Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    П"ю какао з перцем. Так рознервувалася щезненням людини з обрію, з якою важлива домовленість не підтверджена, що тепер мушу кардинально себе до тями привести)
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Креативно Креативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    День пройшов сьогодні більш-менш нормально. Пробула на роботі до 5 години і завтра маю вихідний... юхууу))) роботи в дома повно... мовчу я про посуд якого назбиралося купа.... не знаю за що братися перше - чи все таки посуд помити чи в тумбочках поприбирати... зараз поп'ю чаю і піду. От сиджу дивлюся у вікно, а погода ніяка...бяка... ще треба завтра сходити до лікарки і знову витрати...радує те, що скоро приїде те чого бракує до моєї однієї цілі))) в неділю в мене ДН, а я на роботі буду от так то... буду його сама в гордій самоті проводити, замовлю суші напевне, бо вони за мною ходять всюди
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Банальна робоча проза. Перед вихідними завжди аврал і бардак. Як я того не люблю:girl_impossible:Ще 2 дні треба протриматися і можна буде зітхнути. Поїздка наша трохи відкладається - де-хто, не буду показувати пальцем, забув перевірити термін дії сертифікатів дозвільних. А через ті вихідні, поновлення займе на тиждень довше. Добре, що мені після вчорашніх нервів стукнуло в голову запитати про них:girl_yes2:Весело би було потім на кордоні :girl_impossible:
    Сьогодні, коли годувала собак, побачила, що ластівки вже прилетіли, а наших нема. Всі 7 гнізд стоять пусті:girl_sad:Що сталося. Чи то горобці паскудні їх вигнали. Не маю сили з тими горобцями, як їх позбутися? Через них мені ще Гектор туї пообдирав - вони там поселилися, а той їх ганяє постійно і обламує гілки. Так мені шкода ті туї, що просто слів нема.
    Зараз бігом поскладаю посуду митися і піду в душ знімати навантаження, а потім якесь кіно.
    Всім гарного вечора:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 12
  4. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Вчора було вино і морозиво, а сьогодні хвороба підступно повернулась до мене, гавкаю як пес, загальна слабість, ледве доробила те замовлення. головне щоб діти були здорові, а я далі на антибіотиках.
    Треба прибрати бо Володя сьогодні перевернув кімнату догори ногами, це за той час поки я працювала
    Треба посидіти порахувати доходи-витрати бо наразі не орієнтуюсь в загальній картині, а я цього не люблю...наразі знаю що вагон витрат(
    Треба-треба, а я хочу до моря, пальмів і сонечка:ireful1::beach:і зробити так.
    Завтра вернусь в сім"ю, прийду зранку до вас каву пити:morning1:
    Всім гарної ніченьки:heart:
     
    • Подобається Подобається x 9
  5. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    А я щойно вивішувала речі на балконі і страшно налякалася.... а знаєте кого? Їжачка..., чи то ежика, короче кажучи, я не питалася хто він по національності, і як він потрапив сюди в бетонні джунглі. І все по тій причині, що серце було в п'ятах ... і я сама з себе сміялася. Після пережитого стресу попрасувала чоловіку сорочку і з'їла столову ложку мммм-нутелли. Всім бджілкам солодких снів .
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 2
  6. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Погода- жуууть, я не можу спати при дощі з вітром, а з таким вітром то і поготів. Щось робити настрою нема, так тут пошарюсь а там і малюк встане- тоді робота появиться.. Шкода цвіту [​IMG]на деревах- позтрушує все той вітруган і [​IMG]бджоли не прилетять...
    До вчорашніх корисних справ додався ще стоматолог- все гарненько і мені і чоловіку підмарафетили та й видала рекомендаціїї, що потрібно коронками то всьо накрити, щоб верняк. А я так тих коронок не лю (маю одну, і як згадаю той процес...) і рвати не лю(кутній молчний мені виривали в дитинстві). Буду сподіватися, що ще трохи протягну зі своїми зубами.
    Тішить мене малий- зараз у нас час "я тобі куплю". Во дівки, коли хлопів брати тре!:girl_haha:. Все мені обіцяє купити, навіть те, що мені нафік не тре. Але я файно і чемно дякую, як вихована дівчина:girl_blush2:.
    День обіцяє бути не конче позитивним, але що поробиш? Добре, що він взагалі настав. Це і буде девізом моєї нинішньої врочистості.
    Оптимізму вам нині побажаю і трошки посумувати- в таку погоду то саме оно.
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Arctica

    Arctica Енергійна жіночка

    Мій улюблений ранок на роботі (це коли колега по кабінеті відсутній:girl_dance: і в мене є змога поснідати і попити кавуську читаючи посиденьки за його робочим місцем:good: ), можливо то і накраще, що на моєму робочому місці не має інтернету, бо продуктивність моєї праці значно б знизилася:tongue:, зате активність на посиденьках збільшилася б в рази:))).
    До слова, сьогодні вперше для себе відкрила таку професію чи то пак покликання зоопсихолог, читала, що в одну сім"ю було запрошено зоопсихолога для того аби примирити домашніх улюбленців, от-так.
    Всім гарного і спокійного дня!!!
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 2
  8. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Я вже думаю, може то конвектори включити, такий дубак в хаті.
    А я сьогодні мала в сусідки картоплю садити. Вчора приїхала зі Львова з ранами на ногах. Так мене балетки натерли, що я зі злості викинула їх в смітник. Ніколи не натирали, а тут такі рани, при тому, що я багато по Львову не ходила.
    Приїхала додому з переживаннями, як я ту картоплю буду садити і у що я взую свої бідні ніжки, щоб ще більше не травмувати. А тут дощ. І я, в принципі, рада йому.
    В хаті безлад, а феєчка сьогодні не в формі. Артемкові вчора вночі було самотньо і він прийшов до мене спати. Ааа, все болить. І спина, і шия і руки-ноги. Я не вмію спати як шпротина в банці, тому ніколи не висипаюсь, якщо малишня біля мене спить.
    Пів літри чаю з канапочкою вже випиті, тепер треба випити кавусі.
    Включу собі фільм, який вчора не додивилась, буду попивати кавусю, вишивати, а там і за прибирання візьмусь.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Метеозалежність це жесть,все що я можу сказати...Вчора була овочем, голова так боліла, що навіть слів докупи зліпити не могла..але з моїм то щастям треба було півдня відпрацювати, хотя з іншої сторони то великий плюс, бо ту роботу треба було зробити терміново, і б за інших обставин я б то робила 2 тижні ;)
    Вчора всім розказувала що буде дощ, до обіду всі з мене сміялись...а от після обіду як завжди сказали що я "відьма".
    Вперше за цілий рік поїхала до Львова маршруткою. Точніше поскакала...Але як за рік все змінилось, кажуть криза на дворі, а стільки новобудов, що пару хвилин дрімала і коли відкрила очі, злякалась що Львів проїхала...
    Холодно, голодно і нічого не хочеться робити. Епопея з моїм мегакрутим ноутом продовжується, то він інтернету "не бачить", то його клинить і дисків не бачить, по черзі - то звичайний то диск С. Довольна така, що чуть його через вікно не викинула. Роботи купа, треба всі вчорашні хвости закривати, а я з 8 год вожусь з ноутом.
    Мої сусіди взагалі оборзєлі...В мене на кухонному столі живе щур, правда у клітці, на загальному коридорі - кіт. Блін, я все розумію що кіт з щуром в одній хаті жити не будуть, але навіщо мені та вся живність? Я тварин люблю, але зараз немаю можливості за ними доглядати! Ну а готувати їжу, коли під руками щур, вибачте, не дуже приємно.
    Все інше по старому, в хаті дубак, в горнятку кава з коньяком і шоколадний рулетик ;)
    Всім гарного, не зважаючи на погоду, дня ;)
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  10. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Мене вчора теж. Але вони нові, тільки купила, вперше взула, тому в смітник не викидала, пробачила їм :girl_wink:
    Сьогодні повернулась до роботи, а таааак не хотілось зранку вставати, особливо у сонливо-дощову погоду. Зараз би залізти під ковдру, включити якусь мелодраму і попивати тепле какао :girl_in_dreams:
    Плани на вихідні були грандіозні... до сьогодні. Прогноз бачили всі? Особливо в Карпатах. Зюзя... @maric, скажіть, що буде сонечко, будь ласка :girl_cray: Бо інакше буду вдома всі ці вихідні, а так хотілось вирватись з міста.
    Гарного, затишного усім дня :girl_bye2:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Я третій день поспіль відкриваю свої задатки психолога і конфлікт-менеджера. Все спрацьовує, але сам процес мене направду бісить і під кінець дня капітально виснажує. З тваринами воно, мабуть, простіше якось, а люди.. людиска якісь.
    Це просто унікально довгий "короткий тиждень", якому кінця-краю немає. Хочу на морський пісочок, щоб сонечко пригрівало, хвилі хлюпали і чайка "а!-а!".. Мєчти-мєчти.. Піду щось пошпортаю тихенько. А ввечері вип"ю си какао. Без перцю - чує серце, же його і так ми всиплят. Як то добре бути пофігісткою - інша би вже сплакалась чисто. А я просто хочу на море. Або какао і гарно виспатись.
    Чаю щось не хочу. Маю вдома 4 дивовижні екзотичні хімозіни (купила в наборі, знаєте, часом хочеться чогось ТАКОГО), які в перший же вечір всі випробувала, ну то тепер в мене бажання чаювати пропало надовго. Але вже придумала, кому передати цей королівський подарунок, ще й подякують ;)
    Ще маю надію нині "професійно" зробити брови, бо то самостійне щИпання у пошуках ідеальної симетрії і форми - в моєму випадку вбога пародія, яка ще й втомлює, а вони все ростут і ростут.. А може й до манікюру дозрію. Весна ж, дівчата, вона така.. одні чудові дурниці в голові..
    О, і зробили мені вчора так якби комплімент - я, виявляється схожа не Феріху. Глянула в дзеркало - так і є: щоки округлилися (що є добре), і очі від компа стабільно на мокрому місці (то вже як є..). Красунька Феріхушечка, гг.
     
    Останнє редагування: 29 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  12. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Пасувало би в жилєтку, але не піду туди принципово
    Прозова проза. Вчора думала, що це найгірший день в моєму житті. Нєа, найгірший сьогодні. І завтра, кажись, буде
    Знайомі підвели/розчарували, аналізи дуууже розчарували, важливі справи позависали ще на місяць і мене це муляє вдень і вночі, сплю погано, зранку дитина згадала, що на сьогодні вона мала зробити корону на якесь міроприємство :ireful1:
    Нікому не треба зробити корону за 15хв, з картону від кухонного комбайну і сушінням клею феном майже в машині? я можу, якшо шо:girl_curtsey:
    З того всього жеру без пам"яті і закинула спорт. Підозрюю, за тиждень-два в мене буде ще один привід для депресії
    Єдиний позитив сьогодні - це адекватний чоловік. Напевно зі сторони вже дуже кидається в очі, що ще трохи і я взірвусь, бо чоловік закалатав мені каву і поїхав розгрібати всі завали справ сам, казав, що без крайньої необхідності не буде мене шарпати:give_heart:
    Робота не робиться, хата не прибирається, їсти не вариться, добре хоч колись заморозила голубці/зрази, тепер тільки закину їх в духовку
    А! дитина знову взялась за розум і почала вчитись, судячи з оцінок. Це ж врочистість, пра?
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. Shamna

    Shamna Мамуся

    Мій ранок почався з найсолодших цьомчиків на світі:girl_in_love: Доня так на мене напала, що відразу і не зрозуміла, що то відбувається. А ще вночі вона якимось дивним чином опинилася з іншого краю ліжка, як це сталося залишається для мене загадкою, напевне я так міцно спала, що і не відчула як вона через мене перелізла.
    Погода сьогодні так і каже просидіти цілий день дома, тож я займуся навчанням і трохи наведу порядок в шафі (то моя вічна печалька). А ще душа бажає чогось смачненького вже і негайно, але я ще в роздумах чого саме я хочу. Трохи посиджу подумаю, а тоді як щось придумаю піду розгромлю кухню. Головне, щоб моє кулінарне натхнення нікуди не ділося.
    Всім гарного настрою!
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  14. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    треба брати з Вас приклад, бо в мене не пічалька, а катастрофочка
    Дми лежить вдома. Потягнув ногу на айкідо, і вчора дуже страждав, а сьогодні страждає вже менше, але йому явно сподобалось носитись на руках і пити-їсти лежачи. Ладно, мені не шкода. Все одно, йому потрібен спокій. Тож буду носитись з ним як з писаною торбою.
    Вірун не ображає братика, але в усьому решта досягає успіху. Залити йогурту в чобіток, зняти всі ручки з газової плитки, лізти в мішок з борошном - вона в мене без діла не сидить.
    Стандартно - вечері ще нема, торта на мамин ДН, який в пятницю, теж ще нема, порядку в хаті ніколи нема, часу на косметичні процедури... наразі нема, але нині буде :)
    всім гарного дня!
     
    • Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 2
  15. jylanda

    jylanda занууууда

    Щось мене все злостить, робота, колеги, люди. Вчора радились радились і як завжди нічого не вирішили:girl_devil: А мені і далі все розгрібати... Мабуть таки буду міняти роботу, хоча шкода, бо робота цікава, ну і звязок з Україною є. Ай, щось сама себе гружу останнім часом. Йду з’їм яблучко і йду роботу робити, а надворі в нас сонечко і завтра я не працюю, а йду на забаву. Всім гарного дня, а мені розуму і витримки!
     
    • Подобається Подобається x 9
  16. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    І я туди не люблю ходити, туди тільки підеш і як болото затягує...Тому краще така-сяка проза, ніж мокра жилєтка:girl_haha:

    І до теми -погода суцільне прозище, весна зовсім обнагліла - скоро літо, а весни толком не було:acute:Проснулась пів 6 ранку, ніхто не шумів, і чого мені не спалось?:dntknw:Як я маю свої обновочки вигулювати при такій ....... погоді? Тішить, що на наступний тиждень обіцяють кращу, надіюсь, що так і буде;).
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    а ми з донею ще в піжамах в ліжку. ляпотаа:girl_in_love:нині дитя знов спало всю ніч. на вулицю не йдем. дощик, ура-ура! бо я за останні три дні так нагулялася, що нині я зовсім не маю сили кудись йти:connie_pull-pigtail.
    вчора ввечері мала наготувати нам їсти, але пішли з дитиною до дідуся дивитися на ко-ко(=на курочок нових), то там нашу сімейку вже і вечерею нагодували:girl_dance: і до варива ввечері руки мені так і не дійшли. тому зараз міняю піжаму на фартушок, дитині її посудку_забавки до рук і йду :ed4d70def841dc74b57. бо скоро коханий на обід прийде, а в нас ще пусто)
    усім гарного дня! :girl_yes2:
     
    Останнє редагування: 29 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Каву не пила- нема настрою, то не тре переводити продукт. З того всього домахалась до шматка риби(ніколивжиттіНЕчищу)! Отже буде нині мріяна-омріяна чоловіком рибна нямка у 2варіантах.
    Малий нині вирішив попилососити всі свої крихти після ранкрвої булки. Майже вийшло, ще трохи і можна одружувати! А чо? Посуд миє, двері-вікна також, город копає-грабає, нині вже з пилососом дав ради...І так часто цьомкається- ідеальний муж. А , і ще знає де гроші тре брати(в мене).:girl_angel:.
     
    • Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  19. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Ну так, файних чоловіків, треба ще з памперсів виховувати:girl_blum:Треба буде мати на увазі такого зятя, якщо матиму донечку:girl_haha:
    Ранковий чай з чоколядою і я майже проснулась:connie_pull-pigtail
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Можна, я трошки понию... Тільки трошки:girl_cray:. Завтра в мене свято, а настрій препаскудний. Якась пустота. Нічого не хочу. Це напевно вперше, я взагалі святкувати ніяк не буду.

    Проза сьогоднішня - це погода за вікном. Будемо сидіти вдома. Але, це і врочистість, бо як виявилось, я від пояса до голови взагалі не готова до весняно-літнього сезону:girl_impossible: :dash1:

    Ще трошечки, і я вкладу хлопців спати, а сама буду влаштовувати собі врочистість :cofee: з морозивом, і:d64:.

    Всіх цьом.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
Статус теми:
Закрита.