Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

  1. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Капець... Відпадає Туреччина:girl_cray: Ну що ті москалі лізуть всюди, мають Кримнаш і най сі тішать:girl_devil: Хорватія кажете не дуже замоскалена.... Дякую, будем думати в сторону Хорватії чи решти Європи...
     
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    в усіх районах є готелі, де росіян практично немає. Наприклад в мережі готелів, які належать німцям і норвежцям чи французам росіяни не особливо їздять ( їх як є, то процентів 10). Бо їм просто не цікаво :)- уся анімація на іностранному, а крім того, пищать, що їх "дискримінують, ігнорують і морозива не дають" :).
    --- дописи об"єднано, 4 Травень 2015 ---
    орієнтуйтеся по готелям. Ми минулопіч були в готелі, де росіян була більшість. Решта- Україна і іноземці, багато власне турків ( бо готель належить турецькій мережі). Але ніякого дискомфорту не було. Так, анімація на російській. І основний персонал володіє російською . Але ніяких конфліктів чи "тагіл руліт" не було. Українці жовто-блакитний прапор вивішували на балконі :), москвичі по вечорам з киянами Океан Ельзи співали. Ніяких п яних фізій і купань в басейнах.
    А неподалік був готель норвезької мережі "Вікінг"- то там навпаки- росіян мінімум, ів основному норвежці, англічани. Але я в вам скажу, що іноземці на відпочинку часто себе поводять ще гірше росіян. Ті ж англічани чи німці як розслабляються, так розслабляються. І п яні гулянки теж влаштовують.В сусідньому ще одному 5* готелі вони по вечорам в басейні могли капці мити :)
     
    Останнє редагування: 4 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Я не знаю, як такі готелі знайти, бо в турфірмах мені щось не дуже "внятне" про це казали. Як маєте, якісь контакти таких готелів, киньте пілз в пп.
    --- дописи об"єднано, 4 Травень 2015 ---
    Голрвне побажання чоловіка: щоб москалячого духу там не було :) Бажання ірраціональне, але він, як впреться...
     
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    найкраще вам порадить наша Таня ( tanchyk) :). БО одні і ті ж мережі мають сітку готелів у різних частинах Турції. Мережа готелів "Вікінгів" належить норвежцям. Там хіба в Вікінгу Ноні Біч росіян трохи є, а наприклад, у Вікінг Старі- їх одиниці. Просто є такий нюанс: іноземці на море практично не ходять. Вони приїжджають і сидять весь відпочинок біля басейнів. На пляж в основному лиш наші люди ходять. Тому готелі можуть бути суперські, але від моря- далеченько ( хоча є трансфер).Та навіть як близько до моря, іноземці надають перевагу басейнам.Наш минулорічний клубний готель був розташований прямо на березі моря. І при цьому, крім українців і росіян на пляж хіба італійці вилазили. Турки, скандинави, французи сиділи біля басейнів. Хоч пляж і море- в 10 метрах від басейнів.
    В Сіде минулоріч відкрили "Султан оф Дрімс". Здається він англічанам належить, бо їх там основна кількість і персонал англомовний. Інші- це ті ж турки і німці. Росін там практично нема. Взагалі добре орієнтуватися у відгуках на Топхотел. ПО моєму досвіду, вони +- відповідають дійсності ( принаймні по тих точках, де відпочивали ми за весь час). І от якщо по якомусь готелю є багато негативних відгуків росіян через те, що їх "ущемляють порівняно з ..."- значить в тому готелі в основному іноземці :)

    п.с. хоча направду, я ще ні разу в Туреччині не стикалася з реальними проблемами, які би росіяни влаштовували. Правда це стосується твердих 4- 5* готелів. Минулоріч навпаки була свідком, як українці після коктейлів влаштували скандал, що аж поліцію викликали. Ті, хто хоче гульбанити з росіян, їдуть в дешевші варіанти 3* , і розважають себе самі як можуть :). Можливо раніше вони і вели себебільш розв язано, а зараз більш-менш нормально ( принаймні, не гірше українців)
     
    Останнє редагування: 4 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Balu

    Balu Member

    Дівчат, підкажіть, де можна в нас ще на море попасти? Може, хто має перевірені контакти в Лазурному чи Скадовську?
     
  6. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    @Neverland відгуки про готелі читайте на Tophotels, ми завжди як шукаємо готелі то вибираємо європейські марки,щоб без москалів ( по Єгипту- бо це наш найкращий морський відпочинок) По Туреччині не підкажу,бо були лише один раз і взагалі то була наша перша подорож за кордон, ще були зелені в тому всьому, готель був шикарний, але москалів там було ого-го, відчувалося це особливо коли ходили їсти, фрукти зміталися з швидкістю вітру.
    Ну і як ви розумієте ,напевне, європейські готелі будуть по ціні дорожчі ніж де росіяни і українці
     
    Останнє редагування: 9 Травень 2015
  7. VERO

    VERO Well-Known Member

    Рашисти є практично всюди. Головне, щоб не більшість. Тоді вони себе поводять, ніби всі інші- на їх території. Якщо в готелі більшість європейці, то росіяни скромніше себе поводять. Відповідно і слов'ян взагалі буде менше. Але тоді анімація, швидше за все, буде німецькою/англійською або з перекладом. В міні-клубі, для прикладу, можуть укр. чи рос. мови не розуміти. І дитині важче буде знайти собі друзів, якщо є така потреба. Ну і якщо про готель на топхотелс відгуків дуже багато, то це "точна" росіян. Якщо відносно менше- то є шанс, що менше їх там зустрінете.
    --- дописи об"єднано, 9 Травень 2015 ---
    +1. Моя любоффффф))) Червоне море на інше б не проміняла. Особливо, якщо знайти багатий кораловий риф і вхід піщаний, і в безвітряній бухті... В ньому можна годинами плавати і не помічати, як час спливає. Просто кайфувати.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    @VERO ой готелі я дуже скурпульозно підбираю в плані коралів, бо чоловік у мене кораломан і його цікавить тільки готелі з найкращими рифами ( тепер тільки в Марса-Алам за цим), я можу кілька тижнів вичитувати, сидіти кучу відгуків, колись знала всі напевно готелі, могла би в туранстві працювати в напрямку Єгипет))), бо в агенствах коли приходжу, то вони зеленого поняття не мають про ті готелі що я питаю, навіть не чули ніколи. Але остатньо, ми щось змінили напрямок відпочинку, зараз скучаємо за Єгиптом трохи, але є ще багато варіантів куди треба поїхати)))Ніколи не йду в агенство і кажу порадьте, все шукаю сама, потім дивлюсь який туроператор його пропонує і тільки тоді в агенство.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. VERO

    VERO Well-Known Member

    Аналогічно. Ми теж кораломани, але в нас двоє діток. Тому Марса Алам нам не дуже підходить. Шукаємо і щоб їжа якісна і для діток адаптована була. І вхід в море лише по пантону також не влаштовує. Має бути ще з берега. І розваги для них мусять бути, бо як сонце зайде, мусять мати чим зайнятися. А враховуючи те, що з дітьми на 12-14ночей намагаємось їхати, щоб акліматизувалися, і місця в літаку і частково готель теж для них платні- то шукаємо компроміс. Найчастіше у вигляді горящих путівок. Бо бюджет величенький на нашу сімейку. Ми ще й в школу пішли цього року. Я люблю Єгипет весняно-осінній, а це важко співставити із шкільною програмою(((
     
    Останнє редагування: 10 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  10. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    А з якого віку ви почали діток в Єгипет возити?
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    я би не сказала. Не завжди і не всюди. Ми відпочивали у готелях, де росіян була більшість- такого не було.Можливо, колись так себе і поводили. А в останні 2 роки я з таким не стикалася. Вони можуть між собою там возмущатися, що" от до тих і тих сталяться краще, як до нас; ми що- гірші і т.п. " Але так щоб аж дуже відкрито вели себе по господарськи- ні. Українці себе поводили точно так само Особливо минулого року це було помітно, коли ще в трансферному автобусі, якій розвозив з аеропорту по готелям, наші туристи мало там не побили рядового турка-водія, бо в нього якась там російська музика грала. Реально з криком накинулися, що " у нас війна в країні, а ви собі дозволяєте включати російську музику в автобусі і т.п. НЕгайно виключіть і т.п." ТОй водій нічого не розуміє ( він- рядовий турок, який і поняття може не мати, де та Україна і що там відбувається. Ніякого злого умислу в нього не було- грала підбірка музики- як на іноземній мові, так і там десь були російські пісні), гід йому перекладає бігом на турецьку, він перелякано виключає, гід вибачається , дехто з туристів продовжує нервуватися...Взагалі ще є така тенденція, якщо серед росіян- більшість з Москви чи Пітера, то вони цілком адекватні. А от "господарями" себе власне можуть відчувати ті, хто прилетів з Півночі. Вони- при великих грошах, вони цілий рік пашуть десь за Полярним кругом, вибираються а відпочинок і намагаються за той період урвати якомога більше. Грошима розкидуються направо і наліво і за це очікують відповідного відношення. Така тенденція не лише на заморських курортах. В Криму раніше вони теж так поводилися.Але і серед українців були "унікуми"
    зараз в "європейських"готелях практично дійсно не зустрінеш навіть менеджерів, які б розуміли російську. В готелі їх відбирають по основному контингенту. І , до речі, якщо це "німецький" готель чи "французький", то вони не завжди і англійську добре розуміють ( вірніше розуміють і спілкуються на такому рівні, як я :) Ну але при великому бажанні можна порозумітися ).Анімація і дитячі клуби працюють без перекладу.По телебаченню не буде налаштування на наші канали.За те і росіяни не люблять таких готелів- дітей немає чим зайняти, бо їм в таких клубах скучно, вони нічого не розуміють ( а наші люди люблять запхати малечу в дитячий клуб, а самим- розслаблятися), анімацію теж не розуміють. І що залишається робити, особливо якщо ти в заміському готелі і нікуди податися? Заливатися безкоштовним алкоголем
    на топхотелі відгуки по любому в основному росіян- це російський сайт :). Як і турправда.Ще частина- СНГ-шних відгуків. А іноземці на топхотел не заходять узагалі. Тому їх відгуків тут і не буде. Європейці мають свій сайт "а-ля топхотел . Я десь тиждень тому на такий натрапила.Але не запам ятала назву сайту .
     
    Останнє редагування: 9 Травень 2015
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ні. Ні минулоріч ні цьогоріч по турецьких готелях ціна не вища. Є "європейські" по цінам доступнішим. А взагалі найдоступніші в ціні- власне готелі турецької мережі ( а тут контингент не вгадаєш- один рік так, другий так. Хоча росіян і тут завжди багато)
    і я так
    До речі, наша Таня ( tanchyk) дуже гарно радить, оперативно надає інформацію. Принаймні мені вона радила саме ті варіанти, які я вже сама до того собі запримітила. А от взагалі щодо турагентів, то тут дилетантів море. Турагенти навіть одного відомого оператора можут не орієнтуватися в тому, що пропонують. Банальний приклад: три відділення одного оператора. В одному- сидить хлопчина, з виглядом "чого ви нас потурбували". І на всі питання у нього одна відповідь - "ну". В другому- сидить пенсійного віку жіночка, яка, як виявляється, "сьогодні тут сидить замість дочки, бо та прихворіла" (прям як з фільму "Операція И":- " А где бабушка? -Я за нее"):). А в третьому місці- уже сидить працівник, який хоч якусь інфо може дати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    @сніжна так, погоджуюсь, Таню не маю на увазі, вона свою роботу знає, а любе агенство куди зайдеш- то просто жесть
     
  14. sonyafortuna

    sonyafortuna Sonya Fortuna

    Віктору було 3р, а Матвію 4місяці. були в The Desert Rose Resort 5* Курорт, Хургада‎
    залишились ним задоволені, росіян було мало.

     
  15. привіт, допоможіть ,хто володіє інфо по халкідіках Греція. 1-11.06 будемо відпочивати в Скалас Фурка (Касандра). Хочу сама поїхати на екскурсію в Салоніки. Продумала собі екскурсію , почмтала про міст, визначні місця, як добратись з автовокзалу Салоніків до центру (78 автобус), але може хто підкаже автобусну карту Салоніків , перерилавесь інтернет, ну не можу знайти, і ще які маршрути ходять до церкви Св. Димитрія(я звідти планую екскурсію)? може хто знає , де знайти список всіх міських маршрутів міста? Дякую.
     
  16. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    не раджу, були там минулоріч, море і пляжі брудні, майже біля берега великі медузи, єдиний плюс це те що там море мілке для діток (але враховуючи його чистоту:bad: то це дуже маленький плюс), для дорослого нема що робити, йдеш 100м а там води по пояс-груди (я не ходила, просто їхали на катамарані і дно було досить близько, там на тій відстані медуз бааааагато)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Підкажіть, хто був у Грузії? Цікавить Батумі. Подруга казала, що значно дешевше самим їхати і жити як в Одесі: тебе зустрінуть-приведуть-нагодують. Каже, що сенсу нема в отелі за такі гроші. А ми все ж з малим. Ніколи так щоб не по Украіні не їздила. А раптом приїдем, а там пусто:) Ну і взаглі, як там клімат, люди?

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  18. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Повністю погоджуюсь, хоча була там давненько (у 2006 році), але все так як ви описали... море брудне, мілке і медуз багато. Хоча на цей час поїздкою була задоволена, всетаки перший раз на морі:girl_haha: та вдруге не поїхала б однозначно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Те що самим їхати у Грузію дешевше, це однозначно. Ми їдемо цього року в кінці червня, плануємо трохи поподорожувати, відвідати цікаві місця, а не лише море... спочатку поживемо у Тбілісі, а потім у Батумі. Житло замовляла на Букінгу, квитки у МАУ. На скільки я зрозуміла (начитавшись масу відгуків), то люди там дуже гостеприїмні і не дадуть пропасти:girl_wink:особливо добре ставляться до українців. Молодь переважно знає англійську, а зі старшим поколінням легко порозумітись на російській. Клімат думаю, що схожий до кримського.
    Є темка про Грузію, можете почитати:
    http://posydenky.lvivport.com/threads/gruzija-xtos-vzhe-mandruvav-tudi.103057/
     
    Останнє редагування: 12 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    А скільки вам це виходить? Наприклад житло за добу, витрати поточні, білети? Дякую.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk