Польські шенген візи для нащадків переселених 1944-45р.

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем miafox, 6 Серпень 2014.

  1. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    ви можете просити про відкриття дитині візи на основі ваших віз та документу про репатріацію. і зараз роблять лише закордонний паспорт для дітей, такого як проїзний документ чи вклеїти дитину в паспорт не можна зробити.
    --- дописи об"єднано, 23 Квітень 2015 ---
    зараз лише паспорт для дитини, іншого способу нема. на вул. Хмельницького 212 без черг можна здати документи.
    --- дописи об"єднано, 23 Квітень 2015 ---
    Перший раз треба поїхати в Польщу, а потім можна в будь-яку країну зони шенген їхати. Тільки як будете літати літаком, не можна бути на території іншої країни довше ніж в Польщі, бо можуть анулювати візу.
    --- дописи об"єднано, 23 Квітень 2015 ---
    так)
    --- дописи об"єднано, 23 Квітень 2015 ---
    треба брати довідки з місця праці.
     
    Останнє редагування модератором: 23 Квітень 2015
    Reason for edit: реклама
  2. Zolotse

    Zolotse Well-Known Member

    А можа з цього моменту детальніше? У мене якраз дилема, яку візу відкривати 3-х річній дитині, тому що вона вже є правнучка і по цій програмі не підходить. Я телефонувала у візовий перед Великоднем, то мені сказали що по даному типу візи дитину не можна оформляти як супровід, потрібно гостьове запрошення для дитини. Ви маєте якусь іншу інформацію? Може вони наршеті виправили цей нюанс?
     
  3. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    дивно це. бо, наприклад, якщо у вас є шопінг віза, то ви можете просити для дитини візу без жодних чеків, а просто на основі вашої. Якщо маєте можливіть, підійдіть до візового ценру і запитайте там, бо інколи інформація, яку надають по телефону і у візовому центрі є різною. А ще можна подзвонити в Посольство і вони скажуть на 100% як поступити в цій ситуації.
     
  4. Kotyara

    Kotyara New Member

    Якщо ви працевлаштовані офіційно - то так. Приносите потрібну довідку з роботи. Плюс виписка з банку про рух коштів за ост 6 місяців (з тої картки для соц виплат). Я не працювала до декрету, тому приносила довідку з соц захисту про те, що отримую виплати на дитину (як привязка до України, замість роботи чи майна) + виписка з тої картки. Доносила 2 дні. Вони з тою довідкою всі бігали-питали-думали. Але взяли. Візу відкрили


    Надіслано з мого iPad, використовуючи Tapatalk
     
  5. Smorodynka

    Smorodynka Member

    підкажіть, будь-ласка, якщо я в Польщу їду тільки на одноденні поїздки, а з Польщі планую полетіти в іншу країну Європи, наприклад, на 10 днів, то в такому випадку мені можуть анулювати візу? Чи то мова йде про випадки, якщо летіти з України?
     
  6. Megan

    Megan Well-Known Member

    Неправда. Зараз видають паспорти, де немає місця для вписування дітей, тому дітям видають такий же паспорт, або проїзний документ.
    Я 15 квітня здала на проїзний документ для обох своїх дітей.
     
  7. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    Це дивно, бо з 1 квітня така послуга не надається. image.jpg
    --- дописи об"єднано, 2 Травень 2015 ---
    Це все залежить від прикордонної служби. Якщо у вас є достатня кількість днів в Польщі, то переживати нема чого. Останнім часом було багато випадків анулювання віз, особливо в аеропорту в Катовіцах власне через порушення. Бо згідно з шенгенським кодексом, ви повинні відкривати візу тієї країну, в якій ви плануєте пребувати найбільше днів.
     
    Останнє редагування: 2 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  8. Megan

    Megan Well-Known Member

    А на сайті міграційної служби дитячий проїзний знаходиться в розділі документів для виїзду за кордон, і ні слова про те, що з 1 квітня їх не видають.
    До речі, я теж здавала в міграційній службі.
     
  9. Grizli

    Grizli Member

    А чи подавав хтось та цю візу у івано-франківську чи ужгороді маючи львівську прописку,бо у львові нереально стати на чергу
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    В Івано-Франківську та Ужгороді практично така сама ситуація. Ужгород 20 липня на шенген візу. Львів та Івано-Франківськ майже такі ж дати.
     
  11. Grizli

    Grizli Member

    Ну я вчора дивилась то були вільні дати,та чинебудепроблем при поданні в іншому місті
     
  12. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    якщо це буде Ужгород або Івано-Франківськ - то не буде проблем. А, якщо інше місто і нема довідки з роботи чи прописки, то документи просто не приймуть.
     
  13. Grizli

    Grizli Member

    ТО Є ФАЙНО:girl_claping:
     
  14. OSO

    OSO New Member

    Усім привіт :) Отримав таку візу. Вже 2 рази був по ній у Польщі. Але скоро планую їхати через Румунію. Розкажіть, будьласка, хто виїжджав не через Польщу по цій візі, чи можуть бути проблеми на кордоні.
     
  15. OSO

    OSO New Member

    Люди добрі, та скажіть вже щось :) Адже, мені здається, що моє питання найцікавіше з усіх в цій гілці :blush: Бо на решту питань відповідь без проблем можна отримати на Садовій, що і раджу всім робити.
     
  16. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    Я не в'їжджала,але проблем не має бути. Для підтвердження інфи, ви можете прочитати шенгенський кодекс про кордони. Там має бути така інформація. Ще можна подзвонити в консульство і запитати.
     
  17. Grizli

    Grizli Member

    Народ а де стархівку робили, а то сьогодні хотіла в центрі зробити вони мені як понакручували мозги,заспівали якісь незрозумілі суми...
     
  18. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я робила навпроти візового центру за пів години до подачі документів. Обійшлась десь в 300 грн. з дітьми на рік. То було в серпні 2014 року.
     
  19. octavia

    octavia Well-Known Member

    Можете спокійно їхати в Болгарію чи куди ви плануєте їхати через Румунію .Донька 2 рази їздила з шопінг візою в Болгарію через Румунію ,правда мала ваучери в готель Болгарії.
     
  20. Grizli

    Grizli Member


    Це на який термін перебування закордоном протягом року?