Лікар-дерматолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ckorpionsha, 27 Жовтень 2008.

  1. oksankaMarjan

    oksankaMarjan New Member

    Привіт) Я теж ходила до Сех. Діагноз той самий, також прописала препарат для жовчного. Я ходила рік тому, як лікар вона мені сподобалась, але я так розумію вона всіх відправляє на аналіз і більшості знаходять демодекс. Але чи це є основною причиною появи прищиків, я трішки сумніваюсь. Так лікування трохи допомогло, я здавала знову аналіз і вже не було демодексу. Обличчя трошки гарніше стало, але пройшло трошки часу і знову([/QUOTE]
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. KsuhaGrytskiv

    KsuhaGrytskiv New Member

    Я хожу до Сех вже два роки. Начиталася про неі на форумах,вона мені сподобалась. Ходила до неі з сонячним лишаєм,бо ніяк не могла вивести,а вона за місяць справилася.... Сьогодні доцю водила,бо має якусь перхоть( ніби себорейний дерматит,кажуть,що після відлучення ГВ),ій 2 роки,нас оглянула,правда ми були по запису,на 11.15,приіхали на 10 год.,а там 2 люлини,от вам і запис.... Але Сех лікар файний;))
     
  3. pidsniznyk

    pidsniznyk Member

    Як лікувати себорейний дерматит на обличчі, груди, шия...
    Вже напевне років 10 лікую...
    І кишечник лікувала, і печінку..
    І на дієті сиджу хронічно;(
    А воно є.
    Єдиний раз, коли я тішилася чистотою шкіри це було під час вагітності. Починаючи вже з4 місяця я могла їсти все що хотіла і мене не обсипало.
    Зараз вже дитині 2 міс і воно з'явилося знову;((
     
  4. tarnavska

    tarnavska New Member

    В мене купероз!Підскажіть-будь-ласка куди і до кого з такою проблемою можна звернутися?
     
  5. pidsniznyk

    pidsniznyk Member

    Я не знаю скільки вам років, але якщо початок то можна кремами, а якщо вже запущено, то моя старша коліжанка колись ходила в Персону люкс і ій лазером щось робили. Результат видно.
    То десь 4 роки тому коштувало приблизно 100 грн за 1 см2


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  6. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    я щось не зрозуміла
    запис на 11, а ви прийшли на 10? і що дивного що там 2 людини?
    мені ще просто цікаво як найкраще записуватися до Сех, щоб поменше чекати, бо моє шило максимум 2 хв на одному місці побуде
     
  7. KsuhaGrytskiv

    KsuhaGrytskiv New Member

    Там ніби по запису,і як приходиш і дивишся в зошит у якому є записи,то аж страшно іти під кабінет. А тут прихожу швидше,а людей майже нема. Прийшла питаю хто останній,і все. Там ніби запис,але не знаю для чого..... Може шоб черг не було..
     
  8. pidsniznyk

    pidsniznyk Member

    Дівчата, скажіть чи хтось лікувався в Оксфорд медікал?
    Які враження?...


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  9. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    З численних відгуків зробила висновок, що то центр по викачуванню грошей з людей. Сама б туди не зверталась, хіба якийсь конкретний хороший лікар там був, а так то ні.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Regotyshka

    Regotyshka New Member

    Попрошу контакти Сех в пп. Дуже дякую!
     
  11. Natalisb

    Natalisb New Member

    І мене терміново потрібні котакти лікаря Сех .
     
  12. Turtle

    Turtle Member

    Дівчатка,скиньте будь ласка тел. Сех в ПП, хочу попасти до неі з 8 місячною дитиною. Наперед вдячна.
     
  13. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    ну бо ж люди по запису. записуватись до неї за тиждень-два, в когось не виходить прийти,всяке буває:) та й добре тепер з записом, бо раніше до неї тьма людей була(чи то може мені так щастило)

    можете спробувати без черги звісно, але вам тоді в реєстратурі карточку не вироблять. бо якщо ви не по запису, картку не дають. а без карточки вона перший раз не хоче приймати.
     
  14. Turtle

    Turtle Member

    Дякую,спробую записатись.
     
  15. Joll

    Joll Well-Known Member

    Ходжу до Сех, лікуюсь вже 2 місяці. Приймала вже 2 курси ліків, мажу обличчя бовтанкою і маззю - поступ у виздоровленні дуже повільний. Червонота потрохи зникає. Паралельно ходила ще до ендокринолога та окуліста, так як демодекс вже появився і на повіках. Додатково купила ще дві мазі для ділянки навколо очей. Словом, цілими днями ходжу із тими мазями на лиці. Останнього разу, після повторного шкребка на демодекс, який знову був позитивним, Сех виписала мені препарат, який став реально допомагати - Оргіл називається. Після нього перестали вискакувати нові прищі і чесатися голова. Як закінчу його приймати, піду ще раз на прийом та аналіз. Дівчата, яка ж це зараза, не приведи Господи таке підчепити...

    П.С. Будь ласка, хто має телефон Сех, скиньте у приват, бо я його досі не маю, не дала вона мені його.
     
  16. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    От і я в неї лікуюся від демодексу.Пропила курс трихополу і мазала маззю і бовтанкою,то ніби лице стало кращим,а як перестала,то все знову з'явилося.Я вже втомилася з тим боротися.Комусь вдавалося вилікуватись від тої зарази?Я читала,що крем Квазікс допомагає від демодексу і від почервоніння шкіри і від судинок допомагає.Хтось може користувався таким?Вже не знаю,що на себе мастити,щоб то все пройшло....
    --- дописи об"єднано, 19 Червень 2015 ---
    А що з ним робити?Це таблетки чи мазь якась?
     
  17. Joll

    Joll Well-Known Member

    Я теж не знаю, що робити, вже руки опускаються, чесно (((. Завтра йду на черговий прийом, послухаю, що вона ще призначить. Оргіл - це таблетки, коштують 61 грн у "Знахарі".
     
  18. Zizol

    Zizol New Member

    хто знає, що то за "професор" оглядає разом із хомиком а.а.??
     
  19. Joll

    Joll Well-Known Member

    Була сьогодні на черговому прийомі у Сех. Перед тим, за тиждень, ходила на консультацію до офтальмолога Коберніченко Олени Миколаївни (завідуючої, дуже хороша лікарка) у свою поліклініку (на Озаркевича), виписали мені "Тобрадекс" (мазь для повік, обійшлась у 112 грн в "Знахарі") та "Демолан форте" (гель для лиця від демодексу, замовляла попередньо у тому ж "Знахарі", за старою ціною 84 грн). Показала я ті препарати Сех, казала, що вона погоджується із таким призначенням офтальмолога і щоб я мастила далі лице та повіки цими препаратами. Паралельно п"ю другий курс таблеток "Оргіл". Червонота і справді вже не така сильна, навіть чоловік відзначив, що у мене лице вже стахло і набуває первинного вигляду ))). До речі, свербіж пройшов. Наступний раз до Сех йду рівно за 2 тижні, взяла направлення на аналіз шкребка з лиця, будемо сподіватися на краще ;-).

    Із тими записами у шкірвендиспансері якась нерозбериха - то всі йдуть строго по запису, то вперемішку, то ніби приходиш по запису, а там всі із живої черги сидять. Сьогодні стала свідком, як пацієнтці не дали карточку у реєстратурі через те, що вона хотіла йти на прийом без попереднього запису (насправді жінка хотіла лише уточнити, чи приймати далі якийсь препарат і чи слід здавати аналіз). Причому 2 тижні тому, коли я просила у реєстратурі свою карточку із аналогічною метою, то мені її видали без проблем.

    Тому я про всяк час тепер завжди записуюсь, щоб гарантовано потрапити на прийом, а якщо не виходить (треба показатись за 5 чи 7 днів, які за записом вже заброньовані), то приходжу завчасно до початку зміни, аби прослизнути поміж тими, хто записався і чекає своєї черги. Загалом це все залежить від кількості пацієнтів - коли пощастить, то може й нікого не бути у коридорі, а іншим разом такий наплив людей, що всі мало між собою не б"ються, ніхто нікого не хоче пропускати.
     
  20. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Та я теж завжди записуюсь,але останнім разом мені портібно було теміново,то прийшла перед 9 і гонорово собі сиділа чекала,то переді мною була жінка і зразу я ,ніхто не питався записана чи ні))Хоча знаю,що там буває такий наплив людей,що то просто жах..Ой а я почала знову мастити тими мазюкалками і бовтанкою,що вона мені виписала,бо знову все почалось спочатку як і було.Миюсь милом стоп демодекс,хоча Сех казала вже після 18 червня перестати,бо то лікувальна косметика і її не потрібно весь час використовувати.Але я не можу дивится на своє лице.Зараз коли мажу знову все проходить,але як надовго,якщо перестину то знову почнеться те саме...Я в щоці,що то робити?