акція "Я МАЮ НАДІЮ"

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем nirvanka, 11 Лютий 2008.

  1. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Гачек Марта – 5000 гривень на Вінорельбін!

    Дуже потрібна допомога одній дуже веселій, активній та в усіх відношеннях особливій дівчинці з хірургії ЗУСДМЦ. Звати дівчинку Марта Гачек і пів року тому ми вже допомагали їй саме з цим препаратом.

    Хворіє Марта вже понад 5 років. За цей час було вже декілька операцій, хімія, променева, знову операція, знову хімія… Нажаль, було втрачено багато дорогоцінного часу, бо Марту не одразу скерували до онколога, відповідно, дівчинка не одразу розпочала хіміотерапію.

    Та за час лікування дівчинка вразила всіх, бо там, де лікарі вже і не сподівались, що лікування допоможе – Марта давала прекрасний відгук, пухлинка зменшувалась і дівчинка поверталась до звичного життя :)

    В лютому Марта розпочала підтримуючу хіміотерапію Вінорельбіном. Перші два флакончики купили ми (тоді вони коштували 5000 гривень, а сьогодні вже 7000!), а надалі на пів року її забезпечив препаратом МБФ «Карітас України».

    Зараз Мартусю обстежили і вирішили продовжити терапію ще на пів року – бо лікування має сенс, а це головне! На рахунках фонду для Марти залишилось 2000 гривень, а на купівлю двох флаконів препарату потрібно 7000, і ми дуже просимо допомогти зібрати ще 5000 гривень, щоб через тиждень Марта могла продовжити хіміотерапію.

    Дівчинка дуже сильна і дуже активна, їй все цікаво, у неї безліч хобі і вона мріє ходити до школи і проводити час з однолітками. Нажаль, зараз це все лише мрії, та Мартуся особлива, як ми вже казали, і її мрії мають тенденцію здійснюватись ;)
    Будь ласка, допоможіть цій тендітній дівчинці!

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Гачек Марти.
     
  2. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Софійка Пирожак – без надії сподіваюсь!

    Становище Софійки Пирожак за останні кілька місяців з важкого починає перетворюватись у просто безнадійне… Це стосується всього – і цін, і дефіциту, і стану самої дівчинки.

    Перше, з чим ми стикнулись – пропали з продажу підгузки Ліберо «7», які підходили Софіїі найкраще. Майже місяць часу ми намагались їх замовити, чекали, просили, знову чекали, все марно – чи то Ліберо чекають на перереєстрацію, чи то на кращі часи, ми так і не зрозуміли, та прийшлось повернутись до Памперсів.

    І тут нас також чекав сюрприз – мало того, що вони просто подорожчали, як і всі товари, так на підгузки ще й ввели ПДВ – це + 20% вартості… І упаковка, яку кілька місяців тому ми купували за 200 гривень і думали «нічого собі, як вони подорощали!», тепер ми купуємо за 355 гривень і думаємо лише, хоч би її вистарчило на тиждень. На місяць потрібно мінімум 4 таких упаковки – це вже 1420 гривень.

    Однак, вартість памперсів – це дрібнички, порівняно з вартістю фрезубіну. Одна упаковка, якої вистарчає на один день, вартує сьогодні 140 гривень. На місяць потрібно 32 таких упаковки – 4480 гривень. Разом – 5900 гривень. І ціни продовжують рости вгору…

    Окрім фінансових негараздів, у Софійки ще й посилились судоми і почало викривляти плече. Дівчинці негайно і дуже потрібна реабілітація, та про яку реабілітацію може йти мова, якщо коштів ледь-ледь вистарчає на харчування і памперси. Щомісяця батько дівчинки з острахом нагадує, що фрезубін закінчується, з острахом, бо розуміє, що ми також не зможемо придбати його без грошей, з острахом, бо знає, що без цього харчування його дитину чекає голодна смерть.

    Ми дуже вдячні всім вам, хто допомагає Софійці існувати. Завдяки вам ми впевнені, що зможемо забезпечити Софійку хоч чимось. Дуже дякуємо Соломії, що регулярно підтримує дівчинку – саме завдяки вам Софійка щомісяця має фрезубін! І особливо дякуємо українській громаді в Італії, що передали цілу купу гігієнічних засобів, що дуже підійшли Софійці і допомогли пережити кілька тижнів, поки ми чекали на Ліберо :)

    Завдяки вам Софія живе. Будь ласка, не залишайте цю особливу дівчинку!

    Завтра нам платити за фрезубін. З 4480 гривень в нас є лише 2100.

    А за два тижня – знову замовляти памперси.

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.
     
  3. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Маркус Люба – контрольне МРТ.

    Дуже нечасто звертаються до нас по допомогу батьки Любочки Маркус – потрібні дівчинці препарати є в лікарні, з тим, чого немає, справляються самі, допомогти просять лише з оплатою обстеження.

    Вже зовсім скоро – за 2-3 тижня – Любі потрібно робити планове МРТ голови і трьох відділів хребта з контрастуванням. Вартість обстеження – 2000 гривень. Це вже третє МРТ і проходити його потрібно буде ще не раз.

    Люба вдома, дівчинка успішно пройшла вже 11 (!) курсів ХТ, в понеділок вона їде в лікарню на 12 (сподіваємось, останній) курс хімії. Після цього курсу планується променева і власне потрібно пройти обстеження, щоб зрозуміти, як діє лікування.

    В лікарні з дівчинкою бабця, мама вдома, бо зовсім недавно в Любочки з’явився ще один любимий братик :) Тепер їх у Люби два – і старший, і молодший! Зараз дівчинка відпочиває вдома з братиками, набирається сил і позитивних емоцій та готується до завершального етапу лікування.

    Попереднє обстеження у вересні допомогли оплатити ви. Воно показало, що лікування стримує хворобу і пухлина не росте. Сподіваємось, що цього разу результати також будуть хорошими і у Любочки все получиться!

    Допоможіть оплатити МРТ!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для Маркус Люби.
     
  4. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Кучма Владислав – Цереброкурин або 6 520 гривень!

    Пам’ятаєте цього хлопчика з величезними очима та рідкісним, а тому, незрозумілим, діагнозам Денді-Уркера? Так, це Владиславчик Кучма. З нашого знайомства минуло пів року, з того часу малюк пройшов два курси лікування Цереброкурином, і ви знаєте, результат є!

    Коли Цереброкурин назначали хлопчику, лікарі не знали, чи матиме сенс лікування таким дорогим препаратом. Його навіть просили лише на один курс, спробувати. Та упаковки вистарчало на два. Результат – Владиславчик почав говорити і ходити!

    Коли ми бачились вперше – малюк тихенько сидів у бабці на руках і мовчки дивився своїми великими очима, а цього разу він діловито їв круасан, дуже серйозно казав мамі «Дитина хоче їсти!» і поволі, але впевнено, топав на маршрутку :) А мама просто сяяла і не переставала щебетати, як Владислав тепер гарно говорить і ходить, і все після лікування, і от би ще кілька курсів, та, нажаль, препарат дуже дорогий і чи могли б ми знову допомогти малюку...

    Упаковка Цереброкурину 2мл №10 на сьогодні коштує 6670 гривень. А зібрано, наразі, лише 150 гривень. Ми дуже просимо допомогти зібрати кошти для Владиславчика! Лікування варто продовжувати, бо воно дає результат і допоможе малюку жити повноцінним життям. І третій курс варто розпочинати чим скоріше, щоб не втратити ефект від попереднього лікування.

    Владислав дуже серйозний малюк, він пізно почав говорити, він мало часу проводить з однолітками і майже не посміхається, а дивлячись у ці величезні очі дуже хочеться знайти там хоч трохи радості. Будь ласка, допоможіть Владиславчику продовжити лікування, і хто знає, можливо, малюк подарує нам свою усмішку :)

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для Кучми Владислава.
     
  5. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Вшивний катетер для Дмитрика!
    «Дуже-дуже» в усіх відношеннях потрібен вшивний катетер Бровіак для Николишина Дитрика, що лікується у львівській гематології!
    [​IMG]

    Дуже важливо поставити катетер до того, як хлопчик розпочне другий блок хімії, і дуже важливо, щоб цей другий блок розпочався вчасно, а хлопчик готовий до нього фактично з понеділка.

    Зараз Дмитрика відпустили додому, і на початку тижня йому б їхати до лікарні, та без катетера немає сенсу – попереду в дитини ще 5 блоків хіміотерапії і без вшивного катетера «влити» в дитячу вену весь об’єм ліків, розчинів і крові просто нереально…

    Останній раз вшивний Бровіак ми купували за 5300 гривень. Дуже хочеться сподіватись, що зараз ціна трошки зменшиться, бо долар ніби впав, та, чесно кажучи, я не пам’ятаю таких тенденцій у наших цін на медичні товари та ліки…

    Отже, нам дуже потрібно 5300 гривень. В понеділок. Тоді ми зможемо замовити катетер для Дмитрика і він приїде у вівторок. Тоді в середу його зможуть поставити і розпочати другий блок хіміотерапії.

    Для родини хлопчика така сума просто нереальна, кожен день просрочки буде грати проти хлопчика, а капати хімію на підключичні ризиковано і дуже болісно для дитини.

    Будь ласка, допоможіть закупити катетер для Дмитрика! Він дозволить дитині отримати адекватне лікування і суттєво полегшить страждання малого хлопчика.

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Николишина Дмитра.
     
  6. irina

    irina Active Member

    Трошки перерахувала для Дмитрика, нехай виздоровлює!!
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Це ще актуально? Пізно глянула...
     
  8. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Дмитирикові крім катетера ще хімію будуть вливати, то кошти потрібні ....
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Ктетер Дмитрикові вже купили! Дякуємо всім вам!
    20150318_104347 - копия.jpg
    Ну і лікування дійсно лише розпочалося. Сподіваємось, як завжди, на краще, а готуємось до гіршого..
    --- дописи об"єднано, 24 Березень 2015 ---
    Так і не змогли ми забезпечити такими необхідними реактивами для визначення рівня метотрексату Віталіка Бензака.
    [​IMG]

    Не змогли з двох причин. По-перше – їх немає в Україні, і з дня на день дистриб'ютор очікує поставку. В теперішніх умовах їх ввозять дуже невеликими кількостями і тільки під замовлення, відповідно, на складі їх ніколи нема – не встиг під замовлення – чекаєш наступного, а потім ще місяць-півтора, поки привезуть…

    По-друге – за місяць часу ми зібрали 2820 грн з необхідних 24 375, ледь більше десятої частини, тоді як цього тижня наші реактиви приїдуть. І їх потрібно буде одразу оплатити, бо якщо їх не викупимо ми – їх забере хтось інший.

    А Віталік вже пройшов один курс на позичених, значить, ближчим часом реактиви, які позичили на Віталіка, знадобляться іншій дитині. Та і в самого хлопця попереду ще два блоки, і якщо на цей блок його виручили – то на наступний такої можливості вже не буде.

    Віталік дуже дорослий і сильний хлопець. На фото він зовсім не викликає жалю, бо він завжди усміхнений, впевнений і досить іронічний у відношенні до себе, до хвороби і до свого становища загалом. Та це не означає, що йому не страшно – він мужній хлопець, саме тому незважаючи на страх він продовжує боротьбу, і не забуває посміхатись!

    Віталік пройшов дуже важкий шлях – хімія, операція, протезування. Зараз хлопець проходить післяопераційну хіміотерапію, яка має позбавити хворобу найменшого шансу ще раз втрутитись у його життя. Від успіху цього курсу ХТ залежить і майбутнє, і життя Віталіка. Він дуже потребує нашої допомоги!

    Будь ласка, допоможіть оплатити реактиви – без них лікування зупиниться.

    А Віталік дуже хоче жити завтра!

    Ціна питання – 21 555 грн!

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Бензака Віталія.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    І знову Софійка Пирожак. 6700 на фрезубін і памперси.

    [​IMG]

    Минає ще один місяць, який Софійка Пирожак прожила з нами завдяки вам. Мова йде не про календарні місяці, у Софійки та її батьків інший відлік – минає місяць з останньої закупівлі…

    Вже два роки Софійка не їсть нічого крім Фрезубіну. Це спеціальне харчування дівчинці призначили в січні 2013, після реанімації, коли Софія перестала засвоювати будь яку іншу їжу. Від тоді вона живе завдяки підтримці і допомозі небайдужих людей. Завдяки вам.

    Ми не так часто пишемо про дівчинку, бо, нажаль, хороших новин немає…Та і взагалі новин немає – Софійка спить, їсть, ходить по колу у своїй кімнаті, бачить тільки тата і маму. Її стан поступово погіршується, дуже мучать судоми, залишати її саму вже давно не можна, тож мама не відходить від Софійки ні вдень, ні вночі, ні на хвилинку – все мамине життя підпорядковане Софії.

    І ми, і батьки дівчинки щиро вдячні всім вам, кого ми знаємо і не знаємо, хто допомагає Софії – анонімним благодійникам, що переводять кошти, пані Соломії, що напевно вже рік перекриває левову частку витрат на Софійчине харчування, фонду «Карітас», що допомагає родині ліками і також памперсами, нашій діаспорі з Італії, що невтомно шле і шле засоби гігієни. Усі ви разом не даєте родині впасти у відчай, бо іноді буває так важко, що годі і переповісти…

    За ці два роки вартість харчування виросла майже вдвічі. Коли ми купували його вперше – місячна норма обходилась плюс-мінус 3000 гривень. Зараз - понад 5000… Якщо два роки тому викроїти 3000 з резервних коштів було для нас цілком реально – лише б дитина не голодувала – то тепер це дуже важко.

    Ціна питання – 6700 грн. 5000 грн на Фрезубін, і 1700 грн на підгузники «Ліберо».

    Грошей немає. Якщо з підгузниками ще можна якось викрутитись, то альтернативи Фрезубіну також нема.

    А харчування у Софії залишилось до п'ятниці.

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.
     
  11. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Шкірка Марічка продовжує боротись за життя.
    Вперто і впевнено виборює у хвороби кожен новий день маленька Марічка Шкірка. Крок за кроком, день за днем малеча долає всі негаразди і 28 березня відсвяткувала всій перший (!) день народження!

    Звісно, зустріла його Марічка у лікарні, і це дуже сумно, однак це не завадить нам побажати дівчинці бути здоровою і щасливою, а конкретно на зараз – чим скоріше набрати такі необхідні кілограмчики, які дозволять лікарям прооперувати нашу Марічку і наблизити її одужання!

    На даний час Марічці знову потрібна наша допомога. Маленькій постійно потрібна дитяча присипка пантенол і крем Елідел. Присипка по 35 гривень за баночку, ніби і не дорого, та баночки стає лише на кілька днів, за попередній місяць пішло10 штук. А от Елідел по 320 гривень за тюбик, і на місяць потрібно мінімум 5 штук – це 1600 гривень. Ось так майже 2000 на рівному місті…

    Також далі буде потрібен Семілак – 10 баночок низьколактозного і з 20 штук Special Care. Це ще 3000 тисячі як мінімум. Ще Марічку планують підгодовувати кашкою Альфаре – 302 гривні за баночку.
    Ну і шприци, канюлі, пластирі, смекта, бороплюс і т.д. і т.п.…

    Наразі гостро бракує 2000 на крем і пантенол. Та вже зовсім скоро знову проситимемо допомогти закупити харчування.

    Будь ласка, допоможіть нашій малечі вирости. Вона вперта дівчинка і не збирається здаватися просто так :)

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Шкірки Марії.
     
  12. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Львівські новини. Частина 2. Відділеня.
    [​IMG]
    Це наші малюки з відділення гематології.
    [​IMG]
    А це також наші малюки з відділення хірургії.

    Усі ці діти ростуть, бавляться, малюють, ліплять з глини, складають з паперу, пізнають світ, мріють повернутись до нормального життя і всім їм дуже потрібна наша допомога і підтримка.

    Іноді адресна - на підтримуючу хімію та обстеження, а іноді – централізована на лікарню, на ті медикаменти і препарати, які щодня використовуються для всіх дітей у відділенні. Іноді одній дитині потрібен один дорогезний препарат, а іноді всім дітям потрібно дуже багато недорогих розчинів, або протигрибкових, або цитостатиків, які ідуть майже у всіх протоколах.

    Саме така ситуація і склалась зараз у лікарні.

    Відділенням гематології та хірургії вкрай потрібні розчини глюкози 5% та хлориду 0,09% різних дозувань (по100мл, 200мл, 400мл, 1000мл) хоча б по 100-200фл. По нашим скромним підрахункам на блок для одного малюка потрібно розчинів на суму 1300 гривень – саме стільки зараз потрібно для Юрчика Плішки http://krylanadiyi.org.ua/info/plishka-yuriy з гематології. Припустимо, що одночасно на блок заступає 10 дітей – виходить близько 13000 гривень десь на місяць півтора… На одне відділення… А потрібно і для гематології, і для хірургії, адже і там, і там діти, що боряться з онкологією.

    І ось так просто набігає 26 тисяч гривень… І щодня ця сума збільшується, бо, як ви знаєте – ціни ростуть. Та ці розчини необхідні для безперебійного функціонування лікарні, для того, щоб наші діти мали шанс…

    Ми дуже давно не просили кошти на потреби відділень, частково тому, що адресно для конкретної дитини зібрати легшее, частково тому, що вдавалось знайти якісь резерви.

    Резервів більше немає. А діти є. І їх багато. І всі вони хочуть мати надію жити завтра!

    Будь ласка, допоможіть забеспечити безперебійне функціонування відділень де лікуються наші онкохворі діти.

    Дуже потрібна допомога.

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва.
     
  13. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Вікторія Ваврущак – 3000 гривень на КТ.
    Віка Ваврущак проходить лікування у хірургії ЗУСДМЦ. У відділенні дівчинка з жовтня 2014, позаду у Вікторії 8 блоків ХТ до операції, операція і 3 блоки ХТ після операції.
    [​IMG]

    Зараз Вікторія починає важкий четвертий блок Топотекан + Вінкристин + Доксорубіцин. Він триватиме 8 важких днів, потім тиждень-півтора на аплазію та підняття аналізів, а далі контрольне КТ.

    До цього обстеження дівчинка і її мама готуються давно, і дуже сподіваються, що результат, нарешті, буде втішним, оскільки попереднє IMBG показало дуже багато вогнищ ураження… Та з тих пір була операція і подальша хіміотерапія, почувається дівчинка трохи краще, ну і хвороба неохоче, та все ж відступає.

    Вікторії потрібно обстежити голову, грудну клітку та черевну порожнину з контрастуванням, вартість обстеження становитиме майже 3000 гривень (2995 грн :)).

    Оплатити обстеження самотужки батьки не спроможні, і я навіть не знаю, чи варто пояснювати, чому. Можливо, тому, що поїздка до Польщі на IMBG «з’їла» всі заощадження сім’ї. Можливо, тому, що апарат КТ у при лікарняному кабінеті, де наші діти оплачують лише контраст, поламався, і тепер обстежуватись доводиться деінде. Можливо, тому, що в країні криза, інфляція і війна…

    Незалежно від причин, суть не міняється. Обстеження необхідне. Значить, його обов’язково потрібно пройти. Будь ласка, допоможіть оплатити його для нашої скромної дівчинки!

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Ваврущак Вікторії.

     
  14. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Коротко про головне:

    Для Шкірки Марічки зібрано 4150 гривень і замовлено-закуплено все, що наразі необхідно на цей місяць!

    Для Віталіка Бензака реактиви також закуплені - після свят заступає на черговий блок метотрексату.

    Ну і фрезубін та підгузники для Пирожак Софії на цей місяць також закуплені!

    Дякуємо ВАМ!!!
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member


    Ігорчик Ступницький – 10500 на Оксаліплатин!
    Ігор після операції і знову потребує нашої допомоги.
    [​IMG]

    Останнє планове КТ , яке робили Ступницькому Ігору , змусило понервувати всіх, без виключення. Обстеження показало незначне накопичення контрасту – гадаю, зрозуміло, що подумали лікарі… Кілька страшних тижнів пройшло в очікуванні – хоч всі і сподівались, що це якісь залишкові явища, все ж думки про рецидив самі, нажаль, лізли в голову.

    Ігора вирішили терміново оперувати, бо зволікати у таких випадках просто неприпустимо! На щастя, ущільнення виявилось жировиком. Ігорчика прооперували в середу і сьогодні наш красень і герой вже у палаті :) Чи варто казати, що всі ми безмежно раді, що в Ігора все добре? Звісно, варто! Ми дуже-дуже щасливі, що наш Ігорчик вже в палаті і бажаємо йому швидкого одужання і щоб в понеділок зняли шви і відпустили його хоч трішки додому!

    Хоч наші страхи і не підтвердились, це все одно ще не кінець і Ігор має продовжити хіміотерапію. Десь за тиждень-два, якщо все буде добре – а все має бути добре!! – у хлопця заплановано блок Оксаліплатину 100мг. Ігорчик порівняно з минулим разом ще трішки набрав вагу і йому потрібно вже не 2, а 3 флакони вартістю 12 600 гривень (по 4200 за флакон).

    Наразі зібрано 2100 грн. Потрібно ще 10 500 гривень.

    Батьки Ігора що можуть намагаються купувати самі, допомагають рідні, друзі, співробітники. Та цього разу всі резерви використані, а зволікати з хімією неможна.

    Ігор в гарному гуморі, передає всім вітання і дуже сподівається на нашу підтримку. Подаруємо Ігорчику завтра?

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Ступницького Ігора.
     
  16. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Софійка Пирожак – ми все ще хочемо їсти!
    Минає ще один місяць, а отже, і черговий запас Фрезубіну у Софійки Пирожак.
    [​IMG]

    Харчування залишилось до 5 травня, а це означає, що придбати його потрібно до кінця наступного тижня, бо 1 і 4 – вихідні, ми будемо відпочивали, хтось садитиме бульбу, хтось гулятиме на природі, та і одні, і другі, мабуть, не втримаються від смачних та запашних шашличків.

    Наша Софійка ніколи не куштувала шашликів. І ніколи не куштуватиме. Вона вже не пам’ятає смаку цукерок, чи фруктів, чи будь якої звичайної людської їжі, яку ми вживаємо щодня, ще й перебираємо – це буду, а це не хочу…

    Єдина їжа Софійки – Фрезубін. Спецхарчування сірого кольору і гидке на смак – так кажуть діти, які його пробували. Та ця гидка суміш сірого кольору – єдиний шанс для Софійки, що рятує її від голодної смерті. Більше нічого змучений дитячий організм не приймає…

    Наступного тижня ми повинні закупити для дівчинки 32 літрових пакети Фрезубіну вартістю близько 5000 гривень. У нас немає цих коштів. Немає їх і в батьків.

    Вже майже два роки дівчинка живе вашими молитвами і вашою турботою. Батьки Софії дуже вдячні вам за те, що не залишили сам на сам з бідою. Та щомісяця потреба в харчуванні постає знову, і поставатиме, доки Софія дихає.

    Будь ласка, не покиньте Софійку і цього разу!

    Ціна питання – 6600 грн (5000,00 – на Фрезубін, 160,00 – на підгузники).

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

     
  17. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Останні новини: Ігорчик Ступницький не просто добре почувається - він дуже добре почувається, і лікарі вирішили не відпускати його додому, а терміново дати наступний блок хімії. Бажано завтра. Або хоч після завтра.
    Словом, у нас немає тижня в запасі. А зібрано лише 2600.

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Ступницького Ігора.
     
  18. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Меронем для Лізи.

    [​IMG]
    Знайомтесь, це Роздольська Ліза. Дівчинці 9 років і зараз вона перебуває в реанімації ЗУСДМЦ. Сталось так, що у Лізи відмовили нирки і вже тиждень дівчинка живе на діалізі…

    В лікарні вона вже декілька тижнів, проблеми з нирками були і раніше, та все було не так страшно – здавали аналізи, підліковувались і їхали додому. На жаль, інфекція, яку дівчинка недавно перенесла, дала надзвичайні ускладнення. Тепер у Лізи хронічна хвороба нирок 5 ст.

    Дівчинці терміново потрібен Меронем – дві упаковки, одна по 500мг і одна по 1000мг. Меншу, по 500мг ми вже купили і передали, бо кожен день без антибіотика позбавляє дівчинку будь-яких шансів на одужання. Та цієї упаковки стане лише до завтрашнього вечора. Потрібна ще одна. А оскільки завтра вже вихідні, то придбати і завести її потрібно сьогодні.

    Препарат вже замовлено. Оптова фірма все ще відпускає нам ліки в борг, не зважаючи на те, що ми частенько тепер затримуємо оплати…

    Вартість упаковки – 7500 грн і потрібні вони на сьогодні.

    Будь ласка, допоможіть Лізі! Вона дуже добра, весела та здібна дівчинка, дуже любить малювати, і зі слів тата, виходить у Лізи надзвичайно реалістично, так що батьки лише дивуються, бо ніхто малювати дівчинку не вчив. А ще Ліза дуже любить витинати – малює малесеньких принцес і коників і акуратно ножицями вирізає мініатюрні фігурки :)

    У дівчинки все може бути добре, якщо стабілізувати її стан. На жаль, без антибіотику цього не зробити. Дуже-дуже потрібна допомога!

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Роздольської Лізи.
     
  19. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Марічка Савчин – 12 500 грн на Іринотекан.
    У відділенні хірургії ЗУСДМЦ проходить лікування майже доросла і дуже скромна дівчинка – Марічка Савчин.


    [​IMG]

    Ви частенько могли бачити її на творчих заняттях, бо вони з мамою люблять щось малювати чи майструвати власноруч :) А ще ви неодноразово допомагали оплатити для Марічки обстеження чи придбати розхідні чи супровідні препарати.

    Зараз дівчинка знову потребує нашої допомоги, і цього разу сума досить велика.

    Після невдалої спроби набрати колекцію стовбурових клітин і провести Авто-ТКМ в інституті Раку, Марійка повернулась до Львова і продовжує хіміотерапію. За тиждень, якщо все буде добре, Марічці планують черговий блок Іринотеканом. Потрібно 400мг препарату – це або 4 флакона по 100мг, або 2 флакона 100мг і 300мг.

    На сьогодні вартість флакона 100мг – близько 4000 грн (4 фл – 16000 грн), а 300мг – близько 8500 грн. Брати два флакончика 100мг і 300 мг вигідніше, і сподіваємось, що так і вийде. Щоправда, на сьогодні для Марічки зібрано лише 250 грн…

    Будь ласка, допоможіть дівчинці завершити лікування! Марічці 17 років, вона скромна, тиха дівчинка, багато читає, любить дивитись фільми. Батьки, на жаль, не зможуть придбати препарат самостійно і без допомоги небайдужих людей Марійка не зможе продовжити лікування. А пройти їй довелось чимало.

    Ми дуже сподіваємось, що цей шлях довжиною в рік не був марним, і Марічку чекає перемога. Залишилось ще трошки і мама дівчинки мріє, що вони повернуться додому, мріє про це і сама дівчинка.

    Дуже-дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для: Савчин Марії.
    --- дописи об"єднано, 7 Травень 2015 ---
    Для Ступницького Ігора Оксаліплатин закуплено, хлопець вже пройшов хімію.
    Для Пирожак Софійки кошти зібрано - Фрезубін і підгузники купили.
    Меронем для Роздольської Лізи також передали - дівчинка почувається на багато краще, малює, їсть, сміється :)
    Дякуємо ВАМ!!!
     
  20. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Грабовський Андрій – Лазолван на ТКМ або 20 000 гривень.
    Пам’ятаєте Андрія Грабовського? Восени ми збирали для нього кошти на оплату ПЕТ-КТ у Феофанії. Обстеження мало бути в жовтні, та його не проводили, бо в вересні у Андрія стався рецидив і зібрані кошти пішли на Вінорельбін та Гемцитабін для протирецидивної хіміотерапії.
    [​IMG]

    В планах подальшого лікування Авто-ТКМ, до якої хлопець зараз готується у Київському Охмадиті.

    Андрій дорослий серйозний хлопець. Захворів він півтора роки тому, наприкінці 2013 року у нього виявили лімфому. Андрій пройшов 6 блоків ХТ і готувався до контрольного обстеження, коли стався рецидив. Тепер позаду три протирецидивні блоки у Львові, і ще три у Києві.

    Є і хороші новини – пухлина зреагувала на хімію – все йде правильно. На наступний тиждень – 14 травня – у Андрія ПЕТ-КТ, а після обстеження – забір стовбурових клітин. Хлопцю вже намагались набрати колекцію з периферичної крові, на жаль, не вдалось. Сподіваємось, зараз все вийде.

    А після цього – Авто-ТКМ. Частина препаратів є. Але дещо потрібно докупити. Андрію потрібен Лазолван - для пересадочників цей препарат йде у шалених кількостях. Андрій дорослий і великий хлопчик. Йому знадобиться близько 900 ампул Лазолвану – це 90 упаковок №10 і 20 302,93 грн (225,59 грн за упаковку) на їх оплату...

    Коштів на Лазолван у родини немає, а без препарату хлопець не переживе пересадку. Ми також не маємо достатніх резервів, щоб забезпечити Андрія. Хлопцю не обійтись без допомоги небайдужих людей, і ми дуже сподіваємось, що допомога прийде вчасно!

    Андрій важко переносить лікування, то все ніби нормально, то депресує, дуже хоче додому. Єдина розвага і втіха – комп’ютерні ігри та книжки, Андрій дуже любить читати і вчитись.

    Будь ласка, не пройдіть повз нашого дорослого хлопчика. Він також дуже хоче жити завтра, хоче повернутись додому, і більше не бачити страху у маминих очах…

    Дуже потрібна допомога!



    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Грабовського Андрія.


    Координатор адресної допомоги
    Марина Анісімова 050 370 90 02