Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    О, я колись була майстер по відшиванню культурному. Ну бо шлюбу 22 буде, а малюку 3 буде.
    Але тепер якось розівчилась...Як нас діти змінюють. Чи то агресивність середовища зменшилась? Бо одних мамів бачу:d25:і:ed4d70def841dc74b57.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  2. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Та нащо з ними боротися:pardon:Найголовніше, щоб ми самі тими питаннями не переймалися. Мене теж дістають "А коли вже заміж?", а ще й додають" Роки йдуть..." (тут би хом'як пасував). Безпардонність наших людей деколи зашкалює... Деколи мене то діставало, але тепер практично тим не переймаюсь. Віджартовуюсь або починаю у відповідь завалювати незручними запитаннячками, то вони швидко тему закривають...До декого навіть доходить такий тонкий натяк:))) То мені вирішувати коли час і за кого виходити;)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  4. Fast

    Fast Well-Known Member

    Поняття пристойності в кожного різні. З того і все іде. Всерівно, доки ви будете возити дитину на колінах?
    Просто з двохмісних машин, в голову не приходят не пристойні, які є такі вже копійчані. Просто то все відмашки, типу ой яка біда двохмісна машина, або ой яка біда - автокрісла такі дорогі.
    Але чого то все в тій темі? Ж нікому не заважають діти на колінах в чужих машинах, та навіть на мотоциклах. В кожного свої таракани.
     
  5. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    От власне. В мене теж такі були випадки... головне придумати так, що встидно стало не лиш в Вас питатись, а в принципі. Хоча....певно всі ми часом буваємо нетактовні, і це теж правда. Деколи собі то типу "як про погоду", а в когось може це "головний біль".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  6. ViraVira

    ViraVira Member

    Забила би свого хлопця!!!:girl_devil: коли діло іде про моїх друзів в нього завжди є якісь справи, щоб тільки до них нейти! чи це може збіг чи може реальність я вже незнаю чому вірити.
     
  7. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Це правда на всі сто. Лише зараз розумію, що деякі мої коментарі чи питання були невдалими чи некоректними. Хоча колись здавались абсолютно нормальними, звичайними. Але це треба побувати в подібній ситуації або дуже добре проаналізувати ту ж ситуацію, але в розмові не все є час подумати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  8. Valyushonka

    Valyushonka Well-Known Member

    собачників, які гуляють по стрійському парку в вихідний з псами без намордників. Від них всі шарахаються, а вони ще посміхаються
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  9. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    О, а я забила би всіх рагулів-собачників, які вигулюють своїх невихованих собацюр без повідка і намордника чи в парках, чи просто в місті :girl_devil: Інколи складається враження, що в них є якісь глибокі психологічні вади, і вони задоволення отримуюють, коли їхні псюри на людей кидаються.

    Я собак боюся, ставлюся дуже обережно до них, і деколи думаю, що цим притягую всякі пригоди до себе. Якось ішли ми з чоловіком біля дому, як на нас накинеться телятко мого росту :girl_cray: я сховалася за чоловіковою спиною, так то звірисько на нього і штани давай гризти. А власниця тішиться з того, сміється, каже: то він собі какав, а ви його настрашили :girl_cray:я з того переляку кричу: Заберіть собаку, міліцію викличу!!! І таки дзвонила, поки чоловік ходив перевдягатися, бо той пес геть його повимазував, але та кобіта вже втекла, довго її не видно було в наших краях, аж недавно чоловік бачив, вже з повідком і намордником... І от думаю собі, от ми йшли вдвох, і тут таке, а якби йшла мама з дитинкою, чи вагітна, і тут на неї таке теля кидається, могло б спричинити сумні наслідки, мабуть :girl_sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 3
  10. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Згадала, як мене такі безпардонні питале "Коли вже ж заміж", так ніби то їм треба позарєз)) І то в мої двадцять один рік було:girl_haha: Одна взагалі побила рекорд (а вона любить повчати: "Роки йдуть, і тобі вже не вісімнадцять, о двадцять два, рахуй то вже під тридцять. А молоді потім всіх порозбирають":girl_crazy:)) Я так і не навчилась "відшивати", старалась переводити тему, казала що мені не до того зараз (а мені і справді не до кавалєрок було з навчанням, та й я дуже перебірлива:girl_spruce_up:). І нічого, одружилась невдовзі щасливо. На все свій час і Божий задум. А з хамовитими і заздрісниками дійсно треба вміти говорити. Я от не дуже вмію, бо як вступаєш в розмову, то вони "давлять своєю тупістю", а погоджуватись і кивати - то знов і знов будуть повчати і випитувати. Треба певно віджартовуватись:girl_in_dreams: Потім народилась мала, то не втигли "заколупати питаннями", зате зараз люблять питати "Ну коли ж вже друге, пора ж вже, бо от Галя-Надя-Іра по другому -третьому разу народжують, а роки йдуть :girl_devil:і д.т. і т.п." (і то переважно ті у яких одна дитина, а у кого більше навпаки радять не поспішати і подумати добре, якась так закономірність:girl_smile:).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Kateryna

    Kateryna Member

    ОООО.....Такі персонажі вас до скону будуть заколупувати дибільними питаннями. Просто своє життя не цікаве. А так і новини повзнає, і хто що робить де і с ким. Просто їх треба культурно і твердо посилати куди подалі. :girl_mad:
     
  12. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Ой-та.... погоджуюсь, у нас тут в районі шекспіру гуляє пес н"юфаундленд, це метр в холці, на вигляд - як ведмідь реально. І без намордника! А раз ми йшли з малою, так вівчар без повідка і намордника дивився-дивився на нас а потім як підбіг давай малу обнюхувати, добре що вона не злякалась. А господар нам "То вона обізналась - у нас такого віку дитина, то вона думала, що то вона" А нам що від того легше?
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    А чого всі такі нЄрвні? Ну запитали про одруження, про дітей. І що?! І мене в свій час також про таке питали, але щоб я нервувалась, то ні. Не розумію я цієї істерії. Вибачте.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  14. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Скажу виключно за себе... Мене це зачіпало лише в той момент, коли десь, щось само мучило... У всіх інших випадках мені було всерівно.
    Це, як запитати в жінки, коли вже буде дитя...а вона вже, декілька років лікується, кожного місяця купляє тест на вагітність, і все безрезультатно... Як то кажуть, самій важко, а тут тобі ще такі питання задають (як правило посторонні люди), в душу лізуть.
    Або дівчина, яка вже давно хоче сім'ю, дітей, а все не зустріне того єдиного...

    Та, насправді, до багатьох життєвих ситуацій можна підставити (робота, навчання, стосунки в сім'ї і т.д.).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 1
  15. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Я розумію, що часто це може боліти, але в основному люди щиро питають, тоді, коли їм не байдуже.
    Можливо, не зовсім доречне порівняння, але мене також часто один знайомий питає, чи не збираюсь поміняти авто найближчим часом. Він знає, що ця тема для мене болюча, бо це моя мрія на найближчий час, але ми з ним в сотий раз обговорюєм можливі варіанти, поплачусь йому і мені легше стає.
    Хоча, бувають виключення, звичайно. Просто до того треба відноситись спокійніше. Не стільки того зла в тих запитаннях, скільки потім нервів і самонакручування. ;)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Нажаль, це не завжди так... Є, люди, яким байдуже, але спитати то треба... Як ж, то вона не буде знати...
    Думаю, тим все сказано. Ви просто знаєте, його добрі наміри, знаєте, що він не питає просто так, а хоче допомогти хоча б якось. Думаю, якщо б вас запитала про те саме якась інша, постороння для вас людина (і не один раз), то реакція б вас була інша, ніж до вашого знайомого.
    Пи.си.: Якщо шось, то це просто моя скромна думка. Я можу помилятись.
     
    Останнє редагування: 5 Травень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  17. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    В когось є зло в питаннях, в когось нема... Досить часто є люди які дійсно хочуть позловтішатися, і від того нікуди не дінешся.. Так, частині небайдуже, а іншій частині любопитно, а ще інші приміряють на себе ( от мене подруга, в якоі дітки одне за одним все питає чи не плануєм, по надцять раз, мене то втомлює) але так само і мені 10 раз хочеться спитати подругу яка ще просто відтягує момент (власне не лікується, а відтягує, я питаю тільки тоді коли точно знаю, що просто ще не планують)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  18. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Оскільки і я про це писала, значить частково і до мене прозвучало:girl_smile: Так ось, напишу про себе. У мене немає ніякої істерії і страшних нервів з цього приводу, просто прочитала кілька дописів і згадала що мене також дістають з нетактовними запитаннями... і вирішила висловитись:girl_yes:Просто коли запитують близькі люди і щиро, то це нормально... а коли мало знайомі і по кілька разів при кожній зустрічі, а ще й з порадами лізуть (ну бо ж вони знають як має бути і як краще) тоді починає трохи діставати і інколи хочеться послати по далі:girl_mad:
    --- дописи об"єднано, 5 Травень 2015 ---
    А точніше, майже завжди не так:girl_smile:Бо переважно дійсно щира людина (якщо вона не є близикою),не насмілюється питати про дуже особисте, поки сам не почнеш таку тему. А питають переважно такі, яким би потриндіти і інших розуму повчити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  19. Siania

    Siania Love Life

    Точно. До моєї бабці інколи товариш телефонує, я ненавиджу брати трубку, бо кожнісінького разу я чую питання "Як там, коли заміж виходиш, та вже пора пора". І так може бути раз в тиждень :connie_pull-pigtail Мене не зачіпає це за живе зовсім, але вже дістало говорити про одне й те саме)))
    Ну а якщо давно не бачила людину, яка дійсно не знає як в мене справи, як на особистому фронті - то не бачу нічого поганого в такому питанні)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  20. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Мабуть, дівчата, ви праві. Подумала і вирішила, що є деякі люди і їхні часті питання, які мене заставляють хвилюватися. Але я себе завжди тішу тим, що ці люди просто заздрять мені і хочуть мене вколоти)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1