проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Ура, ми не одні :girl_crazy:Чесно, мені навіть не стільки хочеться безперервного сну вночі, як отих 2 години тиші і спокою вдень (завжди маю стільки "своїх" справ - і шиття, і вишивання :d64:і ще якісь дурниці:d23:).
    Ясно, поживемо - побачимо. :girl_smile:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Ага))) то і мій золотий тихий час ))) сьогодні заснув по дорозі додому і не змогла його перекласти, то в суммі спав 30 хв лише. І мені і йому того було мало. Бо вже до 5-6 вечора я була замучена (якась не така), а Влад вже майже 2 години досипає :sad:
    А про підсос, то я ото щойно зрозуміла, що він десь місяць спить денний сон рівно 2 години і без підсосу. Ну майже, бо "прокидається" ще 30-40 хв з цицею.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. invisible

    invisible Well-Known Member

    Моїй 2,2 р., то ми не лише з підсосом, вона в мене взагалі весь денний сон (1-1,5 год.) спить з цицею в роті. Забрати нереально, тримає міцно, присмоктує, як починаю маневрувати - будиться.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ми вже не на ГВ, але то ніц не міняє. І вночі і вдень має бути молочко-компотик. Денний сон- засинає з молочком, пркидається за 1.5год з плачем- компотик хочу. Пісяє, п*є компот і засинає ще на 1год. Вночі прокидається попити 2-3 рази, зараз вже частіше2. А великий пацан вже. Головне, що п*є не багато(60-100грам його влаштовують) я підозрюю що сам процес смоктання його заспокоює, бо цицю шукає ще інтуїтивно.
     
  5. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    В нас так денний сон пропав кілька місяців тому, ну бо я не можу і фізично не маю часу лежати вдень з нею. А Аня вдень спала тільки з цицею в роті. Раз не вийшло мені, другий, третій і вона просто перестала спати вдень. Вночі легше, звечора буває настільки втомлена, що засинає чекаючи мене з ванни, нічний сон став набагато кращий і міцніший плюс спить 10-12 годин, що мені дуже підходить. Єдине, нервова система вечером вже на грані, будь що здатне викликати незадоволення і плач, але на жаль, по-іншому наразі не виходить.
     
  6. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Моя спить без "підсосів" :) Годую на сон, а далі маю 1,5-2 години обідньої перерви.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    То в вас дитина така, емоційно незалежна. Моя Терезка така ж, в неї від народження їсти - то їсти, а спати - окремо. І навіть якщо прокинеться, то буде досипати сама. То не є заслуга мами, хіба може заслуга легких пологів (і то не завжди). В моєї куми двійнята півторарічні, то досі сплять або на вулиці, або з цицею в ротах, хоч вона і старалася зробити їм режим і навчити спати без неї (з двома той процес спання вдень досить напряжний). Не даються.
    Ну і моя старша теж кинула денний сон в 2 з копійками, коли я не могла з нею лежати по годині. А тепер часто сама йде вдень спати, коли втомиться.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    І справді так... Нам місяць, і ми вже гарно вміємо гамати вночі, належачи, і з одного боку, і з іншого. І я вже можу годувати сильно не прокидаючись, тому вдень вже більше сил. Основне, щоб не болів животик, бо от тоді доводиться не спати. Але я дуже щаслива, спостерігати за ним, дивитись в оті милі оченята, які ще може не завжди вміють зупинити погляд на мамі, але частенько це роблять, спостерігати за кумедними виразами обличчя, за артистичними позами ручок, звуками...і час від часу - такою милою усмішкою...За цим всім розумієш, що всі справи, які не встигаю зробити через втому нічних годувань і денний сон на мені - це ніщо в порівнянні з цим щастям...
     
    • Подобається Подобається x 6
  9. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    А з часом буде ще легше. Бачите, це все справа часу і звикання одне до одного.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. lann

    lann Well-Known Member

    В моєї донечки теж таке було в 1,5р. Не знаю з чим це повязано але пройшло само. Я ходила до невролога, мені сказали, що дитина могла чогось злякатися. Давала потроху дитячий заспокійливий чайочок на ніч, купала в ромашці і мелісі. З часом все само пройшло.
     
  11. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Дівчата, караул! Шось мені з малявкою не то. Нам півтора місяці, вдень майже не спимо!!! вже 5 днів. Вночі спить десь 6 годин не будячись фактично, потім встає, годину бавимся і ще лягаєм десь на годину-півтори, і всьо... Вдень бачу що хоче спати, позіхає, очі червоні, засинає, я його кладу і того сну хватає хвилинг на 10-15..потім знов години півтори-дві бавимся і по новій.. чи то може бути через пузик, бо маєм гази? Чи бігти до невропатолога?
     
  12. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    А нащо відкладаєте? Я якби перші місяці відкладала, то би того сну не було точно. Ми перші місяці жили отак прилипнуті одна до одної
     
  13. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    йому сумно і зимно без тебе. є діти які можуть спати самі, а є які не можуть. перевірено на своїх. Злата ні секунди без мене не спала, а Ярчика спокійно лишаю.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Dobbi

    Dobbi Well-Known Member

    О, в нас такий режим вже півтора місяці. Якщо спати/лежати з дитиною, то може поспати годинку, але не завжди. Зате на руках спить дууже добре))
     
  15. iriwa

    iriwa Особлива мама

    бо мушу як мінімум поїсти сама, помитися, накормити старшого.. ще є хатні справи не кажу вже про те що старшого мушу вчити якось..
    Та ще тиждень тому був сон 3 рази в день, десь по годині в середньому.. а тут на тобі...
    Підозрюю що спимо вночі добре через відносно спільний сон. Ми присунули ліжечко до свого ліжка і зняли перило, я його обіймаю, і якось так спимо..
    Ну, але дитина нон-стоп на руках то теж не варіант для мене
    мій просинається, але не плаче, лежить і дивиться, а як кладу то верещить дико
    ..
     
  16. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    @iriwa не скажу нічого нового - слінг або шезлонг.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. iriwa

    iriwa Особлива мама

    шезлонг маю, не помагає, от я в нього мале кладу коли він засинає, хватає на 10-15 хвилин
    на слінга нормального ше не розжилася, прийдуть дитячі гроші то куплю однозначно...
     
  18. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Вірю, але тут якоїсь суперрозгадки нема.. Так буває, що діти не хочуть спати самі, потребують мами.. Тут нічого не придумаєш
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. iriwa

    iriwa Особлива мама

    та вже хай би спав в мене на руках, але ж бачу що то спання не надто довге теж, якесь воно, як на мене, не таке як би мало бути. Боюсь шоб то не було признаком якоїсь болячки, бо я вже після старшого боюся всього як вогню. Бо то якось все було нормально, а потім бац і всьо.. Навіть у візочку, як гуляємо, спить не дуже..
     
  20. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    ми з вами однолітки і така сама ситуація. правда вночі стільки не спить, максимум 3, іноді 4 години. Вдень хіба надворі у візку і то треба возитись, а так, то на руках чи на животі. Правда, помітила, що деколи, якщо засне біля циці і я нікуди не йду, а лежу біля нього, то може спати далі. але я не жаліюсь, бо вистачає нічного сну. от якби й вночі не спав, то би було трудно. Але бачу у вас старша дитинка, то, напевно, тяжко найти на неї час, бо я нічого не встигаю по дому зробити
     
    • Тупо! Тупо! x 1