Здоров"я дітей.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Оля, 3 Червень 2007.

  1. Turtle

    Turtle Member

    Прививку робили в ніжку,в бедро.
     
  2. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Тут скоріш всього таку реакцію дав гепатитний компонент цієї прививки. Шестикомпонентна прививка дає дуже велике навантаження на імунну систему.
     
  3. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    ну... то не відповідає дійсності
    ми робили до року тричі інфанрікс, останню (ту, що в 1,6 робиться) не робили, бо хворіла/зуби/хворіла/зуби...
    взагалі планую її зробити, але коли - без поняття (знову лізуть зуби)
    після перенесеної ротавірусної в Ані трималась температура 37,3-37,5... виявилось, що пішло ускладнення у вигляді отиту, який помітила чисто випадково, так як дитина ще тоді не говорила до толку, і особливо не сигналізувала, що вушко болить
     
  4. invisible

    invisible Well-Known Member

    Хтось стикався з таким діагнозом як незакриті жовчні протоки, внаслідок цього закид жовчі, холестаз (дитині 2 роки)? Як лікували, чим лікували? Десь місяць тому в малої з'явився сильний наліт на язику, гастроентеролог на огляді нам поставила цей діагноз, УЗД підтвердило. Маєм пити купу ліків (Фосфалюгель, Мотиліум, Креон, Біогайя)...
     
  5. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Я хоч далеко не дитина, але у віці 10,5 р. мені поставили такий самий діагноз. Плюс до того ще був цілий букет: гастрит, виразка 12-палої кишки. Лікували мене стаціонарно у відділенні гастроентерології на Орлика (лежала там 3 тижні). Ліків приймала безліч, в т.ч.
    Після того, як виписали з лікарні сказали в обов'язковому порядку ліжко на якому я сплю поставити під невеликим кутом так, щоб голова була вище від ніг. Пам'ятаю, що тато щось підклав під моє ліжко і я так спала цілий рік.
     
  6. invisible

    invisible Well-Known Member

    Дякую, що відгукнулися! А проблема була власне в незакритих жовчних клапанах чи в чомусь іншому? І вдалося тоді пролікуватися остаточно чи то вже на все життя, постійно треба дієти-лікування?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Ні, проблема не в тому була (щойно до мами дзвонила, щоб уточнити).
    В моєму випадку я в дитинстві пролікувалась остаточно, більше мене ця проблема не мучила. Дієти притримувалась десь 5 місяців (від листопада до квітня), дуже строго в лікарні, а потім вдома. Але спала на похиленому ліжку набагато довше.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Відмовитись або чекати, коли дитина буде абсолютно здоровою.
    Ні, не даремно. Її можна і пізніше зробити. Ми Яні
    Першою варто робити не гексу, а Інфанрікс ІПВ, навантаження менше і можна побачити чи добре дитина її сприймає. Якщо все ок, тоді вже гексу.
    Ну і якщо вирішили робити щеплення, то починати краще після року.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Ставлю малу на ноги, з істерикою підгинає їх ,і сідає на попу, не хоче навіть стояти без опори, не те що ходити...
    Як стимулювати її до ходіння?
    Як тільки одіваю їй домашні тапочки, сідаємо з чоловіком на проти одне одного, вона вже істерить, розуміє, що будемо її ставити.
    Не падала, тоді чому боїться?
     
  10. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    Ну бо боїться або просто протестує на те, що її ставлять (характер ?! щось не нра ...). То нічого страшного, відпустіть ситуацію... є абсолютно нормальні діти, котрі ходити починають в 1,4 р. (таку знаю). Тепер має більше 3х, літає як зіпсута. Все нормально буде, головне - знати що її нічого не болить, ви ж ніжки їй рухаєте-згинаєте-стоїть біля опори-рачкує-лазЯє.... тобто все з тим норма ? А ін. то просто ще трошки чекання і все, у кожного свій ступінь дозрівання.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Повзає? Попри опори ходить?Якщо так то причин до хвилювання немає. Не силуйте дитину до ходьби бо якщо це робити проти волі дитини то вона довше не буде сама ходити. Єдине що можете поствити декілька стільців один від одного,на них поставити цікаві іграшки і так робити щодня, стільчики хай собі стоять, дитина спочатку буде повзати від одного до іншого,потім сама зрозуміє що можна пройтись від стільчика до стільчика. Прийде час і піде сама, а ч якщо заставляти то вона боятиметься і це тормозить процес.
    а на питання чому дитина не ходить майте всіх в носі.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Просто мабуть її час ще не прийшов. Дочка в мене пробувала відпускатись і йти з 11 міс., а син відпустився аж в рік і три місяці. Але дочка в мене не повзала, а син повзав і в нього потреби ходити не було:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    І повзає, і сідає, і встає, і попри стіну ходить, на дворі попри паркани, біля коляски, машин, боком ходить, треба за щось триматись.
    Беру її за одну руку, то перші пару кроків робить теж боком ( як попри стіну) далі хоче взятись за другу руку, але за дві не вожу, та й за одну рідко.
    Прогулянка перетворюється на каторгу, в тростинці їздить стоя, сидіти не хоче ,ну і не ходить, як з нею гуляти?
     
  14. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Ви все як про мого Влада написали:) От тільки в нас той період на зиму припав. То він в комбінезоні і рукавицях по вулиці ходив-падав-повзав. Я шукала, де був сніг і без болота. Так і гуляли. А Вам може доїжджати візком до майданчика, а там качелі-пісочниці...
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    На качелі максимум 10 хв, в пісочниці їсть пісок, сидить на землі:girl_mad:, повзає.
     
  16. invisible

    invisible Well-Known Member

    А навіщо стимулювати? Я вже колись тобі писала, моя в такому віці без опори не стояла навіть. Почала десь в 1,4 потрохи без опори стояти, але ходити не хотіла ніяк. Боялася теж, одразу хапалася за щось, хоч теж особливо ніколи не падала, щоб так її щось злякало. А потім якось раптово пішла і одразу добре ходила, не робила пару кроків і падала, а пішла впевнено. То було в Шацьку в 1,5 р.
    Гуляти тоді теж було тяжко. Трохи візок, трохи посидіти на гойдалці, трохи в пісочку, трохи постояти-походити біля опори, поспостерігати за дітьми на майданчику. Зараз тепло, то хай собі і на травичці посидить, і в піску, що тут страшного. Ще брала візок для ляльки, або каталку на палочці, тримала їі за одну руку, а другою вона для впевненості трималася за візок чи каталку і возила. Можна на толокарі ще, якщо катається. Ще любила свій візок возити, за нього трималася і так гуляла.
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    От не знаю куди спішити? Поки малий не пішов впевнено я не показувала що на вулиці можна ходити. Взагалі. Тобто візок/слінг/руки і ніяк інакше. Ну якщо вже тепло - коцик в парку.
    Як повзає і вже хоче по землі пересуватись - значить давати повзати. Одягате по погоді таке щоб не промокло, що не шкода і вперед, не допомагати ходити. Діти такі, що швидко розуміють що до чого і сама буде активніше тренуватись ходити бо ж насправді на вулиці повзати не так ьо і приємно ;)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    і моя, ходяча вже 4 міс, то все саме робить в піску:girl_yes2: - прям заривається в нього.
     
    Останнє редагування: 7 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  19. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Ну в нас так не виходить, гуляємо з 2-річними дітками, вона дуже до них тянеться, в колясці викручується, злазить під низ ,або встає. Ремені безпеки розщіпає сама. Тому я почала її витягувати, кол сильно кричить, і так ходимо.
    Сьогодні вже біля коляски стояти не хотіла, брала мене за руку і топала. Поки як неваляшка. Можна її підтримувати за одну руку, і так ходити?
     
  20. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Я б не водила. Ми на коцику гуляєм + гойдалка + рюкзак.

    Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk