Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    можна зробити підвіконник-стіл. колись в неті бачила як в мацьопій ухні так зробили. і холодильник теж втелющили в кухню.
     
  2. glasses

    glasses Member

    я дуже хочу поставити стіл в кут от той, що справа.Хочу, щоб до вікна був нормальний доступ. Я розмріялась, та?
    Надь, ти в мене була, бачила яке все мініатюрне))))
     
  3. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    а там виглядало нормально, то ж не стіл повноцінний, то скорше широке підвіконня, швиденько поснідати, мамі з дитиною в обід перекусити, а от з вечерею тяжко - всі прибори і тп не розкладуться. і то максимум потягне на 2-3 людей, уже 4 - ніяк.

    про мініатюрність. зараз з чистою совістю можу сказати, що в маленькій кухні я б набагато вдаліше все розмістила, бо це кухня, а не прохідний двір. а то квадрати ніби є, а толку - ніякого, надцять лічильникиів-холодильників-полочок-шмолочок, а ти хоть третій поверх роби. до речі, дуже рекомендую зробити верхні шафки в 2 ряди. пофіг як дивиться, бардак на балконі більше добиває.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. glasses

    glasses Member

    ну, а чайз гостями попити, хочу нормальний стіл, блін мене то так добиває. Хоча на зйомній квартирі, то був колишній гуртожиток, там кухня убла взагалі мініатюрна.То тут ще рай на тих 6.6 квадратах.
    мені напвено так і прийдеться робити до стелі шафки, бо інакше мені не повлазить все моє барахло
     
  5. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Ну дивіться: на кухні ви проводите багато часу, я б пралку пхала у ванну, хай хоч як тісно буде, а на кухні треба більше простору.

    Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. glasses

    glasses Member

    справа в тому, що там абсолютно немає для неї місця. зовсім.Бо там в притул стоїть унітаз, раковина і ванна. Кут зрузаний такий виходить біля дверей при вході, тому її реально як не крути там не поставиш.
     
  7. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Якщо колись передбачається ремонт у ванні, то я би запхала туди пралку і меншу ванну або душову кабіну. Тому якщо замовлятимети кухню, то замовляйте зразу шафку на місце пралки, хай десь постоіть почекає свого часу.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Є такі спеціальні тумби, в яку вбудовується пралка, а зверху ставиться умивальник. Але там ширина мінімум 60 см (ширина пралки), невідомо, чи у Вас буде місце.
    Або другий варіант - викинути умивальник, на його місце поставити пралку. Хоча особисто мені цей варіант не дуже, але в двох знайомих таке бачила, кажуть, що їм нормально.
    А на місце пралки в кухні влізе холодильник або омріяний Вами стіл.
    В мене квадратура трішки більша, ніж у Вас, але ми в ванній поставили душову кабіну замість ванни, за рахунок цього нам все гарно розмістилося (в т.ч. і пралка).
    Ну але я взагалі не розглядала для себе варіант ставити пралку в кухні. Будь-де, тільки не в кухні.
    Якщо Ви твердо вирішили так робити, то, на мою думку, трудно буде і для холодильника знайти місце і для повноцінного стола.
    Може тоді стіл-трансформер? (Бачила десь в неті такий типу барної стійки, який був розміщений перпендикулярно до стільниці (чи підвіконня) і виїжджав від стіни по роликах на потрібну відстань.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Колись зберегла собі таке планування кухні для маленького метражу (надіюся що не з цього форуму :girl_crazy: і зараз не буду дублювати чийсь допис). Може Вам знадобиться:
     

    Вкладення:

    • 5phGu9uEqXs.jpg
      5phGu9uEqXs.jpg
      Розмір файлу:
      54,6 КБ
      Переглядів:
      170
    • 5VoAwbxx1BY.jpg
      5VoAwbxx1BY.jpg
      Розмір файлу:
      49,7 КБ
      Переглядів:
      160
    • QK1CRtcLMGQ.jpg
      QK1CRtcLMGQ.jpg
      Розмір файлу:
      48,5 КБ
      Переглядів:
      159
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Дівчата, а де замовляєте меблі для кухні? Знаю де добре, але дорого. Але щоб добре і не дорого - ні. Може порадите майстра, фірму тощо?
     
  11. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Дівчатка, які краще робити МДФ-фасади для кухні - плівкові чи фарбовані?
    Плівка може відставати, як я зрозуміла з дописів дівчат; зате плівкові підлягають реставрації (можна наклеїти нову плівку і будуть як нові), а якщо десь з"явиться скол на фарбованому - йому кінець.
    Що порадите?
    І ще один знайомий щось таке пояснював про один або два шари фарби на фарбованому. Але було то давно, і я вже забула, чим два шари краще від одного. Може хтось в курсі?
     
  12. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    В нас на фарбованому в перший день користування з'явився скол)) я чуть не плакала! Але то таке манюнє, на пів мм. Переставили ту дверку на іншу сторону, щоб той скол був від стіни, то я і забула за нього. А от плівкові в сестри рівно за півроку повідклеювались. При чому майже кожна дверка. І не найгірші по відгуках! Польські BRW. І їм не пропонували такого варіанту, як плівку переклеїти, вперше про це чую... Міняли всі фасади вже на фарбовані.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    У Вас скільки шарів фарби? І який виробник?
    Думаю, що з польськими то дуже довго і марудно, тому таке і не практикують.
    Ми замовляли до меблів в ванну кімнату простенькі плівкові українського виробництва (Червоноград).
    Я дуже переживала, як вони себе будуть поводити власне у вологій зоні, то нам сказали, що в разі чого плівку можна буде переклеїти, в такому разі оплатимо лише вартість плівки.
    Наразі користуємось лише пів року, то не можу ще нічого про них сказати, але на самих початках вже хотіла везти на переклейку, бо трішечки не вгадала з бажаним кольором. Чоловік з мене посміявся, і сказав поки що збитися з того.
     
    Останнє редагування: 6 Травень 2015
  14. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    я теж тим маюся. ще мінусом плівки для мене є не гладка поверхня, а ті мікроскопічні пазки, в які вїдається бруд. зате фарбовані моя дитина корше добє, тому певне зупинюся на плівці, і пошукаю зразу якусь плівку декоративну самоклеючу, щоб в разі чого - самій реставрувати біля духовки..хоча таке можна зробити і зі сколами на фарбованому..ото халепа((
    2 шари - якщо буде царапина,і не дуже глибока, то не помітна. бо 1 шар - пролізе до основи.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    В нас плівкоі фасади- за чотири роки нігде, нічого не відклеїлось зовсім, при тому, що я товчуся(варю/парю у т.д.) на кухні день в день. Коли генеральну мийку роблю, то пуцую і хімкою всякою, водою також мию. А на дверку де раковина скільки води було вилито)) Не знаю від чого конкретно залежить, нам майтер той , що робив кухню радив саме ці(польські, які саме не знаю) фасади і наразі, я не маю на що скаржитись.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. glasses

    glasses Member

    Дівчата, дайте контакти толкового дизайнера, будь ласка!Я сама точно не справлюсь.
     
  17. octavia

    octavia Well-Known Member

    В мене також 4 роки нігде ,5 нігде ! А от на 6 рік відклеїлась плівка на шухлядах біля плити і ще в деяких місцях. Підклеїли праскою через папір , ззовні не видно ,але коли відкриєш шухляду то помітно. В мене правда кухня- мдф з червоноградської фабрики , не думала таку "какульку":facepalm: буду тримати вже майже 10 років.
     
  18. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    @glasses , радикальний варіант:)
    Зліва замуровуєте 25 см вікна, газові труби пересуваєте впритул до стіни (то точно робиться легко, моя кума пересувала), там зліва біля вікна тоді ставите холодильник, далі тумба, плита і мийка. Справа біля вікна ставите пралку і робите стіл на замовлення, який одним кінцем буде її накривати.
    В мене кухня 5,5 кв.м., пересунула холодильник так, як вам описую і дуже задоволена. Стіл теж помістився нормальний, правда пралка в нас в ніші в коридорі. Вікно і нас відразу було 80 см, тому з боку холодильника не закрите, бо там простінок якраз 60 см.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ще маємо запас часу))
    Я не сподіваюсь, що воно буде вічно, бо моя мрія- дерев"яна кухня але до того часу най ще все тримається купи:)
     
  20. Takamine

    Takamine Well-Known Member

    А хтось має білу кухню? Цікаво як вона у користуванні, а то в мене думки про білу кухню одні - хіба там нічого не готувати.
     
Статус теми:
Закрита.