Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Напишу і я свою історяю про гель-лак (шеллак):girl_smile:. Вже доволі давно чула від знайомих, яка то бомбезна річ (ще б пак - наноситься як лак, а виглядає "свіжо" і тримається 3 тижні!). І ось, нарешті, десь взимку я мала час і пішла за рекомендаціями в салон зробити собі такий манікюр. Пішла у перукарню "Еліт" за Галицьким базаром Прийша, була вільна одна з майстів. Я звернула увагу, що лаки у них були фірми "Angel" . Зробили, сушили в УФ-лампі. Пам'ятаю, що перед нанесенням першого шару нігтьову пластинку трохи попиляли (пошурували). Виглядало все гарно. А на четвертий день біля основи нігтя (де кутикула) на двох пальцях лак став віходити. Наскільки я зналю, то зашвидко:girl_emo: (тим більше я акуратно всі дні поводилась з ним). Пішла знов туди (була та майстиня. Я тільки сказала про те що відходить низу лак, вона без питань сказала що переробить, що "то була погана партія основи закуплена, і багато вже звертались щоб переробити". Потім я ще проходила з тим лаком майже три тижні, і він почав відшаровуватись біля основи, і деякий на кінчиках, та й свій ніготь відріс і вже було не гарно. Тож я пішла знімати лак . Була вже інша манікюрша, замотала у фольгу нігті з ацетоном. Далі, наскільки я чула, залишки лаку безпроблемно знімаються паличкою, відгортаються. В мене ж так не вийшло)) Вона у деяких місцях так і не зняла прозорої основи, десь підпиляла:girl_devil: Але найгірше, це те, що стан моїх нігтів після зняття того гелю був жахливий :girl_cray:(тонкі, місцями якісь потріскані, і дуже пошкодрений верхній шар нігтя. Так що вдома я то все відрізала під корінь і майже місяць доводила до нормального стану (пила вітаміни, втирала масла). Не знаю, чи то мені так "пощастило", чи лак був недобрий, чи "майстри", але я вирішила того більше не робити, і чула, коли після шеллаку свої нігті псуються. Але недавно вирішила зробити ще раз, вже в іншому салоні, іншим нормальним лаком той манікюр. Зробили мені оригінальним шеллаком CND, то я поки задоволена, і мені нічого не підпилювали перед несенням основи:girl_smile:. І вже ношу тиждень - ніяких нарікань:kisss: От ще подивлюсь як буде зніматись, і які нігті будуть . Надіюсь тепер все буде добе. А взагалі той шеллак класна штука:girl_yes2:, але своїм нігтям по любому треба давати відпочинок від нього.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    В мене зараз гель третій раз підряд: 4 тижні+3 тижні і зараз 4 дні. Я задоволена. Нігті міцні, довгі. Красота!
     
    Останнє редагування: 3 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Гель-лаки Angel чудові! Справді, якість хороша, кольори прекрасні і різноманітні. В мене тримаються більше місяця часу, навіть на сонці не вигоряють( особливо це стосується періоду відпочинку на морі). Але, рідко де їх можна зустріти.
     
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Може вони хороші, та ефект був не дуже. Може тому що технологій не дотримались, чи основа погана була. І головне, навіщо було пилят перед тим всім нігтьову пластину? Це ж шкодить нігтям.
     
  5. Pesyk

    Pesyk Member

    Дівчата, чи можете когось порадити хто б покривав нігті гель-пудрою ? Дякую


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  6. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    Я після таких відгуків дуже боялася робити гель-лак. Але, на днях таки пішла до своєї манікюрниці і яким було моє здивування, коли мені нічого не пилали, тільки легенько зашліфували нігті мягенькою такою спеціальною щіточкою. Тому, напевно то якась недомайстер Вам попалася.
     
  7. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    І я так одного разу робила... намічалася якась дефіляда і потрібно було срочно щось придумати з надломаним нігтем, і хтось порекомендував мені саме цей спосіб... досить добре протрималося, поки ніготь не відріс.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    "Підряд" - це на старий шар накладено новий чи старий Вам спилюються і знімають, а тоді накладають новий? Бо мені моя манікюрниця не знімає кожного разу, просто спилює легенько і накладає зверху новий шар. Я задоволена, бо нігті тверді, довгі і гарно виглядають (що для мене взагалі дивно), але чи можна так довго носити гель (в мене виходить десь 3 т. + місяць + місяць)?
     
  9. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    "Підряд")))- старий шар знімає і накладає новий, але саму нігтьову пластину, ніготь, мені не пиляє ні під час накладання гелю, ні під час знімання. ( Щось мені важко це все пояснити, бо я не дуже в тому петраю)
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Я зрозуміла :) Дякую! Мені нігтьову пластину теж не пиляє - якби пиляла, то з неї б нічого не лишилося.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    В мене перший досвід з гель лаком вдався м'ягко кажучи не важно. Робила я французький манікюр.На настуний день пішла мити руки і кусочок лаку відвалився. Я була зла і недобра. Через 2 дні пішла у ванну і з 2 нігтів лак повідвалювався. Сама то все зняла і мала чистий спокій. + гель лаку мені сподобався в тому, що нігті в мене не ламалися з моїм то щастям. 3 тижні тому ходила до іншої дівчини на гель лак, то вона супер зробила все. Тільки на 2 тижні біля кінчика гель відвалився і все. Роботою її я була задоволена.
     
  12. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    В мене так завжди себе поводить перше покриття з N. Нігті ламкі і на них нічого не тримається. А вже всі наступні набагато стійкіші.
    І щоб не дуже офтопити - в п'ятницю нарешті йду на манікюр. Б'ю вже власний рекорд - 5 тижнів з гель-лаком. Страшно виглядає тільки один ніготь, всі решта цілком нормальні, якби не ті полоски відросших нігтів в пів сантиметра:girl_sad:
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    я вже рік як на гель перейшла. Задоволена- раз покрив і чистий спокій на 3-4 тижні. Знайшла свого майстра( з третьої спроби) і ходжу вже більш півроку як лиш до неї.Правда, майже завжди роблю френч, оскільки мене бісить, коли ніготь відростає і видно лунку. Оскільки нігті ростуть досить швидко, то при покритті яскравим гелем, вже за 2 тижні добре видно відрослий шмат. І мені не подобаються тоді неідеальні нігті :) А при френчі відрослу частинку просто не видно- зливається .
    ось їм зараз трошки більше, як 2.5 тижні
    то залежить від власної структури нігтьової пластини, від матеріалів і від майстра, який проводить процедури. У мене за рік користування гелем свої нігті досить міцні залишилися. Принаймні, коли їх бачу в "натуральному" вигляді, то якихось проблем не вбачаю. Але у мене сама по собі нігтьова пластина не тонка.
     
    Останнє редагування: 6 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. Siania

    Siania Love Life

    Аякою фірмою вам роблять?
     
  15. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я нині так зробила:), бо моя манікюрна "жилєтка" досягнула апогею, тріс ше один нігтик, то я взяла нині фільтр для чаю і клей, який був на хазяйстві (ПВА) і то діло зліпила. Надії великої не покладаю, бо роботИ-роботИ))) але готова щодня підклеювати, лиш би не відривати.:girl_cray: ну, і це принаймі краще ніж платити 25 грн в салоні, як воно і так і так мені всьо за пару днів відвалилось...(((
     
  16. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Підкажіть, будь-ласка, у Вас усмішка не покривається за тиждень-півтора мікротріщинками, в які набивається пил?
    Тобто вона у Вас зовсім-зовсім не гнеться (скажімо, коли за щось зачіпаєтесь, або притиснете випадково ніготь), коли на неї нанесений гель-лак?
    Теж цікавить виробник гель-лаку, яким працює Ваша майстер.
    І, якщо можна, контакти і вартість в ПП.
    Обожнюю звичайний класичний френч, але це єдиний манікюр гель-лаком, який не можу довго носити через ті кляті тріщинки, які псують вигляд.
     
  17. Clementina

    Clementina Well-Known Member


    Купила на вихідних лаки від MAG, якихось особливих очікувань не було за таку ціну, просто сподобалися кольори. Але сьогодні вже 3,5 доби пройшло і ніяких сколів, тільки нігті відросли, причому в понеділок весь день проталяпалася руками у воді.
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    кальцій точно тре попити, бо шо нігті шо зуби бажають кращого.
    За мосочки то які саме добрі? Втираю оливкову олію, лимонний сік, може ще хтось шось порадить.
    Основу під лак вже замінила на зміцнювач, даю часто нігтям відпочити, але воно шось ше раз гірше і гіпше.:sad:
     
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ні
    ні. у мене взагалі нігті не гнуться. Навіть без манікюрів.Зате якщо ламаються, так до "м яса". За рік було двічі, що я по нігтю вдаряла ( то поличка від шафки впала на палець, то ще щось)- то просто йшла поперечна тріщина.
    чесно кажучи, якими гелями вона саме зараз працює- навіть не звертаю увагу.Щось вже так звикла до неї, що не акцентуюся на тому. Майстер- Оксана з "Оріяни" ( така невелика нефешенебельна перукарня в р-ні Аквапарку). Ще гарно робить Галя Дума (Пундик тут на форумі) у своїй перукарні Лаура на Личаківський, але то трошки "не мій" майстер. Хоча манікюрчики в неї дуже акуратні.
     
  20. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    то візьміть хоч шкарлупу від яйця, змеліть і попийте
    Ті що робите, мені теж помічні. Можете попробувати ще ванночки з морською сіллю, олія+вітамін А+ пару крапель йоду або просто ванночки з желатином
     
    Останнє редагування: 6 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.