Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

  1. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    Я користувалася такими масками Serical, вони в таких великих банках продаються по 1л. В мене була Latte, аромат супер, волосся м'яке після неі. Там е різні, і для фарбованого здаеться теж. Я користувала замість бальзаму на кожне миття голови. Ціна була рік тому 42 грн (але це в нас в одному магазині, причому шо на банці ні слова по укр чи рос) а в космо/ватсоні тоді була десь по 80, зараз в нас на ринку вона вже по 70-90, в космо не дивилася. Але вистачае дуууууже на довго, аж набридае :)
     
  2. flame

    flame невгамовний експериментатор

    я теж таку маю, тільки 1.5 літрову. Я скорше вмру, ніж вона закінчиться, вже десь рік користуюся і ше на рік точно залишилося. Добре, що термін придатності до кінця 2017р.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. jalla

    jalla Прогрес року 2013

     
  4. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Дівчата, хтось користується масками чи олійками Лореаль Містік оіл чи Абсолют репеа?
    Як вам? Є якийсь ВАУ-ефект?
    Мені їх радили, але ціна не низька...
     
  5. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Порадьте хороший засіб для блиску волосся? бо зараз воно якесь тьмяне
     
  6. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Я пораджу вам комплекс вітамінів пропить, тому що зараз такий період після зими, що реально не шкірі, не волоссю не хватає корисних поживностей) А ще чудово допомагає стрижка, зніміть трохи посіченого волосся і буде супер) перевірено на собі)
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Olenya

    Olenya Active Member

    Дівчата, а де ви купуєте, чи останнім часом бачили олійку для посічених кінчиків Др. Санте, бо я всюди дивлюсь, знайти не можу. Вже в трьох ватсонах буа, а результату нуль.
     
  8. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    погляньте на мейкапі) Я цієї марки там купувала собі косметичні засоби
     
  9. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Ще порадьте які можна? бо я тим питанням цікавилася, але не знаю які краще пити
    А на рахунок зняття посіченого волосся - та треба сходит, бо ще як минулого року стриглася, і бачу що є трішки його.
     
  10. Жменька

    Жменька Well-Known Member

  11. Olenya

    Olenya Active Member

     
  12. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    ця, як на мене, взагалі нічого особливого не робить. Трішки зволожує, згладжує посічені кінчики злегка, додає блиску та й все. Ефект суто косметичний і короткотривалий. Маю таку, наношу крапельку лише на кінчики волосся, то як зранку вимию голову, то десь годинки 2-3 той ефект "згладжених" кінчиків тримається, а до кінця дня (чи то від розчісування волосся, чи й просто так без причини) вже видно посіченість/зломи на кінчиках волосся.

    Я вже десь тут писала про ту містік оіл, пошукайте.

    А взагалі, підійде для відносно здорового волосся, можливо навіть нефарбованого. В мене блонд, тому мені вона дуже і дуже посередня (напевно мені потрібний "сильніший" засіб). Вже рік користуюся, чекаю поки закінчиться, щоб купити щось дійсно професійне, хоча б ту ж Марокканоіл, чи ще щось такого рівня.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Я приймаю в осінньо-зимово-весняний період вітаміни від Амвей Біотин Ц. Там вони спеціально розраховані на коси, нігті і волосся. Задоволена)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    згадала, що подруга радила ще якісь вітаміни для краси волосся, але з моїм скклерозом(((((я забула назву!!!!!!!
     
  15. Zoya

    Zoya Member

    Ще олії для волосся натуральні спробуйте! Кокосова дуже гарна. Вона універсальна - і для пошкодженого волосся, і для тіла.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Isa

    Isa Well-Known Member

    Дівчатка,закінчився в мене мій шампунь,дістала з запасів пантін(колись мені подарували),ніколи не користувалась ним...так от милю голову і заодно читаю етикетку,те що виготовлено в расії то одне,читаю складники-на першому ж місці лаурит сульфат...як ви вщагалі ставитись до того складника в шампуні?бо я то негативно,але колись читала,що для того,щоб щось там проникло крізь шкіру,то треба мінімум той сульфат в чистому вигляді тримати на голові годину,а без нього,погано змивається жир з голови...якось так,що скажете?
     
  17. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    запитаю ще тут
    Дівчатка, хочу кардинально поміняти образ. Планую теж подовжене каре або щось типу того. Плюс колір новий. Або брондування. Хтось має якихось стилістів щоб порадити. В Ожигіна була, але вдруге мене його робота не надихнула. Сподобався підхід в Комільфо на Гнатюка, дівчина порадила, розказала, як/що вона бачить. Але ціна 1000 грн... Не знаю.. Це за нову зачіску, фарбування, тонування і укладку. Хтось там був за такі гроші? Може хтось знає якихось толкових, бо мені те, що стрижуть-вистригають не дуже подобалось до того.
     
  18. Zoya

    Zoya Member

    я раніше користувалась - і нормально. потім з 7-8 місяців користувалася більш м'якими шампунями з коко глюкозидом тощо. а оце тижні зо три тому взяла в Ейвоні звичайний шампунь. так таке почалось! лупа, свербіж... так шо тепер без експериментів! на контрасті все зрозуміла.
    в лаурил сульфату гарні миючі якості, але якщо довго користуватись, то пишуть - шкідливо.
     
  19. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    в мене теж валяється у ванні шампунь від Ейвон, то теж лупа і свербіж почався. Так що то напевне не від лаурил сульфату залежить.
     
  20. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Я була. Це було ще до скачка курсу і трохи дешевше. Що сказати? Майстри там справді хороші (з тих, що працювали при мені - всі), фарби якісні. Звісно, салон відповідного рівня і дешево там не буде:girl_smile:
    Тоді я вийшла дуже задоволена. Зараз не фарбуюсь (відростає омбре), тому не в курсі, хто там зараз працює і які ціни.
     
    • Подобається Подобається x 1