Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    @aknytsU Попросіть, щоб дивилася легенько, попередьте, що хвилюєтеся за малятко. Я думаю, що лікарка зрозуміє Ваш страх.
    Мене оглядала в 15 тижнів, то я просила, щоб легенько, бо я дуже боюся)))
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. lianorka

    lianorka Member

    Я на 5 тижні. Вагітність відчула десь через тиждень після зачаття. Кожного дня були якісь поколювання, поболювання. Не хотіла завчасно радіти, щоб потім не розстроюватись. Потім почала міряти базальну температуру : 5 днів підряд 37.1, тоді і сказала чоловіку про свої підозри. Коли місячні не прийшли стало ще чіткіше, але чоловік настоював не пришвидшувати події. На 5 дні затримки провела тест і в 7 ранку(не могла спати довго, дуже кортіло побачити результат) обрадувала чоловіка 2 полосочками. Тоді вже він не стримував емоцій))) До лікаря ще не ходила, хоч були трішечки коричнуваті виділення, що мене злякали. Щодо симптомів - хіба болять груди і дуже полюбила квашені помідори, трохи тошнить в транспорті,але таке й без вагітності бувало.
    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 30 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 6
  3. Мамин зайчик

    Мамин зайчик Well-Known Member

    В мене вагітність 4 тижні. Завтра маємо летіти, недалеко, 2-годинний політ. Хто літав на такому терміні? Як перенесли політ?

    Дзвонила до Г, казав, що можна не переживати і нічого спеціального з собою не брати.
     
  4. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Звісно на такому терміні боятись нема чого. Обмеження з 30 тижня, якщо не помиляюсь, а може й пізніше
     
  5. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    http://klubkom.net/posts/2653 тут в коментарях лікар дає поради щодо прельотів.
     
  6. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Мене така увага трошки лякає :), але і приємно. Відповідаю у цій темі, бо це мені видається добрим знаком :).
    Я була на УЗД - на жаль, довелось зробити трансвагінальне (ще один привід для хвилювань), але там побачили ембріон (думала вмру, коли поверх живота далі ніц не бачили...а повних 7!). Він трошки замаленький (5.49мм), але вроді не критично. Я себе вже не знати як висварюю, що не почекала довше, але дуже хвилювалась.. І от толком далі не відомо. Але тепер не буду нікуди йти - хай буде, як буде. Пообіцяла собі, що тривожити не буду більше УЗД. Так що чекаю на тиждень 12 так - і сподіваюсь, що дочекаюсь без неприємних сюрпризів. Чесно - дуже боюсь. А в мене ще й резус-мінус, треба би кров здавати періодично... Отаке.

    Здається, починається токсикоз - гидненько так, вночі...Нині прокинулась і заснути вже не могла від "фонового нудження" - мусила встати і піти за хлібом. Пам"ятаю таке ж в найпершу вагітність - я все заїдала. Зараз їм разів 5 в день (це тільки основні прийоми їжі :sad:), набрала певно 2.5 кг - від чого трохи в шоці (але дай Бог щоб то тільки тим мінуси і скінчились :)). Найбільше мені не подобається, що на роботі люди (вже двоє) почали питатись - бо щоки висять...все випирає. А мені говорити не хочеться - з моєю то історією, я щасливою боюсь бути сама..не то що ділитись.
     
    • Подобається Подобається x 33
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Мамин зайчик

    Мамин зайчик Well-Known Member

    Дякую за ваші відповіді, дівчатка. Ми вчора прилетіли. Загалом переліт перенесла добре, єдине що потім ще 1,5 години їхали автобусом, то відчувала тиск внизу живота і дискомфорт. Все-таки переміна тиску і дорога дались взнаки. Але на щастя, приїхала, трішки відпочила, і все минуло.
    --- дописи об"єднано, 13 Травень 2015 ---
    А ми сьогодні нарешті поїдемо до Г. Хочу, щоб мені вже офіційно сказали, що я вагітна :haha:

    Почуваюсь без особливих змін, єдине що груди трішки збільшились і чутливіші. Сподіваюсь, що так спокійно пройде і вся вагітність :girl_tender:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Мамин зайчик

    Мамин зайчик Well-Known Member

    Були ми вчора в Г, потребую вашої розради.

    Є вагітність, 5 тижнів і 6 днів, але ще не візуалізується ембріональний зачаток. Лікар казав, що цей термін якраз граничний, коли так може бути. За тиждень маю знову прийти, щоб він подивився, чи розвивається плідне яйце і чи прослуховується серцебиття. На разі, повний емоційний і фізичний спокій, ніякого статевого життя. Також є гематома, кіста в яйнику, яку він назвав вагітною, бо до того в мене не було її, і відшарування, але в мене нічого не кровило. Ліків ніяких не призначив, казав, що в нас зазвичай виписують гормональні препарати для збереження, але їх доведеться пити аж до 12-13 т.в. Але каже, що західна медицина в такому випадку радить тільки спокій.

    Скажіть, чи була в когось схожа ситуація. Намагаюсь не переживати, не хочу читати інтернет, щоб додатково не нервуватись. Ця вагітність перша і дуже довгоочікувана. Всі надії на те, що в наступну середу лікар таки побачить ембріончик і почує серцебиття.
     
  9. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Це у нас гінеколог так сказав? За спокій і вичікування погоджусь...
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    В мене була подібна ситуація то я здала ХГ і прогестерон для себе
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    ХГ можна здати... я також одразу після тестів здала і навіть до лікаря не йшла, хіба потім консультувалась щодо виділень.
     
  12. Мамин зайчик

    Мамин зайчик Well-Known Member

    Так, сказав, я була щиро здивована. Довіряю йому, бо саме в нього я і завагітніла.

    Коли саме здавали, маю на увазі на якому терміні, і про що скажуть ці результати? Не знаю, чи є сенс зараз здавати ще якісь аналізи, бо лікар дивився вагінально вчора і за тиждень я знову йду до нього.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Вже добре, що знає західну думку, я б сказала, прогресивно... Не запицькує відразу ліками...
    ХГ здається якраз на такому або й ранішому терміні. Здаєте один день, потім через день чи два знову і він має подвоїтись або в 1.5 рази хоч збільшитись. Головне, щоб ріс. Так видно, що вагітність прогресує. Я на узд планувала йти аж на 12т, тому той аналіз підтвердив, що все там гарно)) Але потім так вийшло, що треба було на 8т піти.
     
  14. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    ХГ здавала зразу ж як взнала що завагітніла. Здавала його в динаміці через 2 дня. Якщо росте значить вагітність розвивається)) Бо я немала терпіння чекати узд коли буде видно ембріон, бо на 5 тижні також сказали що нічого поки не видно
     
  15. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    А прогестерон, вже тепер багато читала, взагалі за добу дуже коливається і в плазмі крові його к-кість не дуже інформативна... Якщо лікар захоче призначити прогестерон - він це зробить і без аналізу, бо навіть при нормальних показниках гормону його приймали... (( (що, на мою думку, не виправдано).
     
  16. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    Ну я його здавала для себе чи він просто в межах норми бо перша вагітність була невдалою, то я зі страху його і зробила
     
  17. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    на такому терміні ХГ вже так швидко не росте. В мене за тиждень десь на 1.5 виріс, якщо не менше. Якщо вже підтвердили вагітність, нічого не турбує - то довіртесь лікарю і відпочивайте.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    І я здавала))))
     
  19. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Погоджусь... та й гроші зекономите, бо аналізи тепер не дешеві...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Мамин зайчик

    Мамин зайчик Well-Known Member

    Дякую за відповідь. Я ХГ здавала поки що тільки один раз, 4 травня, результат показав вагітність 4 тижні. В принципі, я так і думала. Лікар вчора підтвердив це. Мабуть я зараз не буду себе гризти і спокійно дочекаюсь наступної середи.
    --- дописи об"єднано, 14 Травень 2015 ---
    Дівчатка, а у вас на такому терміні, були такі не то ниючі, не то потягуючі відчуття внизу живота? Вчора після огляду робила ще деяку домашню роботу, то мала такі неприємні відчуття. Та й сьогодні ще трошки відчувається.
     
Статус теми:
Закрита.