Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

  1. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Це точно краще заздалегідь поміряти схожий фасон,щоб потім не зіпсувати собі все весілля.Бо на фото воно відфотошоплене і виглядає шикарно,але як воно буде дивитись на власній фігурі це вже інше.Та й як на мене цей фасон не дуже зручний)
     
  2. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Якщо наважитеся шити таку сукню, то обов'язково візьміть когось, чиєму смаку на 100% довіряєте, із собою на примірку, коли відмірятимете місце кріплення спідниці. Саме в такому фасоні 3-5см. вище/нижче може зіграти дуже велику роль у формуванні загального силуету.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Це плаття навіть на моделі не добре дивиться:girl_nea:
     
  4. Wanderlust

    Wanderlust Well-Known Member

    Знайшла вчора дуже красиві сукні від україського дизайнера Cathytelle, надивитися не можу, але на примірки в Київ потрібно + ціни там від 1000$... Бачив хтось подібні моделі у Львові (спадаючі шовкові спідниці, не дуже пишні)? Хочеться поміряти як виглядатиму в такому.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  5. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    зайдіть в "Едем" подивіться, я то не обійшла всіх салонів у Львові, але в плані тканин - там найбільше сподобалось. нема шелестящого фатіна і навіть євросітки. тканини якісь природніші і мякенькі.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    мені здається що в такій сукні наречена виглядатиме ніжно і жіночно, от тільки як щодо фати? Щось не можу уявити яка б пасувала до такої сукні. Класична з фатіну/євросітки напевно не буде доречною. Хіба зовсім без фати - просто зачіска, живі квіти
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Wanderlust

    Wanderlust Well-Known Member

    не матиму фати, віночок хочу з живих квітів
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Якщо постає питання відносно фати, до такої сукні можна глянути на шовк . У мене була така падуча, бо до шифону нічого більше не пасувало. Йшла вона під зачіскою і зачіпалась на пальці, тобто була більше накидкою - спина була дуже відкрита.
    Все було б ок, єдине що тре обдумати, щоб вона не була пом"ята.
     
  9. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Симпатичні плаття, але явно не на 1000$, максимум 5-6 тис. грн. Дуже легкий і простий крій, я б радила вам пошити таке, найдорожче вийде тканина( з шовком до речі намучитесь, м'ятись буде капець). А фасон такий личить майже усім, якщо ви не захуда.:girl_smile:


    Таких немає в "Едемі", принаймі коли я там була
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. readytogo

    readytogo Well-Known Member

    Весілля моє було правда 5 років тому, але сукню свою брала в Едемі. Власне і сподобалось те, що сукні там були лаконічні, делікатні, до того ж саме моя була з натурального шовку. Можливо десь і прим'ялась на весіллі, але комфортнішоі сукні, в якій пробігала цілий день і цілу ніч не придумаєш. Не знаю як зараз, але тоді дівчата врахували усі моі побажання. Ну і вони дійсно мають смак.
    Правда вельону теж я не одягала, просто мала гарно підкручене волосся, такий собі легенький безлад.
     
  11. Katarunka Sachenko

    Katarunka Sachenko New Member

    Я, мабуть, буду шити на замовлення сукню, бо в бутіках і в магазинах нічого мені не сподобалось!
     
  12. brso

    brso New Member

    Брати на прокат чи купити ? - порадьте !
     
  13. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    Більшість салонів не хочуть прокату а все продають. Хоча думаю знайти можна і прокат.

    Я свою купувала. Звичайно що висить тепер в шафі. Але я час від часу милуюсь нею:girl_in_love::girl_in_love:
     
  14. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Нещодавно сама придбала сукню, вважаю, що у любому випадку краще купити, бо ціни на прокат мало чим відрізняються від вартості загалом, особливо першого, а другий (ще не факт, що це другий, може вже третій, четвертий), виглядає вже дуже затаскано, але все одно коштує дуже дорого:girl_impossible:

    Якщо хочете трохи зекономити,подивіться серед вечірніх суконь - там є просто шикарні, білі, не такі банальні як у весільних салонах, немає націнки тільки за те, що це весільна сукня:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Ngel

    Ngel Member

    На Південному в Жасмин взимку були шифонові А-силует (без кілець, не пишні), з мереживом і без. Сама шукала щось не пишне
     
    • Корисно Корисно x 1
  16. Siania

    Siania Love Life

    Дуже сподобалось плаття нареченої яку фотографувала. Такого ще не бачила, дуууже просте і водночас ніжне та вишукане. Шлейф чіпляли лише на фотосесію і в церкві. Просто кріпиться зверху на два гудзички, а коли не треба то повністю забирається, дуже зручно.
    [​IMG] [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. Smakulka

    Smakulka New Member

    Чисто випадково забрела в один салон неподалік від лялькового театру, Нінель чи щось таке... Там сукні шиють на замовлення, але є й готові. Дуже сподобалось мереживо, мяке на дотик і приємне до тіла. Сукні виглядають дорого, а ціни середні. Не мала наміру купувати весільне вбрання, а от вечірню сукню там може й замовлю;)
     
  18. Wanderlust

    Wanderlust Well-Known Member

    І я на них око поклала для пошиття, може хто вже в них шив?
     
  19. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    якщо це такий шлейф, що кріпиться аж на поясі, то це мегазручна штука, такий мала моя сестра. Використовували його також лише на фотосесії, вінчанні та коли заходили в зал - "до паради", одним словом. Чіпався-відчіпався дуже просто - одна дружка з тим справлялася блискавично швидко і виглядав просто неймовірно красиво і багато, і ще один секрет - кожного разу коли сідали в авто його відчіпали і акуратно вішали на тримач для піджака , тобто наречена на ньому не сиділа, тому навіть сліду прим'ятості не було, складалося враження, що сукня щойно була прасована
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. smallania

    smallania Member

    Привіт дівчатка. Хотіла з вами поділитись своїм жосвідом пошуку плаття.
    Ще до того моменту, як вирішили, що буде весілля, я була переконана, що в мене плаття буде в Оксани Мухи. Ну дуже мені подобаються її плаття. І ось на початку травня, я їм подзвонила записалась на примірку. Під час дзвінка, вони в мене розпитали, які плаття цікавлять, ну і я назвала моделі. Сказали, що двох моделей наразі немає в наявності, будуть аж в кінці травня.
    Скажу чесно проти скептичний настрій сестри і подруги (бо нашо платити такі шалені гроші за плаття), я йшла на примірку до них як на свято. Приходимо (вчасно, без запізнень), мене зустрічає адміністратор зовсім не привітним тоном сказала,щоб я записувалась на наступний тиждень. Коли я нагадала про те, що в мене запис на зараз, в мене почали знову перепетувати про бажані моделі. Після очікування звільненя примірочної почалась сама примірка.
    Перше враження - на фотографіях плаття виглядають краще ніж вживу.
    Дівчина, яка мене обслуговувала поводила себе так, ніби ми прийшли до неї додому міряти плаття, ще й в 3 ночі.
    Всі плаття, які були на примірці були на мене величезні (ну це мене не здивувало), коли я після примірки лише 3 плаття попросила принести мені рівне плаття, без кілець, ця дівчина так скривилась і закотила очі зі словами "ви хочете пряме весільне плаття? куди ж вам пряме?".
    Коли вона мені його принесла - воно сиділо на мені досить непогано порівняно з іншими.
    Загалом примірка зайняла десь хв 20, вийшли ми з салону в поганому настрої, відчуття було схоже на сцену із фільму "Кралечка", коли Джулія Робертс ще у одязі повії зайшла в бутік і її звідти прогнали.
    Після того ми пройшлись по інших салонах (окремо варто виділити салон Карамель, на вул. Грушевського та "Весільна Казка" на Франка), які показали мені, що не настільки зі мною все безнадійно.

    Ось прийшов кінець травня, все ще хочу поміряти ті 2 плаття Мухи, щоб переконатись, що жодне з очікуваних плать мені не піійшли.
    Дівчтака, хто там був на примірці, у вас теж такі відчуття були? чи то мені просто "повезло" і мене оцінили по сорочці і балетках?
    Якщо у вас є позитивний досвід, поділіться іменем дівчини. яка вас обслуговувала. Не хочу щоб друге відвідування перетворилось на той самий жах.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1