Тренуємось з Джилліан Майклс

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Яруська, 5 Листопад 2013.

  1. gamma

    gamma Well-Known Member

    Сьогодні спробувала "Ні проблемним зонам", бо якраз закінчила 30-ти денну програму, то ніби тіло мало б бути вже більш-менш підготовленим, а почуваюся ніби мене переїхав каток.Спробую ще з тижденьі буду й собі компонувати якусь програму. Дай мені, Боже сили і витримки..
     
  2. silvia

    silvia Well-Known Member

    у НПЗ мені аж занадто йде навантаження на коліна і на наст. день вони реально ниють..плюсом йдуть вправи на прес. Цю програму я б не змогла робити к-ка днів підряд. ЇЇ радять чергувати з метаболізмом. Побачите завтра чи не будуть боліти коліна і чи зможете завтра повторити її. Я наразі її буду пробувати 1 р. в тиждень.
     
    Останнє редагування: 20 Квітень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. gamma

    gamma Well-Known Member

    Дякую за пораду, бо з колінами і так не все альо, можливо тоді завтра "плоский живіт" спробую, оскільки це моя сама проблемна зона
     
  4. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Почала цього тижня третю фазу БР. 9 - ий воркаут ще терпимий, а після 10- го попа, стегна, все болить. Треба було зразу з третьої фази починати . Результати після другої фази хіба візуальні і мінус пів кілограма. Ну але, то я на більше не заслужила, бо і в харчуванні були порушення і додаткові вихідні робила. Мабуть скорочу цю фазу до двох тижнів, бо трохи надоїла вже ця програма. Тиждень робитиму 9-10 воркаут і тиждень 11-12. Хочу попробувати нову програму Джиліан, якщо потягну.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    Ну й дурничку я зробила:girl_mad: Пройшла сім днів першого рівня "стрункої фігури за 30 днів" потім кілька днів не мала змоги тренуватись, потім почались критичні дні, і так вийшло, що я тиждень профукала..=(( Та й сьогодні думаю не буду вже повертатись до того першого рівня,почну вже другий... А тепер мучусь, ледве ті всі вправи виконала:swoon2:, аж тушнить від того скакання, і задихаюсь знову...:sad:Чи то той другий рівень такий важкий чи це просто через то, що я такий великий перерив зробила між рівнями....:boredom:Ідуже вже мені з тими кардіо важко...( силові мені більше довподоби... Що порадите мені, нерозумній, робить? :mda:
     
  6. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    я б почала спочатку
     
  7. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    Напевно так і зроблю..( А ще хто знається, може розяснить мені, що дають ці кардіо? Якщо робити лише силові вправи (наприклад по програмі Джилліан "Ні проблемним зонам",або просто комплекс вправ), то проблемні зоне не будуть худнути,а лише під слоєм жиру буде щось там качатись? Чи все ж жирова прослойка буде спалюватись? Бо я шось всяке різне читала і тепер вже не доганяю що і до чого(( І чи для такого загиблика як я буде занадто важкою програма "НПЗ"?
     
  8. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    кардіо потрібне для спалювання жирової тканини.. вона спалюється тільки при підвищеному пульсі, і десь після 20 хв кардіо, до того організм розігрівається
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. silvia

    silvia Well-Known Member

    я вже писала, що там дуже сильні навантаження на коліна і навіть після курсу шредів, ріпів і трохи метаболізму мені після НПЗ ниють коліна дуже, хоча на прес вправи хороші. НПТ варто чергувати з кардіовправами, тим же метаболізмом наприклад. Зрештою можна спробувати, але спочатку варто було б завершити якусь програму))бо будете розпилятись і не знатимете за що братись. Все по трошки поступово.
    Завершіть шреди, трошки втягніться в щоденні заняття, а потім шукайте собі щось до душі)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    наскільки знаю, біль в суглобах після занять то "заборонена біль" тобто крепотура ок, а якщо коліна і тд, то треба переставати робити ті вправи поки не перестане турбувати ,а якщо болить знов під час чи після то уникати, не робити зовсім
    або то слабке місце, або може нагляд тренера потрібен під час вправ, щоб підказував помилки
    я от через це з Джиліан обережна, наразі МЕтаболізм то єдиний комплекс який признаю, але і там чую добре навантаження на коліна, єдине що вкінці дуже добра розтяжка на відповідні зони ніг, мені і коліна "розслабляє" трохи
     
  11. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    прочитавши ваші відповіді, зрозуміла, що мені треба ще позайматись "Стрункою фігурою за 30 днів"ще й першим рівнем,бо так як я його не закінчила, ще й великий перерив зробила,тому другий дається так важко. Все має бути попорядку, і тоді бажання займатись не зникне:)
     
  12. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Доробити тих кілька днів першого рівня і переходити на другий! А щодо кардіо, то з часом стане легше , організм звикне, стане витривалішим. І не доводьте себе до нудоти, робіть стільки скільки можете, поступово збільшуючи навантаження. Бо я теж так до 10 воркауту з таким натхненням приступила, що до 15 хв. збила дихання і мусіла перерив робити, бо дихати не могла і в боку кололо.
    А я іду робити 3 кардіо з БР( бо вчора пропустила). Страшноо_О
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. silvia

    silvia Well-Known Member

    займалась по ній минулого тижня ще, спробую ще цього і побачу як реагуватимуть коліна.На жодній програмі коліна так не боліли.
    сьогодні спробувала "убойний прес"- не вразив. Вертаюсь до ПЖ.
     
    Останнє редагування: 23 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  14. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    я до кожної її розминки додаю вправу на коліна ( ДжМ в якійсь з своїх програм це включала) : ноги напівзігнуті і робити кругові рухи колінами разів 20 в одну і іншу сторони
    Тепер коліна не болять
     
  15. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    так, значить доррблю три дні першого рівня і приступлю до другого рівня:)
     
  16. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    все таки я не доробила перший рівень:girl_mad:
    сьогодні 2-ий день 2-го рівня)) тєжко, як перший раз у перший клас:girl_impossible: але я стараюсь..) місцями робила паузу,щоб віддихатись, але за кілька секунд вмикала і продовжувала):girl_blush2:
     
  17. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    як робите паузу - не стійте/лягайте/сідайте, в той час, що відпочиваєте, маршируйте, ходіть (можна імітувати хотьбу на місці)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    ото я нещасна,маю біду
    :girl_cray:
    мене вкусила бджола,ще в суботу, в ногу. :girl_sad:вже третій день сильний набряк ноги від ступні до коліна,і я не можу займатись
    :girl_devil:
    шо то за йопсіль мопсіль,тіки візьмусь за тренування,а воно шось не то стається :dash1::ireful1:
     
  19. gamma

    gamma Well-Known Member

    Пройшла струнку фігуру, 2 тижні роблю плоский живіт, чергую з НПЗ, сьогодні спробувала метаболізм.... і мало не відключилась після 20хв, почало темніти в очах, нудити, раніше такого ніколи не було.( їла за 2 год до тренування пила за 30 хв), можливо це не моє?
     
  20. silvia

    silvia Well-Known Member

    перший раз справді важкувато. Може у вас тахікардія ? Йде досить сильне навантаження на серце і відповідно потемніння в очах. Нудота може бути, якщо перед тренуванням їсти жирненьку їжу.
    Метаболізм - це кардіовправи ( вправи на серце), які добре зганяють жирок. Плоский живіт і НПЗ спокійні і рівні вправи, а тут треба пострибати добряче.
    Я сьогодні відпрацювала ПЖ і потім майже до кінця пройшла метаболізм, але здалась, бо було забагато.
     
    • Подобається Подобається x 1