Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Добрий ранок дівчата!
    ранкова кава з вершками, навколо мене нетбук записник кава і т д....от так і починається робочий тиждень)
    Субота далася в знаки, вчора ледве встала з ліжка:girl_cray:, все болить і сьогодні, ото називається скопала город:girl_devil:
    З врочистості: вчора вибрала сестрі дуже гарний подарунок на д/н, трішки відпочили в лісі з друзями
    Я вчора була дуже здивована, знижки на срібло та золото до -60%:girl_crazy:, ще років 5 тому срібло мене взагалі не цікавила, а тепер стільки краси. Ну і хочу відмітити що і з золото тепер набагато гарніші дизайни, багато сучасного багато американського та європейського стилю. Питала в чоловіка яка то найближча дата щоб собі щось вибрати:girl_blush2:
    Одним словом дівчата,тиждень обіцяє бути важким і фізично і фінансово.
    Тішить все квітуче за вікном, чекаю помірного тепла, до плюс 40 є ще не готова
    Гарного дня усім!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ще тільки 10.30- а я вже змучена. Але зробили повно всього. Десь пів години тому думаю: чого то я жерти так хочу, а то я зранку гонила, як бєшана бєлка і годуючи своїх хлопів про себе чисто забула. То вже хряпнула літрушку чаю і 2 канапухи. Фух, попустило. Дошкрабаю і піду на своє улюблене місце ще кави вип*ю і черешнями помилуюсь. Вже до них сливка і одна яблунька доєдналася.
    Розкажу вам, як я нині вішала лахи. Отже десь половину вже повішали (малий прищіпки подає), як шнурок хряпсь- обірвався. Повідщіпали, позбирали, шнурок прив*язали. Повіщали, майже все- хряпсь. Знову обірвався, чи розв*язався. І ще третій раз така сама історія. Але лахи ми таки повішали- висять. Потішив мене малий- питає: чому обірвався?
    кажу йому: бо старий був
    малий: ти засумувала?
    я: та трохи..
    малий: не сумуй, я тобі новий куплю. Візьму грошу і куплю.
    я: дуже дякую, а де візьмеш гроші?
    малий: та в тебе й візьму!
    Всьо- смайлик "ржу нємагу"
    Це врочистість, а з прози- планів в мене нині щось багатенько. І нині малий перший день без антибіотика буде- подивимся яка до завтра буде картина.
    Погода шепче: ляж на травичку і вдихай амброзію.
     
    • Подобається x 5
    • Смішно x 5
    • Зе бест! x 2
    • Оптимістично x 2
    • Погоджуюся x 1
  3. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Всім гарного початку тижня!
    давно мене тут не було
    День починається чудово. Точніше, продовжується, бо почався він у мене о 05.44, на 06.30 я пішла до Церкви на заупокійну службу помолитись за померлих родичів. 07.30 випровадила чоловіка, 08.30 завела Ї в садочок, 09.30 завела Дми до школи, 10.00 вклала спати Мурах і варю зупу. А ще треба розкласти ту білизну, яка вже висохла, розвішати ту, яка щойно випрана, зробити в хаті хоча б місце, де пройти (не те що порядок:)), забрати Ї, забрати Дми, перевірити вивчений в школі матеріал, зварити вечерю, зводити на айкідо всю нашу братію, потім ще погуляти, потім трохи прибрати в хаті - та й можна лягати спати.
    Врочистість - Дми. тренер з айкідо допускає мого синочка до здачі наступної кваліфікації, іспит 23 травня, дуже хочу, щоб він здав і щоб відчував і надалі свій прогрес і натхнення до нього. Мені серце завмирає, коли хльо кувиркається через голову, роблячи майже-сальто. Але такий він вже у мене вправний і дорослий.
     
    • Подобається Подобається x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    :girl_in_dreams:Какой вчера был чудесный день!)))
    Мы приехали гулять в парк, малая впервые топала по земле, толкала коляску, пищала от радости, мы с мужем устали жуть, все пыльные, мокрые, но довольные)))
    Нам наконец то повесили бойлер и ура! Снова есть горячая вода))
    Flame
    Звони- жду))
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Фух! Присіла відпочити... а стільки справ вже перероблено.... два прання вже сохне, одне переться, одне "стоїть" в черзі. Дитина нагодована, бавиться сковорідкою. Речі випрані, ті що висохли вже, випрасувані і поскладані на свої місця. В шафі порядок наведений, пил протертий, залишилось помити посуд, в ванній кімнаті помити, пропилесосити і вимити підлогу і я гєрой сєгодняшнього дня! Поки я тут строчила що я зробила, що роблю і що ще маю зробити моя мацьопочка-синочок прибіг гамати цицю і заснув в мене на руках. Тож йду драяти ванну і мити посуд, пилососити буду папожжє! Всім цьом. І гарного, продуктивного, сонячного і веселого дня, мої бджілки
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Таке брудне, що вже прям стоїть? :girl_haha:
    Я сьогодні така бджілка, така трудівниця, що крім себе самої нема мене кому похвалити, бо я сама дома. А нє, брешу, Мілан ще є. Ганяє по кімнатах і кусає мене то за руки, то за ноги.
    Данусик пішов до сусідки, допомагати картоплю перебирати, Темусик ще в школі, а коханий на роботі.
    А я шукала дитині кепку в шафі. Кепку знайшла, відправила дитину до сусідки, все склала на місце, шафу закрила і пішла пити кавусю. Випила кави, зайшла в вітальню і одним легеньким помахом руки вигребла все з шафи. А потім те саме зробила в спальні. І ситуація повторилась з дитячими речима, моїми і чоловіковими. А потім якесь на мене зайшло затмєніє і я вигорнула все з тумбочкою де була косметика, з поличкою де лежали ліки і з поличкою з документами.
    Псіх. Що тут ще можна сказати.
     
    • Смішно Смішно x 10
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    яка спека... на нашому улюбленому майданчику просто Африка і тіньку нема. як думаєте, брати на майданчик пляжну парасолю якось не альо, правда? що то придумати... млію на тій спеці, а дитина щаслива в піску риється. так нині гарно вбрала наше чудо, а додому привезла маленьку куцьку. яке воно то дитя потішне. добре, що якийсь мудрий чоловік придумав пралку-автомат. дай йому Бог здоров*я.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  8. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Вчора протовклася пів-дня в Сашки на змаганнях. Взагалі то все почалося з 9 ранку, але мені з меншим було б заскладно, то ми приїхали в 2, а закінчилося все аж у 8 вечора...Мега-врочистість - Сашко зайняв 2 місце у своїй ваговій категорії, плакав, що не виграв 1, я так його втішала, що й сама почала плакати...Ото мама...
    Стало справжнім шоком, що вони там Б"ЮТЬСЯ!!!!!Я щось то собі інакше все уявляла...Тепер розумію, чому батьків не допускають в зал дивитися на тренування...Ногою в голову, кулаками в груди...Мама мія..І це ж я була ініціатором, я сама його відвела в секцію карате, бо це хлопчик й він мусить вміти постояти за себе...Я ,як дивилася спаринг Сашки, чуть не плакала від переживань. Іші мами так вболівали за своїх "Бий його! Добивай! Мочи!" Всі такі кровожерливі :girl_crazy:...
    Вночі ми з Маркусом по черзі обнімалися з білим другом, щось не те з"їли..Грішу на рибу, бо тільки ми її їли. То маю сьогодні купу прання, бо малий вирвав на постіль.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  9. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Ото знай!, що стоїть !... бо ми ж в суботу картофан садили. Все в поросі, з землею.... фу ! Бяка...
    А ми йдемо їстоньки і гулятись
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 2
  10. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    От би мого малого туди! В купі речей він реально кайфує! Шпурляє ними, волоче, товче і стрибає. І верещить від задоволення. Коліжанка каже, що шмоточник росте(в хресного). Хоч би, бо ми з чоловіком купуєм нові лахи хіба як все вже видерлося наніц. в тому плані я зовсім не натуральная женщіна.
    Дитя нагодоване і спати відправлене, я догодовуюсь(які ж ті вареники нині смачні) під читання ДП. Життя чудове. Маю 2год. нічогонероблення, бо я перевиконала план по планах:tease:. Буду пити каву і мріяти. От тільки ще не придумала про що.

    І дякую@buhgaltersha за:girl_claping: відгуки про хату, дітей і дерева. Бо я чисто забула про Париж. То мені ще довго, бо ніколи туди не хотіла.
    Мрійте, дівчата, але обережно. Бо мрії мають властивість збуватися!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    То все вже по купках розкладене, тому нікому не можна рухати і наближатись до тих купок ближче, аніж на два метра.
    Поки я п*ю знову каву і їм моє мега смачне домашнє морозивко - все в хаті лежить ( а дещо і стоїть :girl_haha: ) по феншую.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Хто би то ся питав! навіть якби ти там трупом лягла- він би переступив! Маю таку вперту дитину, як кажуть : ти його бий і забий, а воно ся не скориться!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Не б*ю дітей, шкода тої дупці маленької :connie_pull-pigtail
    Мої просто знають яка мама зла, коли її не слухають, тому краще нічого не чіпати без дозволу :girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Зла, дуже зла:girl_devil: Так мене сьогоді вибісили безголові люди, що просто слів нема. Випускаю пару: товчу горіхи кухонним молотком, щоб інших жертв не було. Поки що просто товчу. Коли буду з тої шкарлупи вибирати горіхи ще не знаю. Може зараз то товчення мені допоможе, а потім для заспокоєння буду вибирати горішки. Буде пляцок. Колись, точно не сьогодні. З таким настроєм до готування і печива не беруся. Їжа "відчуває" негатив. В холодильнику появився просвіт.
    Як подобрію, то ще до вас прийду.
     
    Останнє редагування: 27 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    І я туди ж. В нас сьогодні на повєсткє дня були вікна і тюлі з шторами. Зробила генеральне прибирання. На готування мене вже не хватило, то ж по-биріку насмажила картоплі фрі з соусами різними, от і вечеря;) Діти вигуляні, чоловік нагодований, в хаті порядок. Така собі буденна врочистість:)
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Shamna

    Shamna Мамуся

    А я сьогодні :superman2:. До Львова з’їздила, до мами сходила, з донечко два рази погуляли, купили їй нове літнє взуття.
    А вчора була мегаврочистість, ми з чоловіком ходили в кіно:girl_dance:. Такої вилазки нам давно бракувало, востаннє були в кіно, ще коли зустрічалися, а то було вже давненько. Знову відчули себе молодятами, треба частіше влаштовувати собі таку культурну програму.
    Планую завтра в себе зробити таке з дитячими речима, перескладую їх щотижня, але толку мало, як починаю щось шукати перекидаю все вверх дном.
    Всім гарного робочого тижня!
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Якісь у мене два дні невеселі були, щось так сумно було...Зате з'явилась купа цікавих ідей:connie_pull-pigtailПотішили мене успіхи моїх підопічних, хвалять мене:thank_you:, ну і тішуся, бо недаремно працюю:good2:Завжди приємно мати гарні відгуки про себе:angel:
    Дівчата, а може якусь форумівку на вихідні організувати - для тих хто не буде бульбу садити:victory:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  18. sanches

    sanches Well-Known Member

    Які ж усі трудівнички) Я теж трохи попрацювала, але в першій половині дня і в основному - на кухні. Хоча два прання все ж порозвішувала.
    О, а ще попрацювала "електровіником" - дійшла пішки з Ряшівської до відділення Ін-тайму на Щирецькій і отримала там посилку за 40 хвилин. При чому я йшла з дітьми у візку. Шумахер, йолки.
    В чоловіка завтра важливий іспит, дуже хвилююся за нього, а післязавтра відпустка закінчується. (
    Врочистість в мене сьогодні дитяча. Малі такі кумедні. Віталік вперто називає усі машини з причепами "ту-ту" як поїзд (кричить при тому на всю вулицю). А Матвій як бачить Волгу будь-якого кольору кричить, що то татова машина (в нас біла). Хлопчики, такі хлопчики))

    Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ранки з сонечком і квітучими деревами такі бомбезні!!! В мене нині "ранкова врочистість" вже годину САМА тусуюсь по хаті- красота.(бо малий, зазвичай за хв. 15 злазить за мною). Блаженство- вимити голову без "ліріческіх отступлєній". Кава, з виглядом на квітнучі дерева і тишою, випита...О, вже причалапало моє сонне дитя. Все, ранок остаточно почався.
    Ранкових обіймів вам і пам*ятати про них цілий день!
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    О так, я теж таке люблю:girl_in_love:Тільки в місті не всюди така краса є, але у мене теж дерева гарно цвітуть під вікнами):girl_cool:)))краса:girl_dance:Ще би свій особнячок з садом, і качелею, можна ще й гамак ну і ще дещоі життя прекрасне:girl_blum:
    Я якась дуже активна з самого ранку, вже повно справ владнала, тішуся погодою, шкода, що вона завтра зіпсується...А ще хочеться мені такої файної травневої грози, але щоб я в цей час не була надворі:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.