Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

    Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)
     
  2. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    В мене голова болить найчастіше від голоду і при такій погоді як вчора-сьогодні. Не саме від системи, а від того, що я занадто зменшую порції і обрізаю солодке в перші дні, бо вже дуууже хочу схуднути. Пізніше приходжу в норму і порції вже більш-менш людські. Для себе визначила, що від шматочка шоколаду чи цукерки біль проходить. Не можу радити робити те саме, бо то несистемно, але можете хоч вранці спробувати.
    А ви не сильно голодуєте? Маєте відчуття ситості після прийому їжі?
    Сама б хотіла почути ще думки на цю тему, бо моя - то тільки на основі моїх спостережень.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Однозначно, у мене те ж саме! Зранку я чекаю поки мені чоловік принесе солодку каву і печеньки, якщо вскочу на ноги без того, то болить голова ще більше. Може це від того, що падає глюкоза в крові...
    Та ніби так... Деколи в обід так добряче наїдаюсь, аж деколи здається що трохи переїла :girl_blush2:А до 12 00 взагалі ні в чому собі не відмовляю )) Але було таке пару разів що вдень мене не було вдома, пропускала обід, і приходила після 18, тоді їла щось дуже легке на вечерю, і в такі дні дійсно на ранок гірше... Бачите, у Вас і у мене схожа ситуація, і Ваші спостереження дуже схожі на мої... Інтуїтивно, якось оці два дні, стала трошки відходити від системи - трошки солодкого і мучного після 12, і так почуваюсь краще. Дозволяю собі квадратик шоколадки, цукерочку тощо... До речі, справді, ще й погода така, і ці всі фактори наклались.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Isa

    Isa Well-Known Member

    Я теж потребую якихось думок...
    Маю зараз психологічно тяжкий період-сама цілими днями з дитям,а він останні тижні такий капризний,що ні...голова квадратом,все йому не так і не то,постійно на руках(і то не умовно,а дійсно)...надіюсь,що це такий період...але ввечері спина болить,змучена страшенно...тому не маю спорт навантажень,реально нема коли вдень,а ввечері,то вже писала,так вже тиждень...від того в мене ще більша депресія!ввечері,коли син засинає,что єдиний час,коли я можу розслабитись,я собі включаю серіал,і...роблю капучіно,а там і шоколадка і пішло поїхало...я розумію,що це психологічно,але реально вдень нормально спокійно поїсти я не можу,тому якось так компенсую...пробувала засинати з малим,щоб вже нічого не їсти,але розумію,що мені треба той час просто для себе,щоб мозги внорму прийшли,пробувала вишивати чи ще чимось зайнятись,все дратує,щось зі спорту-то реально спина болить,що нічого вже не можу...ну що порадите???
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    А якщо знайти файний, смачний, ароматний чай і замінити капучіно на нього? Після шостої і чорносливу не можна, але то менше зло, ніж капучіно і шоколадка. Налаштуйте себе на релакс, тільки змініть наповнення чашки і тарілочки. Я якраз йду робити чай, бо не витримую вже...
    П.С. Прийде @Jasmin і вижене мене з теми за те, що всіх намовляю на гріхи:)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    а я нині чемна. Після 18 нічогісінько не їла. І замість заїсти неприємні враження останніх днів, пішла годинку пішки гуляти зі своєю дівчиночкою. Прийшла додому, ляля у візку заснула, а я йду скрабитись кавою, пити водичку з лимоном і спати. Завтра мінуса ще не буде, але післязавтра я дуже на нього чекатиму!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Isa

    Isa Well-Known Member

    Вот в мене дієвий спосіб,щоб взагалі нічого не було такого дома,то реально дуже хочеться,а нема...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

     
  9. MarichkaR

    MarichkaR Well-Known Member

    Привіт дівчата! Давно тут не писала, на системі 1,5 місяці. Стараюся дотримуватися основних принципів системи. Зранку - їм недозволене поєднання продуктів і обов"язково солодкке, не можу я без нього. Обід - не поєднюю картоплю, макарони з м"ясом і рибою, обмежую кількість сметани, олії. Вечеря- системна. Після 18.00 не їм, можу пити, але не багато. Спорт - деколи зранку займаюся бодіфексом, з Джиліан вже не займаюся, так, як гуляю багато з донечкою, а вона активна, посидіти з нею на лавці не вдається. Так находжуся, що не маю сили на спорт. Результатом задоволена, сьогодні на вазі було 58 кг., не знаю чи точно, бо вага механічна, але те що схудла помітно по штанах) :connie_pull-pigtail.
    Спочатку було трохи важко, почуття голоду і голова боліла, але зараз організм адаптувався. Тепер як з"їм щось жирне чи наїмся на ніч (було 2 рази на Великдень і весілля) то шлунок болів і була страшна вашкість. Дівчатка ви молодці, тримайтеся і не здавайтеся!!!
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    @Аhaha, у вас швидше за все низький рівень цукру. Я спостерігала за собою, що якщо до певної години вранці чогось не поїм - голова буде боліти цілий день. В один з таких днів мені якраз рівень цукру вимірювали, то був дуже низький.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. silvia

    silvia Well-Known Member

    несистемний тиждень закінчився несистемною неділею. Сьогодні ходили на хрестини....в хід пішло і вино і мартіні і пляцки і всяке інше...але було файно і смачно)))) звітуватись завтра не буду, щоб сі не позорити))) ну але як завше з понеділка опять в системний стрій.
     
    Останнє редагування: 3 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  12. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Дуже Вас розумію )) Я сама така.... Як Вам радили вище, єдине що приходить на думку, замінити атрибути релаксу на менш калорійні і корисніші... і може зменшити об"єм. Може якийсь йогурт смачненький замість шоколадки, а замість капучіно чайок? І старайтесь все-таки раніше лягати спати, ну не з малим, але раніше. Десь читала, що від недосипу людині важче позбутись зайвих кг.
    --- дописи об"єднано, 3 Травень 2015 ---
    Дякую, дівчата, за відповіді. Ви праві, то напевно цукор падає. Буду тримати напоготові якість сухофрукти чи щось подібне. Ну нехай буду худати повільніше, але так нікуди не годиться ходити з хворою головоюю Може потім організм адаптується і не буде такого.
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    просто коли людина недосипає, в організмі посилено виробляється гормон грелін, який діє на гіпофіз, сповільнює метаболізм ,породжує бажання щось пожувати і гальмує відчуття насичення. Він так і зветься- гормон голоду. І тоді просто їжі споживається більше, а жири розщеплюються гірше
    --- дописи об"єднано, 3 Травень 2015 ---
    до речі, а сніданок у вас виходить вуглеводний? Бо якщо так- тоді навпаки у вас йде різкий скачок цукру, і за ним- різкий спад. На сніданок бажано мати щось із білкової їжі ( яйко, творожок чи несолодкий йогурт). А вже як бонус- трошки солодкого до чаю чи кави.Але не починати з вуглеводів.
     
    Останнє редагування: 3 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Oliusia

    Oliusia Well-Known Member

    Не з швидких вуглеводів починати ранок, а особливо перший прийом їжі. А ось трохи каші, з яйцем, творог саме то.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Ага, є таке, дякую беру до уваги. Мені чомусь невуглеводи не дуже лізуть зранку. Попробую спершу випивати воду з медом, там багато фруктози, а вона ніби не спричиняє таких сильних скачків, а потім так як Ви кажете, яйко чи щось таке.
     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    тоді брати повільні вуглеводи- ту ж вівсянку ( якщо вона лізе :) Але не можна починати із швидких вуглеводів. Це йде навантаження на підшлункову,і тому йдуть різкі скачки цукру. Від того може і нудити, і голова крутитися.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Isa

    Isa Well-Known Member

    Значить вчора я ввечері щось робила і прийшло мені в голову:"та я ж поправилась",реально відчула все те зайве на животі,блін...ну йопересете...я ж типу худну,привожу себе в форму,скоро літо,хочу бути гарною...і то таке велике бажання,що мені ввечері не не що капучінку не хотілось,а взагалі навіть води...так би щовечора)))

    Дуже чекаю як організує хтось тут марафон,я навіть не знаю,що то таке,але щось здається мені,що то ще більше мотивуватиме...а я зрозуміла,що мені того капець як треба зараз)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Музик

    Музик Мартуська

    прийміть блудну доньку назад у сім'ю :girl_blush2:
    ми пережили свята, 5 днів народжень, одну мандрівку і я нарешті готова знову до вас приєднатись.
    на диво за цей час суттєвого плюса не додалось (якихось 200 грам, але і то я не певна - важко, коли не маєш власної ваги і зважуєшся де і коли попаде. треба мабуть собі купити буде).
    а ще нещодавно вичитала про залежність від цукру і вирішили з сестрою собі влаштувати 21 день без цукру. наразі день перший - політ нормальний.
    снідала манною кашею на молоці, з полуницями і медом.
    зараз буду мати перекус на роботі - желе агарове з вишень у власному соці (направду - просто розморожених і прокип'ячених вишень, без цукру, меду і всякого такого). хтось може підкаже калорійність? я не знайшла щось скільки агарове желе матиме, тільки желатинове пишуть.
    на обід - ой, не знаю. маю мега смачнючу картопельку з грибною підливкою, але то вроді не системно, правда? якщо так - то гречку зварю.
    а на вечерю - салат овочевий, заправлений йогуртом. чи можна туди ще бринзи з коров'ячого молока додати?
    зареєструвалась на одному з сайтів, щоби за калорійністю і БЖВ слідкувати - виходить конкретний недобір білка і загальних калорій. треба щось буде коригувати.
    одним словом - я знову з вами :connie_pull-pigtail
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Здається нема заборони на дует "картопля-гриби". Тільки врахуйте, що картопля з розряду "рідко" ну і масла/олії/сметани припильнуйте скільки йде на порцію. І ще - підливка без муки:) А щодо бринзи, то її рахують не як творог, а як сир. І жирність там, напевно, більша 5%. Схиляюся до думки, що ту бринзу було б файно в варіанті з кріспами схрумати, а не з овочами. Поправте, якщо не права.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    А мене вага дуже радує - мінуси, коли більше, коли менше, але мінус! Вчора трохи відійшла від системи - були в гостях, і спокусилась на один пиріжок з чаєм десь біля 20 год.:girl_blush2: І вже нині плюс 100. Але то нічо, правда? я ж не щодня так. І ще похвалюсь - люди, які мене не бачили десь місяць ( а я трохи більше місяця на системі), зробили комплімент, що гарно виглядаю, живіт явно зменшився, і талія тонша:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  21. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    я наразі все ще без мінуса. 58.8, 58.9 зранку
    входжу в "зону турбулентності", до КД 10-12 днів. Якщо до вихідних вдасться скинути грамів 300 - буду рада. Якщо до КД вдасться "застовбити" 58 рівно і не зірватись - буду щаслива
    а по ходу це реально на системі, тож буду-но я щаслива вже, а 58 кг рівно - невдовзі :)
    всім вечора, обіцяючого мінуси, і системного початку буднів!
     
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.