Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

  1. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    і нас посувають потрохи((
    в загальному за рік вже на 5-6 чол. посунули((((
    наразі ми 29 і 30
    а набирають ніби 45 дітей
    а ще більше року чекати(((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Оо:) мені би такий номер:) . думаю, вам не варта переживати
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Ви знаете, я минулого року була 2-га по черзі в ясельну групу і не попала (правда тоді завідуюча могла ще вносити паперові списки, так от на той час виявилось 100 чоловік у паперовиx спискаx, які типу записувались у зошит ще рік і навіть два перед електронною реестраціею). Мене перенесли у список електронний на молодшу групу (тою самою датою, що я зарееструвалась в яслі). Вже два рази xодида до завідучою питатися чи нічого не помінялося - каже, що нічого не мінялось, діе тільки електронна реестрація. Але я будучи першою в списку маю йомовірність 50\50, бо ж кожнього дня можуть придумати якісь нові способи обійти ту чергу (яка взагалі-то і чергою не раxуеться). Буду наступного тижня йти знову до завідуючоі і знову питатись чи нічого не помінялось. Інакшого виxоду просто не бачу... (у мене 75 садочок)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. рижик

    рижик Well-Known Member

    І я сьогодні реєструвала Злату в садок (8 міс.), думала, що то ще дуже скоро, а виявляється вже запізно - в той садок, що ходила Віка ми вже не попадаєм. Добре, що біля нас ще є один садочок - то на 17 рік - я вже 9 в списку.
     
    Останнє редагування: 23 Квітень 2015
  5. Nimfa

    Nimfa Well-Known Member

    А я свою з 9 міс почала реєструвати, і ні в один не попадаємо (пробувала в 3), пишуть відмовлено,бо немає місць, і що то робити, піти до завідуючої?
     
  6. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    якщо ви про 75 садок, то там такого немає.
    записуватись можна було (щоб бути в перших рядах :)) в перший робочий день січня (то 2 січня)
    принаймі так було 2 чи 3 роки тому, до електронної черги.
    звичайно, можна записуватись і на протязі року, але то напевно вже буде дійсно нереально потрапити.
    а тепер з електронною не знаю( якщо ви другі не потрапили, то ми тридцяті напевно тим більше не потрапимо(((
    доречі, в молодшу групу набагато важче попасти ніж в яслі, бо молодших груп не набирають.
    --- дописи об"єднано, 23 Квітень 2015 ---
    то вам нічого не дасть -кажу з власного досвіду(((
     
  7. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    У мене там старша була, то я вже з досвідом)))) старшу записала так як ви пишете (прийшла 2 січня і була перша в списку в молодшу групу). Нас тоді прийняли, але xодила я і нагадувалась пару раз (нічого не платила, навіть доброчинного внеску), це було 6 років тому. Тому знаючи це, я записалась спочатку в електронну чергу, потім xодила раз до нового року запитатися - то завідуюча казала, що ніякиx списків вже нема, лиш електронні, я все ж таки прийшла 2 січня (була 4 мамою у черзі), дочекалась завідуючоі і отримала разом з іншими мамами відповідь, що тепер записуватись не треба - лиш електронна черга, приxодіть в червні, я подивлюсь списки і визначу xто куди - ясельниx груп е дві. Я прийшла навіть не у червні, а в травні і попала якраз на наступний день, як проxодили батьківські збори тиx, що попали в яслі. Завідуюча сказала - якщо вас не запросили на збори, значить ви не попали. Коли я запитала як це може бути, ми ж перші по черзі - то відповідь була та, що я описала вище "у мене е паперовий список до вересня (коли зявилась електронна черга), де батьки записувались і от перед вами 100 чоловік". Я кажу - у вас ж запис на початку січня, а вона "ну, до мене батьки можуть записатись і на два роки наперід". Короче, я зрозуміла, що от ці 100 чоловік якось там договорились (звісно ніxто не записувався зазделегідь). Але оскільки я морально не була готова вести малу в яслі, я вирішила записатись в ясельну групу для впевненості, щоб потрішки xодити і точно попасти в молодшу групу, тому я там сильно кіпішу не наганяла, мене завідуюча в електронній черзі переписала на молодшу групу тіею самою датою, що я рееструвалась на яслі. Цього року будуть добирати ще одну молодшу групу, в ниx е так що по три групи або по дві. Та навіть якщо на потоці тільки дві молодші групи, то десь чоловік 10 (по 5 в кожну групу) можуть ще добрати. Після цього переписування я вже два рази заxодила до завідуючоі, вона мене завіряла, що нічого не помінялось, приxодіть в кінці травня. Збираюсь на наступному тижні перед травневими святами ще раз перепитатись. Тому що у цьому садку така завідуюча, що надіятись на іі слова то намарне. До речі садок мені дуже подобаеться, всі виxователі чудові (ніxто з виxователів про завідуючу позитивно не говорить), але садок облагороджений, групи порівняно з іншими садками в моему районі найкращі.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Нині я була в садку, то вже всі списки є, одним словом, все вже вирішено. Тому не радила чекати навіть до травня, а йти вже. По нашим результатам - оскільки минулого року мене успішно протягнули із садком, а я не платила космічних сум (взагалі ніяких, бо вважаю, що корупція та хабарництво то найбільша наша біда) завідуючій, то в той і ні в які інші (бо в травні то вже нереально) ми не попали (ясна річ, що наш високий порядковий номер в елекронній черзі завідуюча мала десь). Цього року я на той садок плюнула і думала давати дитину у садок в центрі, там у нас справді були шанси потрапити, по електронці ніхто нас не сунув, приблизно стояли на своєму місці. Правда, у цьому варіанті мене дуже напрягало оте кожноденне возіння громадським транспортом, важко насамперед для дитини... Але так склалися обставини, що наш синочок прихворів того року добряче і виявилося, що він потребує строгої дієти, відповідно, щоб дитина мені була здорова, я не можу сподіватися на садочкове меню, бо,мабуть, половину з того йому не можна. Слава Богу, що я вчасно провідала про відкриття групи короткотривалого перебування (з 9-ої до 13.00) в одному із садочків на районі. І ми пішли й туди записалися взимку, а нині пішли написали заяву і нас запросили на батьківські збори за місяць. Моя дитина має йти у цей садочок на півдня із вересня. У цьому садочку хороша завідуюча, вислухала як людина мене, прихильно ставиться до дитини і жодної копійки я їй не давала (на зборах тільки здаватиму благодійний внесок на садочок і то скільки я можу здати). З того всього у мене висновок склався наступний - якщо нормальна, людяна завідуюча (а не та, що звикла наставляти кишеню), то в садок можна потрапити тільки по електронній черзі, в іншому випадку - дуже складно, бо якщо на ваше місце буде хтось заможніший, то вас посунуть далеко і надовго. Дуже прикро, що таке хороше нововведення керівництво ДНЗ далі підминає під себе і закон їм не писаний. Справді шкода і маю надію, що це можна коли-небудь подолати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  9. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    у мене теж)
    цілком згідна
     
  10. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Скажіть, будь-ласка, в якому то садочку? Для якого віку? І чи в ту групу можна теж в електронну "чергу" стати?
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Садочок №6 (біля церкви на Сяйві, р-н Левандівка). Але ваш хлопчик замаленький, група для діток від 4-х рочків (або майже 4-х). Поки що по списку набрали 16 діток. Якщо будуть ще бажаючі, то буде відкриватися, за словами завідуючої, ідентична група, але в післяобідній час. В електронну чергу треба також реєструватися.
    --- дописи об"єднано, 27 Квітень 2015 ---
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Я реєструвала своїх племінників-двійнят цього року коли їм було по 5 місяців в садок № 118 на Дністерській і вони вже були 55 і 56!!! в черзі, але може вони набирають по 2 групи?
    --- дописи об"єднано, 27 Квітень 2015 ---
    Щойно подивилась набирають лише 35 діток тобто 1 групу(((
     
  13. Isa

    Isa Well-Known Member

     
  14. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    треба заходити на сайт конкретного садочку і там є така інформація.
     
  15. Isa

    Isa Well-Known Member

    В мене так враження,що я той сайт вже на зубок знаю,а там такої інфи не знаходила...пише що діє одна група раннього віку...в мене така ситуація,що ми в ясла зареєструвались на 2016 рік і по списку 11...і ніби нормальний номер,але як реєструватись,то писало,що місць нажаль немає,але можете продовжити реєстрацію,що просто бути у списку...ну я продовжила,а там 11 номер,то скільки ж беруть в ту групу?
     
  16. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    В нашому НВК "Один-два-три" також є група короткотривалого перебування-прогулянкова група, до обіду.Це район Будинку меблів
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    зайшла на їхній сайт і там дійсно не пише скільки дітей набирають (це напевно залежить віл завідуючої, одні подають таку інформацію а інші ні), пише лише що по 1-й групі раннього віку і молодшій і по 2-і середніх і старших, цікаво вони що добирають потім діток по 4 і 5 років?
     
  18. Shamna

    Shamna Мамуся

    Можливо задам трохи дивне питання, але все ж таки. Хочу зареєструвати доню в садок в молодшу групу, не в ясельну і не знаю яким числом реєструвати. Тим, коли їй виповниться 3 чи реєструвати 1 вересня. Але на той момент їй буде 2,9 і ми автоматично попадаємо в ясельну групу. Чи то не грає ролі?
     
  19. Jane

    Jane вєчно в бєгах...

    Нам на 1 вересня цього року буде 1,11 р., були записані на цей рік в ясельки, то прийшов лист, що ми не попадаємо через те, що немає на 1 вересня 2 повні роки, відповідно ходили до завідуючої, переставляли нас на наступний рік на чергу в яслі, тобто ми в 2,11 підемо тільки в яслі, а не в молодшу.
    Реєстрація має бути на 1 вересня, інакше як вам визначать номер по реєстрації.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    нашій на 1 вересня 2016р. ще також не буде 3роки(2р.,11міс). зареєструвала в молодшу.
     
    • Подобається Подобається x 1