У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

  1. viltis

    viltis Well-Known Member

    Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

    Як правильно визначити кількість одягу???
     
    Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. zjomka

    zjomka Well-Known Member

    Сьогодні вже явно тепліше, то флісового чоловічка вже не вдягали, були в спортивних штанцях, олімпійці бавовняній і бодік на довгий рукав знизу. Навіть без шапки, бо й вітру не було, спав правда в капюшоні і накритий тонким покривальцем.
     
  3. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Як вдягаєте малих сьогодні? Цікавлять +/- однолітки. Вже явно досить тепло. Але чи не зарано для футболки і бриджів? І ще: в нас трохи температурка, то вдягати зовсім легенько, чи якусь спортивку легеньку на замочок все ж?

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  4. Megan

    Megan Well-Known Member

    Ми не в футболці-бриджах, але вдягнули легенькі штани і футболку на довгий рукав. Кепку дала, бо сонце в очі світить.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Epine

    Epine Well-Known Member

    Сьогодні і вчора - боді на короткий рукав, спортивні штанці бавовняні і бавовняна олімпієчка.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А ми були в чоловічку і олімпієчці, без штанят, ну і в шапочці.
    --- дописи об"єднано, 27 Квітень 2015 ---
    Сьогодні, напевно, одного чоловічка буде досить, і рушничком накрию на сон.
     
  7. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    в нас позавчора було вже 23 десь градуси, ь
    то ми без шапки були, в бодіку на довгий руках і легких колготках. Нині теж бачу теплотінь, одягнемо штанці бавовняні і так само бодік. Щось мені чоловічки якось не на ппогулянку, а такі домашні (мої мухи)
     
  8. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Ми в бодіку на короткий рукав, і усьо, на подвір'ї гуляємо. Як підемо на вулицю, то також шапочку візьму в люльку, як буде вітер - одягну. Вчора бачила малу в в'язаній теплій шапочці:girl_in_dreams:
     
  9. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    та я ото сестру переконую, що вже тепло. Вона малу півторарічну позавчора, коли так було жарко одягала в курточку, легеньку, але все ж, під низ ще якась на довгий рукав кофтинка, шапочка вязана, шаликом обмотана, вона мені знимку вислала, я прифігіла. Може то вже було під вечір, але все ж, то була така спека в той день...
     
  10. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    то вже перебор...Але тут кожна мама "сама собі господиня"...Мені і наша тонесенька шапочка вже зайва на таку погоду, але треба чимось від сонечка голову затуляти. Хочу купити панамочку вже. І взагалі, то такий кайф, коли не треба вже ото все зимове натягувати. Голі п'яточки у візочку:girl_tender:
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Ми сьогодні у футболці, та штанцях. Кофтину маю на всяк випадок у колясці.
     
  12. popelushka

    popelushka Well-Known Member

    донечка сьогодні одягнена у шорти, футболку і панаму
     
  13. La esposa

    La esposa Moderator

    і ми ганяємо в футболці і тоненьких штанцях, навіть без панамки
     
  14. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Сьогодні було десь +22,+24, бачу мамочку з коляскою, дитинка ну може десь місяців 8-9 у розстібнутому комбезі на овчині!!!! Дитя червоне як буряк. На обличчі каплі поту. Невже в тієї мами розуму немає?????:girl_impossible:Не втрималась, зробила зауваження (хоча дуже рідко лізу в чужі справи). Нє, ну такого ще не виділа...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  15. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Ми сьогодні цілий день мандруємо. Гуляли в джинсах і тоненькій кофточці на довгий рукав. Але моя дитина спочатку покакав в підгузник, а після того як я його переоділа в трусики, обпісяв їх і джинси) І ми в центрі міста гуляли в трусиках. По поглядах було видно, що не всі нас зрозуміли)
     
    • Смішно Смішно x 2
  16. Afrika

    Afrika Well-Known Member

    Ми теж з малявкою домовлялися, що будем чемно пісяти на травичку, 3 рази садила, ну ніяк, а через 2 хвилини після останньої спроби таки обпісялась. Добре, що завжди беру запасні штани.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  18. zjomka

    zjomka Well-Known Member

    Сьогодні підемо в тонких штанях і бодіку, олімпійку в сумку про всяк випадок. Бандану спробую натягнути, бо то сонце мене лякає.
     
  19. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    про шапки. Я вчора сину взяла таку типу панамку і кепку, але він їх знімав, тож ми були без шапки, їдемо повз садочок, дивлюсь - а дітки (такі старшенькі, рочки по 4) майже всі в шапках, може десь одне-двоє без, аж я засумнівалась, чи то я не занадто смілива, що зі свого зняла. А, і всі малятка, такі, що ще їздять в люльках нам трапилися дуже закутані, і в чохлах на ніжках теж зустрічалися, одним словом, то мабуть людям психологічно важко перестроїтись отак на сандалі і шорти після холодів.
     
  20. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    то залежно яка шапка . якщо така легка бавовняна, чи панамка, то думаю таки її треба. Сонце вже так шпарить, я ото позавчора довго була на вулиці, ввечір так зле було, перегрілась, чи що? Добре, що доця під дашком була
     
  21. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Та бо, мабуть, зранку батьки вдягали, то ще дали шапочку якусь, а вихователь/няня, коли є шапка, то вдягає, хто зна, які в батьків мухи, ото знімуть, а потім якась мама буде скаржитися, що "такий вітер/холод, а вони дитину без шапки вивели!"
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1