Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Ой, дівчатка.... В мене все, як завжди, в останній день :) Зате закінчила шити на Мамине свято костюм Дзвіночка :girl_dance:. Потрібно випрасувати, але мушу Вас почитати :)
    Завтра свято в садочку. Хвилююся... зате моя дитина стопятдесятразів сьогодні без перестанку розповіла всім свій завтрашній віршик і з задоволенням почалапала в ліжечко.
    От, тепер мрію що візьмуся за платтячко щоб до ДН встигнути вишити :d64:.
    Всім солодких міцних, безтурботних снів!:lazy:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Кум приїхаааааав! Уррра! Я сьогодні випивша, малючка годувати не буду цієї ночі і вранці, бо пивнула пива, так мені файно пішло, як в суху землю... пообнімашкалась я з кумаськом і тільки 18 хв. тому ми прийшли додомцю. Синочок заснув ще в дорозі, чоловік трохи злий, бо хотів пива, а я не хотіла ночувати в свекрів, тому ми їхали додомцю.
    Моєму горобчику сьогодні 1 рочок і 8 місяців. Мій маленько-великий чоловічок, мамине янголятко. Короче сама врочистість. ....
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  3. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    чудесний початок дня:girl_dance:
    який же то кайф, встати швидше своєї дитини, розпахнути вікно повністю і слухати неземний щебет пташок, замість гудіння двигунів, кавувати в самотності і гармонії читаючи ДП:girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Оп, а я друга! Люблю ранки, які починаються пізно, гарно і весело. Дитина моя вимучена, вибавлена і щаслива. Добре що дитина має такого хресного татка , який не зважаючи на гостей бавився машинками і читав книжечки, як маленький хлопчик із своїм похресничком, і одним вушком слухав гостей. Мій чоловік в житті б такого не зробив...та й в принципі і не робить . А шкода. От! Які вони різні люди, рідні брати!
    Тим часом я п'ю каву на балконі, а біля мене їздють машини, тобто дитьо на машинах і співає пісеньки про коко, дядю, оп-па і Бу-бу-бу (про хресного).
     
    • Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 2
  5. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    "Леді в платті" перший день в цьому році. Шкода, не додумалася зазнимкуватися і похвалитися вам, та й на роботі ще не всі бачили, цікаво так спостерігати за реакцією людей, відвикли, видно )). Але то більше естетичний презент коханому на його ДН :kisss: Сьогодні на роботі (після роботи, тобто) гуляють всією компанією, бо там і Юрії, і Юрійовичі, і Юрії Юрійовичі, і уродинники..
    Вчора дівчинка сказала малому, що любить його, бо він розумний і гарний, і спиталася, "чи він на ній жениться". Ну то Павло просто сказав, що її не кохає, а кохає іншу, а одружуватися буде пізніше, коли виросте, і не знає ще, кого тоді буде кохати, побачимо.. "Вся жизнь впереди,надейся и жди". Такі забавні ті діти ))
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  6. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    А я просто хочу додому, дуже хочу!
    І за вами сумую, (читати і писати з тел. то жесть-жестячна)

    Прози валом, врочистості- малувато. А що зробиш- життя воно таке непередбачуване.
     
    • Подобається Подобається x 4
  7. HrabowaH

    HrabowaH Well-Known Member

    Хворіємо - малий уже тиждень, я з неділі. І де тільки ті соплі у моєму носі беруться?:girl_impossible: Цілими днями самі, ще й коломийки з аналізами . Обіцяла ввечері зайти бабуся - ЖДУУУ! Проза прозова, бо невилазно в хаті. Хочу врочистості - вибратися в центри і прикупити малому гарну книжечку (як я люблю книжки, а гарбуз щось не дуже...), але коли то буде - не-ві-до-мо. Бо усі-усі зайняті, не мають часу посидіти з малим, одна я вільна сиджу цілими днями вдома і чаї ганяю:girl_crazy: Так-так, і не ціную чоловікової праці. Іду вдіну карпатські шкарпетки, бо зимно....:girl_bye2:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  8. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    в мене сьогодні був такий гарний день, я оббігала все місто вирішила багато справ, докупила для малявки речі, старшого в школу на заняття зводила, але це треба ввечері моєму чоловікові прийти під шафе бо в нього колега Юрій,і тут мене понесло і про остінній місяць вагітності і відсутність відкладених грошей на пологи, і про випуск дитини в садку і ще багато багато речей які не варто говорити чоловікові, але які лізуть з мене як з мурашника коли я бачу його напідпитку, в мене тоді такий приступ агресії, що самій страшно.Як легко бути мудрою і спокійною коли все добре, але чому того розуму не вистачає саме в такі моменти.Тепер на душі такий осад і на нього страшено зла і на себе що не стрималась.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 5
  9. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Ой, не кажіть... Я очі готова вицарапати, коли він без мене п"є... Дикі приступи агресії, які,звичайно, загострені під час вагітності і годування грудьми... Але чоловіки вони такі... Люблять тяпнути без нас... Якщо це не входить у систему, то треба просто перетерпіти.

    До речі, от у мене парадокс: я не люблю, коли мій чоловік п"є, але у той же час я ненавиджу неп"ющих чоловіків.... Я як оте бачу: "ні-ні, я не п"ю", або "мені тільки трошки вина"... то мене аж вивертає. Нормальний хлоп мусе пити! І мусе мати кобіту, яка буде за це його пиляти...

    Щось я про бухло і п"ющих чоловіків забагато розписалась.... Може тому, що мій п"ющий казав, що він дуже тверезий (після шашликів у лісі) і швиденько покладе дітей спати і потім у мене буде шалена ніч.... Шалена ніч настала: п"ю пиво, нарешті знайшла час пописати на ДП, і слухаю, як за стіною хропе мій неп"яний і не сонний любимий чоловік. А чо любимий? Правильно! Бо я з нрм на шашлиах була і пили ми разом. А от якби поокремості -- можу собі тільки уявити як би я зараз рипіла -- отой грім за вікном би сховався!
     
    • Смішно Смішно x 13
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    та сама картина, нервує то мене страшно, убила би :girl_devil:не терплю оті скляні очі :dash1:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Ай, дівчата, ви щось такі злі :girl_blum::girl_blum::girl_blum: А люблю, коли мій "вмазаний" і ніколи не пиляла. Він мене інколи на руках носить, а падшафє - готов женитися . От нині взлив мене, бо ми мали "пообідати", а він поспішав на іменини. Нє, то нє - спитати можна, я ж то кобіта працюйонца.
    Плтім кинула симиси, що я з роботи і на гульки... Всьо, пацик в шестій був домів і лягав спати. І злість перейшла , і ржу. Бо завтра йому зле, а мені добре. І я буду "по-доброму" його підколювати, а він буде дивитись на мене очима кота зі "шрека" :girl_dance:. Кльова я?
    Ваша ДВ :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  12. shparynka

    shparynka Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Virner

    Virner Well-Known Member

    а мій дякує, що я його дружина. І мені кожного разу і смішно, і приємно:))):girl_haha: І оце кожного разу : "От Ти думаєш, що я зараз це несерйозно говорю...а я серйозно...дякую Тобі, що Ти тоді вийшла за мене заміж, дякую, що моя дружина...ні...я серйозно...я знаю, що Ти думаєш, що я зараз це не серйозно..." і далі по тексту:) Поки я не скажу, що вірю-вірю:)))

    А взагалі у мене врочистість - і знову муж:))) дарує мені квіти вже четвертий день підряд:))) ггг:) а скоро у нас річниця весілля, а потім моє дн - навіть не знаю, що чекати:))) Щось романтика на 8-му році спільного проживання до нього повернулась. Таке бувало, але вже давно:)
    Ех...після грози так свіжо...йду на балконі погуляю:):girl_cool: поки муж з роботи вернеться.
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 9
    • мімімі мімімі x 1
  14. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Може лінка дасте на то діло, а))?

    Файний був день, обожнюю такі мм.
    Навіть дощ не зіпсував мого шаленого креативу:girl_dance::girl_haha::girl_dance:.
    Всім кому могла- похвалилася результатами(на ДП ще рано, рано:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail), а зараз лежу і мрію про те як мої нарешті заснуть а я буду свій улюблений серіал дивитися:girl_cool::girl_cool::girl_cool:.
    Всім гарних снів:kisss::kisss::kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ой, для мене сьогодні та післяобідня гроза була таааким кайфом:good:Як завжди вирубили світло, я до того часу вже була добряче вимучена і знервована, тому просто вийшла на двір і сіла собі на сходах. Закрила очі, слухала дощ, вдихала ту свіжість і візуалізувала собі коє-шо дуже бажане. Часом трохи підскакувала коли страшенно гриміло і Гектор від страху ліз на ручки:mocking: Як дощ закінчився, я ще пішла побродила боса по мокрій свіжоскошеній траві. Клаааас. А то шо заталяпалася - фігня: пралька вже виправила ситуацію.
    Все, що було на сьогодні заплановане - зроблено. Зовсім не так, як планувалося, але від перестановки доданків - сума не міняється. Тому можете мене привітати:girl_yes2:, моя путівка вже в мене. Так що я їду і зібралася класна компанія з 4 дівчат, думаю, відірвемося на всі 100:girl_dance:.
    Так-сяк справилася з роботою. Зготувала їсти, хотіла сирний суп, але лінь взяла своє і маємо росіл:girl_haha:
    Привітала Юріка, дуже трошки поговорили, він садить свої славнозвісні помідори. Похвалився всякою різною розсадою, я виголосила привітальний тост, чокнулися до камери і він погріб на вулицю. В них свято буде через кілька годин. А я в той час вже буду посапувати, дуже сподіваюся,що буду.
    Я ж в суботу на зустріч. А сон мені допоможе гарно виглядати. Тому в найближчі 3 дні буду вкладатися швидше.
    Всім солодких і кольорових снів:lazy::girl_bye:.
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Virner

    Virner Well-Known Member

    все у відповідній темці, бо я чемна:))) Ведичні знання для жінок
    Це на численні прохання в кармі.
    О...на днях очікуються цікаві та пікантні дописи в темах:) весна все-таки, хоч вже і травень:girl_yes2:
    до речі, дякую, що нагадали. Йду дзвонити кумові, вітати з днем народженням. Він ще не спить, я знаю.
    Завтра буду бджілка-трудівниця - стільки справ, стільки справ.:girl_impossible: Але це буде завтра, чи то вже сьогодні. А зараз поки байдикую...сон не береться. А всім посиденьках на добраніч:) Відпочивайте, пташки.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Юріків я не маю, того і не вітаю нікого... бо ті котрих я мала, тепер мають своїх Юліків, які їх вітають. Хоча Юрікі вітають мене ще досі, і як завжди перші і на всі свята. Коротше...заплутала я вас, а ви мене!
    День класнючий! Прогулялись вранці на ринок, прийшли додомцю, малючок поспав, а я пила кхохфе на єдінє і насолоджувалась дощем .
    Потім ми робили Тяп-Тяяяяяп ! в калюжках. Зустріли бабусю з роботи і встигли прийти додомцю до того, як почався дощець.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Ранкова кава
    Люблю дощ, але коли не потрібно нікуди йти...А так як в Івана сьогодні занятя і в мене закупи зараз везу Андрія на роботу і заберу машину.Казали дівчата колись що буду таксувати, а я не вірила. Дякувати Богові ціна на газ зараз адекватна тому тішуся машині як мала дитина цукерці.А так би мокла
    Вперто чекаю зарплату Андрія, мала бути ще 5(тут би мав бути злий смайл, але нету нема і я пишу з телефону)
    Всім гарного дня, ховайтеся під ковдрив хто може
     
    • Подобається Подобається x 4
  19. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    От ми і ховаємось. З-під ковдри якось та похмурість колоровіша. Малята ще посопують, а я подумки смажу сирнички, і наладовую хліб в хлібопічку. Ууу, як не хочеться вилазити від тих теплих клубочків!
    Всім доброго четвергового ранку.
    Тож четвер сьогодні, правда?)))
     
    • Подобається Подобається x 10
  20. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    А моі так солодко спали, я вже приготувалась на час для себе, включаю ноут, а звідти як заоре на всю хату пісенька дитяча, що малому перед тим включала) все, почався новий мамський будень)
     
    • Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.