Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

  1. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Ми у вашому віці вчили малу запихати фігурки в отвори ,брали всі фігурки і не до кінця вставляли, а вона пальчиком вже допихала, радості повні штани:girl_smile: Зараз запихає сама, правда виходить наразі тільки з квадратиком.
    --- дописи об"єднано, 25 Квітень 2015 ---
    Останні подобаються більше, якісь безпечніші, у вадері нам попалося багато мілких і досить гострих деталей.
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    В нас мега блокс. Не рекомендую, блоки між собою зле скріплюються, а за пів року користування стали ще гірше триматись купи. Вадер і дешевший, але ніби в тому плані кращий. Теж між ними обирала.

    А загалом, то взяла би краще одразу лего дупло. Воно вічне і є набори від 1,5 року, якими мій синочок і в рік вже бавився.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. katkas

    katkas Well-Known Member

    Підтримую, що лего дупло то є дуже гарний набір. Так ціни кусючі, але воно того вартує. І взагалі, якщо дитина любить конструктори, то лего найкраще, ніякі аналоги навіть супер якісні, то все не то. Малому купували спочатку купували аналоги лего, але рік тому купили саме лего набір найдешевший тоді 69 грн. І все, відтоді легоманія. Навіть сам захтів купити за ті гроші, що назбирав, сестричці лего дупло. Так що тепер ще в нас лего-дупло-манія.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Epine

    Epine Well-Known Member

    я теж так роблю, але малий несвідомо запихає фігурки в горшечок, а намагається їх схопити і вони падають в середину. Але дуже тішиться, коли їх дістає))
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Яких виробників використовуєте пальчикові фарби для діток? Так, щоб і не страшно, якщо до рота візьме, щоб добре змивались/відпирались. І чи цікаво діткам бавитися ними в віці 1 рік?
     
  6. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    В нас теж горщечок Фішер прайс, маємо з 7 міс, спочатку бавився тільки кришкою - відкривав і закривав. Потім виймав фігурки з горщика, але не запихав, зараз вже і запихає фігурки в горщик, і намагається на носик тиснути, а от недавно почав пробувати запихати фігурки в отвори, найкраще вдається кружечок і квадрат. Ну і само собою, гризти фігурки - то є найкраща забавка.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Мами хлопчиків, порадьте набір інструментів для малого майстра 2 років:)
    Бажано щоб щось там було на батарейках, жужжало, рухалось, диринчало)) тільки не дуже голосно))
     
    Останнє редагування: 27 Квітень 2015
  8. Tetty

    Tetty Member

    В нас є набір, правда китайський рік енд рок, але якість ніби норм. скільки коштує не знаю, бо то нам подарували. Я дуже такий хотіла, бо малий за татовим інструментом пропадав. Але можу розказати, що там є. То з жужжачого тільки шуруповерт. А решта то болтики, викрутки, плоскогубці, молоток, пилка. Все це в ящичку для інструментів. Мій малюк від 1,5 року дуже любить ним бавитися, а старші хлопці, як бачать шуруповерт, то пропадають за ним просто.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Strekoza

    Strekoza Well-Known Member

    Підтримую, малий має з мега блокс невеличкий набір з фігуркою, якість так собі (враховуючи вартість) Лего - значно кращий конструктор
     
  10. Tetty

    Tetty Member

    І в нас лего дупло, вже навіть кілька наборів. Дуже класний конструктор. Мені подобається більше за мегаблокс. Мегаблокс є в сестри, то вони дешевші трохи, але також якісні. Вони ніби трохи більші за дупло і якісь більш заокруглені, тому їх мабуть можна від року, а дупло від півтора.
     
  11. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    От і я думаю на рочок купити Мега блокс або Вадер, бо дійсно більш заокруглені. А там побачу, чи матиме моя дитина інтерес до конструкторів, якщо так, то купимо Лего Дупло на Миколая
     
  12. моя дитина бавиться Лего від року, маємо кілька наборів. Спочатку ми складали, а вона тільки розбирала, а зараз (1,3 роки) сама вправно збирає кубики до купи. І що мені подобається - там багато тваринок, що дає можливість з легкістю їх впізнавати і розрізняти . І у нас це єдина забавка, якою бавимось кожного дня!
     
  13. katkas

    katkas Well-Known Member

    От мені теж не зрозуміло, чому в лего дупло немає жодного набору від 1 року. Бо мала в 1 рік 3 міс дрібнотою лего братика цікавилася в правильному напрямку. А от тваринками і "дітками" з дупло то так уже в 1рік цікавилась.
     
  14. Bibysbka

    Bibysbka Member

    Ми донечці теж лего дупло купляли , коли ще 1,5 їй не було. Тато не міг вже дочекатися,коли будуть конструктор складати)) Купили спочатку маленький набір з з човником,зайчиком ,ведмедиком і декількома фігурками. Я спершу сумнівалася,чи варто,чи є там чим бавитися,там мало деталей(саме в цьому наборі). Але потім зрозуміла,наскільки це якісний конструктор ,і з цього почалася наша"любов"до лего. І я б його радила з рочку брати,там великі детальки,і на мою думку ,те що вони не заокруглені ,не є суттєво. Принаймі для нас це не було проблемою.​
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    колись і Лего випускав такі великі деталі як мегаблокс.. але чи то до нас не завозять чи перестали випускати

    а щодо конструкторів, то я теж так думала, що спершу куплю мегаблокс ,а потім звичайне лего, але вийшло так що малий мегаблокс складав буквально 2-3 місяці
    не скажу, що перестав йому бути цікавим, тобто далі є інтерес, але в нас суто звичайні кубики, а з дупло вже повноцінні набори
    тобто я веду до того що або вже купляти мегаблокс набори де там всякі чоловічки машинки і тд. і хай собі дитина бавиться, а в такому випадку ІМХО воно буде цкаве і після 2 років, а потім можна і на дупло перейти (ще й дитина скаже який набір ій найцікавіший і хочеться щоб купили)

    або лего дупло зразу і побільше)) там дійсно є такі набори які можна вже трошки старше року брати

    ну тобто мегаблокс і лего не комбінуються (як дупло і лего від 4 років), тому разом з ними не побавишся, як на мене то неприкольно)
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    Де у Львові можна глянути на візочки від "Smoby"?
     
  17. Netty

    Netty Well-Known Member

    Нам скоро рочок, на ДН складаємо wish list. Замовляємо лего дупло, горшечок чарівний, ноїв ковчег. Порадьте, чим ще граються\ гралися із задоволенням ваші дітки. Дякую))))
     
  18. МАСЯ

    МАСЯ Well-Known Member

    Замовив синочок на ДН трансформер Робокар Поллі, в неті ціни захмарні, зустріла в одному магазинчику то якість жахлива, можливо хтось ще таку іграшку зустрічав?
     
  19. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Ми на рочок замовили Толокар з музикою і звуками, то не дуже ще їздить, бо ніжками не дістає, але топає за задню ручку машини тримаючись, палатку з лабіринтом, то з задоволенням лазить. Ще басейник маленький з дашком на літо буде, гойдалку деревяну. І з дрібненького, то пальчиковий лабіринт, музичну книжечку ще хотіла б. А ще хочу прикупити пальчикові фарби для найменших, думаю буде цікаво.
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    І я хочу музичну книжку, від фішер дуже дорога зараз виходить як для книжки. Хто які має, і так щоб в неті замовити.