Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Ну знову ж таки, все залежить від самопочуття. Я при такому пульсі просто мліла. Мене відключало. Я не могла з дітьми прогулятись на вулиці, бо чула, що свідомість втрачаю.
     
  2. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Все, точно на погоду реагувала, сьогодні вже як нова копійка, йду далі гуляти :)
    --- дописи об"єднано, 30 Квітень 2015 ---
    Та ви собі можете дозу меншу приймати, не 1500-2000 мг в день ,як рекомендують при В, а хоча б 500 мг( то вийде одна табл в день звичайного кальцію-глюконат)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. marianast

    marianast Well-Known Member

    В мене сьогодні якісь напади незнаю чого. Як приливи- стає душно, починає паморочитись в голові, перед очима все розпливається, дихання спирає, ноги ватні. Сідаю і починає відпускати, спочатку дуже закладає вуха, але стає легше, потім вуха болять в стає ще легше. Лежу, бо як встаю знов по новій. Тиск 100/70, пульс 87, все ок. Звідки?
     
  4. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Так легко кальцій рекомендуєте на пізніх термінах.... Краще його взагалі не пити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    і я б не радила... тим більше у вагітних засвоєння кальцію з продуктів збільшується у 2-3 рази. І природа корчів точно не вивчена, тому вони не 100% від нестачі калію чи кальцію. Це може бути просто збільшене навантаження на судини, вени або матка перетискає щось там...
    --- дописи об"єднано, 30 Квітень 2015 ---
    А в мене щось з оком. Вчора цілий день і сьогодні якісь неприємні відчуття в кутику ока, де сльоза витікає. Притисну - поколює і неприємно так... Око не червоне зовсім, не закисає, гною нема, але от коли йду і повітря потоком б*є в очі - сльозиться, сьогодні ледве по базарі і магазинах походила, хустинку весь час тримала напоготові.
    Що б то могло бути? Може в когось таке було?
     
  6. ohra

    ohra Well-Known Member

    і в мене так буває. в суботи сиділа чесалась і бац - вуха заклало, в очах потемніло, ноги-руки ватні, почала задихатись, а серце чуть не розірвалось, хоч тиск був 110\70 і пульс 87. ледь до ліжка дійшла. а потім весь день глючило - слова забувала, не могла речення скласти. консультувалась з лікаркою, то вона не знає що то було)))
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Kofeinka

    Kofeinka Well-Known Member

    Ви важайте, бо тиск + білок це ризик прееклампсії((
    Тому ви краще з лікарем проконсультуйтеся)
    Здоров'ячка вам)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    але 130/80 це ж ще норма, просто я тиск дуже вічуваю в мене тоді страшені головні болі, а за всю вагітність я ще ніколи себе так добре не відчувала як цей останній місяць, а білок теж досить незначний і немає лейкоцитів, звичайно буду слідкувати за цим, але в мене зараз така алергія на лікарні, зовсім не хочу спілкуватися з людьми в білих халатах.
     
  9. agalinka

    agalinka Active Member

    Дівчата маю пару питань, може хтось стикався з таким:
    1. У мене після пологів гемоглубін низький, і у дитинки так само, то треба пити ліки і вони з молоком дитині передаються чи як?
    2. У мене через тиждень після пологів припинились виділення, лікар каже якщо нічого не турбує то може таке бути. Може у когось таке було, чи що так швидко, це добре чи ні?
     
  10. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    У мене минулої вагітності була неприємність з оком, в театрі продуло на ранок взагалі не змогла відкрити. десь до обіду провозилась з чайними примочками, але нічого не давало. Пішли до лікаря...і тут "как вспомню, так вздрогну". Вона мені почала якимись інструментами відкривати ту болючу повіку щоб подивитись, біль був адський, а вона зі словами" а родити то більше болить- терпіть"... Короче виписала каплі і мазь, корнерегель і флоксал. То, пригадую, та мазь трішки допомогла.
    Ну, на залізному вині аптечному читала отаке
    "При призначенні препарату жінкам, які годують груддю, слід враховувати, що залізо потрапляє в грудне молоко і знаходиться таму вигляді комплексу з лактоферином. Тому, якщо в дитини немає дефіциту заліза, бажано застосування препарату тимчасово припинити."

    Источник: ЗАЛІЗА САХАРАТ-ЗАЛІЗНЕ ВИНО, інструкція, застосування препарату ЗАЛІЗА САХАРАТ-ЗАЛІЗНЕ ВИНО Розчин для перорального застосування по 100 г у флаконах.

    Тобто його теж, мабуть, призначають годуючим. Але тут треба бути мудрим і консультуватись з лікарем, дивитись щоб у дитяти не було алергій.
    Загалом, раджу продуктами піднімати - шпинат, сочевиця, буряк, печінка...Я більше налягла на дієту бо з ліками не дуже дружу, то мені вийшло з 105 підняти до 123.
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Дякувати Богу, пройшло само собою... вже не болить і не сльозиться.
     
  12. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Гемоглобін підніметься сам з часом після пологів. Лише харчуйтесь нормально.

    Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Дівчата, а коли може початись та печія, що у вагітних?
    Бо по описах мене мучать якісь схожі симптоми, але ще термін вроді невеликий-13тий тиждень
     
  14. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    І в мене так було. Прогестерон діє, послаблюючи сфінктери, тому кислота з шлунку закидується у стравохід. А на пізніших термінах і матка підтискає шлунок доверху.
     
    Останнє редагування: 3 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  15. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    В мене сьогодні пішла кров з носа, раніше таке було але в дуже малих дозах, а сьогодні так трохи було, що змушена була зробити ватний тампон на 30 хв, і після того ще...Тиск в мене завжди 100/60. Я не думаю що тиск піднявся, бо в мене він деколи навіть занизький буває 80/55..
     
  16. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    В вагітних ламкі судини, в мене незначні кровотечі теж були я пила аскуратин
     
    • Корисно Корисно x 1
  17. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Мене болить серце, терапевт казала, що кардіограма не дуже добра, приписала рибоксин, але мене тоді нічого не боліло, та й я тоді стільки всього пила, що рибоксину не купувала. І от почала помічати, що серце поколює. Нині досить довго боліло. В когось таке було?
     
  18. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    а мене горло прихопило , виписали хлоргекседин... але від нього легше не стало.... особливо зле як зранку прокидаюсь. Що то ще може помогти?
     
  19. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    я полоскала горло сіллю і лісобакт таблетки смоктала
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Ідентично. Лісобакт у мене був на крайній випадок, в транспорті н-лад, як прихопить. А так сіллю полоскала, але якщо часто, то вона ятрить горло, тому чередувала іі з запареною ромашкою. Тільки не пийте іі, тільки полоскати горло тепленькою - вона пом'якшує. Ну і не забувайте пити багато теплого : малина, компоти, якщо можете і не маєте печіі, липу, шипшину, смородину, може маєте перекручену, не варену. Можна спати в теплих шкарпетах.
     
Статус теми:
Закрита.