Наставництво дитини-сироти

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Kazkarka, 14 Березень 2015.

  1. Kazkarka

    Kazkarka Member

    Якщо ви замислювались, як можна вплинути на долю підлітка-сироти, ймовірно вас зацікавлять такий спосіб як наставництво і наступне оголошення.

    Благодійна організація «Мальтійська служба допомоги у Львові» за підтримки Української Католицької Фундації (УКОФ) та Львівської Освітньої Фундації (ЛОФ) запрошує до участі в проекті «Наставництво - як альтернатива».
    Мета проекту: популяризація ідеї наставництва та альтернативних форм виховання дітей-сиріт, а також первинна підготовка до ролі Наставника.

    Попередній запис на презентацію проекту, що відбудеться 19 березня 2015 року о 18.30, ел.поштою - v_luka@malteser.lviv.ua
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Kazkarka

    Kazkarka Member

    От і відбулася перша презентація. Попереду ще декілька. Час просто втікав від нас - інформація, питання, роздуми вголос... Звичайно, здивування. Звичайно, тому що і я колись була здивована тим, наскільки безпорадними виходять у життя діти після дитячих будинків. І як мало і водночас як багато може зробити зацікавлена в покращенні твоєї долі доросла людина!
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Kazkarka

    Kazkarka Member

    Проект "Наставництво як альтернатива" покликаний популяризувати таку форму допомоги вихованцям дитячих будинків як наставництво, а також дає можливість визначити кожному учаснику проекту, чи він готовий до праці із цією категорією дітей і що саме він здатний робити для них.
    Наступна презентація проекту відбудеться 26 березня о 18:30. Під час презентації ми говоритимемо про потреби випускників дитячих будинків та в чому полягає наставництво, а також розповідатимемо детально, в чому полягає проект і як взяти в ньому участь. Попередній запис на презентацію ел.поштою - v_luka@malteser.lviv.ua
     
    Останнє редагування: 21 Березень 2015
  4. Kazkarka

    Kazkarka Member

    19_03_5.jpg 19_03_2.jpg Тк ми спілкувались тиждень тому. Приєднюйтесь цього тижня!
     
  5. Kazkarka

    Kazkarka Member

    Є такий хлопець, який знає життя в сиротинці з середини. Йому вистарчило характеру не підтвердити сумну статистику життя сиріт після випуску з інтернату.
    Його місія - допомогти вихованцям знайти свій шлях, повірити в себе та добре майбутнє. А ще допомогти нам, тим, які хочуть щось зробити для сиріт, зрозуміти, чи не робимо ми чогось зайвого...
    https://www.facebook.com/photo.php?...43740829063.1073741830.100007003503005&type=1
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Kazkarka

    Kazkarka Member

    Дівчата, хто хоче перевірити власні можливості спілкуватися із вихованцями дитбудинку ( як державного, так і сімейного типу), зголосіться. Є можливість після підготовки зустрітись із дітьми в різному форматі - зробити щось разом, розповісти щось їм, погуляти разом. Тоді усі ваші сумніви або підтвердяться або ні. Користайтесь, якщо таке волонтерство вас приваблює.