Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on 14 Лютий 2015 відповідей - 1.082
  1. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

     
  2. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Нтрапила на ось такий "шедевр": Русские девушки выходите замуж только за русских. Хохлов не надо http://inusia.ru/showthread.php?t=4889. Як обс..ють все українське, і це пропагується:girl_devil:. Забавляють картинки, де намалювали світлу росіянку і страшну чорну українку:girl_crazy: (тільки не врахували що як глянути на "пересічного росіянина" то вони якраз і будуть кароокі, чорняві і з вираженими монголоїдними рисами, орда одним словом:d23:. І про історію, винаходи так все перекрутити і собі присвоїти, навіть не знаю що сказати)) І Київ їх був, і всі винахідники русскі, чого ж там так зле живеться раз такі розумні? Питання риторичне. А зображення українців дуже нагадало поведінку ватників, ось таке співпадіння:girl_yes2:
     
  3. makarynka

    makarynka Well-Known Member

    Вірите, просто НЕ ЗМОЖУ ЗМОВЧАТИ! Сьогодні відвідав пораненого зятя в госпіталі на Личаківській. Приніс з собою джентльменський набір чаї - води - цукри, листи воїнам АТО від дітей і дві стилізовані листівки - побажання, одна четвертого, друга третього формату. Посиділи хвилин 15, прикріпили скотчем ці листівки на голу стіну палати і раптом зайшла молоденька дівчинка - медсестра, яка в"їдливо запитала:"А хіба я вас не попереджала, що лікарі ЗАБОРОНИЛИ вішати ПОДІБНЕ на стіни?! Не вірите - подивіться у восьмій палаті - ми там все поздирали!!! Бо потім скотч залишає на собі дрібненькі шматочки штукатурки, а на стіні залишаються мікроскопічні плямки?! Лікарі категорично заборонили ТАКЕ вішати!!! Негайно познімайте!!!" Ми з донькою. категорично відмовились. Після цього медсестра почала методично відривати кінці плаката від КАФЕЛЬНОЇ ПЛИТКИ. З плакату відірвався ангелик і впав на підлогу. Усі поранені в палаті просто на якусь мить заклякли:"ЩО Ж ВИ РОБИТЕ?!!!!!" За пів хвилини з усім було покінчено...По кутках стояла лише гробова тиша.

    Панове бюрократи - медкерівники! Я не маю претензій до медсестри - вона у цій історії крайня. А до вас маю одне питання: ВИ - ОХУЇЛИ?!! Я пригадую як мої однолітки 50-річні дядьки з 80 - ї аеромобільної на Луганській ТЕС в Щасті не могли стримати потоків сліз, розглядаючи дитячі закарлючки: "Повертайся живим!" та листочок з інтернату з наївним: "У мене нема тата і мами і я хочу, солдатику, щоб ти нас усіх оборонив замість мого татка і повернувся до своїх діток". Мій товариш, Ромчик Онишквеич, може це підтвердити. І я плакав разом з ними. І тепер - зірвати листки, які дають цим людям ВІРУ В ТЕ, що їх знівечено і скалічено НЕ ДАРЕМНО!!! ВІЙНА ВЖЕ ЗАКІНЧИЛАСЬ і вони знову стають нікому не потрібні?!!! А саме так, вельмишановні, на жаль, і виглядає!!! Кажете антисанітарія і на малюнки лягає пилюка? А ви заглядали під тумбочки? Я - заглядав. Там у два пальці пилу. А хто з вас давав вказівку перед приїздом високого начальства заклеїти скотчем роздертий лінолеум на якому послизнувся і впав одноногий Андрій, який поки що від держави крім ордену "За мужність" нічого не отримав?!!!!! Ви коли небудь змінитесь?!! Ви станете людьми?!! Чи вам далі по хєр?!! Не потрібно видавати власну байдужість, бюрократизм і формалізм за таку необхідну для справжнього медика жорстокість! Чи оця галіма показуха важливіша для вас від душевного стану людей, котрі поки що окрім війни ні про що інше говорити не в стані?!! Як сказав боєць "Айдару" Сашко Косолапов, який зараз в реабілітації: "Це звичайне нічим незакамуфльоване СКОТСТВО!" Здається, в Солженіцина є розповідь про начальника радянського концтабору, який наказав видоптати зелений квітник перед зеківським бараком, бо "нє положено!"

    До речі, вже два дні в цю палату не заходив ЖОДЕН ВОЛОНТЕР. ВІЙНА ЗАКІНЧИЛАСЬ, панове?... Для цікавих: на зірваному медсестрою плакаті з картою нашої держави і білими ангелятками було величезними літерами виведено: "Україна - понад усе!!!"...((((((
    Микола Савельєв Facebook
    немає слів...
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  4. ljudviga

    ljudviga Active Member

  5. ljudviga

    ljudviga Active Member

    Кримський вокзал через рік
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Хворі, хворі люди.
    Ще одна "знайома" тільки що відсіялася...
    Боже, ну коли вже в людей появляться мозги:girl_cray::girl_cray::girl_cray:.
    Девочка-дурочка родом з Криму:
    Нє, я таки вірю, що цей маразм таки мине...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Насправді, вона має право так думати. Так, маразм, але таке її відчуття. Я вже змирилась, що вони себе Україною і не вважали. Чесно, маю безліч одногрупників, які певний час в Криму, дальних родичів. Всі "вернулись домой". Хай собі живуть. Час покаже. Хоча напевно, для них це завжди так буде, хай бідно, без доріг і з малими з/п,але будуть радіти. В мене в чоловіка баба так само за Україну вболіває, і хай бідну, пенсію має мізерну, постійно на все скарги, зате аби вдома. Мені здається інколи, що з держав будь-яких- оте гімно роблять політики. Сама Росія чим погана? Література, мова, багато теж там гарних місцин.. Проте керівництво держави все то нівичить, паплюжить і т.ін. Насправді, і в нас частково те саме. Теж замилювання очей, підміни ідеалів.. а люди і країна в нас хороша!!! До речі, я думаю, це я так.. Напевно, коли Хрущов оте з Кримом намутив, поміняв, чи як кажуть, подарував, напевно теж люди возмущались, потім стихло.. Час покаже..

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  9. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Думаю, інакше не можу...
    НІЯКА нормальна людина не буде тішитися пролитій крові і поламаним життям. ЩО б вона не отримала.
    З Криму то все почалося...
     
  10. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Ви знаєте, я от тішилась, що тоді в Одесі ту сутичку відбили.. Ну, тоді, в будинку профсоюзів. З жертвами, але інакше б певно не вийшло. Дали відсіч, хоч там все дуже заплутано теж.. Моя подруга назвала це потаканням фашизму, бо як я можу виправдовувати те, що люди згоріли. І більше ми не друзі. Хоч я ніколи не казала, що добре, що так сталося. Але вона для себе зрозуміла так.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  11. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Давно не писала...
    Хто новини дивиться? Я по СТБ тут зирю і вже є результати зустрічі "мінської групи". Кароч, є прорив... Ага, створені робочі підгрупи.
    Або хтось мені щось прояснить, або далі злюсь :girl_devil::girl_devil::girl_devil:. Про склад тих підгруп ніхто не говорить, але зокрема створені такі, які будуть займатися підготовкою виборів у Донецькій та Луганській областях, а також підгрупа, яка займатиметься відбудовою Донбасу...
    Зважаючи на те, що все-таки анонсували про склад контактної групи та переговорників, терористи там однозначно присутні.
    ЯК? Поясніть мені, як можна створювати якісь підгрупи, які будуть приймати учать у житті України, і самим члєнам не бути громадянами України.
    Блін! Тепер чекай до завтра... Головне, що обнадіяли, що прорив є... Тільки який той прорив і хто куди рветься - завуальовано.
    Я зла, дівчата!
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Та це взагалі комедія якась ті "переговори" з Кучмою, представниками терористів та іншими "чудами". Створюють ті групи для окозамилювання, таке враження. Зараз спробують перекласти на Україну всю відповідальність за відбудову Донбасу, позитив може бути хіба в тому, що після виборів "там" щось адекватніше з'явиться. Хоча сумніваюсь. Вже ми і вугілля своє у сєпарів купуєм, і винна Україна їм у всьому. До речі, що думаєте про історію з шахтарями, бо я щось в тому не розібралась?
    Не думаю що це так скоро минеться. Ви ж розумієте, що там є ціле покоління "совкофанатів", добряче прозомбованих рашкінськими ЗМІ. Вони щасливі "на родінє", але не думають що при владі у них весь час були і так проросійські сили (так як і на Донбасі риги), тому залишається їм тихо ненавидіти Україну ("яка їм нічого не дала"), а покращення (це вона вже зрозуміла), їм не скоро світить:girl_smile:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Тут війна йшла вже як не крути. Для мене це інше. Могло бути набагато гірше. Тому слава Богу що не другий Крим.
    Ну і до слова- росіяни настільки помішані на тому фашизмі, що вже до маразму доходить. Вони себе такими білими і пухнастими на фоні своїх маразматичних думок про нього відчувають що аж зло бере грр.
    --- дописи об"єднано, 7 Травень 2015 ---
    після нового глави Дніпропетровська я щось сумніваюся:girl_cray::girl_cray::girl_cray:.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    Моя двоюрідна сестра три роки тому приїжджала до Львова погостювати з Харкова. Коли приїхала, то була в шоці. Вона думала, що ми тут доходимо з голодухи, перебуваємо в повному упадку!!! А справа в тому, що з них регулярно, щомісяця із зарплати знімали 10% "На допомогу Західній Україні" (зі всіх бюджетників - вчителів, лікарів тощо). І те, що вона тут побачила, її вразило. Спочатку сестра боялася на російській мові тут розмовляти. А потім побачила, що ніхто її не збирається за це вбивати, посміліла. Навіть сама їздила в центр гуляти (я ж мусіла на роботу ходити, не могла весь час її бавити). По приїзді додому всім розповідала, що у Львові люди живуть в парканадцять разів краще, що тут всі усміхнені, ходять в театри, різноманітні кафешки (завела її в декілька), на концерти і в носі мають проблеми, що на сході не розмовляють українською мовою і як там їм живеться). Думаєте їй повірили? З нею перестали спілкуватися більша частина знайомих!!!!! Весь схід зомбований - спочатку їм вдовблюють в голови, що вони нас годують і тому їм так зле живеться і за це вони нас ненавидять. А потім, навіть вони і повірять, що то не так (життя, в принципі це показало), то будуть ненавидіти тільки за те, що ми живемо краще від них і хочемо це "краще" покращити (вибачте за тавтологію). Зараз їм в вуха заливають брехню з Росії. І вони ніколи (я так думаю) не будуть нас любити, бо ненавидіти нас і бачити в нас всі свої проблеми - то легше і не так марудно, ніж підняти свою дупу і йти працювати, займатися бізнесом, щось замислювати і втілювати це в життя! І цієї ненависті вони навчають своїх дітей. І так до бесконечності. Хіба не знаю, що ще має статися, щоб ці люди продули свої мізки і почали дивитися на життя іншими очима.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  15. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ось в цьому і проблема. Але як з тим боротись? Я просто не дуже вірю що такі "східяни" зміняться:girl_sad: Залишається лише чекати що час покаже їм правду.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Просто як в секті якійсь, там також не важливо, що тебе обібрали до останньої нитки, зате люблять.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Має, має, от тільки що.
     
  18. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Кликати в гості, показувати як у нас живеться.
    Осіню одна он-лайн знайома вчителька за Сходу тут була.
    Троха її вигуляла центром))).
    Осьо її враження:
    Це ж поправимо, пра)))?

    До речі вчителі якраз їхні +- хорошої думки про Захід, бо дітей возять(чи возили) на екскурсії сюди.
    У мене таке ж враження від неї склалося(я її і в реалі бачила вже).
    Вродь молода баба(саме баба- жінкою її назвами мені тяжко чогось), а тхне як від нафталінових русских бабуль. Ото я загнула, нє))?
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. VERO

    VERO Well-Known Member

  20. zetta

    zetta Well-Known Member

    В школі хтось з дуже патріотично настроєних учнів написав емалевою краскою на асфальті про Украіну непристойний вислів . Камера вичислила хто то. Учень рф . А чистити зголосились три хлопчики біженці з Донецьку . Значить в душі залишишилось зернятко ....
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1