Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Siania

    Siania Love Life

    Так, я б їх теж забила! Не знаю чим вони думають коли летять з такою швидкістю де ходять люди...звідки вони знають що людина/дитина, яка йде попереду, не підозрюючи що ззаді мчиться якийсь придурок (вибачте, інакше не скажеш), не піде раптово направо. Хоч купуй собі дзеркала заднього виду на плечі :girl_devil:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  2. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Ну, впринципі, я нічого проти не маю велосипедистів, які їдуть нормально по тротуару, хоча, звісно, краще по дорозі. Але, наприклад, коли людина тільки вчиться їхати, не на дорогу ж їй зразу. Але, я кажу, як я вчилась, то їхала там, де майже нема людей, або дуже широка вулиця. Ну і зі швидкістю пішохода. Там де вузькі вулиці і купа людей не мала навіть в думках їздити.
    А ще мене добивають велосипедисти в парку Франка, які розганяються з гірок. То взагалі жесть. Ну ні, хіба нема іншого місця поганяти? Там їм помазано? От навіщо мені хтось пояснить?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    а я забилам би ті ,вибачте, грьобані, бджоли
    :girl_devil:вкусила одна а я вже третій день мучуся;((((нога як в бегемота....ну нашо їй то було,мене вкусила,сама здохла і нікому від того легше не стало.....:girl_cray:хіба я ходжу як кривенька качечка...
     
    • Смішно Смішно x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    У мене теж так було....Вони взагалі в курсі для чого їм дзвіночок? Якщо вже їдеш по тротуару, то хоч попередь... ніколи не чула щоб дзеленькали.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    А в мене з тими велосипедистами взагалі цікаві історії:girl_haha:Одного разу проїхав повз мене якийсь шумахер на шаленій швидкості і щось біля вуха викрикнув, то я чуть інфаркт не дістала (якраз по телефону розмовляла... то так зойкнула, що ще й свого співрозмовника налякала), іншого разу якийсь хопчина проїзджаючи повз мене вдарив мене по дупі, а потім ще оглянувся і підморгнув:girl_crazy:(я не була у міні-спідниці, а у джинсах і навіть без каблуків:girl_smile:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  6. jylanda

    jylanda занууууда

    я б за таке копнула ровер і хай летить собі і підморгує. Ото хамло!:girl_devil: Дуже люблю велосипеди і це суперовий екологічний транспорт, але повагу слід мати трохи. як ім водій авто порушить правила і налякає, то будуть кричати на всю вулицю, а як самі людей лякають, то ніби так і має бути...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  7. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  8. sanches

    sanches Well-Known Member

    Ой, теж обожнюю тих "лісапедістів". Хоча на ровері люблю їздити і з чоловіком мт і по місту, і за місто виїжджали, але їздунів пл тротуару дууже не люблю. Коли бачу як хтось такий жене, а ще й якщо під горку, то аж серце спиняється і картини страшні перед очима. А ще випадок був зі мною коли була вагітна. Йшла по Сахарова біля Фуршету, там тротуао не такий вже і широкий. І мене на швленій швидкості, ледь не зачепивши, обганяють два хлопа на роверах. От чесно - мало не вродила...
    Забилам би ще пішоходів, яким лінь перейти 100 метрів до переходу, ще й дітей з собою тянуть!

    Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  9. Зорянка

    Зорянка Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  10. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Еее.... Ну як вам сказати. Я теж живу не на бродвеї, але мені ніколи в голову не приходило їхати на велику по вузьких вулицях додому. Брала в руки і шпацерувала з великом збоку. І нічого, ніц мені не сталось. А в центрі що, рух якийсь дуже потужний, що треба саме вузькими тротуарами пересуватися?
    Їздити :) По правилах:) Можна кататися в горах, можна добиратися на роботу. Ну чесно, я ніколи не їздила по парку, я ніколи не їздила по вузьких вуличках. Каталась там, де широка неперегружена дорога, за містом.
    Ну ок. А завтра якась мила дама на смарті скаже, що теж не хоче їздити по дорогах, бо там "ваділи дикі", що їй безпечніше повільно тротуаром. А потім ще одна. І що? Тепер тротуар буде для машин? Я чесно того не розумію. Боїтесь їздити по дорогах - не купуєте велосипед і не їздите. Не їздите по таких трасах впринципі. Невже це так складно? Я боюсь їздити по дорогах, тому не їжджу на велосипеді по місту переважно. А то дійсно, давайте всі собі велики куплять і будуть тротуаром їздити. Я не була проти коли велосипедистів на тротуарі було мало, а зараз виходить, що відсотків так 80 велосипедистів не вміють їздити і тому товчуться тротуарами. Ну не альо це. Не альо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  12. gamma

    gamma Well-Known Member

    Мене просто бісять "мамусі", які переходять дорогу в непризначеному місці і толком не оцінивши ситуацію випихають візочок на проїжджу частину. Чим вони думають? Так і хочеться вийти і провести до найближчого світлофора. Не думаєш про себе, то хоч зважай на своє малятко.:ireful1:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 2
  13. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я далі про своє.:girl_mad: Забилам би водія світло-зеленого джипа, що стояв на тротуарі в центрі вчора.
    Знач, між "Вернісажем " і "Добробутом" вуличка, стоїть джиписко такий громіздкий, нагло навскосяк і займає місце рівно з однієї сторони тротуару до іншої. Все, люди обскакують його по проїжджій частині, машини зупиняються, пропускають, хоч там ні пішоходним, ні світлофором не пахне. От скільком людям незручності та й небезпека кінець-кінцем що пішоходам, що іншим водіям. Я їду з візком, все тупік-занавєс, по проїжджій не піду, бо це з дитиною не безпечно і роби шо хоч, хоч вертайся і роби добрячий гак через якогось придурка.:girl_cray:. Я так вищала на пів вулиці певно, але водій не показався ні звідки. Добрі люди (дівчата як завжди))) допомогли мені перенести Андрійчика з візочком якось трошки боком в повітрі, майже через капот машини, постояли біля малого, а я звісно метнулася по проїжджій частині.
    Ну, брєд, ну, вже хоч би рівно поставив ту машину, хоч най кусок тротуару би вкрав, ну але ж не весь.
    Ну, от цікаво такі водії хоч чимось думають, ну, хоч чимось, га...:girl_cray:
     
    Останнє редагування: 29 Квітень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 15
  14. zdorov

    zdorov Well-Known Member

    А що робити, коли ти переходиш по пішоходному, але зі сторони руху машин припарковані маршрутки, височезні джипи. Реально оцінити ситуацію можна тільки пройшовши половину переходу...а якщо пхаєш візок/ ровер поперед себе? Отак зробиш пару кроків, а потім мусиш витягнути шию як гусак, щоб подивитись, чи по другій полосі не летить якийсь вар'ят. Хто знає, то на Левандівці таких місць повно - доросла поліклініка, кінцева 17 маршруту, біля Первака, базар під лісом....
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Та вар'ятів на машинах всюди вистарчає... Переходила дорогу від базару до Вопаку на тій же Левандівці - одна машина зупинилась інша так промчалась, що ледь візок не зачепила..
    Іншогр разу, без візка були, на зелене (! уточнюю що на переході зі світлофором, почавши рух не з першої сек як перемкнулось світло) переходила, так маршрутка ледь не збила мене і малого. Тож як треба мчати, щоб жовте пропустити і на зелене пролетіти?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  16. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    А, я б позабивала, водіїв машин, які їдучи за кермом, тримають на колінах, мацьопіків. Ну, блін, що за "випендрьош". От чесно, не розумію я того. Це ж дорога, може бути все, що завгодно. Як можна ризикувати найдорожчим? Ну, як?????
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 2
  17. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    і ми вчора з К гуляли по центрі. то капець якийсь! як ті машини припарковані...:girl_devil:як мене то бісить, навіть збилася з рахунку скільки тих авто-рагулів було. а ще як на переходах паркуються, то для мене верх наглості і хамства. шкода, що вчора не мала з собою блокнота з ручкою, бо люблю залишати їм записки з "добрими побажаннями". не знаю як з тим боротися...
    --- дописи об"єднано, 29 Квітень 2015 ---
    а мотоциклістів? в суботу бачила як везли так дитинку +/- 1рік між водієм і пасажиром на мотоцику!як так можна?:suicide:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  18. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    Ото в мене таке бажання виникає (уточнюю - забити водіїв), коли бачу маленьку дитину на сидінні біля водія, але не те що не пристебнуту, а ж навпаки - дитина ще й стоїть так, ледь не лобом у скло, і бавиться. Дітей же взагалі не можна на передні сидіння садити (навіть на колінах).

    А дітей тих мені жаль, бо не дай Бог щось станеться ...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  19. Siania

    Siania Love Life

    Аварії не треба, легесенько притормозити, а що казати при різкому гальмуванні - бо собака на дорогу вискочила, наприклад зненацька.
    так, люди якісь надто безпечні, випробовують долю.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  20. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    На саму Пасху наш сусід так в'їхав в дерево на подвір'ї перед будинком, бо тримав на руках сина 2,5 років виїжджаючи з парковки(це їдучи поміж хаотично напаркованих поміж будинків автомобілів у свято, коли до всіх приїздять родичі), малюк потягнувся до вогників на "торпеді" посунувши руки у рульове колесо і водій не зміг повернути. Добре що швидкість була мінімальна, удар слабенький і тато встиг малюка до себе притиснути (чому не затормозив? - напевно ловити дитину і тормозити одночасно чоловіки не вміють) - обійшлося все тріснутим бампером, нервовим вереском мами, яка саме виходила з під'їзду і напевно вже абсолютно несвятковим настроєм.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1