Критичні дні

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Anyuta, 5 Грудень 2008.

  1. Shamna

    Shamna Мамуся

    В мене було точнісінько так, коли встановлювалися КД після пологів. Ніяк не могла зрозуміти чи то вже вони чи щось інше. І вже ніби все внормувалося, але от зараз вже на 2 дні затримуються, сиджу чекаю:girl_in_dreams:
     
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    принцип дії- той самий- прогестеронова підтримка. Діюча речовина- дещо відрізняється по формулі. В дюфастоні- дідрогестерон , в лютенілі-номегестрол. І те і інше є синтетичними замінниками природнього прогестерону ( утрожестану).Дюфастон є більш приближеним по формулі до природнього.Хоча може застосовуватися і лютеніл без проблем (там різниця незначна)
     
  3. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Ще маю одне питання: Почала пити утрожестан, сьогодні 3 день. Зранку випила таблетку і в обід почалися довгоочікуванні кд, ще допивати одну таблетку ввечері чи вже не треба? Бо сьогодні, якщо вже кд почалися маю починати пити Силует чи Ярину (треба піти ще купити щось одне з цих препаратів)
     
  4. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Писала я вище що КД починаються якось не зрозуміло, точніше дуже довго. До лікаря так і не дійшла, а нині от так вранці чуть мазьнуло, до вечора вже розкочегарилося по повній. Хоча може це через то, що меблі нині совала по цілій хаті (визбирувала звідти олівці, іграшки і т.п.))) То певно ж вже до лікаря можна не йти, чи піти?
     
  5. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Я б пішла. Але в мене КД взагалі приходять (саме приходять) странно. Не мажеться, не виділяється, а тільки біль. Потім хлюпне і вже нічого не болить і добре. Вихлюпне за два дні, потім трішки мазанини .
    Ось.Мене то харить, але всі дохтори (різні і незнайомі між собою) казали пити вітамін С або протизаплідні. Гарантії не давали, що біль пройде.
     
  6. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    я пила досить довгий час протизаплідні - Ліндінет. то нічого не боліло коли кд проходи і все було як по годиннику, 21 таблетку випила, через 3 дні чекай кд.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    В мене, по ідєї, і так як по годиннику - 29 днів. Але біль мене харить. І як тому зарадити, я не знаю. І лікарі нічого вразумітєльного не кажуть
     
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    а ніяк.Якщо по гінекології немає відхилень, то тільки пологами лікується. Зато потім- ляпота ( не у всіх, звичайно, але у великої кількості ). Я раніше без спазмолітиків перший день жити не могла. Причому, якщо пропустиш "момент" прийому пігулки, то потім уже пий -не-пий. Ніц не помагало. А після пологів я про спазмолітики і не згадую під час КД. Так що просто ще почекай свого часу :)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Shamna

    Shamna Мамуся

    Може і мені варто спробувати, а то моїх КД так і нема. Якщо рахувати по моєму найдовшому циклу, то сьогодні вже 3-й день затримки і я починаю трохи переживати, бо затримку мала тільки тоді, коли завагітніла. А так було все чьотко. В п’ятницю робила тест, нічого не показав, через декілька днів планую зробити ще один, але таки сподіваюся, що мої КД прийдуть.
     
  10. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Є ж щасливі люди.:crazy:


    В мене останні рази два дні маже, чотири лиє, ше два маже і тогоооо....:girl_impossible:
    Живіт починає боліти відразу після овуляції і так потягує чим ближще до КД, тим більше. Останній тиждень- п"ять днів можна вмерти, відходить з приходом тих же КД.
    Виходить шо я маю того спокою той тиждень рівно після закінчення КД до О, потім О яйник тягне, живіт болить, після вже пішов процес підготовки до КД, потім самі КД.:girl_cray: Так і живем...

    Похвалилась вчора шо цього місяця інакше, та яке, все мені знову спинилось.Тре точно до лікаря іти, тим більше в мене по цитології було зле, лікувалась. То всьо діло треба перепровірити.
    Не у всіх.:girl_nea:
    --- дописи об"єднано, 3 Травень 2015 ---
    Навіть не думайте. То саме дурніше шо може собі організувати жінка в хаті.)))
    Тест переробіть спочатку, Ви робили до затримки тому може ніц і не показав.
     
    Останнє редагування: 3 Травень 2015
  11. Shamna

    Shamna Мамуся

    Тест перероблю однозначно, але десь через день-два, якщо витримаю, в хаті тільки 1 тест залишився. Якби було більше, то певно щогодини би робила:girl_crazy:
     
  12. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    ви вже не на ГВ? якщо ще на ГВ, то будь-які затримки нормальні.
     
  13. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    Я якась невезуча в тій сфері,от чесне слово. Казлаи після пологів біль пройде, запальні процеси (які періодично вилазили) зменшаться, і взагалі все якось мало би налагодитиися. А воно тільки гріше стало. Болить як боліло, ше й купа проблем по часті жіночого повилазили.
    Мої КД нарешті прийшли. Цього місяця була трохи мазанина в середині циклу, але ми упорно лікували запальні процеси. Цикл був дуже довгий аж 36 днів, я вже тестів переробила огого. А вчора перед початком того всього таке було відчуття шо там шось набирає і то так сильно...хоча зазвичай в мене просто ниє живіт, а то було враження ніби як чиряк набирає чесне слово. А взагалі як то файно коли всьо добре, і місячні йдуть нормально і нічого не болить не тяне. Хочу вже на УЗД піти, най подивляться шо там робиться, бо я спати не можу від того шо точно не знаю шо там і як. (я троха в тому плані перелякана:girl_blush2:)
    Жанна, а шо в вас за діагноз якшо не секрет? в мене перед тим як почав цикл збиватися теж таке було, шо наприклад, йшли КД 2 дні, потім перерва в 2 дні а потім знову 2 дні.
     
  14. Shamna

    Shamna Мамуся

    Так, ми ще на ГВ. Може і ви праві, але мені дуже незвично, бо від тоді як почалися мої КД після пологів все було чітко по графіку. А зараз їх нема і зовсім жодних відчуттів, що вони мають прийти. Чи може я себе вже так налаштувала. Я вже сама не знаю чи хочу, щоб вони прийшли.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ну от, пройшло пару років після пологів, які я зовсім не відчуваля ніяких неприємних чи больових відчуттів під час КД, а останні рази в перший день тепер поболює низ спини і дискомфорт у животі. А я тішилась що на завжди нічого не болітиме:girl_crazy: Правда то болить зовсім трішечки (якщо вдень, то допомагає таблетка ношпи чи ібумпрому або гаряче пиття і нічого більше, а на ніч нічого не треба). Порівняно з тим що було колись до пологів то просто НІЧОГО, бо тоді перший день боліло страшенно, на другий день притихало (і то з таблетками). Як жартувала одна моя знайома "Час народжувати вдруге, щоб "підтримати хороший ефект":girl_spruce_up:
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    А ск циклів вже було?
     
  17. Shamna

    Shamna Мамуся

    Вже було 4 цикли
     
  18. Raven

    Raven Мама малятка

    Сестра! З позитивного хіба лівий яєчник від матки відліпився і працювати почав.
     
  19. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    В мене все життя дивні і різні місячні. Починаються так само - болиииить, потім мажеться... Але я маю проблеми із щитовидкою. Може б ти і свою перевірила якось на досугє?
     
  20. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Думаю, що щось є в мене з щитовидкою. Колись лікар в Чорнобила сказав, що трішки збільшена. Але я спеціально не перевіряла.