Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

  1. atena

    atena Active Member

    Ми в сільській раді розписувались без царемоній, то вартувало 5 грн: держмито + комісія банку.
     
  2. Carrie

    Carrie Member

    В мене координатор робила все що написала Wedding в пунктах "до" та "у день весілля" ( окрім погодження кошторису).
    З усіма підрядчиками було погоджено що вони дзвонять тільки до координатора. Перед весіллям я нікого не обзвонювала і не нагадувала про день та час весілля, все зробила координатор, а це повірте дуууууже великий "+", бо деяки особливо "дорогі" діячи весільної індустрії Львова ставлять наречених на ігнор та додзвонитись до них задача нервова та кропітка)))
    Ресторан ми вибирали самі, координатора я замовила та підключила вже коли була сформована загальна концепція свята.
    А ще "+" координатор розраховувалась з підрядчиками, тому ніхто не турбував ні нас, ні батьків
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. Emka

    Emka Active Member

    Всім привіт))) Дівчата допоможіть будь ласка з питанням про запрошення гостей)) ми з чоловіком проживаємо у Львові, проте більшість родини і друзів проживає у Тернополі. Відповідно колег з роботи хотілося б запросити, але відносини не зі всіма такі прекрасні як би мало бути((:)girl_sad: тому моє запитання - як вчинити правильно по відношенню до колективу (він не такий вже і великий), запросити окремо когось - решта образиться, а запрошувати всіх нема бажання і фінансової основи. :girl_impossible:
     
  4. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    У нас великий колектив (30 чоловік), всі спілкуються, хтось менше, хтось більше. В результаті я запросила 3 людей з колективу, тих з ким подружилась і бачуся не лише на роботі, а і після неї. Всі решта думаю не образяться, дорослі ж люди.
    На попердній роботі в нас був дужеее дружній колектив 10 людей. Якби я зараз там працювала, то не запрошувала б нікого) бо обрати важко було б з них. А плюс 10 чоловік на весіллі то багато було б мені)
    На Вашому місці я б не просила нікого з роботи, якщо вони не є вашими друзями. Бо я собі на весіллі не хотіла зайвих людей "для годиться". Але то лиш моя думка)
     
  5. Nett

    Nett Member

    Дівчата, став вибір перед бронюванням залу. І так залів мало залишилося на мою дату, а тут попався непоганий варіант. Але в мене впирається в те, що природи навколо зовсім немає і територія невеличка.... Чи суттєвими для вас була територія і природа, коли ви були в якості гостя?
     
  6. Emka

    Emka Active Member

    Згідна, так от власне - я з роботи жодного другом назвати не зможу, проте це все жіночий колектив, самі розумієте, які постійно говорять про важливість родинних відносин в колективі, проте на практиці це рідко проявляється( тому , так, мабуть краще взагалі нікого не запрошувати
     
  7. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Цікаво на чому таки зупинились, розкажіть!:good2: Насправді, відсутність природи і території довкола, різноманітних альтанок - це величезний плюс, зрозуміла, будучи гостем на весіллі і сама керувалась цим у виборі ресторану (свідомо не хотіла цього). Це все звісно дуже гарно, але гостей позбирати на весіллі потім нереально, особливо влітку, всі там як не курять,то просто спілкуються, дихають повітрям і т.д.
     
  8. iragonzales

    iragonzales В декреті

    В мене була подібна проблема....я не запрошувала з роботи нікого, щоб без образ. А ПОТІМ ВСІМ ГАРНЕНЬКО ВИСТАВИЛА.
     
    • Корисно Корисно x 1
  9. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Тут ще врахуйте контингент гостей, поки я була без дитини, то думала приблизно так
    , але минулого року будучи на весіллі вже з мацьопою оцінила по достоїнству можливість вийти на вулицю з візком, навіть дитину там приспала, в шумі залу то було б нереально і ми б поїхали додому значно швидше, напевно після першого танцю.
    Також, років 3 тому, в коліжанки було весілля в ресторані Тиса на вул. Рубчака, там є невеличке подвір'я, яке закривається і потрапити туди можна тільки через зал, на весіллі серед запрошених було 5-8 дітей молодшого шкільного віку, то для них це був ідеальний варіант - діти товклися по тому дворику і ніхто не переживав що десь дінуться
     
  10. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Вибирати зал на весілля, думаючи про те, щоб ніхто не переживав, де дінуться їхні діти це трохи так...:fool:
    Взяли з собою на весілля, то слідкуйте за ними, а краще вдома з кимось лишіть, особливо зовсім маленьких
     
    • Не подобається Не подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    по-перше - форумлянка запитала думку зі сторини гостя
    , то мабуть її важливо щоб було добре не тільки їй, а і запрошеним
    по-друге - я обирала зал так, щоб мені і моїм гостям було комфортно, а не - я вас запросила, а далі мастіть собі голову як ви прийдете і що там будете робити, якщо дітей приведете
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Це без сумніву, але всім не вгодиш, а собі можна трохи зіпсути весілля лишньою природою на території.

    В будь-якому випадку є дуже важливий момент при виборі залу, який мені підказали, можливо і комусь допоможе - це Кондиціонери в приміщенні. Далеко не у всіх ресторанах хороша вентиляція повітря, сама була на весіллі влітку, на якому вдуситись можна було:wacko:, а так не буде великої потреби товктись на вулиці.
     
  13. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Стосовно РАЦСу, то я стала заручником стереотипів і чужих висловів, мушу визнати, що все там нормально відбувається при подачі заяви. Мене лякали тим, що без хабарів туди можна і не йти, записатись на потрібний час теж дуже складно,що суми великі, але це не так. Ми подавали заяву сьогодні на дуже популярний час для реєстрації, але місце ще було, платили лише за квитанціями 351 грн. + мито, немає такого, що у будні одна сума, а у вихідні інша. Єдиний нюанс, що багато пар наречених і трохи черги, але такий ажіотаж навіть приємний!:girl_smile:
    Словом, все треба перевіряти самому:girl_yes:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Nett

    Nett Member

    Вибрала "Голодний Микола" і це був перший заклад про який я подумала і відразу дата знайшлася у вересні і ще й в суботу (це була остання вільна субота). В них на другому поверсі є 2 зали, вибрала той, що більший. Територія також є, і дуже великий балкон на тому ж 2 поверсі. Дітей можна залишити на першому поверсі, там є куточок для них з нянею. Для повного щастя нема галявин, але це вже Ви мене заспокоїли, дякую )) Може й справді краще. Але не можу придумати, де ж то б там виїзну церемонію влаштувати, а то було б гарно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    Відписуюсь про зал. Весілля було минулого тижня , не у Львові, в гарному ретсорані на 11 поверсі) самі розумієте, про територію не було мови. Зате краєвид дуже гарний на місто!
    Спочатку дуже переживала за це, але наш тамада мене одразу заспокоїв...сказав , що якщо весілля гарне і веселе, то ніхто не знудиться. І він був правий!
    Ніхто не жалівся, час пролетів як одна мить, було багато молоді (відсотків 70) і хороших друзів, банкет з 16 до 23 приблизно..ніхто особливо не виходив...тільки хіба покурити (курилка була ще трошки вище). Всі гарно собі танцювали, спілкувались, тусили біля кенді бару чи просто бару:)

    Дуже добре працювали кондиціонери, деякі люди аж померзли, то мусили просити, щоб збавили обороти.:girl_crazy: Але то краще, ніж жара. Для мене це пунктик...бо я спекотно , то не до їжі і гарячих танців.

    Тому не переживайте за територію, шукайте плюси)
    Якщо є гарна компанія, то будь - яке весілля буде кльовим:girl_claping: Галявинки - то другорядне.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Не в "Манхеттені" часом?:girl_wink:
     
  17. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    в ньому)))
     
  18. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Дуже симпатичний заклад, якби я жила у цьому місті, то робили б весілля саме там, але я зі Львова:girl_smile:
     
  19. teplo

    teplo New Member

    Підкажіть пліз по яких днях розписують у районних рагсах, а по яких в обласному? на скільки я зрозуміла з форуму, то окрім податків в обласному тре за урочистість ще 350 грн. доплачувати.
    просто не хочемо нічого гучного, суто біле плаття, близька родина і близькі друзі. і того 10 людей, після розписки одразу в ресторан і в ідеалі в той же день ввечері на літак у Турцію (в платті і з чемоданом))), або на крайній випадок на наступний день (але то не буде так прікольно).
    справа в тому, що сьогодні переривала нет і знайшла інфу про те, що обл.рагс росписує тільки по пятницях та суботах, а літак є в неділю ввечері тільки, решта рейсів в будні дні і до обіду....
    того питання чи розписують в неділю десь і скільки коштує? сподіваюсь тут люди більше володіють актуальною інформацією))
     
  20. Twinkle

    Twinkle Active Member

    Якщо під обласним Ви маєте на увазі центральний на Франка, то там точно розписують у неділю. Зателефонуйте і запитайте, мені по телефону надали всю інформацію, що цікавила.