитивні зміни після масажів, то щось не знаю навіть. От мені якби сказали "треба", то мені б так простіше було :)
     
  2. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Не знаю, в якому саме інтернеті неякісне, але Некст точно має якісні і гарні платтячка. Є в нас такого типу, то вживу виглядає супер.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Мамусі, дуже мені подобаються колготки дитячі а-ля пеппі довгапанчоха з асиметричними візерунками на двох ніжках.
    Де варто глянути за ними?
    Kolgotki-Peppi-rozovye-Charmante-1406715437-1408_original.jpg
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    ну то перепитайтесь ще в одного, бо нам наша лікар казала що якщо ситуацію пустити на самотьок, то при сприятливих умовах для розвитку плоско-вальгусності, воно буде погіршуватись, що потягне зміщення костей і хребта, со всємі витєкающімі. А сприятливі умови можуть настати навіть тоді коли просто нічого не робити щоб виправити ситуацію. ну і + особиста схильність дитини до цього. В когось буде мінімально, а у когось по повній... А це взнається тільки на практичному досвіді, наперід ніхто не скаже як ситуація буде розвиватись.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Nikolia

    Nikolia Active Member

    Я мала на увазі китайські, а за Некст я знаю, що якість супер, але хочу таке для маленької принцеси ( пишне, як на бал, але не таке ще аля нашого дитинства). Бо навіть не знаю де то дивитися, чи то у весільних салонах чи там де напрокат костюми...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. kolobok

    kolobok Member

    Дівчата, може хтось купляв кеди на Нексті. Заміряйте, будь ласка, устілку, бо я щось зовсім заплуталась. По їх розмірній сітці виходить одне, на Кідстафі бачу по різних моделях різні зовсім заміри.
     
  7. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    О, я там синеньке таке приглянула, так подобається. І також згідна, що якість нексту просто клас, бодіки і чоловічки їхні в нас найкращі.
     
  8. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Ми з ортопедичного задоволені Ортексами, в їхньому каталозі дуже багато гарних модельок, але в наявності по магазинах нема. Ми вже змучилися шукати щось нормальне по ціні і якості.
     
  9. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    А яка ціна, і де шукаєте. Взагалі, я так розумію ці Ортотопи - то найдешевше? Останній раз літні брала за 500.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  10. miledi cherry

    miledi cherry New Member

    Знаю,знайома замовляла малому кеди,то вони не на грубу ніжку,бо малий в неї такий досить кругленький-продала,бо вузькі виявились....хоча,це,можливо,не усіх моделей стосується,не знаю
    --- дописи об"єднано, 26 Квітень 2015 ---
    В аптеці "Подорожник"
    бачила ортопедичне взуття,то залишки вони продають ще по менших цінах,літні босоніжки можна купити за 421грн.,за якістю ніби не погані
     
  11. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    В Подорожнику продають АролПлюс.
     
  12. Usmishka

    Usmishka Well-Known Member

    Я замовляла малій мигулого тижня, то реально не відповідає їхня таблиця реальності, брала 13 розмір бо писало 192мм, в мене в малої нога 195, то кеди прийшли на 2 см більші ніж треба, тобто мені треба було брати 11. Отаке-то, але кеди класнючі!
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Strekoza

    Strekoza Well-Known Member

    Маю хлопчачі, 9 розмір, міряти? Класичні сині кеди, на дві липучки, малому беру чи то 2 чи то 3 пару) В сина пухла ніжка з високим підйомом, взуття підходить. Імхо, ця модель відповідає розміру. Ще такий момент із взуттям, часто є зазначена довжина устілки і довжина ноги, тобто менший замір, враховуються ще кілька мм запасу. Зараз малий носить кларкси (мокасини і кроси), то вказана довжина на сайті вже передбачає запас, тобто можна було вбрати менший розмір, але так як нога не худа і взуття добре фіксується, дитині зручно ходити і на довше вистачить)) Але кеди з великим запасом не візьмеш, будуть злітати
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. kolobok

    kolobok Member

    Пошукала відгуки в інтернеті ще і взяла оті на липучку 7 розмір на ногу 14.7. В нас двійнята, то дуже сподіваюсь, що не прогадала з розміром ))
     
  15. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Як отримаєте, напишіть, будь-ласка, реальну довжину устілки )) теж цікавить на ногу з +/- такою ж довжиною ;)
     
  16. І мене зараз ДУЖЕ цікавить це питання
     
  17. Epine

    Epine Well-Known Member

    Купила своєму малюку сьогодні літні мештики для перших кроків Little blue Lamb
    Вибирала між ними і сікайранами. Ці, що я купила дешевші, але дуже мені сподобались. В малого ніжка досить широка і підйом високий, то вони супер) Тому рекомендую.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    Цікавлять відгуки про взуття фірми Tom.m. І ще підкажіть будь ласка, чи можна десь купити такі боді, типу сорочечки , але на вік 2 рочки, бо щось всюди мені трапляються тільки до 18 місяців.
     
  19. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    купила малому кросівочки з блималками :) Ну що скажу.. Лампочки вже майже не блимають, але певно через то, що по калюжам пострибав... а от найгірше, що носки постирались зовсім. просто здерся верхній шар. Не вартує, імхо... Добре, що ще по старій ціні відхватила
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. miledi cherry

    miledi cherry New Member

    Шукайте такі бодіки від американських фірм( картерс, крейзі8, чілдренсплей тощо) простіше під замовлення, можу порадити кількох дівчат, якщо цікавить, то напишу у пп, єдиний мінус, що трошки довго чекати, десь місяць, поки прийдуть
     
    • Подобається Подобається x 1