Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: Збираємось до ПБ

    А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.
     
  2. Xroba4ok

    Xroba4ok Active Member

    щось мені так здається, що в Меді вже лавочку з тими порошками , що вони назбирали відкривати можна.З кожної породіллі по пачці.:girl_crazy:
    А з тим чи дитячий, не партесь - я купила самий дешевий порошок для звичайного прання в Арсені, то забрали і ніц не казали:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    я б теж так зробила, але пологи почались швидко і раптово, тож мусила купувати дитячий:)
     
  4. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Їздили ми вчора трішки на закупи, об'їздили декілька магазинів, то ж мала можливість порівняти ціни. Купили ми памперси Premium Care, найдешевші були в Антошці- 161 грн за 33 штуки (Метро 199грн, Ватсон 215, Епіцентр 180), там ніби знижки в Антошці на Pampers; купили пеленки TENA в Метро 5 шт за 35 грн (Ватсон 53грн); лактаційні прокладки від Johnson's baby за 55грн в Ашані (Антошка 88грн).
    А тепер ще скажіть мені за пеленки, де їх купити? Ситцеві і байкові, і щоб однотонні без малюнків, якого розміру вони мають бути? І яка ціна вважається нормальною? І чи вигідніше купити тканину і пошити з неї пеленки? (Чи я взагалі даром заморочуюсь... В Антошці бачила за 95 грн/шт, в Ашані були по 47 грн котонові розміром 90*110 чи 90*100, якось так, гарні однотонні.)
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    То у Ватсонс так ціни зросли? Жах... Я ще такі памперси за 145 си 149грн купляла... і пеленки були дешевші... А звичайні пеленки у Антошці точно задорого... Я купляла у магазині, де дитячий одяг укр. виробників. Там були і ситцеві і байкові.
     
  6. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Купляти тканину - не вигідніше; пелюшки купляла по нету, правда, однотонні нечасто пропонують.
     
  7. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Я в нашому невеличкому містечку без проблем знайшла білі пеленочки у магазині з одягом Укр. виробника. Взяла тільки 2 байкові, і то для род.залу, щоб їм дати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    Я пеленки купувала в Ашані і ситцеві і байкові,але з малюночками,мені вони більше подобались,місяць тому ціна на них була дешевша і памперси Premium Care 33 шт.в Ашані за 135 грн.купувала....
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Майже все купила для пб. Сьогодні ще докупила гарнюні одежинки, ледве зупинилась;) Ніде не могла знайти прокладки Белла Мама, то напевне куплю ще Натурелла або звичайні Белла. Які кращі? Ще тапочки треба купити ну і всякі аптечні штуки, але то вже надіюсь взяти список у лікаря.
     
  10. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    Я тапочки собі купила резинові,вони найкращі,якщо води на них потечуть то нічого страшного і в душ ходити...тільки не вєтнамки а такі з відкритими пальцями.
    --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2015 ---
    може вони є в аптеках при пологових?
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    Є дорожче. Краще брати урологіні сені, тена і т. п., як таких нема.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Список лікар дасть на самі пологи, а я б тобі ще для "себе" радила взяти переокис і спирт, так на НЗ.
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    А де їх купити?
     
  14. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    я брала в ашані, у відділі де підгузки,одноразові пеленки,дит.хімія
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    В Метро вони є і по аптеках зустрічала
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Я в епіцентрі брала
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    то вони десь там стоять де і пеленки seni,бо підгузники напроти....я щось шукала і не знайшла,хіба розібрали:girl_cray:
    --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2015 ---
    А в епіцентрі де саме їх шукати?На вихідних буду там то треба глянути...
     
  18. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    так, там де пеленки, ліворуч. якраз за колоною,до них ще дуже незручно добиратись.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Рись

    Рись New Member

    Привіт, Pampers premium care 1 (33 шт) - брала 2 тижні назад в аптеці "Знахар" на Хімічній-Чорновола за 141 грн (також довго порівнювала ціни), там ж брала прокладки Seni - здається 65 грн. А хто дасть точний список медикаментів на пологи на Джамбула (вибачте ,якщо не знайшла відповіді, а вона вже була), бо не дуже хочеться переплачувати в аптеці про пологовому, а ціни там значно відрізняються:sad: Хотілося б наперед хоча б якийсь стандартний список...
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. skarlet

    skarlet Well-Known Member

    О...список...на Джамбула... То один із негативних моментів мого минулотижневого перебування там. Придбала я мінімум ліків для дитинки (перекис, зеленку, шприци, вату,бинт, камфорний спирт, рукавички). Думала, якщо треба буде, то докуплю уже на місці решта. Та де там, чоловіка послали по так зв. "дитячий набір", тільки без рідкого мила та одноразових рушників - про це уточнили у мене, я мала уже. Про все решта не запитували, сказали, що то треба ще зажим для пуповини, ще щось там, чого я не мала. В результаті чоловік приніс усе вище перелічене + мило, яке таки втулили в аптеці+ піпетки, вазелінову олію, Септил і якісь антисептичні краплі для очей - для профілактики усім діткам капають (більше 200грн той пакунок вартував у них)
    З того всього докупленого було використано: вазелінова олія, піпетки, рукавички нестерильні, краплі для очей, зажим (пішло 2 шт, бо бракований попався), зеленка і перекис. Септил просто забрали медсестри. Додому поїхала практ. з подвійним набором.

    Щодо списку для породіллі. На мої зауваження про те, що чоловік придбає по мірі необхідності ніхто уваги не звертав - треба взяти набір і все (500грн), бо там є сорочка для породіллі (натягнути треба обов"язково, навіть, як маєте свою, сан. умови такі - я поверх своєї і одягала), окситоцини-папаверини... І як то так, то ж все мусить уже лежати на столі. Крапельницю з фізрозчином ставлять одразу і без варіантів - а раптом що. Тут, що входило точно не скажу, ось тільки частина: крапельниця, 2 пачки однораз. пеленок, однор. сорочка. Решти не бачила, але на на столі лежало 5 різних ампул, з яких використали лише щось після пологів для скорочення матки. Все невикористане залишилось в родзалі (і , здогадуюсь, пішло назад у аптеку...).

    Дівчина по палаті мала заздалегідь придбані ліки по списку для Джамбула (правда, не знаю. хто саме їй його давав), то в результаті почула : "то не таке..., то не то..., то не потрібно..., біжіть по пакет для породіллі".
    Чоловіку однор. набір запропонували ще на прохідній - 50грн.
     
    Останнє редагування: 28 Квітень 2015
    • Інформативно Інформативно x 3
  21. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    сьогодні була в Медінституті ,взяла список на роди ,що потрібно з препаратів ,якщо потрібно пишіть скину
     
Статус теми:
Закрита.